Most wanted – First in the Blacklist 17.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

449
(Tom)  
V noci jsem se probudil a opatrně, aby se Bill neprobral, jsem z něj vyšel. Chvilku jsem pozoroval jeho nahá záda. Co to se mnou udělal? Já přece nejsem na něžnosti. Tohle nebyl sex. Tohle bylo milování a já jsem z toho kompletně zmatený. On mi řekl ‚lásko‘ a mně to nevadilo. Jenže… chci přijít o svobodu, kterou mám? Dokázal bych mu dát vše, co hledá? Vše, co potřebuje? Povzdechnu si. Mám v hlavě pěkný maglajz. Bill se ke mně otočí a přitulí se. Vyhledává teplo. Skoro se pode mě zavrtá. Je strašně roztomilý. Ale neměl by být. Alespoň ne pro mě. Když už jsem měl nějaký vztah, dokázal jsem ublížit. Proto jsem se začal uchylovat jen k postelovým hrátkám. Ale Bill… on mě… já nevím, chci být s ním, a zároveň nechci. Bojím se, že mu ublížím. On si to nezaslouží. Nemůže mě mít. Je to nefér vůči němu, protože já jej mám. Je můj. Sám mi to řekl. Ráno mu to musím vysvětlit. Musím mu to nějak šetrně sdělit. Pohladím jej po tváři. Bude mě nenávidět. Vím to. S tichým povzdechnutím se donutím usnout.

Se zívnutím se probudím a hmátnu vedle sebe. Nikdo vedle mě neleží. Nahmatám jenom teplý prostěradlo. Posadím se. Jsem ulepený od spermatu. Kde je Bill? Lehce pokrčím obočí. Třeba jej ani nepotkám a vyhnu se nucenému rozhovoru. Pomalu vstanu, vezmu si věci. Musím si dát aspoň sprchu. Vpadnu do koupelny. Bill stojí u zrcadla a… trhá si obočí? Lehce si odkašlu, čímž na sebe upozorním. Bill okamžitě schová pinzetu do dlaně a naprosto dokonale zrudne. Je strašně sladký. Sakra, není!
„Ahoj.“ Šeptne a nervózně přešlápne. Očima sjede mé tělo. Mám ho zakryté jenom na rozkroku a to zmuchlanou koulí oblečení. Něžně se na mě usměje. Udělá pár kroků až ke mně. Natáhne krk a chce mě políbit na rty.
„Bille.“ Šeptnu.
„Prosím, ještě mi neříkej, že je konec.“ Broukne smutně. Povzdechnu si a… políbím ho. Cítím, že se uvolnil. Nechci jej ničit, ale čím dřív to seknu a vezmu mu naději, tím méně to pro něj bude bolestivé.

„V noci to bylo krásné, strašně moc. Děkuji ti, že jsi mi ukázal něžný sex.“  Šeptá mi do rtů.
„To nebyl sex, to bylo milování.“ Odpovím mu a mám chuť si dát facku. Zase mu dávám tu zpropadenou naději. Bill se mi zadívá do očí.
„Opravdu?“ šeptne a hledá ujišťující odpověď.
„Opravdu.“ Skočí mi kolem krku a silně si mě k sobě přitiskne. Sakra, Tome, vzpamatuj se!
„Musím do sprchy.“ Odtahuju ho. Nechce se mě pustit.
„Billy, opravdu.“
„Tak jo no.“ Broukne a políbí mě na bradavku. Zachvěju se. Nemůžu. Ne, pokud je v takovém rozpoložení. Využil bych ho. Dlaněmi mi hněte ramena a opravdu pečlivě saje, olizuje. Cítím, že se za chvilku vzruším a… nechám se od něj uvolnit.
„Chci jít s tebou.“ Šeptne mi do kůže.
„Ne, Billy, spěchám.“ 

49
 „Bude to rychlovka.“  Yeah, to věřím. V mojí nadržené náladě, a kdybych byl v těch krásných rtech, tak ho nestojím ani moc námahy. Soupeřím sám se sebou.
„No tak, Tommy,“ sjede mi dlaní do klína.
„Ohhh…“ zasténám proti své vůli.
„Dobře, ok, ale rychle.“ Jemu prostě nejde odolat. Zatáhnu jej do sprchy. Kašlu na to, že má boxerky. Zapnu teplou vodu a nechám jej pracovat. Tiskne mi boky, rty pracuje na hrudi. Dlaní mu zajedu do vlasů a tlačím dolů. Fakt nemám čas na nějakou dlouhou předehru.
„Billy, dělej!“ zatlačím ho dolů. Pod náporem si klekne. Smutně se mi zadívá do očí. Asi čekal více něžností, ale…
„Kuř!“ syknu potichu. Voda mu smáčí vlasy a líčení. Jemně se dotkne jazykem špičky. Zakloním hlavu pod náporem slasti. Oh, sakra. Lehce mě olizuje. Piercingem zatlačí na špičku. Přirazím a dostanu se mezi jeho rty. Trochu se zadusí a snaží se odtáhnout. Nedovolím mu to, ale dám mu trochu času, aby se vzpamatoval.

„Šššš…“ konejším ho, když si všimnu slz. Asi jsem mu fakt to péro zarazil hluboko. Trhavě se nadechne, začnu jej hladit ve vlasech. Trošku jej to uvolní a uklidní. Zvedne ke mně oddaný pohled. Pohladím jej po tváři a něžně se usměju. Bill mě trochu povytáhne a zase vsaje zpátky. Oh, to je pocit. To vlhko, to teplo. Skoro stejně tak dobrý, jako být té v jeho dírce. Podlamují se mi kolena. On kouří fakt dost dobře. Zuby mi přejede po špičce, vyjeknu.
„Billy, prosím.“  Šeptnu. Vezme mě do ruky, jezdí nahoru a dolů, jazykem líže špičku, pak mě zase vsaje.
„Oh… oh… kurva,“ hekám. Bill se trošku zavrtí, asi jej tlačí kolena. Lehounce začnu přirážet. Opravdu pomalu, aby si zvyknul. Trošku se zarazí a zakňučí.
„Pomalu, neboj se.“ Hladím jej ve vlasech, občas zatáhnu. Pomalu cítím mravenčení v podbřišku. Ou, už tak brzo? Tohle dokazuje, že mě fakt naprosto rajcuje, vzrušuje, dohání k šílenství. Trošku přitvrdím v přirážení. Dlaněmi se mě snaží krotit.

„Mno tak… dovol mi to… potřebuju to.“ Hladím jej po lícních kostech. Palcem přejedu po otevřených rtech, které objímají moji chloubu. Ustrašeně zavrtí hlavou. Něžně mu dám mokré vlasy z očí. Promiň… tvrdě přirazím. Jednou, dvakrát. Zakucká se.
„Šššš, dýchej nosem.“ Radím mu. Přirazím potřetí a v mém břiše vybuchne ohňostroj. Udělám se mu do pusy. Bill se zadáví, snaží se polykat a při tom se šklebí. Očividně mu to nechutná. Propustím jeho hlavu ze sevření. Padne na všechny čtyři a kašle. Kleknu si k němu a pozvednu mu hlavu. Uslzeně se na mě dívá. Nahnu se k němu a věnuju mu opravdu něžný polibek. Na uklidněnou, protože… byl opravdu skvělý.
„Byl jsi úžasný, koťátko. Moc se mi to líbilo.“ Ještě jednou vpluju mezi jeho rty. Cítím vlastní sperma a připadám si divně. Polibek mi zdráhavě oplatí. Pomalu se začnu zvedat a pomůžu i jemu.
„Billy, už musím fakt jít, ale uvidíme se brzo.“ Hladím jej po tvářích.
„Kvůli sexu?“ šeptne.
„Ne, kvůli tomu, že tě chci vidět.“ Naposledy jej políbím.  
Obleču se a nechám jej tam stát. Seběhnu schody dolů, minu pár Bikers, kteří okamžitě  běží nahoru, a naskočím do auta. Kurva, cos to zase vyvedl? Dupnu na plyn a plnou rychlostí jedu k sobě. Jsem takový idiot! Minu pár křižovatek na červenou, ale fakt je mi to úplně volný. Žere mě, co jsem udělal. Co jsem jemu udělal. Dávám mu naději ve formě fakt něžného milování, kdy jsem měl pocit, že se mi rozpouští v náruči, a pak jej ráno donutím, ano donutím, k celkem tvrdé kuřbě. Jak se, sakra, teď musí cítit? Nechal jsem ho tam stát zmateného a téměř ústně zprzněného. Myslím, že takhle si naše první a poslední společné ráno nepředstavoval.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

17 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 17.

  1. Aaa Tománek už má výčitky, že mu to ale trvalo. Chudáček Billí, Tomík by měl příště nevyžadovat tak tvrdou kuřbu. 😀 Díl byl jako obvykle dokonalý 😀

  2. Ta povidka celkem dobra sama o sobe ,co celkem je hodne dobra a tehleten dilek byl supeeer.Tom zacina mit prvni vycitky,dobre mu tak.A Billy jak se to snazi vsechno zvladat,jak rozkosne…

  3. Tak Bill si nevedl zase tak špatně..proč se chudák trápí, měl to vyflusnout a byl by klid xD Ale to oslovení koťátko zbožňuju..je to takové plné citu 🙂
    Ale co to mělo být? První a poslední ráno? Poslední..to nepřipadá v úvahu, vzhledem k tomu kolik bude mít tahle povídka dílů (řad) 🙂

  4. No tak si myslim, že by si měl Tom udělat pořádek v tom, co vlastně doopravdy chce 😀 I když doufám, že se v té poslední myšlence Tom přece jen spletl na 100% první ráno ale s tim posledním ani omylem!
    Už se těším na pokráčko
    P.S. mám takovej pocit, že jsem u předchozího dílku zapomněla napsat komentář *zamyšleně krčí ramínky*

  5. Ale fuj ! Teda Tomino, za tohle bych tě pořádně kousla jako… víš, jak je hnusný, když ti někdo přirazí do pusy ??? Připoutat ho Bille musíš a oplatit mu to 😀 Jinak úúžasné, jako vždy.

  6. Táááák, a já zase vidím rudě!!! Já si toho Toma najdu, najdu a normálně vykastruju, nic jiného si nezaslouží, parchant jeden, v kterémže městě se to odehrává xD!!! A Bill mě štve ještě víc, mumie jedna, to si, sakra, neumí taky dupnout, ať si Toman vybere, všechno nebo nic! U téhle povídky přijdu vážně o nervy =D, čím dál víc to vidím na ten 56. díl xD Do té doby mě z Toma klepne xD

  7. Aaa… Tománek nám neví co chcee, no jo, puberťák xDDDD to je jasný… ale stejně všichni víme, že chce Billa, takže by si to měl konečně přiznat xD jinak… výbornej díl x))) jako obvykle x)

  8. Hej ten náš Tom.!  Chudák Bill takhle ho tam nechat po noci milování. Tom je prznitel xDDD Ne…pěkná povídka.

  9. Mě je Billa tak hrozně líto. Bože chudák. Tohle bylo od Toma hodně hnusný. Na jednu stranu ho chápu, ale prostě…toto nejde. Tomane prober se. Bill je pro tebe stvořenej. TAk sakra se mu nebraň nebo ti jednu lištim. Holky já už opravdu nevim co říkat. Miluju tuhle povídku. Miluju

  10. Slečny, tohle byl tak sexy díl! Uuuf. Billiho je mi samozřejmě neskutečně líto… 🙁 Na Tomana se zlobim. Je zbytečně hnusnej, tvrďák. Ale na jeho přístupu je něco sakra vzrušujícího. Tak nevim, no. 😀 Chci další díl. Hned, hned, hned.

  11. Lidičky nechcete někdo hrát Twincest? icq:557948137 Facebook:Spookie Maggot Brandejsová
    Omlouvám se za reklamku pište kdo chce

    [12]:

    [13]:
    Naprosto souchlasím s obouma

  12. [5]: Milá Leuhsko pokud ti ěnkdo drží hlavu apridce přiráží nemáš možnost se ubránit tomu že ti trochu spermatu do krku stříkne a tím se zadusíš.

    Jinak holky nádhernej díl..Akorád malej problím.Mám na dva ěmsíce zaracha takež tu nebudu komentovat žádnej novej díleček.Jenom vám chci říct že kdykolvi budš možnost okomentuju vám to a budu jí číst..Nebojte se mě ste neztratili miluj utuhle povídku jako jednu z mála..s pozdravem Andílek.

  13. omg… tohle bylo krutý…
    já vím, že se opakuju, ale chudák Bill… Tom je na něj nedřív jak milius a pak ho zas skoro znásilní..( nebo jeho tlamičku…) no prostě, tohle se nedělá, Kaulitz…!!!

  14. Och bolo pekné ako Tom povedal že to nebol sex ale milovanie… ale to mu fakt musel Bill potom takto brutálne fajčiť? och chudák to je!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics