Klietka 7.

autor: Sch-Rei & Kattulkaa
425
Tom
Trošku váhavě mu položím ruce na boky. Skousnu si ret.

Bill
Když vidím, že se jaksi k žádné akci nemá, převezmu vše do svých rukou. Vpiju se mu do rtů a líbám ho.
Tom

Zamrkám. Po chvilce zavřu oči, a malinko spolupracuji. Rukou mu vjedu pod tričko a druhou přemístím na jeho zadeček.

Bill
Tiše zasténám. Jeho doteky mi jsou maximálně příjemné… Akorát mě štve, že mi není dobře. Točí se mi hlava a celé tělo se mi chvěje. Nevím, čím to je… Stáhnu Tomovi rychle tričko a políbím ho na krk.
Tom
Trošku přivřu oči a nahlas vydechnu. Začnu mu jezdit rukou pod tričkem všude možně po těle. Stáhnu mu ho. Skousnu si ret, a druhou rukou mu zajedu pod kalhoty na zadeček, a trošku stisknu.  
Bill
Zasténám. Víc se k němu přitisknu a otřu se o něj. Rozepnu mu kalhoty a začnu mu je stahovat.
Tom
Zavrním a jenom se nechám. Rozepnu mu pásek u kalhot, a začnu ho líbat na krku.

Bill
Zakloním hlavu a zavřu oči. Nikdy mi toto nikdo nedělal a ani já nikomu. Pohyby jsou ale přirozené. Dělám je automaticky. Zajedu mu rukou pod kalhoty a přejedu mu po vyboulenině v boxerkách. 
„Chceš mě?“ zašeptám a olíznu si rty. Podívám se mu do očí.
Tom
Trošku si skousnu ret, a zavzdychám. 
„Ummh…“ vydechnu a zvednu k němu pohled. Chytím ho lehce za bradu, a hladově se mu přisaju na rty. Odtáhnu se. 
„C-co myslíš?“ pousměji se.
Bill
„Že po mě kurevsky toužíš.“ zašeptám. Škoda, že tu není Andreas. Přál bych si, aby vše viděl… Ale tak… Nevadí. Třeba nás alespoň uslyší. Nehodlám se nijak tišit.
Tom
Vydechnu. 
„O hodně víc, než kurevsky,“ zašeptám, a nadzvednu mu zadeček. Stáhnu z něj kalhoty, a dlaní mu přejedu po boxerkách. Začnu ho zase líbat něžně na krku.

Bill
Zakloním hlavu a tiše sténám. Líbá mě teprve na krku a jsem už z toho maximálně nažhavený. Když zuby stiskne, zasténám hlasitěji. Začnu se schválně vrtět.
Tom
Když se na mě začne vrtět, zalapu po dechu. Není  snad možný, jak mě dostává. Něco si pro sebe zašeptám, a rychle ze sebe zkopu kalhoty. Jsem až moc nedočkavý. Chvěji se, a zrychleně dýchám. Každou chvilku, kdy se mi zavrtí na klíně, lapu po dechu. Takhle mě nedostával dřív ani Andreas.
Bill
Sténám, když na sobě cítím jeho ruce. Líbí se mi to a moc. Svléknu si rychle svoje kalhoty. Jsem extrémně nedočkavý. Posadím se na něj zpátky a zaháknu prsty o lem jeho boxerek. Jakmile se nadzvedne, stáhnu mu je. Má opravdu velkou ‚výbavičku‘, podívám se na něj a… Leknu se, že to bude bolet.  
„Tome? Budeš prosím opatrný? Tvůj ‚kámoš‘ je… Velký…“ skousnu si ret a podívám se mu bázlivě do očí.
Tom
„Nemusíš se bát, že bych nebyl,“ zašeptám s úsměvem, a stáhnu mu pomalinku boxerky. 
„Nemusíš se vůbec ničeho bát, pouze se uvolni, a bude to v pořádku.“ Přitáhnu ho k sobě, a nechám ho, ať se mě chytí. Šeptám mu uklidňující slůvka. 
„Nebude to bolet, neboj se, budu na tebe opatrný. Stačí, když se tomu poddáš, uvolníš se,“ šeptám, a nasliním si dva prsty. Přejedu mu jimi po vstupu, a jedním do něj pomalinku a opatrně vniknu.
Bill
„Dobře, věřím ti,“ usměji se a vpiju se mu do rtů. Uvolním se tak nejvíc, jak to jde. Nechám mu pomalu do mě prst vniknout. Nebolí to. Jen je to nezvyklý pocit… Po chvíli přidá i druhej. Je ke mě opravdu něžný. Nechá je chvíli jen tak, abych si zvyknul. Po chvilce je rozpohybuje, aby mě co nejvíce připravil. Tiše sténám…
Tom
Jdu na něho pěkně pomalu. Chvilku prsty pohybuji, a pak jimi z něj vyjdu. Chytnu ho lehce za bradičku a podívám se mu do oček. 
„Připravený?“ pousměji se a zamrkám. Položím mu obě ruce na zadeček.
Bill
Skousnu si ret a přikývnu. „Asi…. Asi jo.“ Usměji se a znovu se uvolním. Budu se řídit Tomovými radami… Nemůže to být tak strašný…
Tom
Pousměji se. 
„Není to nic hrozného. Jenom se úplně uvolni, a nebude to bolet. Jen buď uvolněný.“ Šeptám. Pomalu si jeho zadeček nadzvednu, a nasměruji k sobě. Nejdřív se mu špičkou otřu o vstup, čímž je mi odměnou sten. Pousměji se a přivřu oči. Líbnu ho na krk, a kousek do něj pomalu jemně a hlavně opatrně vniknu.
Bill
Pevně se ho držím a jsem opravdu uvolněný. Trošku to bolí, ale to určitě brzy přejde… Je to jen počáteční bolest. Je opravdu hodný. Když do mě vnikne, ptá se mě, jestli může pokračovat, jestli mě něco nebolí… 
„Pokračuj,“ zašeptám a přivřu oči. Bude to tak určitě lepší požitek…
Tom
Ujistím se, jestli můžu pokračovat. Když dostanu svolení, zajedu do něj hlouběji, ale pořád ne úplně až nadoraz. Musím na něj jít pomalu, není na to zvyklý, bojím se, že bych mu něco udělal, že bych mu ublížil, nebo tak něco.  
„V pořádku?“ zašeptám, a políbím ho na tvář.
Bill
Usměji se. Už je to jen maličko nepříjemný… Přikývnu. „Vše je v pořádku.“ Chci, aby se už začalo něco dít, chci sem přivolat Andrease…
Tom
„Okay,“ vydechnu, a pomalu si ho na sobě za zadeček rozpohybuji. Pořád nejedu až nadoraz. Líbám ho při tom na krku.

Bill
Zasténám už o poznání hlasitěji. Ano, musel jsem ten sten trošku přehnat, ale… Nechávám se líbat na krku. Líbí  se mi to opravdu moc… Je to všechno šíleně příjemný.
Tom
Zhluboka se nadechnu. I když trošku zaváhám ale nakonec… 
Trošku prudčeji si ho na sebe přirazím. Až nadoraz. Zavzdychám. 

Andy

Jsem v koupelně. Zrovna jsem se navlíkl do oblečení a zpívám si. Nejsem nějak extra dobrý zpěvák, ale i tak. Tancuji si při tom. Upravím si gelem vlasy. Jsem před zrcadlem do té doby, než si přijdu krásný a neodolatelný. Vyjdu ven, a jdu po chodbě do laboratoře za Tomem. Už by to mohli mít hotové, tak… Myslel jsem že Tom si bude chtít užít. Zamrazí mě, a zůstanu stát na místě, když uslyším
steny.
Bill
Přirazil si mě až nadoraz a dotkl se mé prostaty. Z pusy se mi vydral opravdu hlasitý sten. Zakloním hlavu. Po čele mi stékají krůpěje potu. Užívám si každý okamžik a Tomovými radami se řídím. Je to úžasný. Je opravdu něžný… Pořád se mě dotýká a usmívá se na mě.
Tom
Začnu si s ním na sobě zase pohybovat, tentokrát rychleji, a opravdu až po kořen. Tiše sténám. Je to něco jiného než s Andreasem. Užívám si to. Strašně moc si to užívám. políbím ho na hrudník. 
Andy
Nakrčím obočí. Tohle se mi nelíbí. Polije mě takový  zvláštní pocit. Povzdechnu si, a jdu ke dveřím. Rozmýšlím se, jestli mám jít dovnitř. Sklopím pohled a sáhnu rukou na kliku. Třeba jen Tom potřeboval kurvičku. Třeba si chce prostě jen užít, nebo já nevím…
Bill
Zaklonil jsem hlavu a slastně sténám. Je to opravdu úžasný. Přišel jsem na to, co a jak. Pomalu jsem začal dělat krouživé pohyby. Vidím, že si to tak užívá ještě víc. Nevnímám svět kolem sebe. Vnímám jen nás dva. Naše těla a naše steny….
Tom
Jednou rukou mu sjedu ze zadečku. Po čele mi stékají kapky potu. Začnu mu jemně jezdit dlaní po těle, hladit ho. Laskám mu rty kůži a slastně do toho se zavřenýma očima sténám. Mám zkrácený dech, chvilkami se nemůžu skoro nadechnout. Líbí se mi to. Takhle ano.

Bill
Mám nepříjemný pocit, že nás někdo sleduje… Že tu je někdo s námi. Tak jako tak, vpiju se Tomovi do rtů a něžně ho líbám.  
„Jsi moc krásný,“ zašeptám mezi polibky a pohladím ho.
autor: Sch-Rei & Kattulkaa
betaread: Janule

3 thoughts on “Klietka 7.

  1. Co to s tím Billem je, sakra, a co bude, až účinky toho sajrajtu odezní??!! A taky se bávám, že ho teď nejspíš Andy zabije….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics