On The Other Side 11.

autor: Sch-Rei

434
Bill zamyšleně ležel na břiše tváří ke krbu a jezdil konečky prstů po koberci. Všichni už spali nebo aspoň byli ve svých pokojích. Tom byl ve sprše, slíbil Billovi, že za ním potom přijde a můžou se podívat na televizi nebo tak něco. Tom se dnes seznámil s Billovými nejbližšími. Večer přijel jeho otec i s Billovými dvěma mladšími sestrami, a Tom měl dokonce tu čest se seznámit i s jeho prarodiči. Byl to celkem pěkný večer, ale Bill měl teď pořád o čem přemýšlet. Tak strašně se už u večeře těšil, až bude moct být sám, nebo jen s Tomem. Bylo zvláštní vše to, co se od začátku Tomovy přítomnosti změnilo, těžko říct, jestli by to Bill chtěl vrátit zase zpět. K Tomovi má tak dokonalou důvěru i vztah, jako ještě nikdy k nikomu neměl, snad.  
Zavřel oči, a zkřížil na podlaze ruce, položil si na ně spánkem hlavu. Povzdechnul si. Třeba je to opravdu láska. Byl pouze třicet minut bez Toma a už mu tak strašně chyběl. Nevěděl, jestli je to špatně nebo dobře, nezajímalo ho to. Jen chtěl, aby byl u něj. Tom mu dodával větší pocit bezpečí a svým způsobem i domova. Nebo si to aspoň myslel. Nechápal… Dřív si o něm myslel, kdo ví, jak to není nafoukaný idiot, a teď by ho láskou i snědl. Usmál se nad tím.

Mezitím se na světle modrém koberci objevila dvě bosá chodidla. Dredáč se usmál při pohledu na černovláska, jak ležel schoulený před krbem na koberci se zavřenýma očkama. Měl pootevřené rty, na kterých bylo sladké pousmání. Tom si nechal dredy bez stažení gumičkou jen spadlé přes ramena, byl bez trička, pouze v boxerkách a černých teplákách. Cítil se tak pohodlně. Přišlo mu tak špatné budit Billa, když vypadal tak sladce. Budit? Spal? Ne. Tom zakroutil hlavou a udělal ještě několik tichých kroků, dokud nestál před Billem. Klekl si vedle něj, pohladil ho dlaní po zádech přes tričko.

„Je to zvláštní,“ zašeptal Bill a zamrkal. Pomalinku se posadil, což Tom napodobil.  
„Copak?“ pípl, nechal si černovláska uvelebit na svém klíně, který obmotal ruce okolo jeho krku.  
„Miluju tě,“ šeptl Bill a letmo políbil dredáčův krk.  
„Já vím.“ Tom si olíznul rty a pohladil Billa po tváři.  
„Uděláš pro mě něco?“  
„Co by to mělo být?“  
„Vezmi si mě. Tady a teď,“ šeptl a zvedl hlavu. Kousek se od Toma odtáhl a díval se mu zpříma do očí. Tom cítil, jak jeho tělem projížděla jedna vlna horka za druhou, stahovalo se mu hrdlo, cítil Billovu touhu, byla stejně velká jako ta jeho. Billovi bylo fuk, že kdykoliv mohl kdokoliv přijít, že je mohl někdo slyšet nebo vidět, chtěl jen jediné, a to byl Tom.

V dredáčově hlavě  se přehrával flashback všech chvil s Billem. Nedávno si uvědomil, že je doopravdy poprvé zamilovaný, a to do chlapce, do člověka, kterého nenáviděl, a teď by pro něj zabíjel.
„Tak moc…“ Bill si svlékl tričko, které skončilo na podlaze za Tomem.
„…Tak neskutečně  moc jsem se do tebe zamiloval, Tome Kaulitzi,“ zašeptal černovlásek a naklonil se k Tomovi. Jeho rty byly zavřené, jemně na ně vydechl, a otřel se o ně. Oba nechali svá víčka klesnout. Tom ovinul ruce okolo Billova pasu, zatímco si černovlásek tiše a pomalu svlékl černé boxerky. Úplně nahý seděl na Tomově klíně.  
„Bože,“ vydechl dredáč proti Billovým rtům a jeho ruce začaly jezdit po Billově těle.  
„P-prosím,“ šeptl netrpělivě Bill. Třásl se vzrušením, chtělo se mu až plakat. „…Miluj se se mnou!“ tiše zafňukal a rozvázal šňůrku Tomových tepláků. Tom se okamžitě trošku nadzvednul a stáhl si kalhoty i s boxerkama zároveň. Byli oba tak rozechvělí, jako by tahle noc měla být úplně poprvé. Tom vyjel dlaní k Billově tváři a jemně ji pohladil, dvěma prsty vjel do jeho pootevřených úst, a chvíli ho nechal sát jeho prsty, což Toma ještě víc vzrušovalo. Prsty vytáhl, a dlaň nasměroval k černovláskově vstupu.  
„Ammmh,“ byl tichý  sten, který vyšel z Billových úst, když Tom přejel prsty po jeho vstupu. Černovlásek se přitiskl na Toma. Tom chtěl prsty do Billa… zajet, ale Bill mu ruku odstrčil.
„Stačí,“ zašeptal a pousmál se. Tom přikývl a položil dlaně na Billovy boky, přivřel oči. Bill se zavrtěl a pomalu na Toma dosedl.
„Mmmmh,“ zavrněl. Tom se kousnul do rtu a dál držel Billa za boky. Bill se na něm začal pomalu pohupovat.

Na schodišti se ozvaly kroky, tiché, ale Tom je dobře slyšel, Bill ne. Opatrně se na Tomovi pohupoval a sténal mu na kůži na krku, do vlasů, něžně líbal kousky jeho kůže. Tom nebyl schopný slova, ani nepípl. Pootevřel rty, začal s Billem spolupracovat.

U dveří obývacího pokoje se zastavila menší osoba. Skousla si ret, měla tušení, co se tam děje. S povzdechem položila dlaň na futra a kousek se naklonila tak, aby viděla dovnitř. Zalapala po dechu.  Simone rychle zamrkala. Zůstala na místě stát. To, co viděla, byl její syn a Tom. Ne, nepřišlo jí to odporné nebo cokoliv jiného, ona sama na střední škole měla větší úlet se svojí dobrou kamarádkou, a navíc… o Billovi s Tomem věděla moc dobře, jen… Něco ji na tom zarazilo. Nevěděla, jestli ve smyslu dobrém nebo špatném, ale zarazilo. Poskočilo v ní něco, když zachytila pohledem slzy na Billově tváři.

autor: Sch-Rei
betaread: Janule

3 thoughts on “On The Other Side 11.

  1. Strašně jsem si tuhle povídku oblíbila, nedokážu si představit, že by měla zkončit 🙂 Mám ji ráda a tento díl se mi obvzlášť líbil… Tak moc zamilovaný, to já můžu 😉 Pěkné, snad bude další co nevidět 🙂

  2. No jestli se jim do toho Simone plánuje nějak montovat, tak to jí rovnou můžu říct, ať to nedělá, všichni víme, jak to dopadá 😀 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics