Heisenberg Academy 13.

autor: boyyouadrank
413
Ještě  lépe ve vodě

Bill postával v písku, pozoroval vodu. Očividně se dnes vyhýbal slunci, jelikož jeho pokožka v měsíčním světle bíle zářila. S úkosem se díval po vlnách, zamračil se, když si narazil prst o velkou mušli a odkopl ji do vody.  
Tom se k němu blížil zezadu, jeho mysl pracovala na plné obrátky, jak se snažil vymyslet, co říct. Zatahal se za dredy a mračil se, jak zíral Billovi na zátylek, stál asi jen 10 stop od něj.

„Bille,“ zaskřehotal. Jeho hlas však vyšel příliš tiše a přesně, když to řekl, obrovská vlna narazila na břeh a jméno bylo staženo pod hladinu.  
Stále netušíc, že Tom stojí  přímo za ním, Bill beze slov stáhnul své plavky dolů ke kotníkům a vystoupil z nich. Úplně nahý se sprintem rozeběhl přímo do vody a zaječel, když ho postříkala studená voda z vln. Roztřásl se, objal rukama své tělo, a přitom pozoroval měsíc.

Tom ho sledoval a byl ohromen, že Bill šel do naha. Polkl a svlékl si své vlastní plavky, načež se rozeběhl za Billem. Voda byla strašlivě studená a na jeho pokožce se objevila husí kůže. Tom se otřásl a ponořil se do ní, dostávajíc se tak blíž k černovlasému chlapci.  
Bill slyšel Tomovo hlasité  šplouchnutí a otočil se, vykulil oči, když spatřil dredáče. Otevřel pusu, jak se snažil přijít na to, co říct. 

„Tome,“ zamumlal a překřížil si v obraně ruce na hrudi. „Co tady děláš?“
„Potřebuju s tebou mluvit,“ odpověděl Tom. Jeho prsty se už jen tak tak dotýkaly dna a Bill stále byl ještě o kousek dál. Připlaval k druhému chlapci, obmotal kolem něj své ruce a jemně jej nadzvedl.  
Billovo tělo se pod Tomovým sevřením napjalo, ale neodstrčil ho. Stále trochu zamračený  Bill položil ruku za Tomův krk a přitáhl se.  
„Mluvit o čem?“ Povzdychl si Bill. Zavřel oči, když Tom zpevnil stisk. Chumáč mořských řas se mu přichytil na nohu, setřepal ji a omylem Toma kopnul do holeně. Neomluvil se.  
„Byl jsem idiot,“ zamumlal Tom, sklánějíc svou hlavu, jak Billovi vtiskával polibek na rameno. „Ale ty musíš uznat, že ses choval jako děsná mrcha.“
Bill zasténal a zaklonil se krkem dozadu, když Toma lehce plácl. „Dobře. Omlouvám se, okey?“
„Wow. Fakt se diva právě omluvila?“ Tom se zakřenil a posunul ruce níž, aby jimi mohl pohladit Billovy boky.
„Sklapni,“ zčervenal Bill. Zahihňal se, když Tom začal olizovat a jemně kousat jeho klíční kost. „Hej.“
„Co?“
„Za tohle se omlouvám,“ Bill jemně pohladil Tomovu tvář, kde ho před pár hodinami uhodil. Kůže na tom místě byla lehce namodralá, a když takhle zářila, pohled na ni Billovi lámal srdce.
„To je v pohodě,“ Tom otočil hlavu tak, že se jeho ústa potkala s Billovou dlaní.  
Billovo obočí se nadzvedlo, jak kůže na jeho ruce byla jemně sáta. Zavrněl, miloval ten pocit Tomových rtů a zubů na svém těle, a omotal nohy okolo jeho pasu, pohupujíc se proti němu.  
„Ty jsi nahý?“ Bill zalapal po dechu, když ucítil, jak Tomův penis naráží do jeho vlastního.  
„To byl tvůj nápad,“ Tom ho kousl do prstu, čímž si vysloužil další sten. „Ty jsi sem skočil nahatý první. Já jen… následoval tvoje vedení,“ mrknul a šťouchl nosem do Billovy čelisti.  
„Oh, no…“ Bill si odkašlal a lehce zčervenal. Popadl Tomovu ruku a nasměroval ji za něj, vedouce ji dolů, aby ho chytila za zadek. Usmál se a položil se do toho dotyku, své objetí okolo Tomova krku ještě zpevnil.

Tom na něj letmo pohlédl, cítil, jak se mu ohřívá krk, díky Billovým škádlivým úsměvům. Bez okolků popadl Billa za krk a zmocnil se jeho rtů, líbajíc je hladově.
Bill do polibku zasténal a otřel se kovovou kuličkou svého jazyka o vrchní patro Tomovy pusy, jeho ruce zoufale svíraly druhého chlapce. Zhoupl se boky proti Tomovi. Oba zalapali po dechu, když byla jejich těla opět mokrá, jak další vlna prošla přímo skrz ně.  
„Tomi, pojďme,“ zakňoural Bill.
„Počkej chviličku,“ zamumlal Tom. Putoval rukama dolů a chytil Billa pod koleny. Díky nadnášející vodě mohl druhého chlapce lehce zdvihnout, a tak ho zvedl, jeho nohy měl zaháknuté o ramena, takže mu Bill seděl na krku. Tahle pozice byla docela obtížná, hlavně když do nich narážely všechny ty neústupné vlny. Nicméně, Tom byl vytrvalý a ignoroval bolest za krkem, jak držel Billa a balancoval s ním.  
„Co to děláš?“ Vychrlil ze sebe Bill vzrušeně a popadl Toma za dredy. Zachvěl se, jak studený noční vzduch ovál jeho mokré a nahé tělo. Podíval se do klína na svůj tvrdý penis, který byl přímo před Tomovou pusou. „Ne, přece nebudeš…“

Tom se zaculil. Naklonil čelist dolů a přitiskl svůj jazyk přímo na vrchol Billova penisu. Bill zasténal a přitiskl své boky blíž. Skoro spadl dozadu do vody, ale Tomův stisk na jeho zadku byl dostatečně pevný. 

„Oh, Tomi,“ zavzdychal Bill, když ho Tom vzal celého do úst a mocně sál. Škubl Toma za dredy a opět se zachvěl, když Tom zakňučel a zuby přejel přes tvrdou pokožku. Bill namáčkl svá stehna okolo Tomova krku ještě pevněji a pomalu se otáčel, jak Tom pokračoval v sání.  
Právě když se Bill dostával k vyvrcholení, převalila se přes ně obří vlna a stáhla oba pod vodu. Tom se začal dusit, když byla Billova sladká chuť nahrazena slanou mořskou vodou. Byli pod vodou, stále zapletení do sebe. Tom pevně chytil Billa za boky, nestaral se, že ho oči pálí jako čert, a vytáhl ho zpět na hladinu. Oba zalapali po dechu a podívali se jeden na druhého, načež vyprskli smíchy.  
„Zkurvená příroda,“ zabručel Tom a chytil Billa pod bradou, aby si ho mohl přitáhnout přímo ke své puse.  
Bill mohl na Tomově jazyku okusit svou vlastní chuť, hrdelně zasténal a přitiskl se blíž. Jejich tvrdé penisy se srazily, Bill a Tom se na sebe podívali a zakřenili se. Věděli přesně, co ten druhý chce, a okamžitě začali plavat ke břehu. Když byli v té nejmělčejší části vody, na písčitém břehu, Bill na Toma skočil.  
Tom zavrčel, přistál v písku a ruce měl plné bledého svíjejícího se chlapce. Bill mu netrpělivě  olízl krk, ochutnávajíc tak sůl z moře mixovanou s Tomovou pokožkou.  
„Kurva,“ zasténal Tom, nyní ležící na zádech, stále obklopený vodou. Prsty zabořil do vlhkého písku a probíral se tím kluzkým živlem, spolu s malinkatými oblázky a mušlemi. Billova pusa byla přitisknuta na jeho bradavce, zatímco zbytek jeho těla tlačil na Tomův penis. Tom pocítil, jak jeho penis narazil do Billovy mokré pokožky a vykřikl, vzepřel se v bocích.  
Bill se posadil obkročmo na Tomova stehna, s rukama vedle jeho boků. Škodolibě se zaculil, miloval, když viděl vždy dominantního Toma, takhle vzrušeného pod ním. Natáhl ruku dolů a škádlivě přejel po cestičce blonďatých chloupků nad Tomovým rozkrokem.  
„Kdo je lepší? Já nebo ta opálená, tlustá kurva?“ Vydechl mu Bill do ucha, svou pusu tisknoucí na jeho lalůček.
„Sakra, Bille,“ zalykal se Tom a šťouchal svým penisem přímo do Billovy ruky. „Ona se s tebou nedá ani srovnávat.“
„Jsi si tím jistý?“ Zavrněl Bill, mnul vršek Tomova penisu mezi svým palcem a ukazováčkem.
„Ano, prosím,“ zakňoural Tom a zoufale přirazil.
„Tak proč jsi s ní teda flirtoval?“ Bill znovu nechal Tomův penis být a místo toho se začal soustředit na jeho bradavku, tvrdě ji zmáčkl, načež se nahnul dopředu a olízl ji.
„Protože jsem zasraný idiot,“ zabručel Tom a popadl Billa za boky. Prohnul se v zádech a nadzvedl se, jak Billovi strčil penis k zadku.
„Správná odpověď,“ zavrněl Bill a sjel svou štíhlou rukou zpátky dolů do Tomova klína. „Teď mě ošukej.“

Tom vydechl úlevou a posadil se, připravený převrátit se nad Billa a nasednout na něj. Ale Bill zamlaskal a položil ruku na Tomovu opálenou hruď, aby ho zatlačil zpátky do písku.  
„Chci na tom sedět, Tomi. Prosím?“

Tom se zakřenil a němě  přikývl. Byl příliš nadržený na to, aby vymyslel inteligentní  větu, místo toho si lehl zpět dolů a netrpělivě projížděl prsty mezi mušlemi, zatímco se Bill polohoval. Bill vypadal na Tomovi s jeho ohnutým tělem, a jak tyčil svůj zadek přímo nad Tomův penis, tak sexy. Jeho vlastní pulzující erekce byla souběžná s Tomovým vypracovaným břichem a delikátně narážela do jeho napnutých svalů.  
Bill zaklonil hlavu a vykřikl, jak do něj Tom pronikal. Tom zasténal, nehty zabořil Billovi do stehen, když přirazil vzhůru, cítil Billovu vlhkost, jak se mu roztéká na kůži. Bill se pohyboval nahoru a dolů, kňoural, svaly na rukách a nohách se mu vypětím třásly. Ale bylo to příliš dobré – Tom ho šukal přesně v tom správném úhlu a opakovaně narážel do jeho prostaty.  
„Oh, bože, Bille, nepřestávej,“ Tom byl rozplácnutý v písku, líně pohyboval boky podle Billových přírazů. Bez jakéhokoli gelu a kondomu mu tření o jeho penis způsobovalo závratě rozkoše. Billův zadek byl tak těsný, Tom natáhl ruce, chytil Billa za boky a nadzvedl ho, aby do něj mohl bez větší námahy přirazit.  
„Ah! Znovu, udělej to znovu,“ Bill lapal po dechu. Tom to zopakoval, držel Billa v náručí, jak pokračovali v pohybování se.

Tom vzhlédl k Billovi, díval se na jeho zavřené oči, jeho otevřená ústa a jeho vlasy, které nějakým způsobem žhnuly modře, a jeho pokožku, jež byla osvětlená měsíčním světlem. Prudký závan větru pocuchal jeho vlasy a Bill vypadal v tu chvíli tak překrásně, že myšlenka, že je jeho, přinutila Toma vyvrcholit. Cítil, jak se mu zkroutily prsty, a pocítil bodání v páteři, když se mu napjaly koule. Vydal ze sebe přidušený výkřik a poté pocítil svůj penis uvolňující bílou teplou hmotu uvnitř Billova těla.  
Bill se třásl, jeho paže se konečně uvolnily, když naposledy přirazil zadkem, jeho vlastní orgasmus způsobil, že sevřel svaly okolo Toma. Jeho sperma teklo po Tomově hrudi, zastavujíc se až u hrdla, a Bill cítil Tomovo sperma, jak vytéká z jeho zadku a pokrývá jeho stehna. Zalapal po dechu, svalil se z druhého chlapce a přistál vedle něj, jen tam tak leželi a jejich hrudi se rychle zvedaly a zase klesaly.  
Poté Tom natočil hlavu na stranu, stále těžce oddechujíc. Polkl, zíral na Billův profil a mezi všemi těmi výdechy se mu podařilo ze sebe vymáčknout: „Já tě kurva miluju.“

Billovi se rozšířily oči a otočil se přímo k Tomovi, stále lapajíc po dechu. Chvíli se na Toma díval, vnímal každičký detail jeho pohledné tváře. Tomovo čelo bylo pokryto potem, kapka mu sjela z obočí a spadla do písku. Jeho rty byly otevřené a kovová ozdoba ve spodním rtu se třpytila pod měsíčním světlem. Jeho oči vypadaly skoro černě, zorničky měl úplně rozšířené z toho, jak se jeho tělem převalila vlna uspokojení a blaženosti, zvolna relaxoval.  
„Řekni to znovu,“ vydechl Bill.   
Tom zamrkal, lehce zmatený, zavrčel a vyzvedl se na lokty, načež se tělem natočil do strany, bokem šťouchl do Billa.

„Miluju tě, Bille.“ 

Billovo čelo se jemně  zvrásnilo, položil Tomovi ruku za krk, držíc ho tam.  
„Znovu.“

„Bille…“

„Prosím, Tomi?“ Bill se nadzvedl a přitiskl svá ústa na ta Tomova. Nemohl dýchat, cítil se, jako by byl opilý, ale pokračoval ve vášnivém líbání, tlačil svůj jazyk do jeho rtů. „Řekni to znovu, pro mě.“

Tom vsunul ruce do písku a proplazil se jimi pod Billův pas, aby ho mohl chytit.

„Miluju tě,“ zopakoval Tom, jazyk měl propletený s Billovým, tisknul se proti němu, potřeboval se jej dotýkat.  
„Taky tě miluju, Tomi,“ zašeptal Bill konečně nazpátek, prsty projížděl blonďatými dredy, když se Tomova mokrá pokožka otírala o tu jeho. „Znovu.“

„Milu-„

„Ne, hlupáčku,“ zahihňal se Bill a osvobodil svá ústa z Tomova zajetí. Stále s jemným úsměvem hravě kousnul Toma do čelisti. „Znovu mě ojeď.“

Tom se spokojeně uchichtnul a okamžitě se přemístil nad druhého chlapce. Jejich rty se spojily v hlubokém polibku, Bill se svíjel, když Tomovy ruce začaly putovat po jeho těle. Nicméně, jejich polibek zpodivněl, jak se Tom nemohl přestat smát.

„Co je tak zábavné?“ Zaskučel Bill a našpulil rty, když sjel nehty dolů po dredáčových zádech.  
„To opravdu netuším,“ smál se Tom a líbal Billův krk a tvář.  
„Tomi!“ Vyjekl Bill a vykopl nohama, když se Tomovy polibky změnily v hravé a lajdácké. Vystrčil jazyk ven mezi rty a všechny polibky na Billově tváři se staly mokré, přistávaly na jeho čele, nose, očích, líčkách, bradě a konečně i na jeho ústech.  
Důvod, proč se Tom nemohl přestat smát, byl, že si nedokázal vzpomenout, kdy naposledy se ve svém životě cítil tak šťastný.  

„Miluju tě.“

Říkat to, se stalo mnohem jednoduší teď, když Tom prolomil ledy a řekl to první.  
Dvojice ležela v písku, zamotaná do sebe a sledovala východ slunce. Bill věděl, že Simone nebude příliš nadšená, až se konečně vrátí zpět do vily; přece jen, odešli včera a od té doby se neukázali. Ale bylo mu to jedno. Jeho mysl bezcílně bloudila, nedokázal si vzpomenout, jaké to bylo před tím, než potkal Toma. Bill zmáčkl Tomovu nohu pevněji mezi svými stehny a nahnul se níž, aby mohl políbit jeho hruď.

„Bille, necítím své kyčle,“ zamumlal Tom.  
Bill se omluvně zakřenil, přesunul váhu a obmotal svou rukou Tomovu paži.  
„Asi bychom už měli zamířit zpátky,“ zabručel. „Neviděl jsi moje šortky?“

„Um…“ Tom pohodil hlavou a zašilhal dozadu. Usmál se nad divokými vlnami ve vodě narážejícími do písku. „Vsadím se, že je odnesl proud, když jsi nechal tak blízko u břehu.“

„Kurva,“ povzdechl si Bill. Posadil se na kolena a pak vstal. Zasténal, když uslyšel své klouby křupat. Nemohlo ho zajímat míň, že je nahý, i když Tomovi se podařilo najít své plavky, ale Simone bude očekávat nějaké vysvětlení, proč je jeden z nich tak spoře oděný a druhý úplně nahý. Odpověď se jí asi moc líbit nebude. „No, to je fuk. Možná bych měl strávit celou dovolenou nahý. Takže se můžu opálit úplně všude, víš?“  
„No jasně, ty couro,“ mrknul Tom a zvedl se ze země, oprašujíc si písek ze svých plavek. Štípnul Billa do boku a líně sjel rukou okolo jeho pasu, když začali kráčet domů.    
„Ugh, myslím, že mám nějaký písek v prdeli,“ zasténal Bill.

„Ve tvý prdeli toho bude mnohem víc, než jen písek, jestli budeš celý příští týden nahý,“ zamručel Tom a zmáčkl Billův zadek, aby potvrdil význam svých slov.  
Bill vyjekl, zčervenal a pleskl Toma přes ruku.  

Měl pravdu, samozřejmě, a když ten podivínský pár otevřel dveře a zůstal tam stát, Simone nevypadala nadšeně ani trochu.  
„Kde jste vy dva byli?!“ Zaječela. Zaznamenala, jak vypadají zarudle, jako by dělali nějaké nečestnosti. Taky si všimla, že byli oba od hlavy až k patě pokryti pískem, a že Billova ramena byla červená od spálení. „Oh, pro boha!“ Zalapala po dechu, když jí došlo, že Bill je nahatý. Vykulila oči, když se otočila a zařvala na sluhu, aby přišel.  
„Bille!“ Gordon, který se právě objevil, zíral na synovu nestydatou nahotu s otevřenou pusou. „Pro lásku boží, jestli chceš zůstat celou noc venku, dej nám vědět! Málem jsem zavolal policii!“ Aby je utvrdil v tom, co říkal, vystrčil ruku, v níž držel telefon. „A nějak řádně se obleč!“  
„Kde jste ksakru byli?“ Simone teď zněla poněkud hystericky, tvář měla zarudlou vzteky.  
„Byli jsme venku,“  řekl Bill chladně a překřížil si ruce na hrudi. Vzdorně se opřel o Toma, dokonce mu položil ruku na odhalené břicho a začal si hrát s lemem jeho plavek. „A vůbec nemysli na to, že by ses zeptala, co jsme dělali, protože bys asi dostala infarkt.“  
Simone něco zaprskala a zčervenala ještě víc, když se snažila nepředstavovat si, jak má její syn a nějaký kluk divoký teenagerovský sex na pláži.  
Když přišel sluha, dokonce i on se na jejich nepořádné zjevy podíval s šokem v očích. Svíjejíc se neklidem, podal Billovi ručník. Diva ho popadla a obmotala si ho kolem pasu.  
„Doneste mi tác se snídaní do mého pokoje,“ vyštěkl na sluhu, který nervózně přikývl. „Ať je všechno čerstvé. A potom chci mít připravenou naši koupel. Ujistěte se, že bude mít hodně bublinek.“

„Řekl jsi ‚naši‚ koupel?“ Zeptala se Simone nedůvěřivě a ošklivě se na syna zamračila, když sluha odešel, aby splnil Billovy příkazy.  
„Přesně tak. Já a Tomi se budeme koupat společně,“ Bill vystrčil jazyk ven, spokojený, že jeho slova vytvořila Simone na tváři tak pobouřený výraz. Popadl Toma za zápěstí a odtáhnul ho přímo ke schodům, načež vyběhli až do Billova pokoje.  
Hned, jak zavřeli dveře, Bill zkolaboval na zem a otřásal se smíchy.  
„Viděl jsi, jak se tvářila?“ Podařilo se mu ze sebe vymáčknout, svíral si boky, jak se převaloval na podlaze a koberec ho škrábal na holém zadku.  
„Ty jsi vážně rozmazlený spratek,“ zamumlal Tom a praštil sebou na postel. Zasténal a uvolnil se, uvědomil si, že v opravdové posteli nespal od té doby, co odjeli z Billova domu v Mnichově.  
„Ale stejně mě miluješ,“  řekl Bill, škrábajíc se nahoru na Toma. Bylo to spíše prohlášení, než otázka, Bill se zaculil a políbil Toma na tvář.  
„Miluju na tobě úplně všechno,“ vydechl Tom a pomalu sjížděl rukou dolů po Billových zádech. Hladil ho po páteři, miloval to, jak Bill vrněl a prohýbal se jako kočka. „Ale myslím, že teď na chvíli vytuhnu.“  
„To jsem tě tak unavil?“ zacukroval Bill, kreslil náhodné tvary po celém Tomově těle. Vystrčil jazyk a olízl Tomovu čelist. Tom se zachvěl a položil ruce na Tomův pas.  
Bill přestal, když někdo zaklepal na dveře.  
„Co?“ zakřičel a posadil se.  
„Vaše snídaně, pane.“

„Pojďte dovnitř,“ povzdychl si nasupený Bill a svalil se z Toma. Sluha vešel, tlačící před sebou vozík plný čerstvého ovoce, vaflí a palačinek.  
„A vaše koupel, pane?“ 

„Běžte ji připravit,“ Bill kývl hlavou směrem ke dveřím, které vedly do koupelny. Sluha se uklonil, načež vešel do koupelny. „Tome? Tome!“  
Tom usnul a lehce oddechoval, jeho hruď se pomalu nadzvedávala a klesala. Bill se pousmál, byl v pokušení ho nějak krutě probudit. Ale přece jen, Tom se na pláži podřídil každému jeho požadavku, dokonce si ani nepamatoval, kolikrát měli sex. Slyšet ta tři kouzelná slůvka vycházet z Tomových rtů Billa z nějakého důvodu vzrušovalo.  
A teď, když se díval na toho dredatého kluka, který ho před pár měsíci tak děsně rozzuřil, se Bill jemně pousmál a pohladil jeho tvář. Narazil špičkou nosu do Tomova, načež vystrčil rty, aby jej mohl políbit.  
„Tomi?“ Bill ho hryzl do ramena. „No ták, koupel je hotová.“

Tom se pohnul, tiše zasténal. Zamračeně se posadil. „Můžu ve vaně spát?“  
„Cokoliv chceš,“ zakřenil se Bill a chytil ho za ruku, takže ji mohl políbit.  
Tomovo obočí vyletělo nahoru nad tím, jak něžný druhý chlapec byl.  
„Vážně? Myslel jsem, že jsi to ty, kdo vždycky dostane, co chce.“  
„Však pořád jsem! Dostal jsem tebe, ne?“   
autor: boyyouadrank
překlad: Keytik
betaread: Janule

23 thoughts on “Heisenberg Academy 13.

  1. Moooc, moc pěkný ^^♥
    Musela jsem se smát nad Billovím jednáním se Simone ;D
    Dokonalost? Jde to jinak popsat? Miluju tuhle povídku ^^
    Nikdy to nemůžu do dalšího tejdne vydržet 🙁 Ale vždycky se dočkám ;D
    Ani si nedokážu představit, že to jednou skončí T.T*
    Ale… Opravdu krásný díl dneska ♥

  2. Bill je velice vtipnej na koncixD Tenhle dílek byl docela zajímavej, Bill mu docela snadno odpustil…akorád mě dost dorazilo to v tom moři…měli dost divnou polohu xD Mno joo, jsem zvědavá jaký to bude popsaný jak budou spolu ve vaně 🙂 teda pokud to tam bude popsaný xD moc pěkný ,) ale ty sprostý výrazy…mno, zvykla jsem si xD Nemůžu si stěžovat, je to parádní povídka

  3. Bill je diva :D:D Rozmazlená, ale roztomilá diva. A já ho takhle naprosto miluju, takže si to jdu přečíst ještě jednou ♥

  4. No potkat takhle rozmazlenýho Billa i v reálu, tak mam chuť mu nacpat tenisku do huby, ale takhle v povídce je to dokonalý 🙂
    A jinak, Simone asi Bill s Tomem přivedou do blázince, musí z nich bejt na prášky 😀 😀

  5. Uuu, jsem tak rada, ze se znovu nepohadali ^^ napad s tou "polohou" v mori je uzasny xDDD asi bych to nechtela praktikovat, takovou akrobacii, ale muze to byl zajimave 😀

  6. Páni, jsem nadšena a nemůžu jinak, než se tu hloupě a zasněně culit. Tohle se mi líbí, jen ať se chlapci hezky milují a hlavně nepřestávájí, protože není nic lepšího, než je u toho pozorovat (a tím teď samozřejmě nemyslím jen tu akci na pláži). 🙂

  7. Awwwwww, sladkéé 😀 ja som čakala iba na toto, keď mu Tom povie, že ho miluje :))….krása :D….teším sa ja ďalší diel 😀 milujem tento príbeh ♥

  8. Jsem unešená Billem když je sám s Tomem a pak přijde sprcha v podobě Billova jednání se Simone, ten vážně perlil :D:D Jinak ta část na pláži mě dostala, boyyouadrank má vážně obrovskej talent 🙂

  9. Už vidím, jak Bill nechá Toma v té vaně spát xD Ta noc na pláži byla nádherná a u "miluju tě" jsem jásala =D Jsem ráda, že jejich vztah už není jenom o sexu, takhle je to mnohem lepší ♥ Super!

  10. tak tohle mě dokonale odrovnalo. ono je vidět, že se Bill fakt absolutně nestydí 😀 naprsotá dokonalost….a Tom se mu vyznal….to mě taky dostalo. reakce simon,e omg 😀

  11. Co k tomu doddat? Vztah mezi Tomem a jeho divou se mi líbil od začátku povídky. Když si Tom na konci minulého dílu uvědomil, že Billa miluje, nebyla jsem si jistá, co od Billa v dalším dílu očekávat. Sice tu byly náznaky, že je na tom Bill stejně, ale Tomův flirtík s onou slečnou a Billova povaha, mohly znamenat komlikace. Jsem ráda, že to kluci mezi sebou urovnali a jejich usmíření mělo příjemné následky nejen v podobě sexu, ale také jejich vzájemného vyznání. Všechno teď působí téměř pohádkově (teda až na Simone, která možná tuhle dovolenou nepřežije ve zdraví). Tak ať jim ta pohádka dlouho vydrží!

  12. Jééé. Může spát ve vaně, super. Tohle je moje úplně nejoblíbenější TWC povídka, strašně mě baví. Nesnášeli se a teď otevřeně jeden druhému vyznávají lásku, Simone o nich ví a zuří.. Paráda! 🙂

  13. ….ach….až mě to skoro dohání k slzám…=) když si představím tu naši divu, jak je něžná a mazlivá…=) a to všechno jenom díky Tomanovi…já sem tak strašně ráda, že se Tom nevyspal s tou courou April…a nejlepší bylo, jak si to nakráčeli domů a Simone z nich úplně na nervy…a Bill s takovým klidem, jak jí odpovídal…xDxD a pak ještě Gordon tam přiběh…xD…mno…fakt se hrozně moc těšim dál…=)

  14. jee… to bylo. vážně úžasný x))) možná poprvý, kdy se mi u takovýhle romantiky nedělalo špatně, ale milovala jsem to… jen takhle dál, jsem ráda, že Tom změknul a Bill se chová hezčejc.. x))))

  15. Ježiš jak já jsem ráda, že se usmířili. Už jsem se bála, že to dopadne špatně. Hrozně se mi líbí jak je Bill rozmazlenej xD A Tom to na nem miluje xD aaw miluju to! 😀

  16. Tohle byl nejhezčí díl z těch všech, co tu byly. Když je to o citech a ne jen sexu, je to mnohem lepší. Ta změna v jejích chování je dost dobrá. A líbilo se mi, jak Bill jednal se svou mámou kvůli tomu, co s Tomem dělal. Dovedu to dost hodně pochopit xD

  17. Tyjo, už jsem si říkala, jestli spolu budou fightovat, tak to bude hoodně v prdeli 😀 Naštěstí ne ^^
    Ach, já to tak miluju ♥

  18. Toto bolo fakt úžasné kks vážne… keď som prečítala minulú časť premýšľala som nad pokračovaním a toto ma vážne nenapadlo :D… joj kks som myslela že Bill Tomovi tak ľahko neodpustí kks a konečne jeden druhému povedali "Milujem ťa." kks na to som fakt čakala 😀 aaach bolo to skvelé 😀 milujem tento príbeh 😀

  19. Nejprvě mě styl povídky děsil, nechtěla sem ho číst, ale.. ještě že sem nepřestala. Skvělá povídka! 🙂

  20. boooooooomba fakt nádhera.Hrozně se mi líbí jak Bill je takovej rozmazlenej spratek a jak se s Tomanem na začátku jenom hádal a provokoval ho…úplně si ho představuju živě.Už se mocky těšim na další dílky.

  21. Dych-berúca, nádherná kapitola. Je to veľmi krásne. Až by som povedala dojímavo krásne. Veľká poklona za krásny preklad, mala som z tejto kapitoly úplne dokonalý pocit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics