Valentine’s Day – the rose that changed his life 28.

autor: Sapere aude

299
„Dotýkej se mě“

„Dělám si srandu,“ zasmál se Tom, když viděl Billův překvapený výraz. „Opravdu mi nejde dějepis a doufal jsem, že bys mi mohl pomoct.“ 
Billovy tváře získaly temně  rudý nádech a sklonil hlavu, aby se schoval za záclonou svých vlasů. „Um, jasně,“ zamumlal, otočil se a šel ke schodům.
„Hej,“ cítil zatahání za tričko a najednou se ocitl přitisknutý k Tomově hrudi. „Nechtěl jsem tě ztrapnit nebo tak, promiň.“ Tom obtočil svoji paži zezadu kolem Billa a políbil jej na tvář.
Bill se okamžitě uvolnil.
„To je v pohodě,“ usmál se a stiskl Tomovy ruce na svém břiše. „Ty víš, jakej jsem,“ dodal tiše. Stále se cítil trošku trapně – měl na sobě jen staré triko a boxerky.
Tom se uculil. „Jo, a mám to rád.“ Stiskl svého přítele ještě pevněji před tím, než jej nechal jít a vést jej po schodech nahoru.  
***  
A jak si zapamatuju tohle?“  zeptal se Tom a poškrábal se na hlavě.
„No, zapamatovat si den je snadné,“ řekl Bill a přetočil se za břicho. Oba leželi na Billově posteli s tlustou knihou dějepisu před nimi. Dokončili Tomův úkol a teď mu Bill pomáhal opakovat na nadcházející test, který učitel oznámil minulý týden.
„Um, proč?“ Tom nakrčil obočí. Bill zaklonil hlavu a zasmál se.
„Co?“ zeptal se Tom zmateně.
„Je to rok tvého narození, mínus sto let,“ zazubil se Bill a potlačil další smích.
Tom zíral do knihy s přimhouřenýma očima. 1889. „Oh,“ řekl a zrůžověly mu tváře. Opravdu byl špatný v dějepise.
Bill se zazubil a otočil stránku. Pro jednou se cítil v něčem lepší než Tom, a bylo pěkné vidět jej se červenat jednou za čas, když to byl právě on, kdo rudnul neustále.

„Uhm, potřebuju pauzu,“ zasténal Tom a skryl tvář do dlaní.
„Ale no tak, už jen tři další stránky,“ zkoušel jej Bill povzbudit.
Tom nechal spadnout své dlaně do klína. „Kolik už jsme jich udělali?“
„Um… dvě,“ odpověděl Bill opatrně.
„Cože, jenom?!“ Tom zalapal po dechu a začal listovat v učebnici, aby se přesvědčil, že Bill říká pravdu. „Ale ne,“ povzdechl si a praštil sebou o postel. „Pauza,“ našpulil rty a hodil na Billa prosebný pohled.
Bill protočil oči s úsměvem na tváři. „Fajn,“ vzdal to a položil se vedle Toma. „Ale jen pět minut.“  
„Pět minut,“ souhlasil Tom a otočil se na bok, aby se podíval na Billa. „Takže, ty sis opravdu…“ ztichnul. Jeho pohled tu a tam zabloudil k Billovu rozkroku.
„Tomi,“ povzdechl si Bill s červení ve tvářích. Přitiskl kolena k hrudi, aby skryl tu část svého těla, jež byla skryta pouze tenkou látkou jeho boxerek.
„Promiň, ale víš, že mě právě zabíjíš? Jak se mám soustředit na opakování, když nemůžu myslet na nic jiného, než jak to vypadá?“ zazubil se a odhrnul Billovi z obličeje pramínek vlasů.
„Ty seš ale zvíře,“ zamumlal Bill plaše.
„To jsem,“ souhlasil Tom s úsměvem na rtech. „Já jen… však víš, nikdy mě nepřitahoval kluk a nemám s tím, jak to probíhá s klukama, žádné zkušenosti.“
Bill kývnul, přesně  chápal, co tím Tom myslel.
„A…“ pokračoval Tom, „prostě, nikdy jsem si nepředstavoval, že bych někdy chtěl vidět nebo se dotýkat… věci nějakýho kluka, víš? Ale s tebou, bože, s tebou je to úplně jinak. Sakra, jediný, na co dokážu myslet, je vidět a… dotýkat se tě,“ řekl Tom a prsty se probíral Billovými hedvábnými vlasy.  
Černovláskovi zčervenaly tváře a kývnul. Cítil se špatně, že nechal Toma tak dlouho čekat.
„Musím znít super zoufale, co?“ Zasmál se a obtočil paži kolem Billova pasu. „Nechci, aby sis myslel, že to je to jediné, co chci. Budu čekat až donekonečna, pokud je to to, co chceš,“ usmál se. „Líbí se mi prostě být s tebou, každý den se naučíme o sobě něco nového a máme toho tolik společného.“ Stiskl Billův bok. „Já jen… nemůžu se dočkat se- já… já ti prostě chci udělat dobře,“ zašeptal, sklonil hlavu a přejel svými rty po Billových.
Černovlásek se zatřásl, roztřesený výdech opustil jeho rty. „Bože, Tome,“ vydechl a zavřel oči. „Přestaň, jsem z tebe…“ další vlna třasu zachvátila jeho tělo. Otevřel oči a setkal se s Tomovýma temnýma očima zírajícíma přímo na něj.
„Vzrušuju tě?“ zašeptal Tom a naklonil se blíže, dokud se jejich rty nesetkaly.
Bill kývnul, zavřel oči a kompletně se odevzdal Tomovým rtům. Jemný dotek se stával čím dál dravějším a Bill jej nechal. Nechal, aby jej Tomovy hebké, plné rty dál plenily, líbilo se mu to.  
Najednou se odtáhl a nervózně  polknul; Tom na něj zmateně koukal. „Dotýkej se mě,“ zašeptal, oči stále zavřené. Nemohl se na něj právě teď podívat, šíleně by zčervenal.
Tom hlasitě vydechl. „Opravdu?“ zeptal se opatrně.
Bill kývnul. Obtočil své  křehké prsty kolem Tomova zápěstí a přivedl jeho ruku k lemu svých boxerek.
Tomovo srdce šílelo uvnitř  jeho hrudi. Bill pustil chlapcovo zápěstí, nechal jej převzít kontrolu. Tom se trošku nadzvedl na loktu a podíval se Billovi do tváře. Položil dlaň na jeho břicho a zatlačil, aby se přetočil na záda. Bill jej uposlechl, paže ztuhlé podél boků.
„Uvolni se,“ řekl Tom starostlivě, políbil Billa jemně na tvář a začal prstem přejíždět po lemu jeho spodního prádla.
Bill zavřel oči a hlasitě  oddechoval. Občas nervózně polkl, doufal, že nebude Tom zklamaný  z toho, co ucítí.
Avšak ten věděl, že zklamaný rozhodně nebude. Stačilo mu ke štěstí už jen to, když viděl, jak začíná být viditelné Billovo vzrušení. Tom nechal prst vklouznout pod lem a cítil hebkou pokožku. Bylo to tak hebké, pořád, prostě perfektní.
Tom vytáhnul prst a položil obě ruce na lem boxerek, chystal se je stáhnout, když jej zastavila ruka.  
„Ne… ještě nechci, aby ses díval… zatím,“ řekl Bill ostýchavě s ruměncem ve tvářích. Díval se na něj přivřenýma očima.
Tom potlačil úšklebek a kývnul, nechal Billovy boxerky tam, kde byly. Černovlásek byl tak roztomilý, jak nechal dredáče se jej dotýkat, ale zatím jej nenechal se dívat. Tom viděl svoje vlastní mužství dostatečně krát na to, aby věděl, jak to vypadá, ale pokud Bill nechce, aby jej zatím viděl, tak to neudělá.

Bill se opět položil na záda a zavřel oči. Věřil Tomovi, že neudělá nic, co by nechtěl.
Tom se rozhodl, že nejdříve pořádně prozkoumá chlapcovo tělo a nechal svoje ruce zmizet pod Billovým trikem. Hladil jemnou pokožku, cítil žebra pod svými dlaněmi, když postupoval vzhůru na jeho hrudník. Nechal svůj prst kroužit kolem jeho bradavky, než ji jemně promnul. Cítil, jak Billovým tělem proběhl slastný záchvěv.
Bill vzdychnul a Tom mohl cítit, jak se jeho hrudník zvedá a klesá stále rychleji s každým dalším dotykem. Tomovy prsty sjely opět níže přes jeho bříško až k lemu boxerek a nechal prsty opět zmizet pod lemem. Mohl vidět, jak Billovy svaly reagují na jeho doteky, jak se stahují a zase natahují. V tu chvíli si uvědomil, jak rád se dívá na reakce Billova těla na jeho doteky, jak každý sval pracuje rozdílně s každým dalším dotekem.
Tom se osmělil zajet prsty hlouběji do Billových boxerek. Laskal hladkou pokožku neschopen najít jedinou kudrnu, dokud jeho klouby nenarazily na něco tvrdého.  
Bill zalapal po dechu, instinktivně roztáhl nohy, když se jeho tělem prohnal další slastný záchvat. Mohl cítit, jak mu srdce rychle bije v hrudníku a slyšel splašené tepání krve v uších. Cítil horkost rozlévající se mu břichem, když pocit mravenčení v jeho přirození vzrostl, a poté hned cítil, jak ztvrdl ještě víc.  
Tom začal bojovat s dechem, když se díval na výjev před sebou. Bill se mu otevíral, nesnažil se jej držet zpátky, a nechá jej ho uspokojit. Tomova ruka byla obklopena horkostí, Billovou horkostí, a on si přál, aby mohl tuto horkost cítit navěky, přál si, aby právě teď bylo celé jeho tělo obklopeno horkem sálajícím z Billa.
Bill jemně zasténal, když cítil, jak se kolem něj obtočily mozolnaté prsty.
„Je to tak krásné se tě dotýkat,“ řekl Tom tiše a nespouštěl pohled z Billova obličeje.
„Mmm,“ Bill zakňučel. Přál si, aby Tom konečně pohnul rukou. Připadal si jako v ohni, když mu tělem proudilo tisíce pocitů a vjemů najednou. Právě teď byly nervozita a vzrušení ty nejdominantnější.
„Sakra,“ zaklel Tom bez dechu, upravil svoji pozici a začal pomalu pohybovat rukou.
Bill trhaně vydechl, Tom sledoval třepotání jeho řas. Viděl, jak se prohnul v zádech, snažil se přinutit Tomovu ruku k rychlejším pohybům. Rychlost, s jakou se právě pohybovala, byla bolestivě pomalá, avšak stále dobrá.  
Tom musel přiznat, že to bylo obtížné. Billovy boxerky mu překážely, zabraňovaly mu Billa uspokojovat nacvičenými pohyby, které tak dobře uměl. Avšak pokud Bill chtěl tuhle překážku mezi nimi zachovat, Tom se bude snažit, jak nejlépe umí, aby ho uspokojil i takhle. Vypadalo to, že mu to jde moc dobře, soudě podle jemných zvuků, které opouštěly Billovy rty.
Avšak když začal Tom pohybovat rukou rychleji, nemohl zabránit látce klouzat po své  ruce a dolů po Billových bocích. Sem tam mohl zahlédnout lesknoucí se žalud, což jej činilo bolestivě tvrdým. Zasténal, volnou rukou si zajel mezi nohy a pevně stiskl, chtěl se zbavit své erekce. Teď to bylo celé jen o Billovi, chtěl uspokojit Billa a nečekal, že by mu to oplatil. I kdyby Bill chtěl, nenechal by ho. Tohle bylo jen o Billovi.  
První hlasitý sten, jenž opustil Billovy rty, vyrušil dredáče z jeho myšlenek a přinutil jej vrátit se pohledem zpět k chlapcovu obličeji. Měl zakloněnou hlavu, bradu ve vzduchu, rty lehce oddělené a záda mírně prohnutá. Ten obrázek téměř sám o sobě stačil k tomu, aby Tom vyvrcholil. Stiskl Billův penis pevněji a zasténal.
Černovlásek otevřel ústa v tichém stenu a jeho řasy se zachvěly. Nikdy si nepředstavoval, že by cizí ruka mohla vzbuzovat tak jiné pocity, a fakt, že to byla Tomova ruka, to dělal ještě tisíckrát lepší.
Prudce dýchal, když  zaťal nehty do deky, na které ležel. Mohl cítit svoje vyvrcholení, jak se blíží, a jediné, co právě teď chtěl, bylo jej dosáhnout co nejrychleji. Ještě více se prohnul v zádech a zasténal hluboko ve svém hrdle.
Tom musel na chvíli zavřít oči a vzchopit se. Představoval si Billa takhle už dřív, ale to, co právě viděl, předčilo všechna jeho očekávání. Bill byl jednoduše dechberoucí, když byl takhle blízko vyvrcholení. 

Bill lehce nakrčil čelo, jemná linka se vytvořila mezi jeho obočími. Bez dechu zasténal a zaťal prsty hlouběji do pokrývky. Tomova ruka se pohybovala rychleji, sem tam stiskl Billa pevněji, což způsobovalo, že mu jeho boky vycházely vstříc pokaždé, když se tak stalo.
Když Tom stiskl Billův  žalud a přejel po něm palcem, Bill se prudce prohnul v zádech. Tomův sten jej konečně přehoupl přes okraj. Dlouhý sten opustil Billovy rty, když vystříknul do Tomovy dlaně a na své břicho. Chlapec jej dál jemně masíroval, aby mu umožnil si dostatečně vychutnat orgasmus.
„Nghn,“ zasténal Bill jemně, jeho tělo ochablo. Hlasitě dýchal a nad horním rtem se mu perlilo několik kapek potu.
Tom odtáhl ruku a utřel ji o své triko. Stejně jej hodí do špíny, jen co přijde domů. Položil se vedle Billa a díval se mu do obličeje. Obtočil paži kolem jeho pasu a přitáhl si jej blíž. Vtiskl mu jemný polibek na spánek.
Bill otočil hlavu a otevřel oči, aby se podíval na Toma. Stále ještě lapal po dechu a cítil, jak se mu třesou svaly na nohou.
„Děkuju,“ usmál se Tom a políbil Billa na rty.
Billovi to připadalo divné,  že mu Tom děkuje poté, co to byl on, kdo mu přivodil úžasný  orgasmus a ne naopak. Avšak nic neřekl, byl příliš vyčerpaný  na odpor.
„Děkuju,“ místo toho zopakoval Tomova slova a vtiskl mu procítěný polibek na spodní ret.  
autor: Sapere aude
translate: Dania
betaread: Janule

11 thoughts on “Valentine’s Day – the rose that changed his life 28.

  1. Roztopím sa :))) to bolo krásne! Musím to predýchať :D:) páni, naozaj som neverila, že niečo takéto príde…oh, ja naozaj nemám slov, neviem, čo by som napísala…úplne ma to vzrušilo :D…♥♥♥ milujem tento príbeh :))))♥

  2. jen co jsem viděla název článku, málem jsem radostí nedokázala kliknout na celý článek 😀 jednoduše zbožňuju tuhle povídku a tenhle díl byl…dechberoucí 😉 stejně jako překlad, za který děkuju 😉

  3. Beautiful!!! I don´t have any words for describe my emotions from this part!!! Maybe just one word – PERFECTION!!!♥

  4. Danio, ty jsi zlatíčko =)♥
    Naprosto úžasný a dokonalý díl, Billova ostýchavost je tak roztomilá, hrozně se mi líbí ta jejich v podstatě ještě nevinnost a nezkušenost…tohle je jedna z mých nejoblíbenějších povídek, jedna z prvních, které jsem tady četla, proto je mojí srdeční záležitostí, miluju ji ♥♥♥

  5. Tak si teď říkám… to by bylo něco pro pedofily. :DDD
    Tenhle díl byl úžasný, málem jsem nevěřila svým očím, když jsem viděla, že se tady objevil. Když povídka není v češtině, není to prostě ono, takže mám neuvěřitelnou radost, když si to můžu přečíst. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics