Most wanted – First in the Blacklist 7.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

431
(Bill)

Slyšel jsem, že když  se dvojice chystá na první sex, tak je lepší, když  je holka nahoře. Sakra, je to ponižující dělat holku. Ale já mu to dlužím, nevím proč, ale mám takový hnusný pocit, že za to, že jeho kára je na srač… šrot, můžu já. Nehledě na to, že se mi tahle situace líbí. Líbí se mi, jak mě laská, dotýká se mě. Nad těmihle myšlenkami odvrátím jemně hlavu, tohle je jen na jednu noc. Oba to víme. Neměl bych jeho doteky takhle prožívat, už se nebudou opakovat.
Tom využije toho, že jsem hlavu jemně odvrátil a zaútočí na můj krk. Nutí mě  to vzdychat. Mým tělem lomcuje jedna vlna vzrušení za druhou. Přestanu se ovládat a přitlačím jeho hlavu k mýmu krku.

„Bože,“ vydechnu a jemně se prohnu. Jeho ruka v mých slabinách, jeho rty, to všechno je tak zatraceně dobrý. Pustím jeho hlavu a rukama nahmatám ty jeho, pevně je stisknu, a konečně najdu sílu, abych se přetočil na něj. Tom zavzdychá a okamžitě mi dá ruce na boky.
„Takhle se mi líbíš,“  šeptne. Oči má zčernalé touhou a vzrušením.

37
„A kdy se ti nelíbím, co?“ pošeptám provokativně.
„Moc si věříš,“
„Asi jako ty.“ Pousměju se a spojím naše rty. Tvrdě se mu dobývám do úst. Saju jeho spodní ret a jemně se na něm vrtím. Trochu mě znervózňuje, že spolu máme spát bez kondomu, ale pokud mi dal slovo, věřím mu.
Tom pode mnou slabě kňučí.

„No, tak, Bille, nasedni už,“ zaskučí. Rukama se mě snaží natlačit na jeho penis.
„Ty sis se mnou pohrál, taky si chci hrát,“ pošeptám. „Chci ti ukázat, že i já umím pěkně svádět a dohánět k šílenství, že i já jsem dobrý v předehře.“ Šeptnu.
„K šílenství mě doháníš i bez předehry.“ Přitáhne si mě za týl a začne dravě líbat. Po chvíli mu ale od polibku uteču, sunu se dolů. Nezdržuju se polibky na jeho těle. Je to zbytečné. Zastavím se až v jeho slabinách. Odtáhnu mu stehna a začnu ho jemně kousat a líbat na vnitřní straně levého stehna. Okamžitě ve vlasech ucítím chtivé ruce.
„Billy, trošku výš…“ šeptne. Dobrá tedy, chce hru, má ji mít. Přesunu se k jeho podbřišku. Začnu ho zasypávat letmými motýlími polibky. Opět mě počastuje nesouhlasným zamručením.  
„Chceš mě zabít nebo nasrat, no tak Bille, kuř aspoň.“ Začíná být nevrlý. Pohladím jeho chloubu dlaní, ale musím se přiznat, že jsem to neměl dělat. Popadl mě strach. Vždyť mě roztrhne.
„Máš tu aspoň lubrikant?“  šeptnu. Překvapeně na mě zvedne hlavu. Dává si chvíli na přemýšlení.
„Jo, někde tu bude, zkus tenhle šuplík.“ Vzdychne, objal jsem totiž jeho penis prsty. Pomalu začnu pohybovat, lapá po dechu, zatímco já se k tomu ještě natahuju do šuplíku. Najdu tam tubu. Vytáhnu ji.
„Máš rád banánovou vůni?“ pousměju se potutelně.
„Drž hubu a nasedni!“ okřikne mě.
„To mě tak moc chceš?“ zamrouskám mu do ucha.
„Sténám tady snad jméno svojí mámy? Jasně, že tě chci, tak, kurva, už něco dělej nebo se naseru a vezmu si tě podle sebe.“ Hekne. Smiluju se nad ním a dám si trochu lubrikantu do dlaně. Slezu z něj a kleknu si vedle. Vezmu jeho ruku a dám mu do dlaně stejné množství jako sobě.

„Promažeš mě?“ kouknu na něj, kleknu si vedle něj na všechny čtyři a vyšpulím na něj zadeček. Tom si olízne suché rty a začne mi dlaní jezdit mezi půlkami. Potom začal jezdit jen prsty a já se počal věnovat jeho naběhlému penisu. Opět jsem ho vzal do dlaně. Sklonil se nad špičku a věnoval jí jemný polibek. Tomovy boky cukly proti mojí puse. Sklonil jsem se ještě níž a jemně otočil hlavu, vyplázl jazyk a přejížděl po něm pěkně nahoru a dolů. Už jsem ho klukovi kouřil, ale stejně spoléhám na to, co mám sám moc rád. Volná ruka mě počala hladit ve vlasech. Hrát si s nimi a cuchat je. Jazykem jsem vyjel až na úplnou špičku a pomalu jsem si ji vsunul mezi rty. Tom ztěžka zalapal po dechu. Vsunul jsem si ho asi jen do třetiny. Není šance pojmout celý penis do pusy, aniž bych se u toho nepozvracel. Jazykem v ústech jsem hladil jeho penis a sál. Stočil jsem zrak k jeho obličeji. Měl přivřené oči a vydechoval. Olizoval si rty.  
„Tome, zasuň ty prsty,“  šeptnu a zase ho vezmu do úst. Ucítím slabý tlak. Pěkně to táhne a zabolí. Musím Tomův penis vyndat z úst, jinak bych ho kousnul. Obejmu ho prsty trošku těsněji a hlavu otočím k zadečku. Čeká, to je dobře. Když už bolest jemně povolí, sám na jeho prsty trošku přirazím. Tom vzdychne a já bolestně usyknu. Mám chuť to vzdát. Ale nevzdám to, teď by mi to stejně nedovolil.
„Tome, to…“
„Bolí?“ dořekne za mě a já kývnu. „Zkus se uvolnit.“ 
„Jsem uvolněný,“
„Víc, víc se uvolni,“  šeptne. Poslechnu ho tedy a snažím se svaly co nejvíce povolit. Trošku zatlačím a prsty do mě vklouznou úplně a bez bolesti. Překvapeně zamrkám. Počkám, až Tom začne prsty pohybovat a já se dám opět do práce. Tom vzdychá moje jméno, je to kurevsky dobrý. Po chvíli přidá i třetí prst. Rozvášněně zahučím. Když si vyndám jeho penis z úst, konečně mu ho napatlám tím gelem, co jsem měl v ruce. Kleknu si nad něj obkročmo. Rukama se opřu o jeho bříško, a když konečně najdu rovnováhu, roztáhnu si půlky, nasměruju Tomův penis do sebe a pomalu dosedám.

„Oh, god!“ vykřikne Tom. Nebýt toho, že jsem rychle přesunul ruce na jeho boky, tak mám natržený zadek.
Je ve mně jen po špičku. Tom mi drtí boky a ty jeho vystřelují proti mému zadečku. Bolí to, hodně. Skousnu si ret a snažím se ho klidnit aspoň  tím, že ho držím za boky.
„Tome,“ zakňučím bolestně.
„Uvolni se, no tak, kotě!“ hekne. To je skvělé, on slastí nemůže ani mluvit a já bolestí se nemůžu ani hnout. Ale počkat! Bolest povoluje. Ještě trošku klesnu a Tom se do mě ponoří hlouběji. Vydechnu a Tom zasténá.
„Oh, kurva, to je dobrý,“ vydechne. Má přivřené oči a ve tváři výraz dokonalého vzrušení. To se mi líbí. Nikdy se mi nestalo, že by se někomu takhle hodně líbil sex se mnou. Klesnu ještě trošku. Tom mi dá ruce na zadeček a jednou rukou mě po něm plácne. Oh, sexy. Nakonec na něj dosednu úplně. Hned na to se na Tomovi začnu jemně pohybovat. Tiskne zadeček v dlaních a popohání mě k rychlejšímu tempu.  
autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

15 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 7.

  1. ty jo úplně mega hustý ale v tom nejlepšim to utrhnout holky no tak vy mě chcete zabí!

  2. Mě se teda nelíbí, že se Bill chová k Billovi jako k pouliční štětce, já na jeho místě bych se sebrala a nechala ho tam, ať si ho vykouří sám, sprosťák xD Ale jinak se mi to líbí xD, musím doufat, že se Tom polepší =)

  3. A já se teď jdu popohnat do ledový sprchy. Jinakt o nevidim. Ještě ten obrázek od Alleg k tomu…no já padnu. Ty vole já to chci vidět live. Holky tohle mi nemůžete dělat. Já z toho mám dycky nadržený stavy. No luxusní tohle. Myslim že jsem se u čtení i zapomněla nadechnouta mrkat. Takže to teď budu muset dohnat. Ale to až v tej sprše 😀

  4. Trošku ma zarazilo že sa Bill nebránil ale o to lepšie :D… ale veď to nebolo až tak veľmi proti jeho vôli či? 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics