Bloody brothers 11. (konec)

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

*O 30 dní později*

Táta mi nakonec opravdu prozradil to místo. Bylo to daleko za městem. Nikdo tam nikdy nechodil. Bylo tam liduprázdno. Akorát pro nás dva a Spánek. Už za pár hodin to na nás přijde. Stojím v naší skrýši a snažím se to tu pořádně vystlat dekama, aby se tu Billovi líbilo. Přece jen je zvyklý na nějaký standard, kterého se teď kvůli mně musí vzdát. Doufám, že toho nebude litovat. Pořádně jsme se nakrmili. Už jen čekám, až Bill dorazí. Měl by tu být každou chvíli. Nervózně přecházím sem a tam. Už by tu měl být. Skloním se k dece a načechrám ji.

„Čekáš někoho?“ ozve se za mnou ten nejsmyslnější hlas. Jak to, že jsem ho necítil? Asi jsem byl zahloubán sám do sebe, že jsem si nevšimnul, že je tady.
Přejde ke mně. Ladnou chůzí. Hodí ke mně asi čtyři králíky. 
„Měli bychom… Ještě než půjdeme Spát.“ Ohrnu nos. Ale přeci jen. Zakousnu se do králíka. Hned na to se proměním ve vlka a trhám. Bill čechrá moji srst. Jsem tmavě šedivý, abych byl úplně černý, potřebuji lidské maso. Ale já lidi nezabíjím. Kouknu na něj.
„Dej si klidně všechny, já už měl.“ Usměje se na mě. Pro mě to není problém. Když je vše… pryč… proměním se v člověka a trošku to tam zase zkulturním. Bill ke mně ale přijde a vezme mě za ruce.

„No tak, máme poslední tři hodiny, než… však víš. Chci si je ještě užít, peč na úklid, stejně to tu za těch deset let nebude.“ Táhne mě k dekám. Sedne si, uvelebí se.

„Je to pohodlné…“
„Jo, snažil jsem se o to.“  Špitnu. Bill mě vezme za ruku. Stáhne mě na sebe.
„Je to skvělé, Tomy,“ pochválí mi to, rozválí se a máchne rukama v přivolávajícím gestu.
Mlčky k němu přijdu a zalehnu ho.
„Copak bys chtěl?“
„Chtěl bych tě naposledy ucítit v sobě.“ Pošeptá. Dělali jsme to, když zapadlo slunce, skoro celou noc. A on chce víc? Skousnu si ret. Přetočím ho na sebe. Mám rád, když je nahoře. Vlastně on je pořád jen nahoře. Ale Bill zakroutí hlavou.
„Teď to chci jinak,“ pošeptá. Skulí se zase pode mě. Nechápavě ho pozoruju. Vždycky to byl on, kdo rád v posteli velel. Sundává mi tričko a hladí mě na hrudi. Je mi to příjemné. 
„Tomy, mám přání…“ šeptne. V tuhle chvíli jsem schopný mu splnit cokoliv. Pohladí svoji paži, kde měl kus vytrženého masa, když jsem tenkrát tak strašně zpanikařil a kousnul ho. Tolik jsem toho potom litoval, a hned na to jsem chtěl víc. Teď už má vše dokonale zarostlé a bez jediné chybičky.

„Copak? Řekni si cokoliv.“
„Chtěl bych, aby ses mi zakousnul do ruky?“ odvrátím hlavu. Proč chce zrovna tohle?
„Proč?“ 
„Chtěl bych zase vidět, jak slastí nemůžeš ani dýchat. Chtěl bych, abys to udělal při sexu a nechal mě pít. Chci, abys to udělal tvrdě.“ Šeptá. Zakňučím. Zblázním se z něj. Sakra, chci ho, chci jeho maso, krev, všechno. Přejede si drápem po hrudi. 
Skousnu si ret. Ví, jak mě dostat.
„Tohle nedělej.“ Vezmu ho za ruku. „Musel bych se proměnit, jako člověk nemám tolik ostré zuby.“ 
„Tak se proměň, kousni mě a pak pij,“ Bill se opře o lokty. Stahuje mi tričko. Najednou se začnu strašně těšit. Nechám se svléknout a jeho svlékám taky. Když jsme oba nazí, Bill mě pohladí po tváři. Proměním se a prokousnu mu místo na ruce dost hluboko, chci trhat. Chci jeho maso. Bill zakníká. Pustím ho.
„Tomy, vrať se mi.“ Proměním se.
„Jsem tady.“
„Jo, ale nechci, abys mě… jako pes.“ Pozvedne obočí. Cítím jeho krev. Jeho rudé oči mě propalují.
„Sakra, Tome, udělej to už.“ Zabručí. Jemně přirazí proti mně. Olíznu si rty a přejedu dlaněmi po jeho bocích. Políbím ho na krku. Hned mi ho nastaví. Polibky zasypávám celý jeho krásný krček, pak klíční kosti. Vrtí se pode mnou, hladí mě po hlavě, když mi na tvář spadne pár kapek jeho krve z rány. Už se začíná zacelovat. Proto ho za tu ručku vezmu, vnořím do rány rty. Oh jo, oh, sakra. Zasténám. Vtěsnám se víc mezi jeho stehna a volnou rukou do něj nasměruju svůj penis. Nechci ho připravovat. Jemu se ta bolest stejně libí.  
„Dělej, Tomy, prosím.“ Zasténá, když se špička mého penisu dotkne jeho vstupu. Přitlačím. Nechci nás mučit už ani jednoho. Pomalu, opravdu pomalu zasouvám. Bill se mi v tu chvíli zakousne do krku. Přirazím do něj po kořen a zasténám. Nořím rty hluboko do rány. Sakra.
„Oh, jo!“ vzdychnu a začnu pěkně přirážet. Skousnu si ret. Pomalu zrychluju tempo.
„Sakra, Tomy, víc,“ zakňučí pode mnou Bill. Roztáhne nohy. Napřímím se nad ním rychle, než se ke mně opět přisaje. Je tak nechutně sexy pode mnou. Pohladím ho po stehně a tvrdě přirazím. Je tak kurevsky úzký, horký. Oh, sakra.
„Měli jsme ten měsíc před Spánkem pro… prošukat… oh. Nechci být deset let… bez toho…“ hekám mezi hlubokými oddechy.
„Bo… bolí to, víc!“ Bill se pode mnou prohne. Zašmátrá rukama někde nad hlavou, až nahmatá hrbolek na zemi. Zapře se o něj rukama a přiráží na mě. Nutí mě to vzdychat, sténat. Plácnu ho po zadku, má to rád. Skousne si ret a sténá, hrozně nahlas. Najednou zalapá po dechu, stáhne svaly, zasténám. Přidržuju si jeho prdelku trochu ve vzduchu, abych měl snadný přístup.
„Tam, Tomy…“ vždycky mě upozorní, když dobře přirazím. Roztáhnu mu půlky a zkusmo přirazím. Zakřičí. Stahuje se.
„Brouku, nestahuj se, udělám se,“ to úzko nejde vydržet.
„Ještě chvíli tam přirážej a budu ta… aaaah oh kurva…. Aah!“ prohne se. Trochu zpomalím. Narážím na jeho prostatu, tvrdě ale pomalu a intenzivně. Bill se pode mnou kroutí. Přiráží na mě, ale já si ho brzdím tím, jak si ho držím za prdelku.

„Tomyyy,“ protáhne Bill.
„Copak?“
„Tvrději…“ zakňučí. „Rychleji, prosím…“ oh, jak já sakra miluju, když mě prosí. Proto tedy opět přidám. Začnu se potit, teda já se potím, ale nějak to nevnímám. Přirážím do jeho na pohled křehkého těla. Do toho úzkého, horkého těla. Miluju tenhle pocit, miluju být v něm a miluji jeho celého, to jak voní, jak se pohybuje, jak je náruživý… teď to vím, miluju ho celého a moje láska je delší než náš nekonečný život.
„Bille!“ opět se stahuje, už to na něj asi jde. Skloním se a jeho penis začne klouzat mezi našimi těly. Drápem mu udělám ranku na rameni a saju z ní krev, Bill udělá to samé, až se nakonec s výkřikem udělá. Jakmile kolem mne stáhne všechny svaly, už to nevydržím a tvrdě dosáhnu orgasmu přímo do jeho těla. Zhroutím se na něj. Oba oddychujeme. Jeho krev mi voní pod nos. Myslím, že jeho nebudu mít nikdy dost, a už se těším, až se za deset let probudíme a budeme si nahrazovat celou tu dobu, co jsme nemohli být jedno tělo.
Svalím se vedle Billa na deky. Bill se opře o lokty a pozoruje mě.

„Děkuju!“
„Za co děkuješ?“
„Za každou minutu s tebou, vlčku…“ pošeptá mi do ucha a následně mě na něj políbí. Začnu se oblékat. Bill mě ale chytí za ruku.
„Chtěl bych, abychom celý Spánek, byli jedno tělo, Tomy.“ Koukne na mě. Je to dost… riskantní… V zimě tu moc teplo nebude.
„To nepůjde, Billy, v zimě bychom zmrzli.“
„Prosím, můžeme se přikrýt třeba dvěma dekami, nepotřebuju jich pod sebou dvacet…“ usměje se. Jo, asi má pravdu. Jen naše oblečení poskládám. Bill zatím opravdu vezme dokonce tři deky a vleze si pod ně. Hned mě k sobě láká. Nedokážu mu odolat. Přitulím se za něj, přitisknu se k jeho zádům opravdu těsně. Trochu si promnu vlastní klín v ruce, a když se opět trochu prokrví, vejdu do Billa. Bill se podívá na hodinky.
„Máme deset minut.“ Pošeptá.
„Deset minut a pak se uvidíme znovu až za deset let.“
„Jo, budeme tu ale spolu, bráško,“ šeptá a hladí mě na ruce, kterou jej objímám.
„To je lepší než cokoliv jiného.“
„Máš strach, Tomy?“
„Ne, z čeho, máme to víceméně dovolené. Nikdo nás tu nenajde.“
„Já se bojím spíš toho, že až se probudíme, tak už to nebude tak, jako doteď to bylo.“
„Proč si to myslíš?“
Bill začne mluvit rychleji. Taky už na mě pomalu leze únava.
„Já nevím, třeba už ti nebudu vonět. Třeba už se ti nebudu líbit…“
„Ale to je blbost, Billy, vždycky mi budeš vonět a vždycky pro mě budeš krásný. Přitažlivý a hlavně ten jediný, s kým chci strávit i svůj Spánek.“
„Opravdu?“
„Opravdu.“
„Děkuju!“ šeptne Bill už omámeně. Taky se mi klíží oči.
„Za co?“ 
„Za všechno, za to, že jsi můj prokletý bráška, za to, že mě máš rád. Jak jsem řekl, děkuji, za každou chvilku s tebou.“
„Teď těch chvilek budeme mít hodně…“ šeptnu a oči se mi zavřou.  
Teď těch našich chvilek bude hodně. O dost víc než předchozí léta. Nevím, proč  to tak je. Asi proto, aby si nás lidé moc nepamatovali. Aby to nebylo podezřelé, když se ztrácí lidé nebo zvěř. A taky možná proto, že v tom spočívá podstata našeho bytí. Jeden náš rok, je deset let lidských.
Já teďka opravdu tvrdě  usínám vedle člověka, se kterým jsem se narodil, ale kvůli našemu původu jsem s ním nemohl být. Až teď po těch 210 letech, co žijeme, jsem si uvědomil, jak jsem rád, že nás naše prokletí dalo dohromady, i když nás mělo rozdělit.
„Miluju tě, Billy.“
„Já tebe taky, vlčku,“ zamručí Bill, stejně jako před tím já a odebíráme se do svých myslí, těšíc se na to, co nám osud přinese za dalších deset let.

They are bloody brothers.

KONEC

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

24 thoughts on “Bloody brothers 11. (konec)

  1. už vidím nadpis na hlavní stránce twincest blogu…..Bloody Brother II. !!! Tohle musí mít pokračování !! to je něco úžasnýho jak je tam Bill zvrhlej xD a jak je to takový procítěný ooo božínkůůů !! úžasné opravdu mooooc se vám to povedlo 🙂 xDD

  2. A víte co by to chtělo? 😀 POKRAČOVÁNÍ! 😀 tohle bylo tak úžasná povídka – i přes to, jak nesnáším upíry a vlkodlaky 🙂

  3. jediné, co je v plánu tak je jednodílka pro Doris, která si vyžádala bad end, takže po tom by asi druhá řada nemohla ani navázat xD

  4. áááá no tak to byla pecka. Bylo to dost dobrý. Ale já se opravdu těšim na tu jednodílku s bad endem 🙂 Jsem sadistická vím to, ale fakt se nat o těšim. Přesto, že tohle bylo úžasný. Jsem ráda, že jsem to opravdu četla a nenechala se zvyklat prvníma dílama. Fakt se mi to zalíbilo. Tak šup sem s nějakou požírací akcí :DD

  5. To je tak dokonalé ♥ bože, jedna z nejlepších povídek tady na blogu, miluju na ní naprosto vše. A hlavně nejvíc ten nápad s prokletím, vlček a upírek 😀 ten jejich sex a zároveň pití krve navzájem, to je naprosto… BOŽSKÉ! holkyyy, já nechci konec, to si takhle povídka nezaslouží, jenom 11 dílů! prosím na kolenou!! 😀

  6. vic nez jednodilku s bad endem ze me nedostanete xD stejne nemam napad jak by to melo pokracovat xD pokud nekdo mate, můžete se podělit nebo to můžete psát se mnou 😉

  7. včera jsem nestihla komentnout, měla jsem naspěch :'(

    ale tedka jsem tu 😀 tuhle povídku jsem si zamilovala. Prostě.. je úžasná…

    [10]: na něco příjdeš, určitěěěěěě 🙂

  8. [12]: myslím, že na Tene si mě trápila dost my Bloody sister xD 😛 Něco vymyslíme, víš, že mám spoustu nápadů, ale nebude to v brzké době… hlavní priorita pro nás je Most wanted 😉

  9. Bad endy nééééé :DD T_T hmmm, Most wanted ^^ ale asi je to náročný no, psát tolik povídek, chápu .. ale na druhou stranu BB je tááák GENIÁLNÍ povídka 😀

  10. wow!!!holky, tahle povídka se vám povedla prostě úplně nejvíííc!!! 😉 omlouvám se, že nebyly moje komentáře u předešlých dílů, ale já si celou tuhle povídku přečetla až dneska a…wow asi na ní nikdy nezapomenu!!! dokonalá, překrásně napsaná… 😉
    druhá řada by byla taky zajímavá 😀 😉

  11. [14]: je psaná podle Geniálního videa xD pokud chcete druhou řadu xD asi budete muset škemrat u Petry aby udělala video, podle kterého by se dala psát druhá řada xD

  12. dokonalá powídka,bylo w ní přesně to co mám ráda x) upíři,vlci,krew a brutální dobře popsanej sex x) chtělo by to pokráčko x) zajmá mě co bude za těch 10 let x)

  13. tohle bylo dokonalý… tak za deset let, miláčci…
    Jako ten poslední sex… no prostě, málem jsem to nepřežila… bylo to luxusní jak sviň…

  14. L U X U S!!! naprostej luxus…sokonalá povídka, moc se ti povedla…;-)
    Tak za deset let…;-)

  15. Dostala jsem se k povídce až teď a přečetla ji na jeden dech, takže se omlouvám, že komentuji až na konci, nějak nešlo hned nekliknout na další a další díly. Úžasný příběh, skvělá zápletka, tajemno…ano to můžu!!:-)

  16. Úžasne krásny koniec. Verím, že po tých desiatich rokoch bude ako prvé čo urobia, rýchly sex, potom lov a poriadne dlhé a vášnivé a krvavé milovanie.
    Som rada, že to skončilo takto. Perfektné, len škoda, že video je už nefunkčné, rada by som ho videla.

  17. To bolo NÁDHERÉ,,, Zvrhlé, vzrušujúce ale hlavne úžasné,, z tohto príbehu by mohla byť kniha,,, fakt úžasné,,,, chcela by som pokračovnie a určite nie som jediná,,, zaujíma ma čo sa stane ažsa zobudia zo Spánku a ako to bude pokračovať v ich živote,,, 😉 :3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics