Love & Death 11.

autor: Rachel

Tom:  
Pomalu pozvednu svá ospalá, spánkem ztěžklá víčka a zamrkám do třpytícího se slunečního svitu, na který si mé oči začínají zvykat. Ošiju se pod tím oslepujícím bílým světlem a dlaní si promnu slepená  víčka.  
Hlava se mi zamotá hned, co se jen trochu pokusím se na posteli posadit, a vyčítavě mi tak připomíná včerejší, ne zrovna moc počestnou noc. Zamrkám a čekám, až tma před mýma očima zmizí, aby se jim mohl naskytnout pohled na můj pokoj a první sluneční paprsky, které se oknem vkrádají dovnitř.
Přitáhnu si peřinu blíž ke svému tělu a bříšky prstů si jen bolestivě promnu spánky, přivírajíc víčka nad mírnou, přesto však palčivou bolestí v mé hlavě. Jestli jsem si naivně myslel, že tu akci přežiju bez jakýchkoli následků typu třeštící hlavy, vypláchnutého mozku a divného pocitu v břiše, tak jsem se šeredně zmýlil. Geemu se teď musí škytat tím, jak ho v duchu proklínám, a nejen jeho, ale i ty jeho primitivní barmanské pokusy, kterých jsem se já jediný stal pokusným králíkem. Nikdo jiný na ty Listingovy drijáky, či co to tam míchal, neměl odvahu a zase to nemohl odnést nikdo jiný, než jeho velký kamarád Tom Kaulitz. Že já magor si to od něho vůbec bral, teď se cítím, jako by se mi měla každou vteřinou rozskočit hlava. Po každé akci s Georgem nebylo ráno vůbec růžové, ale tohle je vážně extrém. Takhle hnusně mi nebylo ani tenkrát, když se se mnou rozešla moje první holka a já na truc vypil deset panáků toho nejsilnějšího chlastu.  

V duchu dám pár facek sobě  a své slabé stránce, kterou se Georgovi opět podařilo obměkčit, a jen zavrtím hlavou nad svou vlastní blbostí. I kdybych se zlinkoval tisíckrát a pak si celý další den do mé třeštící hlavy vtloukal, že už tu samou chybu nikdy neudělám, stejně by to podruhé dopadlo úplně stejně jako předtím. Tohle je jedna z mála věcí, ve které se nikdy neponaučím a nezměním. Jediným mým štěstím je, že doma není máma a nemůže mě vidět v tomhle stavu. Opravdu dnes nemám náladu na její posměšný úsměv a škodolibé poznámky typu Já jsem ti to říkala, Jsi pořád jako malý a Kdy už se konečně naučíš pít, Tománku?
Ještěže přijede až  zítra dopoledne, do té doby se nějak dám dohromady a ona nemusí  vůbec o ničem vědět. O její dobírání a výchovné  řeči, ve kterých se doslova vyžívá, vážně nestojím.  
Zaženu myšlenku na mámu a poposednu si na posteli do pohodlnější polohy. I přesto, že byl Geo jako rádoby barman všem, včetně mě jenom pro smích, a nakonec to přenechal zkušenějšímu týpkovi, celá akce byla naprosto bezchybná. Celá akce, celý večer… a celá noc.
Podvědomě se usměji a rozhlédnu se po mé široké posteli. Nakloním se blíž a jen lehce odhrnu pramínek černých vlasů z Carolininy, stále ještě spící tváře. Pousměji se jejímu nevinnému výrazu, který jí spánek vykouzlil na tváři, a až teď  se rozhlédnu po celém mém pokoji. Kousky oblečení, volně poházené po zemi a po posteli, jsou jen malým důkazem naší včerejší společné noci. Stejně jako naše nahá těla, která se k sobě tulila pod peřinou. Usměji se a loktem si podepřu hlavu, pozorujíc obrys Carolinina těla, které teď zahaluje moje bílá peřina. Z té noci si pamatuji úplně vše, každý okamžik, každý detail… a nelituju toho. Byla to jedna z těch nejlepších nocí v mém životě. Z našich společných nocí…  
Natočím hlavu na stranu, směrem k budíku, a když je mi odpovědí něco málo po osmé hodině, ospale si promnu víčka a opět se zadívám na Caroline, spící vedle mě. Slíbil jsem jí i sám sobě, že si ji budu hýčkat a rozmazlovat… a teď k tomu mám jedinečnou příležitost. Musím to ovšem ale stihnout dřív, než se probudí…  
Posadím se na posteli a zatímco spouštím nohy na příjemně teplý koberec, očima pátrám po svých boxerkách, které po včerejšku skončily bůhví  kde. Na posteli nejsou a na zemi taky ne, bůhví, kde je Caroline včera odhodila. Nepamatuju si totiž, že bych si je sundával sám. Její prádlo mi problémy nedělá, najít krajková tanga na bílém prostěradle je hračka, zvláště po tom, co mě včera stály tolik úsilí a námahy, po mých boxerkách však jako by se zem slehla. Beztak skončily někde pod postelí nebo u Caroline, hledat je však v tříletém čurbesu nebo kvůli nim Caroline budit, se mi chce zrovna tak, jako lítat nahý po baráku. Pochybuju, že by to Caroline vadilo, vážně ale nehodlám dělat svým vercajkem choutky naší sousedce, která nemá na práci nic jinýho, než očumovat, v kolik u nás kdo vstává a co máme na oběd tentokrát. Ještě aby mi ho očumovala těma svýma pichlavýma očima za deseti dioptriema, to aby se pak člověk bál, že se mu po tom uslintaném pohledu už nikdy nepostaví.  
Zavrtím hlavou nad svými myšlenkami, ve kterých se ještě ozývá včerejší nálada ke vtipkování, a volným krokem tiše zamířím ke své skříni, kterou jen neslyšně otevřu… velké zrcadlo vedle ní však upoutá mou pozornost mnohem víc než sbírka mých značkových trenýrek, které jsou to nejlepší pro můj drahocenný poklad. Popojdu trošku blíž a zadívám se na svůj nahý odraz tak, abych se viděl kompletně celý.  
Nevypadám špatně, to vůbec ne. Od doby, co jsem začal navštěvovat posilovnu, se mi zdá,  že je to jen lepší a lepší. Pamatuju si, jak mě Geo poprvé  přemluvil na hodinu do fitka a já se pak domů doplazil téměř po čtyřech, totálně hotovej. Stačilo se ale zaběhnout do pravidelného režimu a zvykl jsem si rychle. Šlo to jako po másle, a i když jsem se kolikrát vrátil domů unavený, protože jsem to přehnal, za tu dřinu mi to stálo. I proto jsem si v Americe sehnal nejtvrdšího trenéra, který mě nešetřil. Jsem mu za to ale vděčný.
Bříšky prstů přejedu po svých rýsujících se svalech a otočím se před zrcadlem tak, abych na ně líp viděl. I Caroline se líbí moje vypracovaná  postava, proto jsem si říkal, že bych do posilky chodil ještě  častěji. Uvidím, jak bude mít můj někdejší trenér tady v Berlíně čas, musím se s ním ještě domluvit.  
Pousměji se a pohledem sjedu níž, na tu nejlepší, nejkvalitnější část mého těla. Natočím se před zrcadlem do toho nejlepšího úhlu a prsty pyšně  přejedu po mé chloubě. Většího jsem u nikoho neviděl. Mezi kámoši jsem byl v tomto vždycky king, nikdo na mě neměl a ani nemá. Sice jsem se už dlouho takhle neprohlížel kompletně nahý, stejně se mi ale zdá, že mi o něco povyrostl. Možná je to ale jen tím, že jsem se před dvěma dny holil, takhle se opticky vždycky zvětší. Holím se už dlouho a pravidelně, pro Caroline je to víc sexy a přitažlivější a i já se cítím příjemněji, a navíc to vypadá tak dobře. Je to o tolik lepší, pro mě i pro ni.
Spokojeně dlaní  přejedu po svém mužství a neodtrhávám od něj svůj, víc než blažený pohled. Včera dostal pěkně zabrat a dneska potřebuje oddech. I když těžko říct, jestli mu ho Caroline bude chtít dopřát. Je to jedna z věcí, kterou na mně miluje nejvíc, a já jí ho nechci odepírat. Žádná to s ním nikdy neuměla tak dobře jako právě ona.  
Poodstoupím od zrcadla a konečně  se jdu věnovat své povinnosti – hledání čistých boxerek. Jsem ješitný, vím to, ale moje chlouba si ten obdiv zaslouží. Opět se v tom utvrdím, když se na sebe naposled zadívám do zrcadla a opatrně uložím můj drahocenný poklad do čistých boxerek. Jedna z největších předností už tak dokonalého Toma Kaulitze, kterou si musí chránit a opečovávat.
Naposled pohladím malou vybouleninku a nato tiše vyklouznu ze dveří ke schodům, vedoucím přímo do kuchyně.  
Zastavím se před mým pokojem a loktem jen nepatrně drcnu do pootevřených dveří, vcházejíc pomalu dovnitř. To by člověk neřekl, jak děsně je takovej tác plnej snídaně těžkej. Snažil jsem se to uklohnit dřív, než se Caroline vzbudí, a povedlo se. Jen doufám, že to bude poživatelné, pro samý spěch jsem to nestihl ochutnat.  
Odložím tác se snídaní  na noční stolek vedle postele a jen tiše se skloním k mé  spící krásce. Usměji se a odhrnu malý pramínek, který  jí opět neposedně spadl do tváře. Ukazováčkem přejedu po její líci a skloním se k její spící, a přesto stále tak krásné tváři.
„Lásko,“ šeptnu polohlasně a zatímco vtiskávám něžné polibky do jejích černých vlasů, po očku pozoruji, jak se nad mým něžným oslovením a malým líbáním probouzí. Je ještě krásnější a dokonalejší než kdy dřív. Cítím, jak se její paže ovíjí kolem mého krku, za který si mě přitáhne blíž, aby naše rty spojila v prvním, dlouhém polibku.
„Ahoj,“ zašeptá  do mých rtů a lehce se pousměje, zatímco dlaněmi hladí  má nahá záda. Její prsty jsou natolik šikovné, až mi to bere dech. Úplně zapomenu na veškerou kocovinu, se kterou jsem si lámal hlavu ještě před chvílí, teď se chci věnovat jenom jí.  
„Dobré ráno. Jak ses vyspala?“ optám se a můžu vidět úsměv, který  rozzáří její tvář, než mě opět stáhne k sobě a zmocní se mých rtů.
„Úžasně,“ odvětí  a věnuje se mému jazyku, přesto mi neunikne, jak se její ruka pomalu přesunula o něco níž. Na okamžik se od ní odtáhnu a tázavě pozvednu obočí, když její prsty obratně  zajedou pod lem mých boxerek. Beze slova je ze mě doslova strhne a až pak se nevinně usměje mému překvapenému, tázavému výrazu, zatímco její dlaně teď zvolna masírují můj pevný zadek.
„Chci, abys byl nahý… přede mnou,“ zašeptá a svými slovy tak vyvolá na mé tváři úsměv. Políbím ji a nato mrknu na tác se snídaní na stolku.
„Přichystal jsem nám snídani,“ odvětím a na její zvědavý pohled si položím tác se snídaní do klína tak, abych ji mohl krmit.  
„Tome, už nemůžu,“ odvětí se smíchem po několika minutách, ve kterých jsme se vzájemně krmili, a strčí vidličku s dalším soustem do mé pusy. Usměji se a přitulím si ji víc do své náruče, odkládajíc tak poloprázdný tác někam vedle sebe. Nic mě nedokáže udělat šťastnějším než skutečnost, že ji mám u sebe.
„Jsem rád, že se ti u nás líbí. Můžeš zůstat jak dlouho jen chceš, máma se vrátí až zítra dopoledne,“ zašeptám do jejích vlasů, zatímco se spolu naše prsty pomalu proplétají. Caroline jen mírně pozvedne hlavu, na okamžik se zadívá do mých očí a nato si ji opět položí na mou hruď.
„Děkuju moc, Tommy. Já jen… možná bych si ještě něco přála…,“ zašeptá do mé nahé kůže a já jen bříšky prstů pohladím její nádhernou tvář. Jsem ochoten jí splnit každé přání, cokoli, co si jen bude přát.
„Ano, lásko…“  
autor: Rachel
betaread: Janule

10 thoughts on “Love & Death 11.

  1. Hej, jako…tohle nedělej, na takové láskyplné scény Toma s nějakou děvkou nemám náladu. 😀 😀 Co si jako…hej, chudák Billy. Doufám, že na tu holku vymyslíš něco hodně strašnýho…vyrážka málo 😀 😀

  2. uhm…tohle se m nelíííbíííí!!  myslím Toma s holkou, ale ta vykecávka o jeho chloubě mě dostala 😀

  3. Ty jedna neznámá autorko, okamžitě se přiznej, co jsi udělala s naší něžnou a romantickou Rachel, a proč dneska píšeš místo ní xDDD Ten Tom, bože, to je ale samožer se dvěma mozky xD, to nemělo chybu xD, ale moc se mi nelíbí, jak Tom pořád básní o Caroline. Když se tak obdivoval před zrcadlem, tak jsem mydlela, že začne něco o Billovi a on pořád nic, to je pořád jenom moje chlouba, Caroline, moje výstavní chlouba, Caroline, můj drahocenný poklad dokonalého Toma Kaulitze xD Chudák Bill, toho je pro takového egoistu normálně škoda =) Ať si Tom zůstane s Caroline, ti dva se k sobě perfektně hodí =) A Billa pošli k nám domů xD

  4. Pro začátke jen pět slov:Tom Egoista-No fuj(myslim Tom a…ona)-Chci Billa-Další díl-Prostě Bomba!-
    Uh,  Tomův penis byl velice dobře pochválen, myslím, že kdyby si to četl, musel by ti poděkovat jak pěkně si ho pochválila xD Možná to chvi až mo c růžoví a takhle to rozhodně nebude, ale bylo by dobrý, kdyby její přání znělo jějak takto: "Zamiluješ se do Billa? Ty prostě musíš!" xD

  5. Ja u holku snad zastrelim ,jak nam tohle muze dela,ze tu nejvic napinavou cast odtrhne a necha nas trpet do dalsiho dilu.Ale ta pividka je vaznwe skvost ,jako jeji vsechny povidky jinak to nemuzu rict,akorat me tam trosku vadi ta Caroline….

  6. No jak jinak než Tom s velkym egem xDD ale představa jak tam stojí před tím zrcadlem a čumí na sebe je celkem vtipná xDDD a jako.. jestli s Billem brzo nebude něco mít tak budu zlá! xD

  7. Nejspíše tu povídku přestanu číst :-/
    Caroline tss…. hnus….

    Jinak mě pobavilo jak se Tom popisoval ten svůj poklad! xD Dobře on, Bill by ho taky obdivoval kdyby mu ho už konečně ukázal! xD

  8. sice toho o velikosti Tomova pokladu moc nevím,ale jeho ego je každopádně o Dost větší:D.už aby tu byl Bill se svými chmurnými myšlenkami a jeho trápením,protože ta sladkost mezi Kaulitzem starším a Caroline mě pěkně vytáčí.ok,klape jim to,fajn,ale co chudák bráška?:(

  9. [9]: Že se Bill bude trápit??? V žádném případě!!! Příští díl teprve ukáže, jak se s celou věcí vypořádá xD

    Jinak obrovské velké DÍKY za všechny komentáře, děláte mi radost a ženete mě dál rychleji, než jsem předpokládala xD Caroline byla můj záměr… uvidíte sami, jak a co bude dál. Budu se těšit u dalšího dílu a vašich ohlasů, jste skvělí;-)♥
    Vaše R. xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics