Mehr als 23 Stunden Zelle 4.

autor: Fee

Zdravím, zlatíčka, jsem tu s dalším dílem, a konečně se dočkáte onoho žádaného tanečku. 😀 Zvládněte ještě opět trochu kratší díl (čtvrťák mi zabírá spoustu času), protože ten příští pro vás bude určitě odškodněním. Odehraje se v něm jistá scéna. 😛 Moc děkuji za vaše krásné reakce.

pairing: Bill/Bushido

440
Cupital na kramflecích dočista vylidněnými chodbami. Všichni již byli shromáždění  v hlavní místnosti a vyčkávali na jeho příchod. Vešel do těch správných dveří a vystoupal schody za oponu. Slyšel šum dychtivých hlasů. Přešel konečky prstů po saténové stužce, zdobící jeho krk, a usmál se. Mladému dozorci, který mu měl v okamžik nástupu pustit hudbu, dovolil, aby ho plácnul po zadečku, a pak už bez dalšího zdržování zaplul tělem mezi sukno. Šel dělat show.

Anis se nakonec také  přišel podívat. Na Kayovo naléhání, samozřejmě. Měli ta nejlepší místa pod pódiem. Válel se v polstrovaném křesle a kouřil doutník, na očích tmavé sluneční brýle. Hodlal udržovat přezíravé vystupování, odstup. Nebude té čubičce posilovat ego. Plány ovšem nemusejí vždy vyjít, že?

Bill se náhle objevil na scéně, za prvních tónů jakési rapové písně a k dokonalému efektu scházel jen bodový reflektor, který by ozařoval jeho tělo. Objímal se štíhlými pažemi, hlavičku pootočenou z profilu a s potutelným úsměvem na rtech, po nich zpod řas pokukoval. Dával jim na okamžik prostor prohlédnout si ho. A Anis měl už zase problém. Nemohl zabránit svým očím prohlížet si ta útlá hladká stehna, ušlechtile bílá, jako ta nejkvalitnější slonovina. Klouzal po linii úzkých boků, které vypadaly bez vrstev oblečení neskonale dobře a očividně byly jako stvořené k drtivému tisknutí prsty. A pak – ta do očí bijící prostopášnost. Pěticípá hvězdička, vytetovaná pod chlapcovou kyčlí. Panebože; myslel, že se snad zadusí dýmem, který právě potáhnul do úst! Palčivě polkl a neuhlídal slastné vydechnutí, které mu uniklo, když černovlásek začal houpat boky do rytmu. Anis už celé věky neměl sex (měsíc?) a teď, když tu objeví děvku přesně posle jeho gusta, nemůže ji díky své hrdosti mít, protože ona to chce taky.

Chlapi začali povzbudivě  hvízdat. Bill jim poslal koketní mrknutí a za nadšeného halekání se ladně rozešel k tyči. Špulil zadek, prohraboval si vlasy a prostě bezostyšně vystavoval svůj sex – appeal. Místností duněl rap s erotickým orientálním nádechem. Kleknul si dolů k tyči, roztáhnul nestydatě nohy, chytil se jí, podsadil pánev a lenivě se zvedal, s jazýčkem přilepeným ke kovu. Delikátně oblizoval železo a svůdně přitom kroutil pozadím. V tom poté pokračoval, ať dělal cokoliv. Ve stoji a podřepu doslova ojížděl tyč, vypínal svoje uzounké boky vzhůru, než se pevně chytil a vyšvihl se nahoru. Točil se na tyči, jako kdyby k tomu byl stvořený. Nikdo nezvládal pochopit způsob, kterým měl obtočené svoje gazelí nožky, ale vždy to vypadalo obtížně, elegantně a sexy. Pak se dokonce zavěsil hlavou dolů. Sklízel vášnivé ovace, chlapi po něm volali perverznosti a hvízdali. Hlasitost ryku ještě vzrostla, když nechal tyč tyčí, vlezl si na všechny čtyři  a jal se plazit jako smyslná čičinka po pódiu. Mroukal a hříšně si přejížděl hbitým jazýčkem po rtech. Jeho role jej až dětinsky bavila. Byl takový exhibicionista.
Po chvíli seskočil dolů  a začal se procházet mezi křesly. Nechal na sebe sahat, rozdal spoustu francouzských polibků, sem tam se někomu posadil na klín a rajtoval mu v rozkroku. Jeho ruce v saténových rukavičkách se opravdu podobaly tlapičkám kočkovité šelmy, když jimi hladil vousaté tváře, které se pod jeho dotekem měnily ze zarputilých na povolné.

Anis nebyl hlupák, ty brýle si vzal cíleně. Ovšem zpětně musel připustit, že sem raději vůbec neměl chodit. Jeho tepláky hrozily prasknutím. A věděl, že to ještě přijde, neboť se ho primadonka konečně uráčila vzít na vědomí.
Bill nakráčel před něj, vyzývavě se prošel, načež zastavil a jednu ručku si opřel o vytrčený bok, obočí ozdobené piercingem vyklenuté. Hubatě se zaculil. Než Bushido mohl vymyslet, jak se vypařit, chlapcova ruka vystřelila vpřed a zkoumavě mu chmátla do natlakovaného rozkroku. Dvě vteřiny, rozšíření Anisových očí, Billův vítězoslavný úšklebek. A pak, Billova zápěstí zničehonic byla bolestivě sevřena a raper jím rozzlobeně škubnul směrem k sobě. Vyjeknul. Z mahagonových očí šlehaly blesky. Kolem křesla okamžitě pružně povstaly postavy. Byli připravení bránit Billa.

Anis dopáleně funěl, svíral tu drzou čubku a snažil se uklidnit. Ztratil nad sebou kontrolu. Velká chyba. A teď si byli až příliš blízko. Pustil ho a opřel se. Černovlásek si stoupnul opět rovně. Hleděl na něj, na tváři mu hrál sebejistý úsměv. Vyndal si z vlásků ouška a hodil mu je do klína. Potom se otočil na podpatku a odešel středem. Vyhrál.

Bylo to později v noci, když se vrátil z druhé večerní sprchy a zachumlal se do postele. Jeho obličej byl pečlivě odlíčen a vlhká černočerná hříva rozprostřená po polštáři. Veškerý humbuk již odezněl.
Bill byl vážný a zchřadlý; takový, jaký si dovolal být jen když kolem nebyl nikdo. Převrátil se na bok a přivinul si k sobě svůj měkký poklad. Možná to bylo komické, vzhledem k tomu, že byl děvka. Onen poklad byl plyšový lední medvídek s roztomilými rysy a černými korálkovými očky. Pod krkem měl červenozeleného motýlka.
Přitiskl si méďu k hrudníčku, pevně jej objal a políbil mezi uši. Měl pro něj bolestně úpěnlivou hodnotu. Byl jeho památkou na domov. Ano, existoval důvod, proč skončil jako laciný objekt pro ukájení choutek, proč v jeho cele nevisely žádné rodinné fotografie nebo proč nemíval žádné návštěvy. Proč byl stále sám.
Bill rozechvěle povzdechl a upadl do slzavého tranzu, karamely upřené do zdi. Potřeboval zachránit.

autor: Fee
betaread: Janule

8 thoughts on “Mehr als 23 Stunden Zelle 4.

  1. Oh, Bille, ty děvko 😀 😀 Všechno za to, tohle vidět…:D 😀 To je jasný, že si Anis přijde na své a pořádně Billovi ukáže…
    A poslední odstavec? Rozplynout se málo. 😀

  2. Jo v dalším díle dostane Bill na prdel xD Vim to xD A že by si zasloužil za tuhle megální provokaci xD Já být Mistrem Ferchichi tak ho tam roztáhnu na tom podiu a srala bych na nějaký gorily xDDDDD
    A přesně jak řekla Tenshi88 u posledního odstavece… to bylo mocné xD přečetla jsem to na jeden nádecha teď jsem nasraná, mohla jsem si to víc vychutnat xDDDD

  3. Ghíííííííí!!
    Já tak nějak nevim co mám říkat, protože sem si málem cvrnkla vzrušením:D
    Love it Love it Love it!!!!!♥

  4. Já Billa jako děvku moc ráda nemám, ale tohle teda bylo něco!! A díky poslednímu odstavci se mi leccos objasnilo a na Billa jsem změnila názor, ve skutečnosti je úplně jiným Billem, než tím, který tam řádil na podiu, všemi obdivovaná a chtěná diva je ve skutečnosti jenom malým, opuštěným a nešťastným klukem…a doufám, že svůj názor na něho si brzo popraví i Anis…Skvělý díl =)

  5. Já chci taky Billa u tyče xD Bych dala cokoliv abych ho v takové scéně viděla xD
    Ale ten poslední odstavec..ňuuu x( Chudák Bill, je roztomilej s tím medvídkem…

  6. kočička Bill je rozhodně k pomazlení. 🙂 pěkně Anise rozdráždil, snad se to nijak neotočí proti němu. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics