Obsession 18.

autor: Mischa* :o* & Turmawenne

438
BILL

Po chvíli Tom přispěchá  a drží něco za zády. Postaví se vedle postele a culí  se na mě.
„No, ukaž,“ šeptnu.
„Ne, že se lekneš a utečeš,“ varuje mě.
„Pokusím se o to.“
Tom teda dá ruku před sebe a ukáže mi, co to drží. Je to nějaká… lahvička? Snažím se na to zaostřit. Trošku se nahnu, abych lépe viděl.
„To je…“
„Lubrikační gel!“ vykřikne nadšeně a skočí ke mně na postel. „Koupil jsem jich 5… pro jistotu.“ Jen nasucho polknu a podívám se na něj.
„Pět… víc jich neměli?“ zeptám se vystrašeně a koukám na něj jako blázen.
„No, měli jich víc. Měli jich hodně, ale už tak na mě prodavačka koukala jako na vola,“ zasměje se. „To jsem koupil, až budeme… potřebovat, víš. Tak nějak jsem přemýšlel a pak mi došlo, že… to je vlastně u gayů běžný,“ usměje se tak zvláštně. Dám si ruku na pusu a dál si tu kouzelnou lahvičku prohlížím.
„Jo,“ vyjede ze mě jenom. Jsem překvapený, hodně překvapený, jak moc vážně on tohle bere. Jsem za to rád a moc. Ale je na mě příliš rychlý.

„Tak…“ otevře šuplík a hodí mi to tam. „Jen jsem ti to chtěl ukázat,“ uculí se a zas mě obejme. Pousměju se. Vrtá mi to hlavou a nejen teď, ale už několik dnů.
„Děkuju,“ usměju se sladce a schoulím se mu do náručí. „Ty by ses… se mnou chtěl… milovat?“
„No, aspoň bych se o to chtěl pokusit,“ polkne. „Ale času dost,“ dodá. Asi se toho bojí. Pohladím ho po tváři.

„Víš, Tome, bude to znít šíleně. Ale… já bych se nechal a já bych to snad… i sám chtěl. Chtěl bych to s tebou poznat,“ usměju se a přivinu se k němu.
„Nikdy jsem nic takovýho nedělal,“ hlesne.
„Ne?“ zeptám se trošku víc překvapeně. „Ale s holkou, jo? Nebo ne?“
„Jasně, že jsem s holkou spal, ale tohle je jiný. Chápeš? Asi… by mi tohle mělo být bližší, když jsem taky kluk, ale já prostě si…“ zmlkne.
„Spal, to vím, že jsi spal s holkou, ale myslím jako… ahm, prostě jestli jsi měl anál…“ šeptnu s úsměvem. „Prostě si… co?“
„…ty se budeš smát,“ schová si obličej do mého ramene.
„Nebudu se smát, řekni to…“
„Neumím si představit, že…“ zašeptá, „…že bych narval svýho ptáka do toho tvýho malýho zadečku,“ kuňkne. Pohladím ho po rameni a po zádech.
„Tohle dělat nemusíme, když to nebudeš sám chtít a já taky ne. Taky se může stát, že si vohnu já tebe,“ pousměju se jako andílek.
„No to dík,“ začne se smát. „Já bych to chtěl zkusit. Jen prostě… nevím. Je to zvláštní,“ pokrčí rameny.
„Dáme tomu čas. Až budeme chtít, uděláme to,“ usměju se sladce a přivinu se k němu.

„No…“ přejede mi prstem po rameně. „A… ty bys vážně… chtěl?“ podívá se mi do očí.
„Neříkám, že teď hned, ale někdy ano. Já… já ti věřím.“
„Jak moc mi věříš?“ sjede mi rty na klíční kost. Jemně mě tam políbí
„Naprosto, jako nikomu na světě,“ odvětím a přivřu oči.
„Hmmhmm,“ otře se mi nosem o krk, jak se pomalu přesouvá na druhou stranu. Po cestě mě políbí do krční jamky a pak políbí mou druhou klíční kost.
„Mmh,“ oddechnu a zakloním trošku hlavu. Jeho polibky začnou být trochu mokré a pomalinku se sune cestičkou po mé tepně nahoru, dokud mi nezajede na ouško. Políbí mě na něj, ocucá mi lalůček a pak ho jemně skousne. Přičemž ho hladím, pořád. Sem tam mu trošku zaryju nehty do pokožky, ale jen slabě. Z ouška se mi přesune na tvář, až dojede k mým rtům. Začne je sát, oba dva najednou a pak každý zvlášť, nejdřív horní, pak dolní a znovu oba, kousne mě. Pomalu mě položí a rukou mě hladí po bříšku. Jen nahlas oddechnu a přitáhnu si ho za bradičku k sobě. Začnu ho jemně líbat a vychutnávám si každý jeho dotek… jako kdyby byl poslední.  
Uvnitř  mě se mísí strašně  moc pocitů. Mám pocit, že už  mi to přerůstá přes hlavu, nedokážu to kontrolovat, nejde to. Chvilkami mám takovou chuť mu říct, že k němu cítím něco víc. Ještě mnohem víc než bratrskou lásku. Tohle pro mě není opravdu jen flirt. Ale nesmím… On pro mě bude vždy zakázaný, ale to moje city nezmění.

Jazykem mi objíždí  rty, líbá mě, saje je. Dlaní přejede přes moje bříško, chvilku mě hladí po podbřišku a pak mi sjede do rozkroku. Zamračí se a odtrhne se.
„Kde máš boxerky?“ Nevinně se usměju.
„Nemám,“ řeknu jen stroze a dám mu pusinku.
„Ty jsi takový…“ zasměje se, zakroutí hlavou a zase mě začne líbat. Tentokrát už mi jazykem zajede do pusy a okamžitě žďuchá do mého jazyka. Obemkne můj penis prsty a začne pomalu pohybovat rukou. Nejsem nijak pozadu, nenechám si jeho narážení jazykem jen tak líbit a vypudím ho ven z mých úst a proniknu do těch jeho a rozpoutám bitvu. Líbám ho tak rychle a dychtivě.
„Mhh, nech ho ležet,“ pousměju se do polibku.
„Hm hm,“ zavrtí s úsměvem hlavou, že ne a stiskne mi penis pevněji. Začne mi po něm dlaní přejíždět, hladí mi ho nebo si hraje s mými varlaty. „Mmmh, tak krásně nabýváš na objemu,“ zašeptá toužebně a začne mi ho honit. Odtáhnu se od něj a roztřeseně oddechnu.
„Jo, kvůli tobě…“ šeptnu a chytnu ho za tu ruku, a ještě mu ji tam přitisknu. „Tome, já tě… tolik tě chci…“ vzdychnu vzrušeně. Šibalsky se usměje, odhodí peřinu stranou a sleze níž.

„A já tě zas chci cítit,“ zašeptá s úsměvem. Uchopí můj penis do ruky, stáhne ho a olízne mi žalud špičkou jazyka.
„Panebože,“ zakňučím a napnu snad všechny svaly v těle. Začnu ho hladit po hlavě a po zádech. Pak prstíkem krouží po mé mokré špičce, až na ni začne foukat. Očkem se mrkne na mé reakce. Prohnu své hubené tělo a nahlas zasténám jeho jméno. Usměje se a nasaje mi žalud do pusy. Začne ho sát a přejíždět po něm v puse jazykem, zatímco druhou rukou jemně promačkává moje varlata. Není divu, že můj dech je naprosto nepravidelný. Dýchám jako splašený a smyslů zbavený. Sjedu si rukou po těle a zmáčknu se na podbřišku. Pohladí mě po tý ruce a znovu se vrátí k mým varlatům. Trošku se zavrtí a pak si začne zasouvat můj penis do pusy. Pořád dál a dál. Přivře oči, ještě dál a najednou kolem něj semkne své rty. Pohltil mě skoro celého. Drží se zavřenýma očima, funí nosem. Musím se na to podívat. Pracně si opřu tělo o lokty a koukám na něj. On je tak zatraceně dobrý!

Vidím, jak se snaží klidně  a pravidelně dýchat, aby se nezačala dusit nebo dávit. Pohladí  mě po stehně a pomalu mě vypustí z pusy. Znovu mi penis vezme do ruky a začne pomalu hýbat hlavou. Nedokážu v sobě  držet ty emoce a pocity. Jen hlasitě sténám a kroutím se pod ním. Sem tam maličko přirazím do jeho úst. Zajedu mu rukou do copánků a začnu ho hladit. Druhou rukou tisknu prostěradlo. Tom hlasitě vydechne. Přejede jazykem po celé mé délce a znovu začne sát špičku mého penisu. Kolem dokolečka po ní krouží jazykem, dokud po ní nepřejede s citem zuby. Přimáčkne mi varlata.

„Aah,“ oddechuju nahlas a snažím se něco dělat, něco, co by pomohlo tohle urychlit, ale on mi to nedovolí. „Bože, ještě… prosím!“ Přestane mě kouřit a rukou mi skoro až necitelně přejedu po penisu.
„Mohl bych teď přestat, že?“ zašeptá zamyšleně a pozoruje mě.
„Ne, prosím tě, ne,“ pošeptám a kroutím hlavou.
„Kouřím ti ho poprvé v životě. Mám z toho divný pocit,“ stáhne obočí. „Vlastně poprvé ho vůbec někomu kouřím,“ opraví se a svírá v dlani můj penis.
„No, jestli ti to nějak vadí, nedělej to… Pochopím to,“ řeknu a usměju se. Ale pokud teď přestane, tak se půjdu asi radši zakopat. To nepřežiju.
„Jen tě provokuju, proboha,“ protočí se smíchem oči a trochu zapumpuje rukou, přičemž mě se skousnutým rtem sleduje.
„Tak mě neprovokuj, mizero,“ zasměju se tiše. „A… strč si mě zase do pusy…“ …a hodně hluboko do pusy.
„Tak ty si ještě budeš poroučet. Nechtěj, abych tě pěkně kousnul,“ zasměje se, ale bez keců si mě znovu zasune do pusinky. Začne hýbat hlavou, cítím, jak svými rty saje můj objem a jazykem provokuje špičku mého penisu. Prohnu se v zádech a začnu k němu sám přirážet, momentálně je mi jedno, jestli až moc hluboko nebo ne. Jsem v takové extázi, že bych vyletěl nejraději z kůže.

„Kuř… no tak… mmhh… jo, to je ono, ahmm… aa…“ sténám nahlas a zakláním hlavu. Na to, že tohle dělá poprvé, je bezkonkurenční a dokonalý! Přimáčkne mi podbřišek, abych tak prudce nepřirážel, ale marně. Už nic nedělá. Jen drží a občas objede můj penis jazykem nebo ho nasaje. Občas slyším zadávení, ale nevšímám si toho.
Po chvíli, když jsem v tom největší varu vzrušení, přestanu a nechám to jen na něm. Musím se zklidnit.
„Mmh, ještě… chvilku,“ vzdychnu. Zafuní, jako by si snad oddechnul, obemkne mi prostředníčkem, ukazováčkem a palcem penis a začne s nimi po penisu přejíždět… především u kořene. Dělá to tak silně a intenzivně. Zároveň si mě strčí do pusy a hýbe hlavou do stejného rytmu jako rukou. Saje a saje, olizuje, kouše. Tak zatraceně se mi z toho jeho počínání klepou nohy. Chvěju se a stéká po mně doslovně pot.
„Mmm… mmm… aaa…“ začnu dýchat hodně rychle a splašeně a pak jen unaveně zakňučím. Nadělím mu to všechno do pusy. Skoro ani nestačí polykat, trochu mu to teče i mimo a stéká mi to po penisu. Splašeně dýchá, tváří se snad až vystrašeně. Otře si čelo a oddálí se.
Lehnu si unaveně a zkroutím se.

„Panebože,“ vydechnu a zajedu si rukou do vlasů. Nemůžu popadnout dech. Tom mi sedí mezi nohama a kriticky mě pozoruje.
„Ne, nekoukej se na mě tak,“ pošeptám a olíznu si vysušené rty.
„To-to-tohle už po mně nemůžeš, Bille, chtít,“ polkne a vystrašeně mě pozoruje. Stydím se. Co jsem udělal špatně? Že jsem přirážel?
„Co jsem… udělal?“
„Tohle už holkám nikdy dělat nebudu. Teď už vím, jak se musejí cítit. Připadám si jako znásilněná malá děvka. Vždyť jsi mi málem prorazil hrdlo a ještě mě udusil. Na tohle nejsem zvyklý,“ zavrtí rychle hlavou a stále na mě zaraženě kouká.
„Tome, promiň, já… já jsem nechtěl. Kouřil jsi… tak úžasně, že jsem se neudržel a trochu přitlačil,“ řeknu nevinně. „Omlouvám se, promiň.“ Jen hlasitě polkne a ostražitě mě sleduje.
Pokrčím nohy a tak se od něj odsunu. Zvednu se a jdu do koupelny. Ještě trošku mi zůstalo na těle. Otřu si to kapesníčkem a pomalu jdu zpátky. Je mi tak trapně. Ale on mi tohle dělal taky. A teď jsem tu ten špatný jen já. Jako bych se jen já nedokázal udržet.

Když vejdu do pokoje, Tom sedí podivně pokrčený v křesle a nepřítomně  kouří. Podívám se na něj a sklopím oči.
„Tys mi tohle udělal taky, aspoň víš, jaký to je,“ řeknu a lehnu si do postele.
„Mám zraněný ego,“ zašeptá ublíženě. No to snad nemyslí vážně?!
„To nemyslíš vážně, že ne?“
„Ano, to myslím…“ podívá se na mě vážně.
„Čím jsem ti zranil ego?“
„Tímhle tím vším. Jsem děvkař, měl jsem tolika holek v posteli. Právě jsem ho vykouřil vlastnímu bratrovi a jsem z toho na prášky. Zranil jsem si ho sám,“ řekne potichu, přičemž se lehce mračí.
„Za to, kolik sis vzal holek do postele, si můžeš vážně sám. A jestli lituješ toho, že jsi mě… kouřil a že se mnou něco máš, tak to řekni narovinu,“ řeknu smutně a lehce naštvaně. Otočím se k němu zády. Tom mlčí.

Urazil mě. Naprosto mě  urazil. Znělo to tak, jako by mě srovnával s těma naivníma holkama, který si myslely, že když ho obšťastní, snad s nima bude chodit. Asi jsem taky hodně naivní.
Po chvíli postřehnu, že se Tom zvedl z křesla. Ale nijak na to nereaguju. Ačkoli to zezačátku vypadá, že jde ke mně, nakonec se za ním zavřou dveře.
Semknu pevně oční  víčka k sobě a zatnu ruku v pěst. Zase je to všechno v háji a zase se bude opakovat pořád dokola ta samá písnička. Ať nepočítá s tím, že půjdu a omluvím se mu. On mi udělal totéž, když jsem ho kouřil. A řekl jsem něco proti? Ne…
Zůstal jsem ležet. Možná  jsem tiše doufal, že přijde. Že se ke mně přivine a řekne, že je všechno v pořádku. Ale mýlil jsem se. Nepřišel…

autor: Mischa* :o* & Turmawenne
betaread: Janule

11 thoughts on “Obsession 18.

  1. Nedej se Billy!!! A ne, že se půjdeš omluvit… Ten Tom je pako… Nebo možná já, protože nechápu, co Toma tak dostalo…Možná je to mou jeptiškovskou nezkušeností xD ale prostě to nechápu… 😉

  2. Ten Tom je vůl…nejdřív přinese lubrikáč a pak…trošku sobec ne? Sám si chce užít a oplatky? Nic. 😀 😀 Ale možná se jenom lekl…přece jenom je to něco nového pro něj.

  3. Idiot… Myslím Toma – teda je dost možný (a doufám v to), že to bylo jen prvotním překvapením, ale vážně si to mohl odpustit – každopádně se těším na další díl a jsem zvědavá, jak tohle dopadne…

  4. Mě je trošku Toma líto, i když v podstatě si sám zkusil jaké to je…Bill má pravdu v tom, že Tom mu dělal to samé a když má oplatit, tak to už nadšený není, snad ho to přejde, ale Bill by se omlouvat neměl…=)

  5. Dement ten Tom ty vole..jak říkal,aspon ví jaký to je…jako by za to Bill mohl..ale tyhle zvraty mám ráda,to zas jo,akorát to trochu prožívám 😀

  6. ouuu Tome co nám to děláš??? to nééé nehádejte se:D :-/ ale je to fajn povídka,že to neni prostě všechno tak dokonalý to je pak nuda..

  7. sakra já toho Toma snad přerazím!!! 🙁 Jéžiši tak přišel o ego, jako by to nebylo jedno, hlavní snad je, že má Billa, ne? 🙁 😀

    velká poklona pro autorky, tenhle díl se vám opravdu povedl 😉

  8. Tom sa asi bojí, že nebol dosť dobrý, alebo si neviem predstaviť čo mu do tej gebule bláznivej zase vošlo. Je mi ľúto, že to takto hnusne skazil. Chudáčik Billi bude mať traumu ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics