Heisenberg Academy 10.

autor: boyyouadrank

413
Jedeme na prázdniny
„Jsem znuděný k breku,“ Tom, rozvalující se na svém místě, si zakryl pusu, když zíval. Bill po něm střelil pohledem, pokrčil rameny a podíval se jinam, vypadal stejně znuděně. Oba už se nemohli dočkat konce dne, kdy budou moci odjet.  
Tom zavolal Jorgovi a dostal povolení na svůj prázdninový plán; což znamenalo, že mohl jet s Billem do jeho honosného domu v Bavarii a poté do St. Bart.

Právě teď byl poslední den před dva týdny dlouhými zimními prázdninami – den, na který všichni čekali. Každý student fyziky z Heisenbergské Akademie byl v tělocvičně, která byla zaplněna tuctem stolů, kde všechny páry vystavovaly stroje Rubea Goldberga.

Tomův a Billův projekt pracoval skvěle, ale byl dán dohromady na poslední chvíli a byl očividně odfláknutý. V podstatě to byly dvě klády dřeva slepené dohromady, aby tvořily základnu a konstrukci. Začínalo to s kuličkou, která se odkutálela dolů do malé rourky, poté kulička vrazila do plastové figurky Hello Kitty, jež se odvalila a zatahala za provázek, který kmitavým udělátkem udeřil do řady z domina, které dopadalo a rozezvonilo zvonek.  
Předtím, než přístroj dali na stůl, Bill trval na jeho vyzdobení, aby vypadal roztomileji, takže teď oba kluci mrzutě seděli za jasně růžově nabarveným projektem, pokrytým nálepkami Hello Kitty a Badtz-Maru.

„Dobré odpoledne, hoši!“  Řekla Gülcan vesele, když k nim přistoupila. Kvůli rychle se blížícím zimním prázdninám na sobě měla načechranou santovskou čepici a neuvěřitelně laciné a krátké santovské šaty v barvě hasičského vozu. Její prsa přetékala přes načechraný bílý výstřih, ale žádný kluk si toho stejně nevšiml, protože všichni byli zvyklí koukat se na její prsa pořád.

„Tak se na to podívejme,“ David, který stál vedle Gülcan, se na ně usmál a kývnul k jejich projektu.
„Tak jo,“ Bill si pročistil hrdlo, nervózně si narovnal kravatu, vstal a hodil kuličku do trubičky.  
David a Gülcan celý  proces sledovali a pomalu kývli k schválení.

„Je to velmi rozkošné!“  řekla blondýna přehnaně citlivě, prsa jí divoce poskakovala, jak tleskala rukama. „Ačkoliv, jen jedna věc; zadání výslovně žádalo kuličku, aby rozezvonila zvonek. No, a protože vy máte domino, co udeří do zvonku, budu vám muset ubrat pár bodů. Avšak, dobrá práce!“ Ukázala jim dva zvednuté palce, načmárala si nějaké poznámky a přešla k dalšímu páru.  
„Díky bohu, že už je to za náma,“ řekl Tom, otřásajíc se, když si sundával kravatu z krku. „Přísahám, že tahle věc mě kurva jednou udusí.“

Bill se na Toma zakřenil. Musel uznat, že Tom právě vypadal extrémně žhavě. Ten kontrast mezi těmi neuspořádanými dredy a naškrobenou čistou uniformou, byl dost přitažlivý. A samozřejmě, Bill vždycky miloval muže v uniformě. Teď, když Tomova kravata byla dole, mohl Bill vidět kousek krémové pokožky na jeho krku a hrudi, a olízl si rty.

„Máš už všechno sbalené?“ Zeptal se, užívajíc veškerou svou sebekontrolu, aby na Toma neskočil přímo tady.  
„Jo,“ zabručel Tom, upravujíc si své čepice.  
„Tomi, tohle bude taková zábava!“ vyjekl Bill, když se nemohl ovládnout. Seděl na kraji své židle, poskakující a široce se křenící, jako kdyby Vánoce přišly dřív. „Můžeš být se mnou v pokoji! A moje vana má turbo trysky a máme i bazén, kde můžeme plavat, ale můžeme plavat v tom vnitřním, když je ta zima a tak… a pak, až budeme v St. Bart, tak budeme moct chodit plavat každý den a budeme se opalovat na pláži a ležet pod palmami a chodit na venkovní koncerty-„

„Bože, Bille, někdo se tu těší,“ zasmál se Tom a hravě dloubnul loktem do druhého chlapce. Bill zčervenal, hrajíc si se svou kravatou, když si uvědomil, že to všechno řekl během třech nádechů.  
„Budeme si užívat tolik zábavy,“ zamumlal Bill, stále se usmívajíc.  
Vypadal tak roztomile, že se Tom naklonil a dal mu pusu na tvář.

„Vlastně si myslím, že potřebuju ještě zabalit nějaké věci,“ řekl Bill ostýchavě, škubajíc vyzývavě svým obočím. „Chceš mi pomoct?“ Přeměnil se z rozkošného na vzrušeného během jedné vteřiny.  
„Můžeme odejít, že? Teď, když už jsme to předvedli, můžeme prostě zmizet a vrátit se až za dva týdny?“ Tom se rozhlédl kolem, hledajíce někoho, koho by se mohl zeptat. Bill převrátil oči a naklonil se dopředu, napadajíc pusou Tomův krk.

„Koho to zajímá?“

„Dobrý postřeh,“ zamumlal Tom, když se zvedal ze židle. Obmotal ruku okolo Billova pasu a táhnul ho přímo k východu, aby mohli pokoji 12A uštědřit ještě jednu návštěvu, než odjedou.

***

Bill táhnul Toma dopředu za jeho kravatu, vězníc jeho rty mezi těmi svými. Tom zasténal a zabouchnul dveře nohou, když byl tím nadržencem agresivně vtáhnut do pokoje. Pokračoval v oplácení polibků, a přitom si strhnul sako; jeho pokožka bolestivě pálila a on si rozepnul tričko.  
Bill se svlékl mnohem rychleji a byl už pouze v boxerkách, když Tom začal teprve pracovat na svém pásku. S netrpělivým zabručením se Bill natáhnul a s páskem škubnul, načež ho bezstarostně hodil za rameno. Vyjekl, když ho Tom hrubě popadl za zadek, vyzvedl ho nahoru a natiskl na dveře.  
„Ah, Tome!“ Zasténal Bill, jak mu Tom okusoval krk a jezdil zuby po jeho kůži. Bill zakňučel, jeho penis byl bolestivě tvrdý a prohnul se v zádech proti dveřím, zoufale se snažíc natlačit své tělo proti druhému chlapci.  
Tom se nečekaně zastavil, když o sobě dal Billův mobil vědět hlasitým vyzváněním, přicházejícím ze zadní kapsy jeho kalhot, které ležely na zemi.  
„Sakra,“ zamumlal Bill. „Asi bych to měl vzít – mohla by to být mamka ohledně prázdninových plánů.“  
Tom si povzdechl a přikývnul, pokládajíc Billa dolů. Postavil se za něj, když se Bill ohnul, aby mobil zvedl.  
„Haló?“ Řekl Bill netrpělivě, jak uviděl, že ID volajícího vážně měl matčino jméno.

Bille, zlatíčko? Jen volám, abych se ujistila, jestli jste ty a Tom připraveni přijet domů!“ Ozval se Simonin hlas.  
„Jo, vlastně zrovna balíme,“ Bill se otočil a ušklíbl se na Toma.  
Dobře, dobře,“ usmála se Simone. „Jeho rodičům nevadí, že s námi pojede do St. Bart, správně?

„Ne, nevadí,“ řekl Bill a poklepal nohou. Tom se naštval, ztratil trpělivost, popadnul Billa okolo pasu a opět ho začal sát na krku. Popojel hlavou dopředu a použil zuby, nutíc Billa svíjet se proti němu a vypustit menší sten.  
Bille, jsi v pořádku?

„Jsem v pohodě,“ Bill si pročistil krk a natáhnul se dozadu, aby Toma odstrčil pryč. Tom jeho záměr ignoroval, pokračoval v líbání jeho krku a rukama bloudil dolů, kde vklouznul pod pásek Billových boxerek.  
Oh, a také, náš pokoj pro hosty už je pro něj plně připraven,“ dodala Simone. „Budeme doma čtyři dny předtím, než zamíříme do St. Bart, takže chci, aby se tu cítil pohodlně.

Bill pevně tiskl zuby, když se bříška Tomových prstů otřela o jeho penis.  
„Mami, už jsem ti říkal, že Tom bude spát v mém pokoji,“ zakňučel Bill do telefonu, jeho kňučení se změnilo ve sténání, když se Tomova ruka obmotala okolo jeho penisu. Oči se mu rozšířily, ztěžka polykal a kolena se mu třásla, jak Tom pokračoval v líném hlazení a ušklíbání se do jeho kůže.  
Bille, co to bylo?“ Zeptala se Simone opatrně. Měla velké podezření ohledně jejího syna, zvláště od té doby, kdy tak trval na tom, že Tom bude spát s ním; přece jen, Simone ho poslala na Heisenbergskou Akademii, aby se mohl vzmužit. Pro Kristovy rány, neposlala ho tam, aby si mohl najít kluka.  
„N-nic,“ zajíkl se Bill, snažíc se nemravně nevzdychat ze všech sil, když ho jedna Tomova dlaň začala zpracovávat a druhá mu mačkala koule. „Mami, musím jít.“  
Dobře, zlatíčko, nezmeškej vlak! Bille? Bille!

„Miluju tě, pa!“ Bill mobil zavřel a pohodil ho na podlahu, konečně sténající a vzdychající proti Tomovi. „Kurva, nemohl jsi počkat, až zavěstí?“ Namítnul, přitisknul boky k Tomově ruce a zasténal, jak vlna rozkoše projela celým jeho tělem a roztočila mu hlavu.  
„Říkala něco důležitého?“

Bill zatřepal hlavou a zavřel oči. „Můžeme prosím nemluvit o mojí matce, zatímco mi ho honíš?“ 

„To je fér,“ Tom Billa políbil vzadu na krku, když si ho přitiskl blíže k sobě. Jedna jeho ruka byla dole v Billových boxerkách, hrající si s jeho penisem, a druhá držela pevně jeho bok, jak ho tisknul proti sobě a ulevoval si narážením dopředu, kde otíral svůj penis o Billův zadek. Oba byli stále v boxerkách, to oblečení je dráždilo na kůži, ale byli příliš ztraceni v požitku, aby odstranili to otravné oblečení.  
„Ah!“ Bill hodil hlavou dozadu, přitisknul ji na Tomovo rameno, jak se s hlasitým zasténáním udělal. Tom se udělal jen o chvilinku později, svírajíc Billa pevněji než předtím a oddechujíc do jeho krku.  
Bez potřeby říct to tomu druhému, oba padli do Tomovy postele a leželi tam bok po boku, hrudi se jim rychle zvedaly a klesaly. Billovi se povedlo chytit dech jako prvnímu, zakřenil se a převalil se na stranu, čímž se k Tomovi přitulil, obmotal okolo něj své ruce a hlavou se uvelebil na jeho hrudi. Tom se usmál, stále lehce lapal po dechu, zvedl svou čistou ruku a líně s ní přejížděl po Billově paži.  
Nějakou dobu takhle leželi a ani jeden se nestaral, kolik uběhlo času. Všechno, co věděli, bylo, že slunce popojelo níže a pokoj nyní ztemněl, když sluneční paprsky zmizely. Nespali, ale nemluvili, a namísto toho setrvávali v příjemném tichu, příležitostně jeden druhého počastovali jemným dotekem či pohlazením.  
Tom nakonec prolomil to ticho, když už byla v pokoji taková tma, že neviděl.

„Kolik máme času, než půjdeme?“

Bill si povzdychl, vyzdvihl se na lokty a naklonil se přes druhého chlapce, aby zvednul svůj mobil z podlahy.  
„Měli bychom být na nádraží asi za půl hodiny,“ zamumlal.  
„Do prdele. Nepotřebuješ ještě náhodou něco zabalit?“ 

Bill se provinile zakřenil. „Lhal jsem.“

***

Sakra,“ Tom upustil svůj kufr a v údivu zíral kolem sebe. Nikdy nebyl v tak velkém domě.  
Jízda vlakem zabrala pár hodin – samozřejmě, že se motali kolem záchodů, aby si zkrátili dlouhou chvíli, a teď Tom a Bill konečně přijeli do Mnichova.  
„Kam si mám dát věci?“ Zeptal se Tom. Obvykle byl celkem sebevědomý, ale právě teď se cítil velmi nepohodlně, jak tu stál v luxusním domě ve svém pytlovém hip-hopovém oblečení.  
„O to se neboj,“ odbyl ho Bill. „Jeden ze sluhů to vezme.“ 

„Vy máte sluhy?“  
„Kdo myslíš, že uklízí dům?“ Bill převrátil oči. „Tak pojď,“ popadl Tomovu ruku a táhnul ho přímo ke schodišti, které bylo široké, mělo koberec a ještě k němu patřilo zlaté dvojité zábradlí.  
Bill si očividně nevšiml Tomova nepokoje a táhnul ho po schodech nahoru, a poté do obrovské chodby. Tom se díval na všechny ty obrazy; většina z nich byla škaredých a byly koupeny pravděpodobně jen za účelem ukázat, že si majitelé mohou takové maličkosti dovolit. Minuli už nespočet dveří a Tom myslel na Jorga, sedícího samotného doma v tom malém bytě a cítil záchvěv viny.

„Tady to je,“ Bill nečekaně zastavil před vchodem z dvojitých dveří, zmáčkl kliku a vtáhnul Toma do pokoje za ním. Tomovi poklesla čelist, když se rozhlédl kolem.  
Bill měl svůj vlastní  apartmán. Vypadal jako by byl zařízen v královském stylu, a každičký kousek nábytku byl ověšený honosnou červenozlatou látkou, a dokonce se zlatými závěsy. Tom se podíval dolů na své nohy a nepohodlně přešlápl, když si uvědomil, že nedbale stojí na starobylém tureckém koberci ve svých keckách. Když se díval okolo, všimnul si taky ploché obrazovky televize visící na zdi spolu se složitým DVD přehrávačem a reproduktory. Byla tu taky mini-lednička, mini-bar a telefon, kterým Bill mohl zavolat do kuchyně, kdykoliv chtěl pokojový servis. Billova královsky veliká postel byla nejvzdálenější ode dveří a byla pokryta horou polštářů a vrstvou hedvábných pokrývek.  
„Líbí se ti to?“ Bill natáhnul ruku a usmál se na Toma.  
„Uh… jo,“ odkašlal si Tom. Byl si dobře vědom toho, že viděl sotva polovinu domu, a každou vteřinu se cítil menší a menší. Nebyl úplně chudý, ale bylo těžké se tak necítit, když stál v tomhle honosně vyhlížejícím pokoji, který postrádal nedostatky.  
„Je něco špatně?“ Billovi poklesl úsměv, přistoupil k Tomovi a položil ruce okolo něj. „Nelíbí se ti to? Jestli se ti to nelíbí, nemusíme tu spát, můžeme-„

„To je dobrý, Bille,“ přerušil ho Tom, nutíce se do úsměvu. Byl trochu překvapený nad Billovým chováním, že byl tak starostlivý. Ale přece jen, bylo to hezké. Tom se nyní upřímně smál a zdvihl ruku, aby mohl odhrnout zbloudilý pramen černých vlasů. Bill se začervenal a otřel se nosem o Tomův, hihňajíc se.  
„Bille, drahoušku?“ 

Bill se podíval Tomovi přes rameno, lehce se zamračil, když uviděl Simone vkročit do pokoje. Stále byla v kabátě a vlasy měla pokryté mokrými kapkami ze sněhu, které naznačovaly, že právě přišla domů.  
„Čau, mami,“ zamumlal Bill strnule a otočil se i s Tomem. „Tohle je Tom.“

Simone cítila, jak jí jemně škube v očích, když Toma záměrně přehlížela. Vešla do pokoje přesně včas, aby viděla Billovu a Tomovu blízkost a málem se zhroutila, její nejhorší obavy se potvrdily. Nicméně, byla profesionálem v přetvařování, proto se na dredáče hřejivě usmála a nabídla mu ruku k potřesení.  
„Potěšení, že vás poznávám, paní,“ řekl Tom zdvořile.  
Simone přikývla, příliš  chycená ve svých myšlenkách, aby odpověděla. Prohlížela si Toma, vnímala každičký detail. Na základě jeho oblečení nevypadal zrovna statně, ale Simone měla skvělý nos na krásu – neunikly jí Tomovy pohledné rysy nebo jeho hubená a vysoká postava, a musela s hořkostí pochválit synův dobrý vkus.

„Vy dva musíte být unavení z té cesty vlakem,“ řekla Simone a odhrnula si kudrnaté červené vlasy z čela. „Půjdete spát hned po večeři?“  
„Pravděpodobně,“ řekl Bill krátce. Většinou byl ke své matce více přívětivý, ale byl tak trochu naštvaný, že byl v tom sladkém momentu, který měl s Tomem, vyrušen.  
„Tome, připravili jsme ti apartmán pro hosty, jen půjdeš touhle chodbou-„

„Mami, kolikrát ti mám ještě říkat, Tom spí tady, se mnou!“ naštval se Bill a překřížil ruce.  
Simone těžce polkla, nervózně  si pohrávala se svým zlatým náhrdelníkem. Snažila se zůstat klidná, zatímco se vyrovnávala s Billovou potvrzenou homosexualitou; poslední věc, kterou chtěla dělat, bylo myslet na to, co by dva mladí, hormonální, energičtí teenageři mužského pohlaví dělali, kdyby strávili spolu o samotě noc.  
„Jsem si jistá, že Tom by měl více pohodlí v pokoji pro hosty,“ řekla Simone odhodlaně. Střelila po Tomovi pohledem, než se zadívala zpátky na svého syna. „Služebnictvo ho připravovalo celý den; nechceš to všechno nechat přijít vniveč, že ne?“  
Bill chtěl rozhodně  vyprsknout ‚jo‘, ale Tom rychle popošel o krok dopředu a řekl: „Budu spát v pokoji pro hosty.“  
Simone se usmála, trochu klidu se jí usadilo v hrudi, zatímco Bill s otevřenými ústy hleděl na Toma.  
„Proč? Proč nechceš spát se mnou?“ Skoro křičel, byl blízko dalšímu svému neblaze proslulému výbuchu hysterie. Bill se k Tomovi choval obzvlášť mile posledních několik dní, ale schylovalo se k nejhoršímu, když nedostal, co chtěl. A Bill vždycky dostal, co chtěl.  
Tom koutkem oka pohlédl na Simone, načež se natáhnul a pomalu zmáčknul Billovu ruku. Bill se uklidnil, stále se mračil, když si uvědomil, že Tom jen chtěl udělat dobrý dojem na Simone. Povzdychl si a ruku odtáhnul, byl stále naštvaný.  
„Pojď, Tome, ukážu ti tvůj pokoj,“ Simone se zježila, když uviděla ten dotyk mezi nimi. Položila ruku Tomovi na záda a jemně ho postrčila ke dveřím. „Můžeš se jít umýt k večeři,“ dodala mile. Znovu pohlédla na svého syna a řekla: „Ty taky, Bille. Byl jsi v tom špinavém vlaku celý den!“  
Bill po ní hodil ošklivým pohledem. Když ona a Tom opustili pokoj a zmizeli na chodbě, Bill ze sebe vydal menší frustrované zavřísknutí a zabouchl dveře tak hlasitě, jak jen mohl, načež se přemístil k mini-baru a udělal si svěží drink. Tekutina ho pálila v suchém hrdle a Bill naštvaně mrštil skleničkou o zeď, mračíce se na malé střípky, ve které se rozpadla.  
On opravdu byl Diva.

***

Tom ve tmě ležel na posteli. Povzdechl si a otočil se na bok, snažící se tak o pohodlnější polohu. Cítil se nepříjemně a sám.  
Večeře s Billem a jeho rodinou byla dost divná. Simone stále mluvila o nějaké žhavé holčičí kapele, v zoufalém pokusu zaujmout chlapeckou pozornost, a bídně pohořela. Bill byl celou dobu v syčivé náladě, zle zíral na jídlo a sotva něco snědl předtím, než odešel z večeře předčasně a nechal tam Toma samotného s rodiči Kaulitzovými. Gordon, Billův otec, byl docela příjemná společnost. Gordon byl milovník muziky a byl celkem přátelský, dokonce nabídl, že si s Tomem někdy zahraje na kytaru.  
Nicméně, i s Gordonovou srdečností, se Tom celkově měl příšerně a zvažoval, že pojede domů do svého malého, ale bezpečného a známého bytu, bez toho, že by vůbec jel do St. Bart.  
Dveře se se zavrzáním pomalu otevřely a Tom pozvednul hlavu, šilhajíc do tmy. Kdokoliv ty dveře otevřel, se nenamáhal s rozsvěcováním světla na chodbě, takže Tom nemohl říct, kdo to byl. Ačkoliv o tom měl dost dobrou představu.  
Brzy se matrace prohnula, jak ta osoba vylezla na postel a Tom ucítil známé koleno u boku, stejně jako ho zašimraly hedvábné vlasy na pokožce, když se Bill postrčil pod pokrývku vedle něj.  
„Bille, tvoje máma nás oddělila proto, abychom nemohli spát společně,“ řekl Tom, i když se musel ušklíbnout, když se otočil k Billovi. Rychle se podíval pod peřinu, příjemně překvapen, když viděl, že Bill je nahý.  
„Jako by mě to zajímalo,“ Převrátil Bill oči. Billova tvář byla odlíčená a Tom se přistihl, jak myslí na to, že Bill vypadá tak zatraceně sexy, skoro k sežrání. „Spali jsme spolu tak dlouhou dobu, že bylo divné být sám,“ zamumlal Bill, tulící se obličejem k Tomově hrudi a vtiskával na kůži jemné polibky. To, co řekl, dávalo skvělý smysl; pokaždé, když měli sex, skončili v Tomově posteli a Bill potom byl příliš líný, aby vypadnul.  
Tom zavřel oči, jak se jeho pokožka zachvěla při každém polibku. Jemně zasténal, prohnul se v zádech, když Billova pusa došla k břichu. Nicméně, Bill nešel nijak dál, stáhnul se zpátky nahoru a zůstal ležet na Tomovi, pasujíc perfektně mezi jeho nohy.

„Zešílím z tebe,“ zavrčel Tom a obmotal ruce okolo pasu černovlasého chlapce.  
„Šetřím se na pláž,“ zamrkal Bill a kroužil prstem přes Tomovu bradavku.  
„Jo?“ Tomova ruka instinktivně popadla Billův zadek a jemně stiskla – tento čin nebyl myšlen tak, aby vedl k něčemu sexuálnímu, bylo to jen důvěrně známé a příjemné, a Bill spokojeností zavrněl, jemně se otřel o druhého chlapce.  
„Mmm,“ Bill zavřel oči a položil se na Tomovu hruď. „Takže na mě nic nezkoušej, Pane Kouzelný Ptáku.“  
„Jak jsi mě to nazval?“ Zasmál se Tom.

Bill kousnul do bradavky, které  se dotýkal. Nebylo to dostatečně silné, aby to bolelo, ale přinutilo to Toma zasténat.  
„Slyšel jsi mě,“ zahihňal se Bill. „Dokážeš to sehrát rychleji, než jsem kdy někoho jiného viděl.  
„Bille, můžeš toho nechat?“ Zasyčel Tom, když se mu Bill začal zavrtávat do úpatí krku.  
„Proč?“ Zavrněl Bill.  
„Řekl jsi, že nechceš mít sex, dokud nebudeme na pláži, takže přestaň být taková… já nevím, coura,“ Tom se začervenal, cítil se jako nadržené dvanáctileté děcko. Nevypadalo to tak zle, ale teď, když ho Bill tak škádlil, tři dny vypadaly jako nekonečno.  
„Dobře, přestanu,“ Bill Toma kousnul ještě naposledy, a konečně se zklidnil, lehce oddechoval, když se natáhnul, aby si udělal pohodlí. Najednou se zamračil a vzhlédl. „Tomi?“

„Mmm?“

„Nevadí ti, že s tebou spím, že ne?“ Zašeptal Bill a zkroutil prsty.  
Tom se zakřenil, pocítil známý nával tepla, který cítil pokaždé, když  byl Bill roztomilý, a konejšivě ho sevřel.  
„Samozřejmě, že mi to nevadí. Souhlasil jsem s tím, že tady budu spát pouze proto, aby se tvoje máma nenaštvala.“  
„Ok,“ Bill se naklonil dopředu a políbil koutek Tomovy pusy, kde byl piercing. Na chvilku vystrčil jazyk, aby ochutnal studený kov, načež se s hihňáním stáhnul zpět. „Víš, i kdybys mě tady nechtěl, stejně bych tu byl.“

Tom se zasmál. „Já  vím. Ty vždycky dostaneš to, co chceš, že?“

Vždycky.“  
autor: boyyouadrank
překlad: Keytik
betaread: Janule

19 thoughts on “Heisenberg Academy 10.

  1. Miluji Billovy proměny, kdy se z vzrušeného ďábla stává rozněžnělé zlatíčko.
    A jen doufám, že Simone nebude dělat problémy! 😀

  2. Tak složité na čtění a přitom tak skvostné dílo. Pocity, silné osudy, příjemně hřejivé momenty..

  3. Jééé, další matka, co nepřeje vztahu Billa a Toma… No, co se dá dělat 😀
    A moc se těšim na to, na co se Bill šetří 😉 😀

  4. Tohle není povídka. To je skvost.Zbožňuju jí^^ Konečně to není 'jen' o sexu.(I když to se mi taky moc líbí xD ) Jsem moc ráda, že tam Bill za Tomem přišel a že se k sobě chovají už dá se říct… Jako pár 🙂 Že se nebojí dotknout se sebe navzájem 🙂 Řekla bych, že to nebude trvat dlouho a vyznají si lásku. Ááách… Konečně :)) Myslím si, že se to stane na dovolené, až se budou procházet po pláži a bude zapadat slunce:)) To by bylo opravdu kouzelný^^ Ne…Nebudu si to tady vysnívat, jak bych to chtěla… Bude to stejně jin ak:D
    Prostě když to shrnu… Je to opravdu dokonalá povídka. Dobrej nápad a nádherně propracovanej děj. Všechno je procítěný.Zbožňuju jí <3

  5. No teda, ta Tomova myšlenka, že odjede domů mě docela vyděsila. Chápu, že se tam ten první den asi necítil zrovinka nejlépe, ale to by nám chlapec skazil všechnu zábavu. 😀
    I když pak dál už to nevypadalo, že by na tom chtěl trvat, tak snad si pánové užijou nejen slunce, ale i jeden druhého. 🙂

  6. Aaaw, tohle byl snad nejrozkošnější díleček. Hezky jsem si ho četla ve škole xD akorát dost divně jsem se šklebila u sexuální scény a vypadala jsem jak pako, proč se tak tvářím xD
    Moc hezký. Tahle povídka je prostě dobrá xD

  7. Ze začátku mi ten příběh přišel děsně divnej. Už jen kvůli těm postavám a tak. Říkala jsem si: jéjé další překladovka a jelikož je to ve škole, bude to bez takových těch… no prostě bez sexuálních scén. Jenže opak je pravdou. Bill se ukázal jako dokonale náruživé rozmazlené koťátko s ostrřmi zoubky a takovýho já ho prostě zbožňuju. Je o mě všeobecně známo, že píšu (prej) dobrý sex xD ale samozdřejmě, že si dobrý sex i ráda přečtu a v téhle povídce je ho dokonalí množství pro mě. Jakožto asi ke každé překladovce a ke svým povídkám a ještě k povídkám ad miláčků, co mám opravdu ráda, jsem si i k téhle udělala  vztah na bázi závislosti a já jen doufám, že tahle povídka bude mit jeste tak tisíc-pět set- devět set dílů xDD Jen tak dál!!!

  8. Aaa zimní prázdiny nám začínají! *yahoo*
    Tohle byl opět parádní díl a já si nemůžu na nic stěžovat. Líbilo se mi to a to velmi 🙂
    Bill byl pěkně vychcaný co se týkalo ještě posledního balení ae to mu vůbec nezazlívám. Ba naopak, schavluju 😀 Aaawww jak já miluju dráždění toho druhého při telefonátu. To bylo naprosto báječný ♥ Chudák Bill se musel ovládat 😀 A věřím tomu, že to šlo těžko 😛
    Nakonec se přeci jenom dostali do Billova domu. Nebo spíše tady bych řekla spíše královstí. A nedivím se Tomovi, že z toho byl tak řekněme vyjukaný. Byla bych sama kdybych se někde takhle ocitla. Ae krásný ♥
    A co se týče Simone? Pff..snobka a ještě k tomu nesnesitelná! Nic takového nebude zakazovat! Bille, příště si víc dupni a ser na ní! 😀 Jak sám říkáš "Koho to zajímá?" 😀
    Ae jinak musím říct, že i mě se líbí ty Billovy proměny kdy není jen nadržený ďáblík ae dokáže být i pěkné zlatíčko ♥ Ah ta láska ♥
    Každopádně jsem moc zvědavá na pláž, na kterou si Bill šetří síly 😛 To bude akce! 😀
    Miluju tuhle povídku a už teď se těším na její pokračování 🙂

  9. Aaa, to bylo zase perfektní. Na tenhle díl jsem se strašně těšila a přišel mi bohužel i krátkej… Ovšem velezajímavej. Tom v Billově honosném sídle je představa, kterou bych chtěla zažít i naživo. 😀 I když se ještě víc těším, až spolu budou na St. Bartu. Doufám, že jim Simone nebude slídit za zadkem. :O Ať se hodí do klidu, kočička.

  10. Já myslím, že Simone už se s tím stejně smířila, jenom potřebuje trochu času, aby to strávila a vadí jí představa, že by se kluci sexovali u ní v domě. A teda Bill jak řádil, hotový tajfun, pořeboval by sklidnit, a nejlíp nějakým sexíkem, že jo, Tome…xD?

  11. áááááá no to je prostě…nemám slov. Miluju to. Jsem zvědavá jestli to  ti dva vydrží v domě nesexovat. A hlavně jsem hodně zvědavá na Simone. Jak to vezme a zda si Bill nakonec Toma prosadí.

  12. Ledva som čakala kedy budem môcť zapnúť notebook a vrátiť sa k Billovi a Tomovi. Tento príbeh je úplne krásny a tí dvaja sú roztomilí. Chudera Billova mamina, hádam sa s tým nejako vyrovná. Berie to skvelo, takže dúfam, že bude v pohode a nebude im robiť problémy. Ďakujem za krásny preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics