Heisenberg Academy 11.

autor: boyyouadrank

413
Příliš  chladno na sex?

„Ou, to není fér!“ Zakvičel Bill, když ho sněhová koule praštila do tváře. Klekl si a shrábl sníh do svých rukou v rukavicích, jak nejrychleji mohl, ale stále to bylo příliš pomalé. Další sněhová koule ho udeřila do zátylku, Bill frustrovaně vykřikl, otočil se a překřížil si ruce na hrudi, uhňácanou kouli upustil na zem.  
Tom se k němu přiblížil, jeho uši a nos byly z tak mrazivého počasí jasně červené. Dokonce už měl v ruce další sněhovou kouli, nepochybně určenou k zasažení Billa.  
„Já už tohle dělat nechci,“ našpulil Bill rty.
„Nemůžeš něčeho nechat jen proto, že ti to nejde,“ řekl Tom prozíravě, v obočí mu škublo pobavením, jak se Billova mrzutost ještě zvýšila.
„Vždycky jsem nesnášel sněhové bitvy!“ Bill vystrčil jazyk, jeho tělo najednou zachvátil třas, jak na ně zafoukal prudký poryv větru. „Je to studené a hloupé. Plus, vsadím se, že tenhle sníh je znečištěný,“ nakrčil nos. „Bývají tu kyselé deště. Tak proč by tu nemohl být i kyselý sníh? Hmm?“  
Tom převrátil oči.

Kaulitzovi a Tom měli jet do St. Bart zítra, a poslední den v tomto obrovském honosném sídle Tom trval na tom, že on a Bill musejí mít sněhovou bitvu. Kaulitzovi vlastnili více než 3 akry půdy a ta půda byla absolutně nádherná – nic než jen stromy a květiny, a všechno bylo v současné době pohřbeno sněhem. Nicméně, byla to velkolepá podívaná a kam až oko dohlédlo, bylo vše kompletně bílé.  
„Co takový kyselý sníh dělá?  Narostou ti z něho kořeny?“ Tom si už zvykl na Billovy nesčetné diva-chvilky a natáhl se dopředu, aby mu rukou pocuchal jeho černovlasou hřívu, čímž mu z ní setřepal sněhové vločky.  

„Nenávidím přírodu,“ zabrblal Bill a ovinul si ruce okolo svého těla.

„No, překousni to. Nebo se příroda připlíží zezadu a nakope tě do prdele!“ Zařval Tom a mrštil svou poslední kouli na Billovu hruď. Bill vyjekl a utekl pryč.  
Tom se smál, jeho výdechy byly jasně viditelné v tak chladném ovzduší, natáhl se a stále se smějící si upravil kšilt. Zachvěl se, třel rukama o sebe, načež pozvedl palce k puse a dýchl na ně.  
„Bille?“ Zamrkal Tom, když si uvědomil, že černovlasý chlapec je pryč. Zamračil se a rozhlédl se kolem. Byl obklíčen tuctem tlustých stromů a pocítil další mrazící chvění běžící mu po páteři. „Bille?“ Zavolal znovu, tentokrát začal pomalu kráčet kupředu a otáčel hlavou ze strany na stranu, jak stále opakoval jeho jméno.  
Povzdechl si. „Bille, vylez! Když se ukážeš, myslím, že určitě přijdu na něco, co nás hodně rychle zahřeje!“ 

Tom se zakřenil, přestože věděl, že dvojsmyslné narážky ho nikam nedostanou. Přece jen, on a Bill se dohodli na tom, že nebudou mít sex, dokud se nedostanou na pláž. Ale čím víc o tom Tom přemýšlel, tím víc ho ta myšlenka dráždila. Jasně, sex na tropické pláži se zvukem racků a narážejících vln, doprovázející jejich steny vypadal dost dobře, ale Tom byl netrpělivý. Chtěl se Billa dotýkat, vidět ho a cítit, jak se pod ním svíjí. Bill obklopený sněhem vypadal tak překrásně; jeho kůže vypadala ještě bělejší a vlasy dokonce ještě tmavší, a dokonce mu zrůžověla líčka, takže vypadal jako Sněhurka.  
Tom zasténal, zatřepal hlavou, jak pokračoval v bezcílné chůzi okolo stromů. V těchto dnech, kdykoliv myslel na Billa, vždycky přišel s tak kýčovitými věcmi. Srovnávání Billa s pohádkovými princeznami byl přesně příklad těch výstředních věcí, které Tomova mysl vymyslela.  
„Bille?“ Tom si povzdychl. „Je mi zima, pojďme zpátky dovnitř. Bille!“ 

Tom se otočil a vytřeštil oči, když uviděl obrovskou hromadu sněhu, letící přímo na jeho tvář. Neměl čas se sehnout, sotva zavřel oči, jak ho ten studený živel obklopil. Oněměle zatřepal hlavou a nevěřícně si otíral obličej.   
„Ha! Ty ubožáku, nemůžu uvěřit, že jsi to nechal, aby tě to praštilo!“ Zavřískal Bill se smíchem, zatímco vylézal ze své skrýše za tlustým stromovým kmenem. Konečně se odhodlal hodit sněhovou kouli přímo na druhého chlapce a teď k němu s hihňáním šel. „Teď chceš jít dovnitř?“ Ušklíbl se Bill a cvrnkl Toma do obočí, čímž odtamtud odstřelil pár vloček.

Tom nedával pozor. Zadržoval dech, vnímal ten pohled široce se smějícího Billa, s růžovými tvářemi a s vlasy pokrytými sněhem. Než si stačil uvědomit, co dělá, spadl Tom na druhého chlapce a postrčil jej dozadu do sněhu, načež přistál přímo na něm, rty měl mírně rozevřené.

Billovy trochu popraskané  rty se otevřely a jeho čelo se zmateně nakrabatilo. Nicméně, nic neřekl a sledoval Toma tyčícího se nad ním, jejich oči se ostře střetly a na to Tom přitisknul své tělo níž a zakryl Billovu pusu tou svou.  
Bill tohle nečekal, jeho oči zůstaly otevřené, než jemně vzdychl a ruku přitiskl dozadu na Tomův krk, jak si ho přitahoval blíž. Tom do jeho úst něco zamumlal a umístil své ruce na obě strany vedle Billa, cítil, jak mu tuhnou. Bylo mu to jedno a jednou rukou projel Billovými vlasy, polaskal je, načež olízl jeho rty, žádajíc tak o povolení ke vstupu. Bill rychle souhlasil a Tom ochutnal tu kovovou kuličku, jejich horká ústa se proti sobě chvěla.  
Leželi tam ve sněhu, necítili chlad a vášnivě se líbali. Tom spolkl každičký sten, který Bill vydal a Bill ovinul své nohy okolo Toma, zahřívajíc tak oba, díky výměně tělesného tepla.   
Tom se odtáhl, svou tvář měl jen několik palců vzdálenou od Billovy, jak nad ním ležel a jen se na něj díval. Billova krása mu jednoduše brala dech a Tom nedokázal nijak vysvětlit to divoké chvění jeho srdce. Ztěžka polkl, stále cítil tu sladkou a měděnou chuť, která byla výhradně Billova a neochotně se zvedl, odtahujíc tak své tělo od Billa.  
„Vypadáš zmrzle,“ zamumlal a natáhnul ruku, aby druhému chlapci pomohl vstát.  
Bill se zamračil, byl zklamaný, že jejich líbací sezení bylo tak krátké, ale přijal ruku a vyhoupl se na nohy. Zašklebil se, když si všiml, jak červené a ztuhlé Tomovy prsty jsou, a soucitně se na něj podíval.  
„Ne tak zmrzle jako ty,“ vydechl. „Proč nemáš rukavice?“ 

Tom pokrčil rameny, Bill si povzdechl, načež zvedl Tomovu levou ruku a přitiskl si ji na tvář, přidržel si ji před ústy a dýchl na ni. Jeho horký  dech odebral necitlivost z Tomových prstů a dredatý teenager se zakřenil, trochu se nad tím pozorným činem začervenal.

„Lepší?“ Zeptal se Bill, hlas měl trochu tlumený, jak Tomova dlaň stále překrývala jeho pusu.  
Tom se usmál a stáhnul svou ruku zpět, ale ne před tím, než Bill stačil na dlaň  vtisknout polibek.  
„Další,“ poručil Bill mírně, Tom se rozesmál a zamířil svou druhou rukou k Billově puse, aby se taky ohřála. Když ji Bill svými ústy zahřál, podíval se Tomovi do očí a sjel jeho rukou po své tváři, opřel se do toho dotyku. „Teď jsi hezky v teple,“ prohlásil vesele.

„Jen díky tobě,“ dodal Tom a přejel palci po Billově tváři. Jeho ruce zůstaly na Billově obličeji, nahnul se a hravě Billa kousl do špičky nosu. „Tak pojď, Rudolphe*. Kdo bude poslední, bude hozený do sněhu!“ Potom dal své ruce pryč a rozběhl se přímo k domu.  
„Hej!“ rozzlobil se Bill, zmáčkl si nos a poté si z něj setřel Tomovy sliny. Hned nato zasténal, děsíc se představy, že by byl vhozen do sněhu, a rozběhl se, aby Toma dohnal. Nicméně, určitě by mu nevadilo být strčen do sněhu, když by Tom byl na něm.  

Simone odložila svou skleničku šampaňského a zmáčkla tlačítko nad hlavou, signalizující letušce, aby k ní přišla.  
„Zlato, už jsi jim musela vypít veškeré jejich zásoby,“ ozval se laskavě Gordon.  
Simone si povzdechla a ignorovala ho, dupla nohou, načež opět pohlédla na svého syna a jeho doprovod.  
Právě byli v letu Lufthansa do St. Bart, pohodlně sedící v první třídě. Samozřejmě, že každý člen letu měl své vlastní lůžko, ale Bill si přelezl k Tomovi na sedadlo a prakticky na něm ležel, zatímco se dívali na film.  
„Ona je tak strašně  špatná herečka,“ zanaříkal Bill a nacpal si plnou dlaň arašídů do pusy.  
„Yeah, ale je sexy,“  řekl Tom.  
Bill se na něj zle podíval, než obrátil svou pozornost zpátky k obrazovce.

„Tome, co se týče holek, nemáš žádný vkus. Je bledá, má hnusnou barvu vlasů, její rty jsou příliš velké, vážně by potřebovala rovnátka a plastika nosu by taky neuškodila,“ prskal Bill směrem k obrazovce. „Oh, a je tlustá. Pokaždé když se ohne, ukáže se asi osm pneumatik na břiše.“

„Někdo tu žárlí,“ ušklíbl se Tom a štípl Billa do zadku. Bill se naštval a plácl ho přes ruku, načež ty svoje překřížil na hrudi a kompletně ho ignoroval.  
„Proč bych na ni měl žárlit? Je hnusná,“ řekl Bill o chvilku později a v odporu nakrčil nos.

„Jasně,“ zasmál se Tom. „Ale aspoň má hezký kozy.“

„Kozy se přeceňují,“ zareptal Bill. „Stejně, kdo by chtěl dvě tlusté boule zavěšené na hrudi, hm?“

Tom se snažil udržet a nevyprsknout smíchy. Billova očividná žárlivost by ho mohla bavit donekonečna, natáhnul ruce a obmotal je okolo černovlasého chlapce.  
„Bille, nebuď taková mrcha. Vždyť víš.“ 

„Vím co?“ Utrhl se Bill.  
„Že já mám oči jen pro tebe.“ 

S tím se Bill rozpustil do Tomových rukou, natáhl krk a vtisknul polibek na Tomovu tvář. Opřel se zpátky o jeho tělo, nohy mezi těmi Tomovými.  
Tak trochu věděli, že Simone tu výměnu sledovala, a s každým dotykem mezi nimi bledla víc a víc. Ztěžka polkla. Létání jí vždycky zvedalo žaludek a dívat se na ty dva zamilované chlapce způsobovalo, že mohla v krku cítit svou snídani. Zmáčkla to tlačítko znovu, s prosbou, aby ta letuška už pohla prdelí.

„Simone, musíš se uklidnit,“  řekl Gordon, když Simone začala prakticky mlátit do stropu.  
„Uklidnit? Jak?!“ dožadovala se Simone odpovědi a otočila hlavou, aby na svého muže mohla zlostně pohlédnout. „Náš syn, náš jediný syn je… je gay!“  
„No tak, Simone, to sis měla uvědomit dříve,“ povzdechl si Gordon. Zvednul se ze svého místa, klekl na zem před Simone a jemně ji stiskl ruku, když se jí začaly oči třpytit slzami. „To sis nikdy nemyslela, že měl rád Nenu příliš moc? Nebo že si rád zkoušel tvůj make-up až moc?“

„Ano, ale…“

„Měla bys za něj být šťastná,“ dodal jemně Gordon. „Je to náš jediný syn a našel si někoho- podívej jak šťastně vypadají!“

Simone sebou škubla a pomalu se k těm dvěma chlapcům otočila. Vypadali, jako by si právě dávali šlofíka, Billova hlava spočívala na Tomově hrudi, film byl ignorován.  
„Já jen… chtěla jsem, aby to bylo jinak,“ zašeptala Simone. „Poslala jsem ho do internátní školy, aby byl okolo jiných kluků a viděl, jak se takový kluk má chovat.“

„Zlatíčko, byla to pouze chlapecká internátní škola. Je mi líto, že to musím říct, ale ten plán byl předurčený neuspět už na samém začátku,“ zamumlal Gordon mile a stiskl Simoninu ruku.  
Simone zasténala, pamatovala si, co Bushido říkal na začátku školního roku. Podívala se zpátky na Billa a Toma a nemohla si odpustit úsměv. Tomova paže byla líně přehozena přes Billova ramena, oba dýchali zlehka, Billova hlava se zvedala a padala podle Tomovy hrudi. Hodili se k sobě perfektně, vlastně skoro vypadali tak nějak roztomile.

„Asi máš pravdu,“ zamumlala Simone s nechutí a podívala se zpět na svého manžela. „Ale… já nevím, Gordone, vypadá to tak trochu… no, radši ani nechci přemýšlet o tom, co dělají, když jsou o samotě!“ Zrudla, když Gordon vyprsknul smíchy.  
„Hej, podívej se na to z téhle stránky,“ zavtipkoval Gordon povzbudivě a zamrkal. „Alespoň nikdo nemůže otěhotnět!“  
Simone opět cítila, jak se jí zvedá žaludek, a když letuška konečně přišla, vyštěkla na chudáka ženskou, aby jí přinesla další sklenku šampaňského.  
*malý sob s červeným nosem, Santův pomocník

autor: boyyouadrank
překlad: Keytik
betaread: Janule

16 thoughts on “Heisenberg Academy 11.

  1. Opět krásný dílek.. Jsem ráda, že už si k sobě našli cestičku a už u nich nejde jen o sex.. Toho zmrzlýho Billa si dokážu úplně živě představit..:) autorka a překladatelka – šikovné to dívky..:)

  2. …nádherný dílek…a prostě dokonalá povídka…teď už je to mnohem lepší, když se k sobě chovaj tak mile a něžně…nádhera…=o* *moc se těší na další dílek*

  3. Zase dokonalé….konečně se Simone trochu umoudřila….skvělý překlad, a to vůbec nemluvím o autorce…ta je přímo geniální….do dalšího dílu asi umřu nedočkavostí!!!

  4. jeeej tak tohle bylo tak rozkošný. Billovo žárlení je hrozně hezký. A jsem opravdu rád, že se na to Simone začíná koukat trochu jinak. Ještě že tam je ten Gordon 😀 A má naprostou pravdu. Jsem z toho nadšená. A hrozně zvědavá, jak to s nimi dopadne. Jestli se s tím Simone smíří uplně a nebo se tam ještě objeví nějaká ta komplikace. Každopádně z jejich romantiky v tomhle díle naprosto taju. Tleskám autorce a vřelé díky překladatelce 🙂

  5. Krásný díl, hlavně ta líbací scéna ve sněhu, to bylo fakt nádherné ♥♥♥ No, a Simone už začíná měknout, a to je dobře =)
    Díky za překlad ♥

  6. Hehehehehe xD já se můžu jen smát xD je to dokonalé xD akorát trošku postrádám tu Billovu nadrženost jako na začátku, ale o to je to kouzelnější xD jak je Tom 'natlakovanej' xDDDD

  7. Tak vida, chytrý taťka. Díky němu začíná Simone měknou a uvědomovat si, že asi není tak úplně nutné, aby se proti synáčkově orientaci nějak moc stavěla do opozice. Z toho jsem měla totiž docela obavy. Rodiče bývají vždycky docela nepříjemná překážka, bohatě stačí ty ostatní, takže je dobře, že snad tahle odpadne. 🙂

  8. Zbožňujem zimu, mráz a sneh a Tom s Billom v tom mraze boli jednoducho nádherní. Strašne sa mi páči ako sa zamilovávajú stále viac a keď sú k sebe tak krásne nežní som z nich úplne hotová. Gordon ma milo prekvapil, keby sa takto správali všetci rodičia bolo by to fajn 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics