Colgate

autor: Sch-Rei  
48
Bill se spokojeným úsměvem od ucha k uchu dorazil domů z velkého nákupu potřebných věcí pro domácnost. Zahihňal se a vletěl hned do kuchyně, kam na černou linku položil dvě nákupní tašky. Radostně zatleskal, něco Tomovi koupil, doufal, že ho to potěší, nebo aspoň že mu to pomůže. Tom měl poslední tři dny problém. Bolel ho zub. Bill už mu zavedl jídelníček, kde se nevyskytovaly žádné sladkosti. Všechny bonbóny a sladkosti schoval na tajné místo, kde je Tom nemohl najít, a tam mohl černovlásek mazaně mlsat pouze sám. Tom se zubařů bál, tak protestoval i přes Billovo zoufalé přemlouvání, že někoho takového navštíví, i když měl velké bolesti. Ale Bill, jakož to chytrý a hodný bráška, Tomovi pořídil něco hooooodně speciálního. Zahihňal se a z jedné tašky s nápisem Tesco vytáhl červenou menší tubu. Rozzářeně se zazubil. Byla to Colgate pasta na zuby, nabídli mu tam vzorek zadarmo.  
„Tomíííí!“ křiknul a rozběhl se z kuchyně na chodbu, potom na schodiště až do patra a k Tomovu pokoji.
„Tomí? Lásko, jsi tam?“ zaklepal na dveře, stále si držel úsměv na rtech.
„Hm?“ ozvalo se unaveně za dveřmi. Černovlásek protočil panenky a vrazil do pokoje. Ruce za zády, aby jen tak neprozradil překvapení, si stoupnul před futra. Naskytl se mu pohled na jeho nahé dvojče ležíc na zádech, napůl spící s peřinou přehozenou přes… určité partie.

Bill strčil tubu s pastou do zadní kapsy a založil ruce. Nejraděj by za ním došel, a tu deku z něj strhnul, ale přece jenom…  
„Thomasi!“ zapištěl a ještě si k tomu dupnul. Ovšem stvoření na posteli jen nakrčilo nos a jinak se ani nepohnulo. Bill naštvaně zavrčel a znovu si dupnul. Zhluboka se nadechnul a…
„TOMANE!“ zakřičel. Dredáč rychle zamrkal, lekl se a rychle sebou trnul tak, že skončil na zadku vedle postele. Ovšem to, co Bill tak toužil vidět, mu stále neumožňovalo mu přání splnit. Tom si promnul ospale očka a ublíženě se podíval na svého mladšího bratra, kterému se v ten moment rozzářil úsměv, že odhalil skoro všechny své čistě bílé zuby. Tom nakrčil nos.
„Co jé?“ zakňučel ospale a zazíval. Bill se jen dál uculoval a stál na místě. Ruce dal za záda, kde je spojil a začal se trošku pohupovat. Toma to tak strašně znervózňovalo.
„Billííí?!“ zašeptal ustaraně a kousnul se do rtu. Bill zamrkal a naklonil hlavu trošku na stranu.
„Ano, lásko?“ stále se usmíval.
„Ty něco bereš?“ Billův úsměv klesl, místo něj měl na tváři výraz jako… WTF?
Jak tě to proboha napadlo?“ pootevřel pusu černovlásek. Tom jen pokrčil rameny a poškrábal se ve zlatavých dredech, které mu volně padaly na ramena. Bill si Toma sjel pohledem a zase se zachichotal. Úsměv opět od ucha k uchu.  
„Tomííí,“ zahihňal se Bill.
„Nee, nee, nee!“ zakroutil Tom hlavou s vystrašeným výrazem na tváři. Bill zvednul obočí.
„Ty jsi něco kouřil!“ vypískl a ukázal na něj ukazováčkem. Bill se ušklíbnul a zakroutil hlavou.
„Od včerejší noci?“ nahodil Bill zamyšlený výraz, potom hned úculek.
„Nic,“ řekl jistě a zatleskal. Tom protočil oči, které následovně zavřel a zaklonil hlavu.
„Tak… Dozvím se už důvod, proč mě budíš tak brzo?“ zasténal nespokojeně. Bill zakroutil hlavou, podíval se na Tomův budík na nočním stolku s digitálníma hodinama.
„Thomasi, je půl čtvrté,“ povzdechl si černovlásek. Tom vytřeštil oči, přejel mu mráz po zádech. Vyskočil rychle na nohy.
„Si normální, Kaulitzi?! Budit mě v půl čtvrtý ráno?“ zaječel na černovlasého brášku, který na něj nevěřícně koukal. Byl zaprvé vzrušený až po uši z pohledu na svého nahého bratra, a zadruhé nemohl věřit, že tohle inteligentní stvoření je opravdu jeho dvojče. Zvednul obočí a odkašlal si. Tom nemohl vidět, jak venku svítí slunce, měl zatáhlé žaluzie, a ještě k tomu měl i zatáhlé závěsy. Byly naprosto zbytečné, když měl žaluzky, ale Tom na tom prostě trval, ona je musel mít!  
„Tome…“ povzdechnul si tiše Bill a zakroutil hlavou. Tom našpulil rty a zamrkal.
„Je půl… Čtvrtý… ODPOLEDNE!“ vypískl poslední slovo a praštil se dlaní do čela. Tom rychle zamrkal.
„Faktis?“ zvednul obočí. Bill přikývnul. Tom se zachichotal a promnul si vzájemně dlaně.
„Super, takže…“ zazubil se Tom. Bill nasucho polknul. Jeho pohled pořád sklouzávala nenápadně k Tomovu odhalenému rozkroku, dokud…
„Billééé!“ zakřičel Tom. Bill sebou trhnul a poplašně zamrkal. Podíval se na Toma.
„Kam to koukáme?“ zachichotalo se starší dvojče. Billovi trošku zrudly tváře při vzpomínce na minulou noc, málem mu až shořely. Zatřepal hlavou, snažíc se to zahnat. Odkašlal si.
„Nechtěl jsi náhodou vědět, proč tě tak brzo tvůj milovaný bratříček budí?“ zazubil se černovlásek, pokoušel se zavést konverzaci jinam. Tom se zasmál a přikývl.
„Tak… Spusť,“ ušklíbl se. Bill se spokojeně usmál a sáhl si do zadní kapsy. Vytáhl z ní malou tubu s pastou na zuby a nastavil před Toma ruku i s ní.
„Něco pro tebe mám.“ Tom nakrčil obočí a vzal to do ruky. Co Billa překvapilo, bylo to, že na to jeho starší bratr koukal, jako by to nikdy předtím neviděl. Zakroutil nad tím hlavou.  
„To je nějaká nová značka nebo co?“ zamrkal na to zaujatě dedáč, a dál pastu zkoumal.
„No…“ spustil černovlásek, „…to tak úplně ne, ale v obchodě mi řekli, že si to máš namazat na citlivé místo,“ pousmál se Bill.
„No, to mi došlo, kam jinam bys to chtěl mazat, hm?“ zabručel Tom. Nebyl si tak úplně jist identitou toho předmětu. Nečetl si to, co tam bylo napsané, jen si prohlížel, jak pěkně to vypadá.
„Myslel jsem, že ti to pomůže,“ zazubil se Bill a věnoval  Tomovi polibek na rty. Tom se usmál.
„Díky,“ pípl a Billovi polibek opětoval.
„Můžeš to jít hned zkusit,“ mrkl na něj Bill a políbil ho tak něžně, jak jen dokázal, ale tentokrát na krk. Tom se spokojeně zazubil a pohladil Billa po vlasech, myslel si, ale jen opravdu myslel, že už ví, co to je. Olíznul si rty.
„Dobře,“ pípl tiše dredáč a líbl Billa na čelo. Bill spokojeně zavrněl a od Toma se odtáhl.
„Tak, běž to teda do koupelny zkusit, a já tě pak dojdu zkontrolovat,“ zatleskal nadšeně Bill.
„Do… Do koupelny?“ zamrkal Tom.
„A kde by si to chtěl zkoušet? V posteli?“ zasmál se Bill a zakroutil hlavou. Otočil se na patě a odešel z pokoje. Tom pokrčil rameny a odťapkal poslušně do koupelny.  
Otevřel bílé dveře za stříbrnou kliku a vklouznul dovnitř. Zavřel za sebou tiše, a kousnul se do rtu. Stoupnul si zády k zrcadlu, a opřel se o umyvadlo. Sklopil pohled ke svému malému Tomimu, který myslel (samozřejmě, že myslet nemůže… detail :D) že už se po včerejší noci s Billem ani nepostaví. Pousmál se a povzdechnul si. Ještě jednou si prohlédl tu tubu a oddělal vršek. Dal si trošku obsahu na dlaň. Trošku ho zarazil vzhled toho, co teď měl v dlani, ale jen nad tím pokrčil rameny. Věděl, že Bill řekl, že ho dojde zkontrolovat, a myslel, že ví, co tím jeho bráška myslel. Nechtělo se mu čekat, než sem doťape, spíš by bylo lepší, kdyby už byl na Billa nachystaný, že? Vydechnul a nasměroval si ruku ke svému rozkroku. Jemně si po svém mužství přejel sem a tam, sem a tam, dlaní s čímsi. Chvíli bylo ticho, Tom zalapal po dechu a…
„Ááááááááááááááááá!“   
Mezitím v kuchyni  
Bill spokojeně seděl na kuchyňské lince, a pohupoval nohama. Držel v ruce kelímek s jogurtem a lžičku. Chystal se sníst zrovna jeden z pěti borůvkových jogurtů, které si dnes koupil. Celou cestu domů se na ně tak moc, moc těšil. Zrovna otevíral víčko, když uslyšel z patra Tomův výkřik. Černovlásek něco naštvaně zavrčel a seskočil z linky. Vrtalo mu hlavou, co se asi jeho bratrovi mohlo stát, že tak ječí. Třeba mu vypadl ten zub? Škodolibě se zachichotal nad představou bezzubého Toma. Zakroutil nad tím s úšklebkem hlavou a i s jogurtem v ruce odkráčel z kuchyně na chodbu. Vyšel schody do patra a mířil si to do koupelny, kde měl být Tom, a odkud pochopitelně šel i jeho výkřik. Olíznul si rty a vzal za kliku. Pomalu ji stlačil. Celkem se bál dveře otevřít, slyšel, jak za nimi jeho bratr ublíženě, a zároveň hystericky kňučí. Zhluboka se nadechnul a dveře otevřel.  
Zůstal zaraženě stát ve dveřích. Před ním stál u umyvadla Tom, a…
„To nemyslíš vážně,“ zapištěl Bill a poplašně zamrkal. Tom se na svého bratra otočil. Billův pohled sklouznul na Tomův penis, na kterém byla slušná vrstva zubní pasty značky Colgate. Zavřel pusu, bylo mu do smíchu. Tomův vyděšený obličej, co že si na něho vlastně naplácal, Billa dostávalo snad víc, než to, že si ten blbec dal na ptáka zubní pastu.
„Bille, Bille, Bille,“ pištěl Tom, a zmateně se rozhlížel po koupelně, aby našel něco, čím by to ze své chlouby, kterou tak svěže protáhla zubní pasta, mohl dostat dolů. Trošku zaostřil, když zůstal pohledem na Billově ruce. Bill zalapal po dechu, snažíc se zjistit, co má Tom v plánu. Tom zapištěl a rychlými pohyby se dostal k Billovi, vytrhl mu jogurt z ruky, a strčil do něj… ehm…
„…“ Bill na něj beze slova koukal, nevěděl, co má říct. Na Tomově tváři se objevil úlevný obličej a po stěně za ním sjel na zem. Zavřel oči a zhluboka dýchal. Bill byl stále beze slov. Kdyby Tom právě neměj na svým ptákovi jeho jogurt, začal by se smát, ale…  
„Tomasi!“ zapištěl hystericky a zadupal si. „To byl můj jogurt, ty hovado!“ zakřičel na Toma, který pootevřel oči a podíval se na svého naštvaného brášku. Dredáč se nevinně uculil a poškrábal se na hlavě.
„Chceš ten jogurt?“ olíznul si rty. Bill zvednul obočí a s úšklebkem si bratra prohlídnul.
„Těžko… Když už mi ho zpacifikoval tvůj penis, brouku,“ zakňučel a založil na hrudníku ruce. Tom se ušklíbnul a zachichotal. Bill nakrčil obočí.
„C-co?“ vypísknul Bill a poplašně zamrkal. Nějak se mu nezdál pohled jeho dredatého inteligentního dvojčete. Našpulil rty.
„No,“ vydechnul Tom a sundal si kelímek s jogurtem z mužství. Položil ho vedle sebe a podíval se na svůj klín.
„Hodila by se mi pomoc, víš?“ zazubil se. Bill chvíli nechápavě s pootevřenou pusinkou koukal na ten zjev v bratrově klíně, když se mu v jeho chytré hlavičce rozsvítilo.
„Jo tááááááááááák,“ vypískl s úsměvem a zatleskal si. Tom se spokojeně usmál.  
„Tak? Hilfneš?“ Bill nadskočil s úculkem trošku do vzduchu a klekl si na kolena. Po čtyřech se doplazil k Tomovi. Usmál se na něj, a věnoval mu polibek na hrudník. Tom se zakřenil a zakroutil hlavou. Černovlásek sklonil hlavu k Tomovu klínu, a políbil ho pomalu a jemně na špičku. Tom zaklonil hlavu a těžce vydechnul. Přivřel oči. Bill se pousmál a jemnými polibky dostával do úst chuť svého borůvkového jogurtu, zubní pasty a Toma. Strašně si to černovlásek vychutnával, přecejen… Miloval borůvkový jogurt. Přivřel oči, a Toma přes celou délku olízl jazykem. Tom tiše lapal po dechu a sténal, zatím co si ho Bill vychutnával jako pouťové lízátko nebo borůvkovou zmrzlinu. Bill tak pokračoval, dokud na Tomově vzrušení nebyla ani kapka borůvkového jogurtu nebo zubní pasty. Jako přídavek mu byla ještě Tomova odměna jeho hlasitého orgasmu. Bill si spokojeně setřel zbytky těch všech dobrot, kterými ho Tom obdařil, a zaculil se. Sledoval Toma, jak zhluboka oddechuje se zavřenýma očkama. Usmál se a založil ruce. Tom otevřel oči a přitáhl si Billa k sobě do náruče, ten spokojeně zamručel a Toma políbil na bradu.
„Miluju borůvky.“ 
* * *
Co říct na konec? Snad je to, že jsem tu povídku psala při matice, když jsem se rozhodla ignorovat učitelku a dala jsem si sluchátka… Měla jsem takovou chuť něco psát 😀 Nevím vůbec, jak mě to napadlo, ale přispěla mi k tomu i reklama na tuhle značku zubní pasty, když mě hned napadla ta představa, jak si to ten dredáč matlá zrovna na to… Citlivější místo xD
Toť ode mě vše, doufám, že se vám povídka líbila 🙂
Sch.*  
autor: Sch-rei
betaread: Janule

21 thoughts on “Colgate

  1. Umírám smíchy xDDD, já jsem to věděla, že ten blbec si to napatlá TAM xDDD, no, ale hlavní je, že Billovi jogurt chutnal =)

  2. já jsem věděla už od věty: "No…" spustil černovlásek, "…to tak úplně ne, ale v obchodě mi řekli, že si to máš namazat na citlivé místo," pousmál se Bill.
    o co jde xD a taky jsem si typla správně xD faktys gutovní *mrtvola*

  3. Tak toto ma dostalo! 😀 Už len ten obrázok, kks 😀 Ten Tom je trošku dementný 😀 Čo ešte nikdy v živote nemal v ruke pastu? 😀 Sranda! 😀 A ten koniec zabitý 😀

  4. No tak tohle je moc×DD padala jsem u toho smíchy celou dobu…jednotlivé kroky byly celkem předvídatelné a tak jsem se kolikrát musela začít chlamat dřív, než jsem si tu danou část přečetla…ale teda jogurt a zubní pasta. No fujky, beztak z té colgatky bylo Billovi blbě×D a nejlepší prej, co mě budíš ve čtyři ráno a ono čtyři odpo, obdobně to probíhá, když někdo takhle budí mě×D povídka úžasná, měla bys v té matice psát častěji, jestli z toho pokaždé vyjdou takové perličky×D

  5. Hhhh tak s tohto ja nemôžem fakt kks 😀 počas čítania som skoro zemrela 😀 och bože ten Tom je ale inak krepý keď nerozozná pastu od lubrikantu 😀 a že "To je nějaká nová značka nebo co?" 😀 hahaha no ja som mala dosť 😀

  6. tak tohle je fakt best xDDDD měto připomělo učastníky zájezdu,jak si tam ten pinda mazal tygří mast xD

  7. No, abych pravdu řekla, tak Tom asi musel být naprosto sjetej, že si nevšiml tak megalomanského nápisu na tubě. A nebo právě přiletel z jiné planety a nezná značku Colgate, protože jinak si nedovedu vysvětlit, proč by si tuto zubní pastu mazal na penis.
    Je fajn, že jsi měla neodolatelnou chuť něco napsat, ale mohla jsi Tomovi přikouzlit alespoň jednu polovinu mozku, aby si o něm čtenáři tvé povídky nemysleli, že je na mentální úrovni batolete. To jediné nedokáže číst a všechno co mu přijde pod ruku matle kam se mu zachce.
    Infantilnost není zrovna můj šálek kávy, promiň.

  8. tak tohle asi nerzodejchám *lol* moc hezky je to napsany a hodne vtipny :))) vubec nechapu Toma jak nemuze poznat zubni pastu xDDD velkej obdiv :)))

  9. 😀 😀 😀 Tome Tome, pak tě nemaj bolet zuby, když ani nepoznáš zubní pastu 😀 😀 😀 Ale musim říct, že kdybych byla Bill a vlítla mu do tý koupelny, asi bych se počůrala smíchy, jenom ta představa mě dostává do kolen 😀 😀 😀
    Vzpomněla sem si na Účastníky zájezdu: "On si namazal šulina i prdel tygří mastí!!!" 😀 😀 😀

  10. …nein…nein…nein…tak tohle absolutně nedávám…tady je vidět, čím náš drahý Tománek myslí…xDxDxD jejiž…to budu rozdejchávat po zbytek večera néé???….omg…tak takhle jsem se zase dlouho nezasmála…xDxDxD…ježiš…fakt super…dokonalý…xDxDxD

  11. Přesně to jsem čekala 😀 Že si to ten trouba malej napatlá na svoje nejcitlivější místo a že ho ani v nejmenším nenapadne jeho bolavej zub 😀 😀

  12. mno co říct ještě ted nevim co napsat jelikož to rozdejchávám a asi ještě dlouho rozdejchávat budu.Myslela sem že mě už u Tomana nemůže nic překvapit,ale tahle povídka mi dodala fakt že náš dredáček je opravdu schopnej si na svýho miláčka namatlat všechno možný aniž by si přečet k čemu to skutečně slouží…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics