Georg dohazovač 1/3

autor: Emiin

Ahoj děcina. Jsem tu zas xD. Původně jsem tuhle povídku neměla v plánu sem dávat, ale jsou tu i horší povídky xD Takže jsem se s váma chtěla podělit o můj napůl sen. Samozřejmě  jsem si tam plno věcí domyslela xD. Jo a ještě  něco, možná tam mám nějak špatně rozvrhnutý den, prostě to znamená, že v jednu chvíli je tam ráno a najednou je večer, takže na to moc nehleďte, to ani není na tom podstatný, ju? Přeji hezké počtení…

Tourbus. Je něco kolem čtvrté  ranní a někdo tu má už příšernou smůlu.
„No tak, Georgu, nemůžeš být na tom záchodě věčně! Já se asi poščiju!“ Volá chudák Gustav na zamčené dveře od koupelny.
„Měl si to říct dřív! Já nemůžu za to, že mě to zrovna teď přepadlo!“ Křikl potvora Georg, který právě seděl na vaně a studoval něco ve své nové knize. Gustav mávl rezignovaně rukou směr koupelna a šel si sednout k malé televizi, kterou měla skupina v tourbuse. Posadil se do ne moc pohodlné pozice, tak, že si nohy nalepil co nejvíc k sobě. A aby Georg přesvědčil Gustava o tom, že je opravdu na velké, začal vyluzovat takové zvuky, jaké vydávají ti, co právě tlačí do záchodu.

Mezitím se ze spánku probralo jedno z dvojčat, které spalo v odlehlé části tourbusu, kde měla kapela svoji „ložnici“. Tom zašilhal do tmy.
Chvíli počkal, než  si jeho oči zvyknou, a hned na to spustil nohy z postele. Promnul si rukama obličej a zahleděl se na spící osůbku před ním. Povzdechl si. Kdyby tak teď on mohl být na Billově místě. Určitě bude spát až do oběda a on se probudí… koukl se na budík… o půl páté ráno. Zvedl se a na svůj nahý hrudník si natáhl tričko. Vyšel ke koupelně, ale než chytl za kliku, otočil se směrem ke Gustavovi, který se právě houpal dopředu a dozadu. Tom pozvedl jedno obočí a ani se nemusel na nic ptát. Věděl, o co jde. Nechal Gustava ať se dál snaží zapomenout na píchání v močáku tím, že se bude snažit soustředit na děj v televizi, a zařval směrem ke dveřím od koupelny.

„Georgu? Mohl by ses prosím juknout, jestli jsem včera vypustil vanu? Nejsem si jistej.“ Hned na to se ozvalo:

„Jo, vypustil!“ Křikl Georg a nechápavě se podíval na dveře. Tom se pro sebe usmál a kouknul na Gustava, který právě děsně zuřil a byl pěkně červenej. Všichni přece vědí, že oni mají záchod oddělený od vany tak, že tam není vidět. Georg si to uvědomil, až když na dveře začal bušit dost naštvaný Gustav, čímž probudil chudáka Billa. Ten se vypotácel z již zmiňované „ložnice“ a došel k Tomovi, který to s pobaveným výrazem sledoval. Nejspíš si ho nevšiml, tak toho Bill využil. Přišel k němu zezadu a svoji pusu dal těsně k Tomovu uchu a pak hlasitě zařval:
„Vstááávááát!“ Tom sebou trhl tak, že vrazil do Billa, který se svalil na zadek. Billovi to nijak nevadilo a začal se Tomovi smát.

„Ty seš ale debil! Víš, jak jsem se, sakra, lekl?!“ Na Tomovi nebyla znát žádná zlost. Cukaly mu koutky. Tohle mu Bill dělal co chvíli. Natáhl k Billovi ruku a ten ji s radostí přijal.
„Co se děje?“ Podíval se směrem ke Gustavovi, který ještě pořád bušil na dveře od koupelny.
„Ále! Georg má zase vtipálkovský manýry. No to víš, Gustav má prostě dneska smůlu. A asi není jedinej, nad kterým se Georg pobaví. My jsme taky na řadě, takže si dávej bacha.“ Bill jen slabě přikývl a dál s Tomem sledovali to divadlo před nima. Nakonec mu Georg otevřel a Gustav hned vpadl dovnitř. Přišel ke dvojčatům a šibalsky se na ně usmál. Oba hned věděli, že dnešek si ještě užijí, protože Georgovy vtípky nekončí vždy šťastně. Tom jen pokrčil rameny a vydal se udělat si snídani.

„Chceš kafe?“ Zeptal se Billa, který se právě usazoval za stůl.
„Budeš hodnej.“ Odpověděl a díval se na bratra při jeho činnosti. Tom na sobě ten pohled cítil a nebyl mu nijak zvlášť příjemný. Nemá rád, když se na něj někdo dlouho dívá, ale nebude na Billa zlý, nechá ho v tom pokračovat. Byl ale tak nervózní, že při zalévání kávy se samozřejmě opařil.
„Kurva!“ zaklel trochu víc ostřeji a začal třepat s rukou a sykat. Bill se uchechtl a došel k lékárničce, ze které vyndal obvaz.
„Dej si to pod studenou vodu.“ Přikázal Tomovi a ten ho uposlechl. Samozřejmě se nezapomněl jebnout rukou o kohoutek. Bill zakroutil hlavou a vyndal Tomovu ruku zpod proudu studené vody a vzal si ji do dlaní. Chvíli si prohlížel ono postižené místo. Pak se na Toma usmál a ruku mu ovázal.
„Tak, hotovo.“ Prohlásil vítězoslavně a dal Tomovi výchovný pohlavek.
„Neříkala ti mamka, ať na sebe dáváš pozor?“ Pokáral ho se smíchem a sedl si ke stolu a usrkával ze svého kafe. Zatímco si Bill s Tomem povídali v kuchyňce, Georg seděl v ložnici na posteli a přemýšlel, co dvojčatům provede. A v tom ho to napadlo, ale bude muset nějak vylákat dvojčata ven bez mobilů. Když zastavili, Georg hned jako první vyletěl z busu. Rychle metal na benzínku, kde si koupil simku. Poděkoval, zaplatil a rychle utíkal zpět do busu. Věděl, že to bude trvat tak pět minut, než se všichni uráčí odporoučet zpátky do busu, takže toho plně využil.  
Utíkal do ložnice, kde vzal Billův mobil. Vyměnil Billovu simku s novou, a ještě se prozvonil, aby věděl, jaké má Bill nové číslo. Pak Billovi dal do mobilu ještě Tomovo číslo a plán byl ze čtvrtiny hotový. V tu chvíli slyšel, jak práskly dveře od busu, tak rychle zalezl do své postele a dělal, že spí. Dovnitř vešel Tom, který si ihned Gea všimnul.
„Spí.“ Zašeptal a vrátil se zpět s domněním, že Geovi něco provedou. Ten si to hned uvědomil, pro sebe se ušklíbl a vydal se do kuchyňky. Jakmile otevřel dveře, objevil se před ním Tom a v ruce držel šlehačku. Georgovi cukaly koutky, ale ovládl se.
„To je starý, Tome.“ Poplácal ho po rameni a až obešel vykuleného Toma, pak se teprve rozesmál a s ním i Gustav s Billem. Tom si odfrkl a šel vrátit šlehu do ledničky. Nakonec si všichni čtyři vytáhli ‚člověče nezlob se‘ alá ‚flaško nezlob se‘, a začali hrát.
Bus sebou prudce cukl a všichni čtyři se probudili.

**

Tom si v pokoji vybaloval věci, když mu někdo zaklepal na dveře. Šel otevřít a k jeho překvapení tam stál Geo. Už mu chtěl říct, že na vtípky nemá čas, ale Georg ho zastavil.
„Počkej, já sem nejdu vtipkovat. Tady mi jedna holka dala svoje číslo, že ti ho mám dát. Chtěla by s tebou prý zkusit sex po telefonu.“ Podal Tomovi Billovo nové číslo. Tom si ho pochybovačně prohlédl, ale nakonec s úsměvem číslo přijal. Jakmile zavřel dveře, Georg vyprskl smíchy. Kdyby jen tušil. Se spokojeným výrazem se vrátil do svého pokoje a nezbývalo mu nic jiného, než čekat. Věděl, že Tom za ním přijde, aby mu Geo radil. On to totiž už párkrát zkoušel. Nakonec se vysněného klepání dočkal. Když otevřel, nasadil udivený výraz a v duchu si gratuloval, jak je dobrý herec.
„Hele, Georgu, ty už si to zkoušel a chtěl bych, abys mi radil.“ Vybalil na něj Tom a Geo se blaženě usmál. Věděl to! Kývl a pak se oba kluci vydali na pokoj.

**

„Mám?“ Zeptal se Tom Georga a nervózně si skousával spodní ret.
„Jo, vždyť jsem tady s tebou. Hlavně jí řekni, ať za žádných okolností nemluví. Sama mi řekla, že ji to pak víc vzrušuje nebo co. A když bude chtít jen pípnout, prostě jí to vymluv.“ Řekl Geo vážným hlasem, ale Toma to trochu zarazilo. Nějak si na tom podezřele zakládal. To ale teď Tom neřešil. Těšil se na svoje „poprvé“.
„A jak se jmenuje?“ Tahle otázka Georga dost zaskočila. Má si vymyslet jméno, nebo mu říct, že nechce, aby to věděl. Přistoupil na druhou možnost, Bill by se mohl začít vyptávat.
„Říkala mi, že nechce, abys to věděl.“ Řekl rozhodně Geo. Tomovi v tu chvíli nepřišlo, že je to krajně až moc podezřelé.
„A jak jí mám teda říkat?“  Povzdechl si. Georg obrátil oči v sloup.
„Já nevim. Třeba medvídku nebo tak něco.“ Tom se ušklíbl, ale pak vytočil ono osudné číslo.

**

Bill právě ležel v posteli jen v boxerkách a tričku na spaní a chystal se jít spát, když v tom mu zazvonil mobil. Otráveně se zvedl na loktech a podal si mobil.
„Tom?“ Podivil se, ale mobil nakonec vzal.
„Co…“ Ani to nestihl doříct a už na něj z druhé strany vystartoval nic netušící Tom.
„Pššš… jen mě poslouchej.“ Špitl a spiklenecky mrkl na Georga. Ten se zaculil a přinutil Toma, aby si to dal nahlas.
„Ale…“
„Říkal jsem, že nemáš mluvit. Teď si spolu užijem po telefonu, ok?“ Přitvrdil, ale hned se zkrotil. Podíval se tázavě na Gea.
„Říkej m… jí, já nevim, že jí třeba pokládáš na postel a tam ji začneš líbat na krku nebo něco takovýho. A klidně se u toho taky můžeš uspokojovat…“ Tom na něj vyděšeně koukl.
„Neboj, otočím se a pro případ jsem si vzal i-pod.“ Zamával mu modrou věcičkou před obličejem.

Tom kývl na souhlas a pokračoval.
„Pomalu se rukama dostávám pod tvoje tričko a začnu tě hladit na bříšku.“ Bill nevěděl, co si o tom má myslet, ale s ním to dělalo své. Pomalu si zajel rukou pod tričko a nehtama si přejížděl po bříšku a přitom si představoval Tomovy ruce. Tiše vzdychl. Tom se zaradoval a pokračoval. Georg ho zatím poslouchal a podivil se nad Billovou odezvou.
„Pomalu tě pokládám na postel a sundám ti tvé tričko.“ Bill si sundal tričko a dál se hladil po celém těle. Nezapomněl u toho vzdychat. Georg koukal na mobil, položený na Tomově posteli, s otevřenou pusou. Doufá, že bude Bill dost hlasitě vzdychat, protože stěny tu byly dost tenký.
„Pomaloučku ti jednou rukou sjedu až ke kalhotám a začnu si hrát s tvým páskem.“ Tom v tu chvíli spoléhal na to, že dívka má na sobě podobné věci jako on. Tudíž usoudil, že má nějaké uplé kalhoty a pásek.

„Ale já…“ Pokusil se Bill, ale Tom ho přerušil.
„Říkal jsem, nemluv.“ Rozhodl a dál si mlel své. Bill jen zakroutil hlavou a čekal, až mu ty zatracený kalhoty sundá, protože on na sobě už dávno žádný neměl!
„Teď ti rukou pomaličku hladím podbřišek a nakonec ti sjedu až pod kalhotky.“ Šeptl vášnivě. Tohle se mu líbilo. Bill se ani nepozastavoval nad tím, že jeho ctěné boxerky nazval kalhotkama, protože byl v právě až moc velké euforii. Georg se jen uchechtl a Tom ho probodl vražedným pohledem.

„Řekni jí, že chceš, aby se začala dráždit.“ Pobídl ho Georg a doufal, že neřekne nic ve smyslu „chci, aby ses začala dráždit, holka“. Tom jen kývl a vzrušeně zašeptal.
„Začni se dráždit a vzdychej, baby.“ Georg se tak tak držel, aby nevybuchl smíchy. Bill se ale slastně prohýbal a se zavřenýma očima začal rukou pohybovat. Nejprve si palcem přejel přes špičku a tím obdaroval Toma slastným syknutím. Tom se usmál a poslouchal její (Billovy) steny.
„Rychleji.“ Zašeptal Tom co nejsvůdněji. Bill už byl maximálně bez sebe a doslova křičel. V tom se
Tom zarazil.

Z Billova pokoje totiž  vycházely nezvyklé zvuky. Vstal z postele a šel k Billovým dveřím. Zaklepal, ale nikdo se neozýval, jen hlasité sténání. Georg to sledoval a zadržoval nával smíchu. Tom teda otevřel dveře, a hned, jak to udělal, se mu rychle rozšířily zorničky. Bill ležel na posteli, roztažený nohy, ruku na své vztyčené chloubě, kde se právě uspokojoval. Bill přestal přesně v té chvíli, kdy se dveře rozletěly. Koukal na Toma a ten s otevřenou pusou koukal na Billovu ruku v klíně, ale spíš na jeho klín než na tu ruku. Bill začal až nezdravě rudnout, ale polohu neměnil. Oba jako by v tu chvíli zkameněli.

Georg nahlédl přes Tomovo rameno, a jakmile uviděl Billa, dostal děsnej záchvat smíchu, až se z toho málem počůral. Samozřejmě to vzbudilo Gustava, který neodolal a šel se podívat, co se děje. Hned jak to uviděl, poplácal Gea po rameni, protože věděl, že tohle je jeho práce, a vrátil se zpět do pokoje. Tom se začal usmívat a pak se otočil na Georga.

„Tohle si nechám.“ Pošeptal mu a z kapsy vyndal papír z osudným číslem. Vítězoslavně se na Georga usmál a zavřel za nimi dveře. Georg okamžitě zbledl a nevěřícně se odporoučel do svého pokoje. Tam si sedl na gauč, kde ho přivítal Gustav, který právě koukal na nějaký zajímavý film, ale ten ho moc nezajímal. Čekal totiž, jak tohle dopadne. Georg si k němu sedl a ještě s nevěřícným výrazem se na něj podíval.
„Tak tohle ti asi nevyšlo, co?“ Prohodil Gustav a pak se začal šíleně smát. A co se dělo u dvojčat? To malé nedorozumění překazilo Tomovi plány, takže si svoje „poprvé“ ani neužil xD.

autor: Emiin
betaread: Janule

17 thoughts on “Georg dohazovač 1/3

  1. Tak tohle bylo naprosto svělé….Georg je teda potvora, ale bylo továžně super, dost jsem se u toho nasmála

  2. To bolo SUPER!!!!! Geniálny nápad!!!:D Sakra, ten Georg 😀 oh, ja chcem pokračko!!!! ako fakt 😀 toto ma tak bavilo čítať….prečo to len muselo byť také krátke :´( ….skvelé, skvelé, skveléééééééééé 😀

  3. [2]: bohužel tě musím sklamat, ale  pokráčko rozhodně nebude 🙂 Je to jen jednodílka a já si myslím, že pokráčko by bylo o ničem protože by to ztratilo tu pointu 🙂 Jo, jsem sice dalo by se říct začátečník a vidím, že si moji povídku četlo už osm lidí a komentovali jenom dva. Tak vás prosím, jestli byste byli tak hodní a napsali mi jak tuhle povídku hodnotíte abych věděla, jak na tom jsem 🙂 Díky

  4. skvělý !! Geovi vtípky nemaj chybu.. a jak ho nakonec Tomi utřel 😀 hej.. já z toho nemůžu 😀 tohle chce pokráčko 😀

  5. Skvělý nápad, dost dobře jsem se pobavila xDDD Vtipálek Georg xD Ono naštěstí nikomu nedošlo, že si Bill dělal dobře při erotickém telefonátu svého brášky, chudáček xD

  6. …mno tak toto mě dostalo…absolutně…to bylo tak neuvěřitelně dobrý…xDxD myslím, že se z tebe stává má oblíbená autorka…=)

  7. Joooj no tak toto naozaj nemalo chybu 😀 ja ti neverím že si začiatočník xD 😀 proste to sa nedá na začiatku tak dobre písať xD to bolo úžasné… ale chudák Bill to musel byť iný trapas keď tam bol taký rozčapený a celá skupina sa naňho došla pozrieť 😀 joj kks ale ten Georg bol taká sviňa 😀 ale nebyť jeho 😀 čo by sme mi robili? 😀

  8. Senzační povídka 😀 … Uplně živě si dovedu představit Georga 😀 Opravdu se ti to moc povedlo 🙂

  9. Už když Georg vyměnil Billovi tu simku, tak mě napadlo něco takovýho 😀 😀
    ""Řekni jí, že chceš, aby se začala dráždit." Pobídl ho Georg a doufal, že neřekne nic ve smyslu "chci, aby ses začala dráždit, holka". Tom jen kývl a vzrušeně zašeptal.
    "Začni se dráždit a vzdychej, baby."" – u tohohle sem umírala, vůbec sem nemohla číst dál 😀 😀

  10. tak touhle povídkou jsem si neskutečně zlepšila náladu a jsem rádda, že jsem se překecala si ji přečíst… jsem děnsě líná osoba xD když si představím ten Georgův výraz, asi se taky málem počůrám jak on xDD

  11. Wow…nemám slov 🙂 Za tak krátkou dobu si to četlo tolik lidí!!! Ani jsem netušila že mám takovej smysl pro humor xD Všem vám moc děkuju, jste zlatí 🙂

    [12]: tak to jsem ráda 🙂

  12. 😀 báječné! :D:D skvělej nápad! ještě by mě zajímalo jak to vlastně ale stejně celé dopadlo u těch dvojčat… 😀 😀 …. né že bych právě netoužila být u toho..:D 😀 řidič tourbusu se má.. 😀

  13. Ty Georgovi vtípky 😀 skoro celou dobu jsem se tady řechtala,  bylo to úžasný! škoda že nebude pokráčko T-T Doufam že si od tebe co nevidět přečtu další povídku vícedílku nebo klidně i jednodílku :);) jen tak dál. =)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics