Peklo v ráji na zemi 4.

autor: Áďa

453
Katy se před zrcadlem pečlivě  líčila, a přitom se na svůj odraz usmívala. Slušelo jí to. Povedlo se jí zjistit, kdy budou Tokio Hotel v hotelové restauraci na večeři a hodlala se tam s nimi náhodou potkat. Nemělo však zůstat u náhodného setkání. Mělo to skončit tím, že ji Tom doprovodí na její pokoj. Dokonce byla ochotná skousnout i to, že se s ní Kaulitz starší vyspí. Za to, jaké to bude mít následky, to stálo. Však ono bude stačit pár panáků a Tom jistě nebude namítat, až se s ním na pokoji bude chtít vyfotit, s oblečením i bez. Vytáhne z něj číslo na Billa. A pak mu ty fotky pošle, samozřejmě omylem, že to jako mělo být pro její kámošku.
Jak jednoduše to vypadalo! A pokud použije ty správné páky, určitě to tak jednoduché bude i ve skutečnosti.  
Znovu se na sebe usmála a nasadila svůdný, přitom však nevinný výraz, který uměla dost dobře. Skutečně v tu chvíli vypadala neodolatelně. Měla na sobě jasně červené šaty s trošku větším výstřihem než obvykle, nikoliv však přehnaně vyzývavým. Až do pasu ji obepínaly těsně, od pasu až ke kolenům se rozšiřovala bohatě nabíraná sukně. Boty ve stejné barvě to celé doplňovaly a třešničku na dortu udělala rudou rtěnkou a tenouličkou čelenkou ve stejném odstínu, kterou vetkla do rozpuštěných, mírně zvlněných vlasů. Vše doplnila leskem na vlasy a troškou třpytek a vrhnula po svém odrazu poslední úsměv.

Zkontrolovala ještě, zda není lak na jejích nehtech oprýskaný, a naposledy natáhla ruku k zrcadlu. Sáhla po malé lahvičce a přivoněla k jejímu obsahu. Musela až přivřít oči, jak pronikavě, ale ne vlezle, ji ovanulo feromonové aroma. Uculila se a několikrát si postříkala krk po celém obvodu a pro jistotu ještě trošku stříkla na obě zápěstí. Pak popadla drobnou elegantní kabelku, která pro změnu barevně ladila s její načesanou hřívou a opustila pokoj.
„Těště se, vy dva…“ zašeptala tichoulince a zamířila do restaurace…

„Tomi, pojď už taky,“ zaškemral Bill a zatahal Toma za ruku. Už ho to na baru nebavilo, ani přeslazené drinky, kterých už pár vypili, mu nechutnaly, mnohem radši by čas věnoval něčemu užitečnějšímu, například sexuálnímu rozmazlování svého bratra. Jenže ten se k odchodu neměl, a navíc to vypadalo, že skutečně s jedním místním šoumenem rozjede partii v šipkách a samozřejmě k tomu další trojdecku sladkýho alkoholu smíchanýho do všech možných barev. A opravdu se to po chvíli stalo.
„No taaak, Tome, pooojď…“
„Nejdu… mě to tu baví…“
„Ale mě ne!“ zkřížil Bill ruce na prsou a dupnul tak prudce, až se mu málem ulomil podpatek. „Pojďme na pokoj…“
„Ale hovno s cibulí, co tam?“ mávnul rukou Tom a připravil se k hodu, ale Bill, dotčený tou odpovědí, do něj drcnul tak, aby vychýlil let šipky.
„Ježiš seš blbej, teď jsem to kvůli tobě zkazil!“ zavrčel Tom a nazlobeně se na své dvojče otočil. „Hele, jestli tě to tu neba, tak běž. Já se tu taky dlouho nezdržím. Jen dohrajem tuhle hru, dopijem a přijdu tam za tebou, co říkáš?“
„Jenže já tam nechci bejt sám… co když tam bude nějaký pavouk nebo šváb?“ zachvěl se Bill a ublíženě našpulil rty. Ráno tam už nějakýho podobnýho squattera potkal a vůbec se mu představa opakování nelíbila. Dopadlo to tehdy tak, že Bill visel za trubky od topení až někde u stropu, vlasy divže nezježené hrůzou, aby mu ta krvelačná bestie neublížila, a Tom místo toho, aby toho švába prostě zašlápnul nebo vyhodil, tak si k němu dřepnul na bobek a asi pět minut si s ním povídal, než ho vzal na Billovo panické naléhání do dlaně a donesl na balkon, kde jej hodil tak, aby dopadnul pokud možno do květinového záhonu. Samozřejmě si pak musel pětkrát umýt ruce mýdlem, než se mohl bratra znovu dotknout, a to měl štěstí, že Bill nakonec svolil k umytí mýdlem a ne savem či lékařskou dezinfekcí, jak to měl v úmyslu původně.

„Tak ho pozdravíš, zeptáš se, jak se má a než ti stihne odpovědět, tak já dorazím, ano?“
Chvilku mírně pobaveně pozoroval Billův trucovitý výraz a pak se k němu naklonil.
„Poslyš, broučku… ty mě tady hezky necháš dohrát tuhle hru. Buď se na to budeš dívat, nebo půjdeš napřed na pokoj… a pak mi můžeš trestat prdelku třeba až do rána, ano? A když nebudeš remcat, tak zapojím do akce i pindíka. Co říkáš?“
„To chci vidět, jak něco takovýho vydržíš,“ odfrknul si Bill a provokativně Toma štípnul těsně pod pravá žebra. „Ale budiž, beru tě za slovo, a jestli jednou u toho fňukneš, tak dostaneš po tlamě, jasný?“
„Jasný,“ pousmál se Tom, a když se Bill s povýšeným výrazem a hlasitým Tsss otočil a provokativně vrtíc prdelkou a boky, svou kočičí chůzí opustil restauraci, neubránil se povzdechu nad tím, že má prostě neuvěřitelný štěstí, že má bratra i milence v jedný neuvěřitelně charismatický osobě. Docela by se i za ním rozběhnul, ale to by ho nesměl zadržet ten frajírek, kterej se ho snažil trumfnout. A to přece on, Tom Kaulitz, nemůže dopustit, aby ho někdo trumfnul v něčem tak primitivním, jako jsou šipky!  
Obul se do hry celou svou duší a skutečně, malajsian zůstal po chvíli čumět s otevřenou hubou, když se drtivá většina Tomových šipek skvěla přímo v prostředku terče. Tom jen hrdě sledoval výsledek s přimhouřenýma očima, vzpomínajíc, jak takhle s Billem párkrát byli za školou a ukecali známého v herně, aby je nechal si zahrát, i když tam oficiálně nesměli, ale protože to byl kámoš jejich kámoše, tak je tam pustil. Vždycky teda jenom na chvilku, a pak je vyhnal, aby je náhodou nechytili policajti (v jedenácti dvanácti pořád ještě nebyli dost slavní na to, aby jim nějaká ta protekce prošla tak snadno, jako kolikrát teď – teď místo pokuty za rychlou jízdu stačilo věnování s podpisem pro policajtovu dceru, samozřejmě tu největší fanynku na světě, a vše bylo vyřešeno), když vtom najednou ucítil, jak se ho dotkla čísi jemná dlaň.
„Teda, nevěděla jsem, že umíš hrát šipky tak dobře.“

Tom se prudce otočil. Ten hlas znal až moc dobře. Byl to ten samý hlas, který  o nich trousil pomluvy a drby na každém kroku, byl to ten samý  hlas, co se včera odpoledne snažil na podiu před celým Singapurem znemožnit Billa. Zadíval se Katy do očí a i přes mírné alkoholové opojení se mu hlas rozechvěl zlostí.
„Co tu chceš?“
„Víš… já myslela… že bychom si mohli… promluvit,“ šeptla a téměř pokorně klopila oči k zemi. Ach ta dokonalá simulace, jeden by jí to i sežral.
Tom se rozesmál ironickým smíchem.
„Promluvit? Promluvit? A o čem asi? O tom, že mi před příštím vystoupením prostříhneš kalhoty tak, aby mi na stagi lezly koule?“
Katy si povzdychla.
„Ne, Tome… takhle jsem to nemyslela. Víš… mrzí mě, jak jsem se k vám chovala.“
„Hm a mě to má jako zajímat?“ nadzvedl Tom obočí. „Tos teda krapet neodhadla. A vystřel, mám tu práci.“

Katy si naoko dramaticky vzdychla a schválně při cestě k baru prošla kolem Toma co nejblíž. Tom nad ní jen zavrtěl hlavou, jenže pak… pak k němu dolehla podmanivá vůně feromonů. Na chvíli zavřel oči a skoro i dočista zapomněl, kde je a co tu vlastně dělá. Měl plnou hlavu té báječné vůně, a když znovu otevřel oči, tak začal mírně omámeně hledat slečnu, která za sebou tu vůni zanechala. A ať pátral jakkoliv, k jinému výsledku, než ke Katy, se nedobral. Dramaticky si povzdychnul, došel k židli vedle ní a plácnul tam sebou.
„Můžu se přidat?“
Katy se k němu natočila zády.
„Před minutou jsi mě poslal do háje, tak nevím, proč by ses měl přidávat.“ Ale v duchu si tleskala.
„Hele nevrč,“ napomenul ji Tom. „Nabídka toho, aby vedle někoho seděl Tom Kaulitz, se neodmítá.“
Katy se na něj pomalu otočila.
„Fajn, a ty si teda teď se mnou hodláš povídat, jo?“
„Jo, a dáme si u toho rovnou drink a panáka, dělaj tu lepší, než v tý zaprcatělý Americe.“

Katy se uraženě nafoukla, když slyšela, jak ošklivě ten prdlej hoper mluví  o její milované domovině, ale radši se rozhodla to neřešit. Přece se nenechá vytočit, aby jí plán selhal, dyť  kdy by ho zase takhle samotnýho odchytila?
Natáhla tedy k němu ruku, když jí podával panáka, a jakoby nenápadně se přitom hřbetem své ruky otřela o tu jeho. Musela se přitom usmívat, když najednou celý ztuhnul a jen zíral na místo dotyku jak zhypnotizovaný. Musel mít něco chlastu už v sobě, jinak si to nedokázala vysvětlit. Za normálních okolností by se takhle nechoval. Pozvedla panák a mile se na něj usmála.
„Tak na smíření mezi námi?“ 
„Yeah, na mír a lásku!“ zvolal Tom. Ťuknul si s ní, celé to do sebe kopnul, místo kyselého úšklebku, který většinou panáky doprovázel, se jen mlsně olíznul a obemknul rty brčko drinku a Katy ho vzápětí napodobila.

Večer plynul a plynul. Bill trpělivě, skoro až mírně posmutněle, čekal na pokoji a jeho krásná kukadla se už klížila, zatímco ti dva na baru seděli u sebe čím dál tím blíž, až se nakonec vzájemně dotýkali rameny. Na jejich tvářích hrálo víc a víc úsměvů, a v momentu, kdy Billova hlava klesla na polštář v hlubokém spánku, se rty Toma a Katy spojily v dravém vášnivém polibku. Tom omámeně zavřel oči, když ho krom polibku čím dál víc pohlcovaly zrádné feromony, které si on blaženě neuvědomoval, a po polibku nechal svou hlavu opřenou o Katyino rameno a jen se přiblble culil na prázdné skleničky, kterých už před nimi bylo požehnaně.

Neodolal a po chvilce musel Katy znovu pevně obejmout a rty se přitom ujal značkování jejího krku. Katy se jen přes jeho rameno, kde ji nemohl vidět, vítězně uculovala. Náhodou si nevybrala zas tak blbou taktiku, vůbec to nebylo špatné. Je vidět, že ten děvkař v tomhle skutečně umí chodit. Teď už jí nezbývalo než se modlit, aby o pár hodin později od něj nechytila aids, kapavku nebo nějakej podobnej kentus, když už toho jeho rozkrokem prošlo tolik, a jemně se za doprovodu jeho nesouhlasného mručení z jeho objetí vymanila a zvedla se.
„Počkej… kam jdeš?“ vyjekl Tom nechápavě. On teda rozhodně ještě končit nehodlal, a když odmítal končit on, tak nebude končit ani jeho společnost!
„Na pokoj,“ odvětila Katy jemně. „Už jsem docela unavená.“ A demonstrativně zívnula na celé kolo.
„Ale… ale… dyť je ještě brzo, dyť je… teprv čtvrt na tři,“ snažil se Tom ve svém přiopilém mozku najít nějaké argumenty, ale Katy nekompromisně odcházela. Zvednul se tedy, na bar hodil několik bankovek, které tak dvakrát, třikrát přesahovaly skutečnou hodnotu všeho, co dneska vypili, a potácivým krokem se za ní rozběhl. Díky mírné ztrátě koordinace pohybů správným směrem ji dohonil až u dveří jejího pokoje, a to si ještě neuvědomil, že ta potvora ho škodolibě až do pátýho patra vláčela po schodech, místo aby to pohodlně vyjeli výtahem.
„Katy, počkej… nemůžeš takhle odejít.“
Katy se na něj otočila.
„Tome… moc ráda bych s tebou zůstala… jenže už se mi opravdu chce spát,“ špitla, a přitom si nekonečně pomalu olízla rudé rty.
„Hmmm,“ zapřemýšlel Tom a opřel se u toho o futra. „A co když půjdu spát s tebou?“
Katy si málem radostně  výskla, ale nasadila nesouhlasný pohled.
„Tome, to nejde… to bys neměl…“
„Ale všechno jde, když se chce,“ ujistil ji Tom a už jí položil ruce kolem pasu a natlačil se na ni, čímž ji nutil couvat do nitra pokoje. „A krom toho… ve dvou se to lépe táhne, ne?“
Dveře zavřel jediným kopancem, až docela hlasitě bouchly, a pak už jen Katy nalisoval na zeď a dlaní začal hladit její výstavní  výstřih. „Co myslíš, že se to ve dvou lépe táhne?“
„Jo, táhne,“ přikývla. Ještě zamkla dveře a pak ho, teď už s neskrývanou radostí a náhle až moc velkou aktivitou, táhla k posteli a on se ochotně nechal.

autor: Áďa
betaread: Janule

8 thoughts on “Peklo v ráji na zemi 4.

  1. To si doufám dělá srandu..ježiši..ten Tom je debil!! Jako jestli se spolu vyspí..já prostě nevím 🙁 Jestli se spolu vyspí tak chci ať je Bill nachytá, protože jinak spolu budou spát dál a Bill si bude dál naivně myslet že ho Tom miluje..ale snad ho miluje, to ty debilní feromony 🙁 Ae myslím že Katy to nafotí nebo něco a Billovi to pošle..

  2. Teda ale ten Tom je ale povolná to povaha. To mě chlapec zklamal, jsem nečekala, že to té potvoře takhle bez potíží vyjde jen za pomocí nějaké bláznivé voňavky a trošky alkoholu. I když ci se divím, valná většina chlapů je takových. Zmetci to jsou, rozsévači bláznivý. Ani zamilovanost do někoho jinýho je nezbrzdí. Normálně bych mu přála, aby to už nevyžehlil a ta pomsta se povedla v plné míře. Jsem zlá, já vím, ale momentálně mě pěkně dopálil. Třeba časem vychladnu. 😀

  3. Tomane ty idiote! 😀 on je hroznej vůl někdy co se mi  zdá 😀 a Katy je mrcha 😀 Bylo by lepší kdyby to tomu Billovi neposlala ale to se nestane hádam..:D
    dááál 🙂

  4. Tom mě teda zklamal, myslím, že i feromonům se dá odolat, ale co chtít po někom, kdo má mozek v kalhotách…chudák Bill, už vidím, jak bude zničený =( Ale doufám, že se nakonec dvojčata stejně domluví a pořádně jí to oplatí, potvoře zákeřné !!!

  5. Teda ta Katy to je ale mrcha. Tom ji to sežral i s navijákem…..chudák Bill, te ho pěkně zdupe Tomana jednoho děvkařského

  6. panebože ten Tom je takovej hnusnej děvkař, zabít ho…takhle ublížit Billovi, to měl poznat hned, že to Katy připravila…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics