Most wanted – First in the Blacklist 16.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

449
Hladím jej na nahých bocích. Jeho kůže se najednou zdá rozpálená, ale neztrácí na svojí jemnosti. Sakra, takhle jsem nikdy nepřemýšlel, bylo mi jedno, jestli dotyčný nebo dotyčná pode mnou má  pokožku hebkou nebo jako šmirgl. Polibky sjedu na klíční kosti, ruka se přesune na vnější strany stehna a tou druhou se opírám, abych jej nezalehl celou vahou.
„Tomy,“ pošeptá opět Bill. Vzhlédnu k němu a on mi podává lubrikant. Banánový, můj oblíbený.
„Vážně?“ pozvednu obočí. Bill přikývne, jemně roztáhne nohy, abych mezi ně více mohl. Ucítím na břiše Billovu bouli. Spojím naše rty a naschvál se o ni otřu rozkrokem. Bill do polibku zavzdychá, znatelně se zachvěje. Jemně mi zaryje nehty do ramen. Opustím jeho rty, přesunu se k bradavkám. Jednu opatrně třu mezi narychlo nasliněnými prsty a s tou druhou si hraju. Jazykem kroužím kolem dokola, pak ji jemně skousnu. Bill mě hladí na hlavě. Trošku se pode mnou kroutí a boule tlačí ještě trošku víc. Bill občas škubne boky proti mému bříšku.
Piercing mi tichounce cinká  mezi zuby. To černovlasé stvoření pode mnou se chvěje, vzdychá mé jméno, vrtí se, oddává se mi. Ruka, jejíž prsty třely jeho bradavku, se přesune k lemu tepláků. Nemůžu se dočkat, až jej opět spatřím nahého. Jeho tělo by mohl být osmý div světa.  
Pomalu sunu ruku na boku pod jeho tepláky, oh, gott, je pod nimi naostro. Bill stáhne jednu ruku a pohladí mě po ní, ale pak ji zastaví.

Kouknu mu do očí, jako co zamýšlí, jestli to nehodlá stopnout. Bill se jen rozněžněle pousměje a ruku mi přesune přímo do jeho rozkroku.
„Šup, nebo se udělám jen z toho dráždění,“ šeptne a i v tom přítmí si mohu všimnout ruměnce na jeho tváři. Pousměju se. Opatrně obejmu jeho penis a opravdu pomalu zapohybuju. Bill položí hlavu zpět na polštář. Oddává se každému dotyku a patřičně si jej užívá. Rozhodnu se, že ho přestanu trápit a zbavím ho toho posledního kusu oblečení. Vytáhnu ruku. Bill mě počastuje nesouhlasným zamručením. Zaháknu ukazováček za okraj a stahuju je. Bill poslušně nadzvedne zadeček, takže mi jde stahování ještě lépe.

Hned jak jsou tepláčky dole, mi Bill přetahuje mikinu přes ramena. Hned na to následuje tričko a hned na to si začne hrát s páskem.
Když jsou i kalhoty i trenky dole, udělám malý nálet na Billova ústa. Doslova toužím po jeho polibcích. Jednou rukou mu zajedu do vlasů, jemně je třu mezi prsty, probírám. Naše horká těla se o sebe třou. Jsem nahý, ale i tak je mi vedro. Bill za mě otevře lubrikant a trošku mi dá na prsty volné ruky. Hned zamířím mezi naše těla. Bill mi dá ale ruce na ramena. Slabě mě odtáhne. Pak mě odtáhne úplně, překulí se na bříško a trupem se otáčí ke mně. Přitáhne si mě a přitiskne se na rty. Prsty vjedu mezi půlky. Hladím ho u vstupu, až nakonec proniknu dvěma prsty. Bill trošku ztuhne. To uvolňování mu pořád dělá trošku problémy, ale po minutce se opět kompletně uvolní. Chvíli ho roztahuji, přidám třetí prst. Stále se líbáme, je to takový zvláštní okamžik. S nádechem touhy, zoufalství a naléhavosti. Otřu se o jeho malý zadeček rozkrokem. Až teď si uvědomuji, jak moc jsem tvrdý. Jak jsem nateklý. Podívám se dolů, i Bill si toho všimnul. Skousnu si ret.

„Proč to už neuděláš, akorát trápíš nás oba.“ Šeptne něžně.
„Nechci na tebe spěchat,“ 
„Jsem připravený,“
Proto tedy vyndám prsty. Dám si do dlaně ještě trochu lubrikantu a potřu si s ním penis. Pak trochu roztáhnu Billovy půlky. Oba hledíme dolů, těšíme se na další úžasné spojení našich těl.

(Bill)

Tohle je tak… krásné. Dlouho si mě připravuje, na nic nespěchá, i když je vzrušený  až hrůza. Prostě tohle je ta nejhezčí chvilka, kterou jsem zatím s Tomem zažil. Nevěřil jsem, že by mohl být takhle jemný, něžný a opatrný.
Špička jeho penisu se otřela o vstup do mého těla. Jemně proti němu přitlačím. Chci ho v sobě, když je tak jemný. Podívám se do jeho tváře. Směruje svůj penis do mě a pomalu zasouvá. Přivřu oči, ale jen tak, abych mohl Toma pořád pozorovat. Pozorovat, jak se jeho výraz mění. Opět mě roztahuje, zaplavuje mě pocit příjemné plnosti. Chci, aby cítil, jak mu věřím, jak se mu oddávám. Že jsem jenom jeho, protože to tak opravdu je. Vzal si mě bez mého vědomí a já se nechci zpět. Chci být jeho. Se vším všudy, i když moje city on nechce. Nemůžu říct, že ho miluju. Mám ho rád, víc než rád, ale není to tak, že bych ho miloval.  
Slastně vydechnu, když se do mě dostane až na doraz. Opírám se o ruce, ale pak si lehnu na polštář a opřu se o jeden loket. Trupem se opět otočím k němu a volnou rukou ho pohladím po tváři a přitáhnu k sobě pro procítěný polibek. Vzrušeně mi dýchá na rty. Pomalu se proti mně pohne. Oba natáhneme krky, slastně vzdycháme. Nejde to jinak. Tom mě hladí na stehnu. Přiráží velmi pomalu, ale zato hluboko. Je to dokonalé. Naše steny se míchají dohromady. Nohy propletené, prsty na rukou také.
„Oh, ano, lásko,“ ujede mi v euforii. Hladím ho ve vlasech volnou rukou, on mě líbá na krku. Jemně stáhnu svaly, abych Tomovi vytvořil užší prostor, a tím jej obepnul více. Tom slastně zasténá.
„Řekl jsi mi lásko,“  šeptne mi do kůže na krku. Ani mi to nedošlo. 
„Vadí ti to?“ 
„Ah… ani ne,“ slastně mi vzdychne do kůže na krku. Jemně pokrčím jednu nohu, aby měl Tom snazší přístup.
„Jsi tak krásně úzký, koťátko,“ teď ve mně hrklo. Koťátko? Já jsem jeho koťátko? Skousnu si ret. Asi mi oplácí to moje oslovení. Otočím k němu hlavu a vpiju se mu do rtů. Jemně na něj vyšpulím zadeček, ale přiráží pořád stejně jemně, něžně a pomalu. Pevněji stiskne mou ruku, se kterou má propletené prsty.  
Po chvíli slastného vzdychání  našich jmen se mi vážně silně začaly kroutit prsty na nohou. Začalo mi mravenčit v podbřišku.
„Oh, Tomy,“ vzdychnu nahlas. Vyšpulím proti němu zadeček. Tom přiráží přímo na moji prostatu. Vždy na ni trošku víc zatlačí, je to prostě skvělé, div nepláču vzrušením a dojetím, že Tom svolil k něžnému sexu.
„Oh, jo…“ vzdychám. Tom cítí blížící se orgasmus.
„Vydrž, koťátko, už budu taky,“ šeptne mi. Rukou mě obejme kolem bříška a přitiskne k sobě. Z obou z nás stéká pot, lepíme se na sebe. Tom mě neustále líbá, už mě dokonce i pálí rty, ale nemůžu si pomoct. Jeho polibky jsou jako brána do ráje.
„Tomy!“ vzdychnu naléhavě. Tomovy vzdechy se začnou zkracovat. Snažím se oddálit orgasmus, jak to jen jde, ale moc dlouho už to nevydržím. Tom si mě k sobě přitiskne ještě víc a čelo si opře o moje rameno. Nakonec rukou sjede do mého rozkroku. Párkrát zapohybuje. Nejde to oddálit. Se slastným výkřikem se udělám na deku. Ve stejný okamžik jako cítím, že se Tom udělal do mě. Chtěl ze mě vyjít, ale já jsem jej vzal za ruku.
„Buď ve mně, ještě chvilku.“  Šeptnu. Pomalu si lehám na bříško a Tom si lehá na mě. Pomalu a opatrně se otočím na bok a Tom samozřejmě také. Pomalu pokrčím nohy, přehodím si přes sebe Tomovu ruku a hladím ho na dlani. Teď jsem absolutně zmatený. Otočím hlavu k Tomovi. 
„Přespíš tu dnes se mnou?“ šeptnu. Tom jen přikývne, otočím se zpět a opřu se více do jeho hrudi. Je stále ve mně a já si přeju, aby už ze mě nikdy nevycházel.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

12 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 16.

  1. Ten Bill je ale kecka! Prý "nemiluju ho", proč by mu jinak asi všechno tohle zacházení dovolil, když ne z lásky =) Tom si u mně trochu polepšil tím otitulováním Billa "koťátko" namísto obvyklé "děvky", ale i tak se musí mnohem, mnohem více snažit, abych ho vzala na milost xD Sexík krásný, to se každopádně musí pochválit, super díl, začíná se to polehoučku zvrhávat k mým představám xD♥

  2. Ou, úžasná powídka, dneska jsem ji dala na jeden zátah a za chwilku to asi budu muset sjet znowa jak se nemůžu dočkat pokráčka.

  3. Děvčata, už jsem vám říkala něco o tom afrodisiakálním působení téhle vaší povídky, že ? To aby si člověk nejdřív zavolal partnera, pak přečetl, a hups to jít vyzkoušet !!! XD

  4. tak konečně jsem to dohnala. Tohle by se mi ale líbilo nemuset čekat na díly a mít to hezky pokupě 😀 No co dodat dokonalost je slabé slovo. Teda z Tomovo přelétavé nálady by mě šlak trefil, ale miluju to. To je prostě celej Tom. Ale i tahel něžná chvilka mu sluší. Jsem zvědavá jak dlouho mu vydrží :/ Bill je sladký. Zamilovaný a je mi ho trochu líto vzhledem k tomu, že Tom ho prozatím bere jen jako sexuální rozptýlení. Nebo možná ne, když na něj tak často myslí, ale rozhodně si to ještě nepřiznal tak jako Bill a myslim že to ještě potrvá než to přizná sobě, natož Billovi.

  5. To jsem číst v noci neměla xD potom se blbě usíná, ale tak Mykerina mě nenechá v klidu spát teďka vůbec 😀 😀 Toman se nám nějak ochočil, koukám. No, stejně si myslím, že ho bude Tom milovat dřív. Bill si pořád není jistý ještě. Ale bylo to hezký. Výjimečně klidnější sex.

  6. Skvělé….nemám slov…bylo to neuvěřitelně krásné…Tomik se zdá být už něžnější a zřejmě to už nebude jen sroj na sex….moc kráné jen tak dál 😀

  7. <3<3 OMFG
    Tohle bylo tak kouzelný… to koťátko… to je úplně slaďoučký… Ach jo, já jsem z týhle povídky totálně v rauši…

  8. To bolo fakt úžasné :)… nevravím že to ostatné nie to by som fakt smrteľne klamala ale toto bolo také pekné jemné 🙂 och

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics