What you want 8.

autor: Neilinka
436
Bill Christiana usadil na volné místo v lavici před sebou. Tom se na to zašklebil a sednul si do té jejich. Učebnici matiky hodil na stůl vztekleji než obvykle, ale ne kvůli tomu domácímu úkolu, jak si Bill myslel.
Jakmile si Chris vybalil blok a psací potřeby, otočil se zase obličejem k jejich lavici. Tomovi přišel nechutně vlezlý, i když vlastně nedělal nic moc nenormálního. Proč si sakra vybral zrovna je? Proč jim pomáhal vstát, když každý je tam nechal ležet? Z přemýšlení ho vytrhl Billův zvonivý smích. Pan dokonalý nejspíš řekl nějaký vtip. Tomovi bylo na blití.
Billovi se ale tenhle nový kluk zamlouval. Byl milý, pozorný, vtipný, hezký a… přitažlivý. Ano, byl. I když neměl ani v nejmenším zájem utrhnout si další hádku, nebo něco horšího. Tak krásný kluk si brzy najde přízeň holek. Ale líbil se mu i jako kamarád. Stejně si nedokázal představit, jak by se v jeho intimní přítomnosti choval. Nikdy kluka neměl. I když by si to moc přál. Jeho srdce bylo ještě pořád poblázněné do Toma. Chtělo to nějaký čas, než si uvědomí, že jsou jen přátelé, srdci to zkrátka nevysvětlíte při jednom odpoledni na kafi.
Paní Schweizergová mezitím dorazila do třídy, a ta okamžitě zmlkla. Úvod hodiny věnovala na seznámení se s novým žákem, a příjemným zjištěním, že je v látce napřed, protože opakuje ročník kvůli úrazu. Poslala ho zpět na místo a jen doporučila, ať si dělá poznámky, aby si to připomněl.

Bill už ho v duchu litoval. Ten úraz musel být moc vážný, když kvůli tomu nechodil do školy a teď opakuje. Musí se ho na to o přestávce vyptat. Teď si ale raději poctivě zapisoval další látku, která také měla být obsažena v pololetní písemce. Zatím se ani on ani Tom netvářili, že by to moc chápali, a tak bohužel viděl nadcházející odpoledne strávené nad matikou. Při té představě se zaksichtil a zívl.
Hodina naštěstí dosáhla konce, i když ručičky na hodinách se vlekly déle než při jakémkoli jiném předmětu. Další hodina byla výtvarka, díky bohu za to. Oraz po teroru od Sweizerky každý uvítal.
„Jdem si koupit něco k pití?“ Optal se Tom, ale Bill jen zakroutil hlavou a poprosil ho, aby mu vzal bublinkatou vodu. Tom šel tedy sám a ve dveřích se koukl, co má Bill tak důležitého na práci.
Christiana.
Znovu si pro sebe zavrčel a šel koupit, co slíbil. Ten kluk ho okrádá o kamaráda, nebo alespoň o jeho přízeň. Chápal, že Bill byl odjakživa zvědavý na vše nové a to platilo i o lidech, ale bůhví, proč ho to zrovna u Christiana znepokojovalo. Naházel mince do automatu, zmáčkl tlačítko a sehnul se pro flašku. Pro sebe si koupil colu. Moc toho v noci nenaspal a vyhlídka dalších 6 hodin tady, s Christianem a poblázněným Billem, se mu moc nezamlouvala.
„Takže ty jsi spadl z koně? A to když jsi na něm jel poprvé v životě? Bože, to je ale pech.“ Bill platinového blonďáka soucitně pohladil po ruce.
„No jo, a to mi tvrdili, jaký že to není miláček. Ale to se holt stane, každej se může leknout. Jen ne každej při tom nese někoho na zádech.“ Usmál se a nenuceně pokrčil rameny. „Už jsem se s tím smířil, koneckonců měl jsem na to docela dlouhou dobu a chodil jsem i k psychologovi, abych se koní do budoucna nebál, nebo je nezačal nenávidět.“
„Takže by sis na něj ještě někdy sedl?“ Koukal nevěřícně Bill. On by se asi po takové zkušenosti koní dost stranil.
„No, nevím, jestli na toho konkrétního, ze kterýho jsem spad, ale od tý doby jsem už jel na jednom větším poníkovi, pro začátek.“ Oba se začali smát a zrovna v tu chvíli se vrátil Tom. Sjel je přísným pohledem jako neposlušné děti a hucl na svou židli. Beze slov podal Billovi jeho sodovku.
„Nemáš žízeň?“ Bill naklonil lahev k Christianovi.
„Tak, když nabízíš, loknu si. Pak si koupím svoje a ty si lokneš ode mě, platí?“ Oba přikývli a Chris si ukradl doušek pramenité vody.
Bill si ani neutřel hrdlo a napil se ihned po něm.
Tom se na to ani nemohl dívat. Pít po cizím klukovi, ble. Bůhví, jestli není nemocný, nebo jestli si ráno čistil zuby. Nechtěl si přiznat, že Christianovi křivdí, ale nemohl si pomoct.
„Ještě bych si potřeboval skočit na záchod. Řekneš mi kudy?“
„Půjdu s tebou, beztak se mi chce taky.“ Bill se energicky zvedl a oba odešli.
Tom nevěděl, jestli se mu to zdálo nebo co, ale měl pocit, že Chris víc než na cestu, kouká na Billův zadek. Naběhla mu husí kůže. Že by konečně odhalil, co mu na něm od první chvíle vadí?
Kluci mezitím došli na školní toalety. Naštěstí byly po nedávné rekonstrukci, takže se tu opravdu dalo vykonávat to, k čemu byly záchody určené, a ne jen kouřit, psát po stěnách, nebo ehm, provozovat určité intimní aktivity.
Bill neváhal. Do zvonění zbývalo jen pár minut, a tak si rychle rozepnul kalhoty, vyndal přirození a vykonával potřebu. Až po chvíli si uvědomil, že Chris nedělá to samé, že jen stojí vedle něj a kouká. Zarazil se.
„Co je?“ Věnoval mu nechápavý pohled. Nechtělo se mu ještě před chvíli nutně na wc?
„Nestydíš se před klukama. To se u gayů moc nevidí.“
Bill cítil, jak mu rudnou tváře. Jak to mohl poznat? No dobře, měl líčení a možná trochu vyšší hlásek než ostatní kluci, ale to to bylo tak zjevné?
autor: Neilinka
betaread: Janule

7 thoughts on “What you want 8.

  1. No… tak tohle bude ještě zajímavé:-D Tom bude totálně v koncích, na to se těším xD xD xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics