Most wanted – First in the Blacklist 31.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

449
„Tak hamy,“ přilítne mi vidličkou před čumák. Otevřu pusu a okusím první kousky té jeho omelety. Oh, je fakt dobrý.
„Mňam.“ Zazubím se.
„Jsem rád, že ti chutná.“ Trošku se ke mně nahne.
„Adri, ne,“ odtáhnu ho.
„Proč?“
„Protože nechci. Rozumíš? Už se o to nepokoušej.“ Odstrčím tác a zvednu se.
„AUUU!“ zavyju. Jak dlouho mě ten zadeček bude bolet? Tipuju, že pár dní určitě. Když jsem spal s Tomem dobrovolně, ještě pár hodin po sexu jsem měl takový zvláštní pocit. Takový… prostě jsem ho tam i po té době cítil. To tření, tu velikost, cítil jsem, jak tepal. Žádal o uspokojení.
„Odvedu tě do koupelny.“ Postaví se vedle mě a už po mně natahuje ruce.
„NE! Zvládnu to sám.“ 
„Bille, dovol mi to. Já vím, že jsem udělal blbost, když jsem se tě snažil políbit.“ Špitá kajícně.
„Jo, tos teda udělal!“ setřu ho.
„Budou mi někdy patřit tvoje rty? Tak jako patřily Tomovi?“
„Nesrovnávej se s ním pořád.“
„Ne, to ty mě srovnáváš s ním. Je to na tobě vidět. Ve svých myšlenkách…jsi u něj.“
„Kurva, ale to jinak nejde. Chápeš to?! S Tomem jsem zažil víc než s kýmkoliv jiným. Nejde to jen tak hodit za hlavu.“
„Chápu.“ Sklopí oči. Pomalu dopajdám do koupelny. Potřebuju na WC, a vyčistit si zuby.  
Když se vrátím, Adrian sedí na posteli a čeká na mě.
„Měl bys jít.“ Lehce mu naznačím, že chci být sám. Postavím se a přijde těsně ke mně. Couvnu.
„Mě se nemusíš bát. Nechci ti ubližovat. Chci tě jenom rozmazlovat a hýčkat.“ Šeptá. Sakra, sakra, sakra. Já chci být hýčkaný. Potřebuju, aby mě někdo laskal, rozmazloval.

„Dobrá, zůstaň.“ Svolím nakonec.
„Děkuju.“ Pohladí mě po rameni.

„Kouknem na nějaký film?“ pokrčím rameny. Nemám nějak na nic náladu. Chci se utápět v depresi. Nemůžu zapomenout, jak mě ponížil. Ublížil mi. Udělal to, i když jsem se mu svěřil, že mě už kdysi Mike chtěl znásilnit. Ano, on chtěl a pokusil se o to. Jenže Tom to udělal. Tomovi se to podařilo. Zlomil mě. Bojím se ho. Šíleně se bojím přiblížit se k němu. Bojím se, co všechno by mi dokázal udělat, kdyby mě jenom viděl.
„Billy.“ Táhne mě opatrně za ruku do postele. Opatrně si sednu a lehce ztuhnu, když se zadečkem dotknu peřiny. Zkřivím obličej.
„Stále tě to bolí.“  Šeptne mi do ucha. Dýchne mi na něj horký vzduch. Trochu se zachvěju. Jako by vycítil moji povolnou náladu. Natočí si moji hlavu k sobě a opatrně se mi přitiskne na rty. V prvním momentně mě napadne, že mu chybí piers. Jazykem lehce obkrouží rty. Tohle mi Tom nedělal. Ten se okamžitě probourával za zuby.
„Miluju tě, Bille.“
„Já tebe taky, Tome.“

(Tom)

Choulí se ke mně horké tělo. Je nahé, vláčné a pevně se mě drží. Otevřu oči a zklamaně si lehnu, když zahlédnu hnědou hřívu místo černé. Pohladím ji po vlasech. Následně přes celá nahá záda. Mia se zavrtí a nos zaštrachá kamsi mezi můj krk a rameno. Není to nepříjemné, ale Bill ve mně vyvolával pocit, že ho musím chránit. V tomhle mě Mia nechává chladným. Včera to bylo príma. Teda, mýmu kámošovi dole to přišlo príma, ale kdybych mu nepomohl, tak bych se neudělal, ani kdybych do Mii zasunul. Kouřila dobře, moc dobře, ale znám někoho, kdo mě svými ústy zavedl do ráje.

Následně svlékla i sebe a prosila mě, abych jí hladil. Trošku jsem ji dráždil, ale opravdu mezi námi nic víc neproběhlo. Připadal jsem si nemožný, ale Mia se pod mýma rukama svíjela. Každý můj dotyk ji přiváděl k šílenství. Ať jsem hladil její prsa, bříško, ať jsem ji dráždil prsty mezi nohama. Byla jak šílená. Když dosáhla orgasmu, přitulila se a usnula. Stejně si myslím, že to hrála. Ženský jsou svině. Chtěla, abych si připadal jako king, ale zapomíná na to, že jsem měl v posteli tolik holek, že hraný orgasmus poznám.

„Dobré ráno, myšáčku,“ oh bože. Začala mi říkat myšáčku? To bych měl zařadit zpátečku a utéct.
„Dobré,“ vyhrknu.
„Mám ti připravit snídani?“ 
„Ne, měla bys jít, chtěl bych být chvilku sám, chci se podívat na Lambo. Běž si domů odpočinout, ano?“ 
„Proč nechceš, abych tu s tebou byla?“ 
„Protože jsem ti to už řekl, chci být sám.“ 
„Chceš myslet na něj?“ 
„Kdybys mi ho pořád nepředhazovala, tak na něj nemyslím,“ zalžu. Jen přemýšlím, zda opravdu lžu tak dobře, aby mi to sežrala. Natáhne se ke mně. Vezme mě za ruku a pohladí se s ní přes prsa. Zmáčknu, aby měla radost. Je pravda, že prsa má fakt prvotřídní. Pěkně do ruky. To jsem na ní zpozoroval už dávno. Ale tenkrát jsem se pohledům do jejího výstřihu bránil, protože mi to přišlo divné očumovat ji. Teď se ale podívám. Pěkně jí je promnu a pak ale zatlačím na její rameno.  
„Už běž.“
„Můžu si vzít to tvoje tričko,“ 
„No jo, hlavně ho neroztrhej,“
„Mhhh, nebudu ničit tričko, ve kterém jsi naprosto sexy,“ zase se ke mně natáhne a snaží se mě políbit. Jen se otřu o její rty a vstanu. Usnul jsem nahý, proto si přehodím přes rozkrok přikrývku. V tu ránu ji mám za zády. Dává ji pryč.
„Ukaž mi ho ještě.“
„Mio!“ okřiknu ji. Začervená se. Olízne mi ucho. Asi mě to mělo naladit, ale spíš mě to rozladilo. Ženský jsou tak nechutně vlezlý. Tohle hraničí s levností.
„Kdy tě budu moct zase vidět?“ 
„Zavolám ti, ano?“
„To říká každej.“ 
„Já myslel, že mi věříš,“ špitnu. Chci se jí zbavit. Nutně potřebuju sprchu, její dotyky ve mně zanechaly tak… nechutný pocit. Odtáhnu ji.

„Jdu do sprchy.“ 
„Můžu jít s tebou?“ 
„Ne, ty jdeš domů, přísahám, že ti zavolám, ale teď už běž!“ vyjeknu unaveně.
„Proč nemůžu?“ 
„Protože jdeš domů, nenuť mě, abych na tebe byl takhle ošklivý.“ Vyjeknu. Kde je moje stará Mia? 
„Fajn no, nezapomeň, že dnes ti mají přivést ten chladič. Kdybys potřeboval píchnout…“ odmlčí se a zahihňá se, protočím oči.
„Ne nebudu potřebovat píchnout,“ a kdybych potřeboval, tak mám ještě ruce. Nebo si zavolám děvku, co nebude tak vlezlá. Sakra, co se to s ní stalo? Před tím byla roztomilá, jen kamarádka a teď? Vlezlá. Žárlivá fúrie.  
Natáhnu se pro trenky a obléknu si je. Vstanu a Mia ke mně ještě nahá přicupitá. Přitiskne se mi na rty a dravě políbí. Neoplácím jí to, jen ji nechávám plenit moji pusu. Odtáhne se, pohladí mě po rozkroku přes trenky, zaculí se a začne se oblékat, konečně. Zalezu do koupelny. Vlezu si do sprchy, oholím rozkrok i podpaží. Dělám to každý den, ze zvyku. Udržuju se holý, protože chloupky se mi maximálně příčí. Pak vylezu, vyčistím si zuby a druhým strojkem si oholím dvoudenní strniště. Pak si vyčistím zuby, vykonám potřebu. Celé mi to zabere asi hodinu. Vylezu z koupelny. Postel je perfektně ustlaná, uprostřed leží snídaně a na polštáři Miiny kalhotky.  
autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

19 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 31.

  1. Teda, celou dobu jsem se snažila Miu omlouvat, jaká je to chuděra, ale tohle už je na mě moc =(( Zatracená potvora neodbytná…ale Tom má, co chtěl, prý to nejcennější, co má, pche…
    Billa je mi čím dál víc líto, jak mluvil o tom, že se Toma hrozně bojí, ach jo, já bych mu asi neodpustila…

  2. Oh, je mi z Mii tak trochu špatně… Takhle se vtírat… Měla by se dát dohromady s Adrianem, aby oba zmizeli z cesty 😀 Pak by bylo konečně klid..

  3. Debilní Mia >.< ale miluju, jak jde vidět, jak si ti dva schází *-* naprosto miluju tuhle povídku, postavu Toma i Billa, oni jsou tu uplně dokonalí ♥ jen tak dál :))

  4. ÁÁááááá Tomíku jen začni litovat 😛 všask ty přídeš za Billím s prosíkem 😀 a neboj se. on, tě zajisté neodmítne 😉 😀

  5. Řekla bych, že Tom by měl dát Mie stejnou lekci jako Billovi, aby si teda užila, když je tak nadržená. Měl "poučit" tuhle lacinou … a ne Billa.

  6. ze začátku po tom brečela a teď? Myslím, že kdyby jí to.. já nevím, jak to říct…. ale tak by se chovala jinak. Po znásilnění tohle? Ona je divná. Tome, mazej za Billem… stejně myslím, že ten by ho poslal někam za to, co udělal xD Ale měl pravdu.. zasunuje jen Tom 😀

  7. začínammať dojem že Mie Bollova chyba zahrala do kariet, je to obyčajná mrcha a dúfam že Tomovy to  dojde ešte vias ako teraz. Billa mi je lúto a a Adrian  sa mi tiež nepozdáva .

  8. možná mě asi zabijete.. ale já sakra moc chci, aby byl Bill s Adrim… mě je Adriho tak líto, jak mu řekl "Tome"… já nevím, nějak.. nechci aby byli spolu, ale zase na druhou stranu chci… je to se mnou složitý, já vím xD

  9. mně přijde že to mia nějak plánovala dělat ublíženou chudinku a pak dostat Toma do postele a prostě si sním užít jinak to nevidím než že ze sebe snaží dělat lacinou ……

  10. Já na tu holku začínám bejt alergická a na rozkošnýho Adriana taky… Prostě a jednoduš – Bill patří k Tomovi a tím to hasne!

  11. Sakra, kluci, vy hovada zabednění, co si jako myslíte, že děláte? no dobrá, billa chápu, že se toma bojí a tak se mu vyhýbá, ale… to jste tak natvrdlý? a konečně si aspoň jeden z vás přiznal, že je zabouchnutej… xD
    a jinak… adrian je ještě fajn a ještě ho tak-nějak chápu, že se chopil příležitosti, ale ta… ta… mia, tu bych odstřelila!
    bomba! už aby byl další díl… xD

  12. Och asi tu budem mať podobný názor ako ostatní ale tá Mia ma sere… fakt je dotieravá až to bolí… a ten Adrian… no chudák som zvedavá ako zareaguje na to "Já tebe taky, Tome." :D… och ja to tak milujem 😀

  13. Tak ta Mia mě začíná vážně pěkně vytáčet 😀 Divím se, že s ní má Tom tolik trpělivosti 😀 Já bych ji už dávno poslala někam 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics