Mehr als 23 Studnen Zelle 2.

autor: Fee

pairing: Bill/Bushido

440
„Bu… Hey, Bu! Nechrápej…“
Mumlání u jeho ucha jej rušilo ze spánku. Byl schopen usnout kdykoliv; nezáleželo na denní době. Co jiného by tu taky měl dělat, že. Může si alespoň dosyta užít poflakování. Žádný buzerující manažer na dohled…
Ale tohle už bylo otravné. Zavrčel a s trhnutím víček otevřel oči. V mírném šeru zamrkal k mřížím a polkl. Jeho pusa chutnala jako sračka. To Kay ho poctil svou návštěvou. Ležérně se opíral o mříže a křenil se svým upřímným srdečným úsměvem.
„Yeah… čus,“ odkašlal si mimózně a gestem ho vyzval ke vstupu. Palci si promnul oči, udělal mu místo na zválené posteli. Matrace s prohnula pod vahou druhého těla.
„No… zatraceně rád tě poznávám,“ vesele ho poplácal po rameni. „Kay One, jinak Kenneth, těší mě.“
Anis mohl jen scestně  kroutit hlavou nad dobrou náladou tohohle kumpána.
„Dovedl bych si představit lepší místo k seznámení se s tebou…“ nechal se arab slyšet.
„Ale no tak, není to tak strašný… Až to tu poznáš, budeš celkem spokojenej.“ 
„Jo? Díky tý dlouhonohý kundičce myslíš?“
Kenneth se krátce zasmál.

„Ne, nejenom kvůli němu. Ovšem docela jsi trefil, jak se mu tu říká. ´Vězeňská kundička´. Ale povídám, bez problémů se to tu dá snést. Jsem tady už rok a ještě jeden budu, a kromě toho, že jsem občas frustrovanej z potřeby zhulit se, na mně pobyt tady nemá žádný špatný účinky. Nikdo nás nedusí, pohyb uvnitř máme volnej, návštěvy klidně každej den, až na cely, kde to trochu pokulhává, je všechno luxusně vybavený – sprchy, hlavní místnost… Jídlo dostáváš úplně normální, a když máš prachy, obstaraj ti všechno, co chceš. Elektroniku do cely, oblečení, který si objednáš po netu, cigára, prostě všechno. Jenom alkohol a drogy samozřejmě ne. A všimnul sis, že ti ani mobil nezabavili? Všichni tu spolu vycházíme v pohodě, nikdo se nerve, i když se občas bouřej vášně kvůli Billovi,“ připustil s dalším uchechtnutím. Anis se líně usmál. Tohle chtěl slyšet.

„Pokračuj…“
Kay si aktivně poposedl a olízl si rty.
„On je prostě naše královna. Všichni po něm blázníme. Když jsem sem přišel, už tu byl. Umí v tom chodit a je pěkně ostrej, bez nás tří by se klidně obešel. Jsme spíš taková pojistka navenek, protože, jak říká – vážně nemá rád muže, kteří po pohledu na něj chtějí dělat ošklivé věci.“
Bushido protočil oči a oba se zasmáli.
„Takže tu všichni děláte, co on chce?“
„Vlastně jo, pokud se od něj chceme dočkat toho, že pro nás roztáhne nožky. Masturbování je nuda, a když tu máš takovej libovej kus masa, je to skoro hřích, no nemám pravdu?“
„A co chce?“
„Respekt. A to, že si na něj nikdo nebude dovolovat a znásilňovat ho. Toho si za život určitě už užil dost.“
Kay po tázavém pohledu pokračoval.
„Moc toho o něm nevíme. Střeží si svoje soukromí a taky je rád trochu tajemnej. Ale víme, že je mu dvacet a venku dělal děvku. Exkluzivní děvku, ovšem. A pak se něco stalo a zastřelil jednoho svýho zákazníka, přímo v apartmánu hotelu Adlon, ty vole. Byla to jeho legálně držená zbraň a zůstal na místě činu, navíc mu uznali strach jako polehčující okolnost, takže vyfásnul pět let tady, asi za to, že vykouřil soudci, co já vím. Tohle tu používá běžně jako prostředek k dosáhnutí blahobytu. Nám dává za odměnu, ale dozorcům, když něco chce. Věci si kupuje za sex, ne za prachy. V jeho případě celkem pochopitelný…“

Kdosi venku si odkašlal. Podívali se tím směrem. Sám Bill si je měřil ze své nedostižné výšky.
„Hezky o mně mluvíš, Kayi…“ předvedl dolíčky ve tvářích. „A ten zmrd si kulku zasloužil. Měl jsem mu rozstřílet celej jeho pojebanej obličej.“
Anis si všiml, že navzdory tomu, jak nevzrušeně zněl jeho hlas, drtil mříže v dlaních. Pak si začal roztržitě pohrávat s kuličkou v jazyku, o níž snědý muž dosud nevěděl, že ji má. Zůstal jí fascinovaně hypnotizovat, než byl rozladěn chlapcovým samolibým úsměvem, který si povšiml jeho hladového zírání.
„No, Anisi…“ vyslovil jeho jméno tak, jak si navykl – stejně tak lahodně a smyslně, jako kdyby převaloval kousek karamely na jazyku. „Evidentně jsi byl dobře seznámený se zvyklostmi naší věznice. A Kay si proto zaslouží menší protislužbu,“ vzdychl si naoko útrpně, zatímco Kenneth nadšeně zahvízdal a jal se zvedat z postele.
„Sorry, brácho, ale tohle si nemůžu nechat ujít. Možná že tě příště přizvu, když mi zarezervuješ song na tvý budoucí desce,“ zazubil se na Anise, který mu to smířeně oplatil. A okamžitě poté nedokázal zabránit svým očím, aby neutekly znovu ke svůdnému černovláskovi. Ten našpulil svoje růžové lesklé rty. Lákal ho k sobě.

Bill měl o tohohle nováčka rozhodně zájem. A kdyby ho trochu neprovokoval, jak měl jinak zajistit, aby ho začal chtít? Usmyslel se, že svého oddaného chtivého Kaye teď maličko využije pro své budoucí úmysly. Docela nevinné.
Kay vyšel s radostným výrazem z cely a troufnul si Billa břichem lehce slisovat na mříže, natočit mu hlavu a vydobýt si lačný polibek. Anis mohl vidět všechno. Přešle se poškrábal ve vlasech a docela uvítal, když se druhý raper vydal k primadonině království. Avšak sám.
„Co kdyby sis to tu trochu zařídil, mhm? Když to tady bude vypadat lidštěji, jistě budeš moct časem uvítat více návštěv,“ culil se na něj Bill potměšile, než výmluvně zamrkal a též se obrátil k odchodu.

Bez meškání vstoupil do své cely, zavřel mříž a zatáhnul sytě fialový  závěs, poskytujíc jim tak největší možné soukromí. Jeho zbožňovaný, osobitě vybavený pokojíček. Dvakrát tak velký jak ostatní, vymalovaný Billovou oblíbenou světlou fialovou. Plakáty po stěnách, černé saténové povlečení na manželské posteli, elegantní lampička s barevně ladícím kašmírovým stínítkem, vhodný nábytek, obrovské zrcadlo, laptop. Měl tu vše, co chtěl (snad až na sprchu, kam musel chodit extra) a fungovalo mu to jako plnohodnotné doupě, jeskyně, prostě domov na přechodných pět let. Domov… Hořkost se vinula jeho hrdlem. Raději si sundal z ruček stylové kožené rukavičky s ustřiženými prsty, které tak rád nosil, pohodil je na postel a pozvedl čokoládová jezírka ke Kayovi, natěšeně sedícímu v koženém křesle. Musel se zasmát jeho neskrývané dychtivosti.

„Tak co sis pro mě připravil dnes?“ zahýbal muž obočím a roztáhl nohy. Na Billových rtech začal hrát rozverný úsměv. Jako ladná šelma k němu kráčel a viditelně zakmital jazykem.
„Ústní cvičení…“
Zamručel.
„Ó, to mám moc rád.“
Bill zůstal stát těsně  před ním a hravě mu šťouchnul do boty.
„Tričko… sundat,“ lusknul prsty a zaklekl. Moc pohodlné to nebylo, zapomněl si připravit pod kolena polštářek. Ale vracet se pro něj na postel se mu nechtělo. Kay poslušně odhalil svou svalnatou hruď, pohladil ho po tváři a on se po něm dravě ohnal zuby, zaškubal s jeho opaskem. Byl v docela dobrém rozmaru, vysílal mu nahoru neustálé potutelné úsměvy. Nepřipadal si jako se zákazníkem. Tohle bylo opravdu jako laskavost pro kamaráda.
Kenneth se slastně otřásl, když všetečná ručka silně stiskla bouli v jeho rozkroku. Plánoval se co nejrychleji svléct. Ale to Bill tu vládl. Odehnal nevraživě jeho ruce.
„Nepleť se mi do toho,“ našpulil pobaveně rty a sklonil hlavu, aby ochutnal kůži na jeho břiše. Pyšně uvítal to, že se pod jeho doteky napnula. Ušklíbal se sám pro sebe, když zvýšil intenzitu laskání, sál a pokrýval raperův podbřišek vlhkými polibky a zeshora k němu v odezvě doléhalo toužebné usykávání. Nechal Kayovy prsty, aby se mu probíraly pramínky nalakovaných vlasů a směřovaly ho níž.

Najednou měl černovlásek mužových kalhot dost a tvrdě strhal značkovou džínovinu k jeho kolenům. Nebylo třeba mu je sundávat celé. Chudáček Kay měl v boxerkách hodně těsno. Chlapec škodolibě vydal účastný zvuk a bez upozornění se jen tak bez zábran zakousl do oné vybouleniny v hebké přilnavé látce. Kenneth přirozeně zařval. I když to moc nebolelo, připadalo mu to jako týrání.
„Bille!“
Místo odpovědi se zlobivě  zasmál. Působil jako rošťák, s tímhle výrazem a rozčepýřeným účesem, jehož pramínky mu neustále neukázněně padaly na řasy. Položil Kennethovi dlaň na koleno, stiskl a přesunul se po jeho stehnu až k lemu prádla.
„Tak se tedy ukaž, ty bojovníku…“
Heknul, jak byl konečně  volný ze stahujících švů a chladnější vzduch se zavlnil přes jeho pokožku. Malý provokatér, krčící se mezi jeho nohama, jenom nevinně předvedl dolíčky a pošťouchl Kayovu chloubu bradou. Nebyl zas tak velký, zato ale hezky tvarovaný. A ta pěkná žíla na straně…

„Tak už si ho narvi do huby!“ nevydržel to a nemravně ho pobídl.
„Až já budu chtít!“ opáčil černovlásek nadneseně a za trest jej zatahal za koule. Další úpěnlivý skřek.
„No jo, tak dobře, ty jeden patetický škemrale…“ zareagoval na to vzápětí, protáčeje panenky, předstírajíc tak, že ho to nadmíru obtěžuje, i když oba dobře věděli, že to tak není. Olízl si tedy důkladně dlaň a omotal štíhlé prstíky s dokonale pěstěnými nehty kolem výhružně se tyčícího vzrušení. Jeho sevření bylo pevné, Kay okamžitě přirazil, snažíc se najít alespoň špetku úlevy. Nesnášel tohle tyranizování v sexu, nesnášel. Jednou mu to všechno vrátí…

Teď momentálně  se ale musel soustředit na Billův palec, který mu přetáhl předkožku a kroužil po mokrém žaludu. Potom si k němu chlapec přičichl a sotva znatelně ho olízl. S požitkem zamlaskal, zatímco raper ovládal zachvění slabin. Bill přesunul prsty ke kořeni. Momentálně ho nenapadalo, jak to ještě oddálit, tak prostě sehnul hlavu a pomalu, mučivě pomalu jej do sebe začal pouštět. Z úst vytvarovaný nepropustný kroužek, vytvářel kolem penisu podtlak a vlhčil ho jazykem. Měl obzvlášť rád tuhle pasáž. Druhou rukou Kennetha škrabkal na kyčli, když zaklonil hlavu přes opěrku, oddávajíc se potěšení. Jako zkušená děvka téměř postrádal dávicí reflex. Přijal ho celého, natvrdo jej polkl do hrdla, zaznamenávajíc první hlučnější sten. Soustředěně svraštil své upravované obočí a ze slabé intenzity se pustil do postupného sání.

„Děláš to… moc dobře, dra-houšku,“ vypustil Kay mezi semknutými rty, první kapičky potu se mu svezly po hrudníku. Vždycky při čemkoliv sexuálním ztrácel sebekontrolu a žvanil cokoliv, obluzený palčivými přesladkými pocity. Bill byl zvyklý. Za pár minut začne dozajista funět nadávky. Tak možná už dřív.
„Aaah… doprdele! Yeah, saj to. Víc. Víc!“
Nechtěně ho trochu skousl zuby, jak měl chuť se začít smát a s plnou pusou to jaksi nešlo. Promnul mu prsty varlata a jako šílený se pustil do sání. Muž mačkal ruce v pěst, než si na ten pocit zvykl, pak uchopil Billa za vlasy a snažil se si ho navádět proti zoufalým záškubům své pánve. Vše mu bylo dovoleno. Nejspíš jako satisfakce za to škádlení na začátku. Nyní už to ale nebyla hra.
„Yeah, baby… Jsi tak-… kurevsky dobrej! No tak, pojď ještě chvilku!“

To hlasité sténání  rozkoše úplně zaplnilo Billovy zvukovody. Překotně  dýchal nosem, ústy přilepený na svíjející se tělo. Cítil v krku divoké tepání a pulzování, Kayovy boky také zrychlovaly svou činnost. S raperovým náhlým posledním táhlým zaúpěním sebou jeho penis cuknul prudce vpřed a začal chrlit husté teplé semeno, které okamžitě polykal. Stále sál, nechávajíc ho tak udělat se kompletně, ale okamžik před koncem ho ze sebe vysunul a umožnil pár posledním šplíchancům mléka dopadnout na Kennethovo břicho. Rychle se vydýchával, sjel očima jeho tělo, operlené potem, načež naposled sklonil hlavu a zbytky spermatu začal s požitkem oblizovat. Kay chrčel, ustavičně polykal, aby získal do úst trochu vlhkosti a s lítostí zaznamenával, jak ho nadobro opouští poslední záchvěvy toho báječného orgasmu.

„Ty jsi bůh, zlato,“ zasmál se za minutku udýchaně a vděčně jej pohladil po líčku, když na něj pohlédl od své hostiny. Černovlásek se prohnaně zaculil.
„Já vím,“ mlsně si olízl rty a začal Kaye oblékat zpět.
„A neměl bych tě teď taky-„
„Ne, díky. Nepotřebuju.“ Nebyl zase tak tvrdý. „Navíc by to pro tebe byla další odměna a tak štědrý zase nebudu,“ laškovně se ušklíbl. Raper rádoby otráveně zamlel pusou a neboť bylo jasné, že tu už nemá co pohledávat, vybral se k odchodu. Bill ho šel kupodivu vyprovodit. Odhrnul závěs a s trhnutím otevřel mříže, okamžitě se ocitajíc pod palbou pohledů. Když se kolem něj Kenneth protahoval, namáčkl se na něj a stiskl mu nadrženě zadeček.
„Kdy budu konečně smět…?“ přitiskl chlapce k sobě, stehno zaklíněné mezi jeho gazelíma nohama. Ten se zářivě zazubil a zakroutil hlavou, jak se od něj odsouval.
„Nebuď tak nenasytný… je to ošklivá vlastnost.“
„Sakra Bille!“ ztratil trpělivost. Černovlásek se dopálil. Odmrštil ho od sebe.
„Teprve tehdy, až já budu chtít, rozumíš!“ vyštěkl.
„Panovačná čubko,“ zavrčel v odpověď a otřel si hřbetem ruky rty.
„Tak tohle si budu pamatovat.“
Kay agresivně zaklel; nemohl uvěřit tomu, že si to s ním vlastním přičiněním posral. Udělá nejlíp, jestliže už konečně odejde.

Anis měl dost. Nevěděl, co čekal, ale rozhodně nečekal, že mu z protější cely budou k uším doléhat rezonované zvuky jejich orálního sexu. No jistě, že byl během minuty tvrdý. Jeho fantazie kašlala na to, že chtěl tou provokativní šuknou opovrhovat a rozjela si vlastní scénář toho, co se naproti právě děje. Vztekle zanadával a škubnul za závěs. Své natlakované kládě nemínil věnovat ani trochu pozornosti.
„Aaah… doprdele! Yeah, saj to. Víc. Víc!“
Lehnul si na břicho a zabořil obličej do jemného polštáře. Hříšné výlevy slyšitelně  nepokoušely jen jeho. Docela ho překvapilo, když se i z ostatních cel začalo ozývat sténání, jak se chlápci bezostyšně uspokojovali. Zřejmě to tady takhle fungovalo běžně a z prospěchu Billova vyvoleného měli něco i oni. Představovat si Billa a mít přitom jako zvukovou kulisu jeho vrnění, pomlaskávání a dávivé vzdychání, bylo nejfunkčnější afrodiziakum.

„Kurva!“ udeřil pěstí do matrace. On to dělal naschvál, ovšemže! Ten sebevědomý zmetek. V Anisovi kypěla hladina adrenalinu. On by si ho podrobil. Dostal by ho na kolena, ponížil ho a pak nespoutaně ošoustal. Rozmasakroval by mu tu jeho slavnou dírku.
Raper nevydržel tíhu svých myšlenek a přirazil se klínem proti posteli. Jen jednou, než se donutil vstát, sebrat pár věcí a s menšími obtížemi se vydat směrem ke koupelnám. Vstříc ledové sprše.

autor: Fee
betaread: Janule

6 thoughts on “Mehr als 23 Studnen Zelle 2.

  1. Sakra! ♥♥♥
    Nemůžu ani nic říct, protože nestíhám lapat po dechu….Uaa, dokonalost ♥

  2. To není vězení, to je ráj xD!!! Chudák Anis, myslím, že v té sprše bude permanentně xD Je to docela síla, tak by mě, jako nepoučitelného romantika zajímalo, jestli to mezi nima bude jenom o sexu, nebo jestli se dočkáme i nějakého láskování =)

  3. Aaaaw Feeeeeeeeeeee!!! To je dokonalý okamžitě chci celou povídku na mejlu xDDDDD xD ASi u toho umřu na orgasmus. Nevím jestli by se Billan nechal zkrotit, ale já být v jeho kůži už bych se u jeho nohou plazila jak děvka xDDD

  4. no Bill ví, jak v tom pěkně chodit. spíš všem ještě natrhne zadky on. 😀 pěkně žhavá akce, Anisovi z toho asi rupne. 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics