Sexgötter 1/3

autor: Sch-Rei a Kerli

Bill: Sch-Rei
Tom: Kerli

Tom: Stojím v kuchyni, opřenej o linku, nohu nedbale přehozenou přes tu druhou a špičkou „ťukám“ do podlahy. Mezitím sleduju, jak se prdelka mýho brášky vlní, když se shýbá pro ‚cosi‘ do mrazáku. Jen si olíznu vyprahlé rty a otřu si čelo, které se orosilo kapkami potu… Bráška se zvednul a s vítězoslavným úsměvem držel v ruce vanilkovou zmrzlinu s malinovou polevou.

Bill: Konečně jsem našel, co jsem hledal! Vanilková zmrzlina s malinovou polevou… Otočím se na Toma, kterej si mě prohlíží s úchylným pohledem, a očima si ho přejedu. Už si ho představuju s tou zmrzlinkou po celém jeho nádherném bříšku. Úplně nad tou myšlenkou slintám!

Tom: Hmm… „Co tak koukáš? Potřebuješ něco?“ pronesu zastřeným hlasem a prohrábnu si dredy. Odpíchnu se rukama od linky a chytnu Billa jednou rukou kolem pasu… „A copak to máš dobrého? Dáš mi taky ochutnat?“ pronesu škádlivě a políbím ho na ouško

Bill: Při jeho doteku mám miliony motýlků v břiše, ale taky úžasný pocit v kalhotách… „No… Tebe! Tebe potřebuji!“ Usměju se, a políbím ho letmo na rty… „Myslíš že bych se s tebou snad nerozdělil? Já nejsem ty!“ Pronesu provokativně.  
Tom: „Mhmm… no právě, proto tě tak miluju, ty blázne,“ sjedu rukou na zadeček a lehce stisknu, Bill mi vzdychne do krku… „Tak… kam si půjdem tu zmrzlinku sníst, co?“ mrknu a po tom zadečku ho lehce plácnu… Vrr, dneska jsem zase nějakej aktivní… 

Bill: „Já tebe taky, Tomí… No, co kdyby sme si ji snědli rovnou tady? Hm?“ Usměju se, a líbám toho blázna na krku. Rukama mu přejíždím pod tričkem po jeho dokonalém těle, a potom mu konečně začnu rozepínat kalhoty. Jsem na něj děsně nedočkavý! On mě těmi svými doteky tak moc rajcuje!

Tom: Vzdychnu a zabořím prsty do Billových dlouhých uhlově černých vlasů. „Rád…“ vydechnu, vezmu z Billovy ruky tu dobrotu na špejli a servu z ní obal. Prohlížím si tu sladce narůžovělou polevu a špičkou jazyka ji okusím. Přivřu oči a vzdychnu.  
Bill: O co se snaží? Abych se mu tady udělal ještě předtím, než se vůbec něco začne dít? Začínám nad tou jeho provokací slintat! Stáhnu mu kalhoty, a usměju se na tamtoho přede mnou, co se asi snaží udělat zmrzlinu…  
Tom: Strčím si špičku zmrzliny do pusy a v ústech žmoulám a ochutnávám tu dokonalou malinovou příchuť. Vytáhnu si zmrzlinu z pusy a přiložím ji k Billovým ústům.  
Bill: Olizuju tu zmrzlinu, jako bych si pod ní spíše představoval Toma! Blbost… Tom nechutná po malinách, ale úplně po něčem jiném! Obkružuju jazykem boky zmrzliny, a sem tam zabloudím na její špičku…

Tom: Sleduju, co ta dokonalá osoba dokáže dělat s obyčejnou zmrzlinou a začínám mít husí kůži. Jak pečlivě olizuje každý kousek toho nanuku, je něco, co mě dokáže fakt rozpálit. Nenásilně vyndám zmrzlinu z jeho úst a vložím si ji do svých. Vyndám ji zase ven a přitáhnu si Billa nahoru k sobě. Jednou rukou si ho chytnu za týl a lehce nakloním jeho hlavu k té své.  
Bill: Začnu ho líbat. Jenom tak se chvíli třu o jeho rty, a za chvíli si svým jazykem pohrávám s tím jeho. Rukou projíždím po jeho těle, a druhou si hraji s jeho dredama. Vyhrnuju mu tričko, a na chvíli se od něj odlepím. Líbám ho na krku, a odtud postupně přecházím až k jeho boxerkám, které mu pomalu stahuju.  
Tom: Nechávám se všude hladit a sám Billa hladím na krku a po zádech. Sleduji ho, jak si se mnou pohrává a já vzdychnu, když se zachytí prstíky o moje boxerky. Jeho počínání mě dost vzrušuje, takže se nikdo nemůže divit, když už mám ty boxerky dost natlakovaný.  
Bill: Vypadá to, že je to bráškovi… ehm… Příjemný! Ty jeho přepěchovaný boxerky mu stáhnu po kotníky, a do rukou uchopím jeho chloubu. Začnu rukou pomalu pohybovat.  
Tom: Jednou rukou se zapřu o záda a druhou hladím brášku po hlavě. Hladově se dívám, jak jeho štíhlé prsty s černě nalakovanými nehty putují po mém vzdouvajícím se vzrušení a tlumeně zasténám, když mě stiskne u kořene. Moje pánev má tendenci přirážet, ale krotím se, aby Bill mohl v klidu dodělat, co začal.  
Bill: Tom sebou párkrát cukl, ale pak se trošku uklidnil. Ještě párkrát zapohybuju rukou, a na špičce ho začnu lehce dráždit stříbrnou kuličkou v jazyku, kterou potom přejedu po celé jeho délce.  
Tom: Když ucítím ten teplý kov, jak se dotýká mého mužství, prohnu se v zádech, zavzdychám a prohrábnu Billovi vlasy. Přivírám oči a nechávám si se sebou hrát. „Ah… Bille… jo…!“ zavzdychám a zaryju nehty do linky.  
Bill: Tomovo sténání  mě děsně moc vzrušuje! Už cítím, jak mám napnutý kalhoty. Ruku si s lehkým tlakem položím na klín, a dál pokračuju uspokojováním brášky. Konečně si ho vezmu svrchu do pusy, a ožužlávám ho.  
Tom: Musím si skousnout ret, abych tu nezačal křičet… „Sakra… Bille…“ syknu a svou ruku přesunu přes krk až na jeho ramena a zpátky. Do háje, tímhle stylem to moc dlouho nevydržím. Sleduju, jak moje chlouba pomalinku mizí v bráškových ústech, a musím nad tím pohledem zakňučet.  
Bill: Tom je z toho úplně  mimo, a mně asi za chvíli rupnou kalhoty. Nepřestávám s činností pusou, a rozepínám si je. Stáhnu je po kolena, a hned za nimi i boxerky. Vezmu svoje mužství do ruky, a začnu pohybovat rukou. Pusou vezmu Toma úplně celého do pusy, i když to jde hodně těžko, abych se tím neudusil!

Tom: Uh, tak to teda ne. Vytáhnu svoji chloubu z Billovy pusy a vytáhnu ho na nohy. Je celej vykulenej, ale já ho chytnu za paži a táhnu ho do obýváku. Tam ho ‚hodím‘ na prostornou, černou, chlupatou sedačku a já se nad něj obráceně přehoupnu, abych měl jeho klín u svého obličeje a ten můj u jeho. Bez varování chytnu jeho penis do ruky, začnu pečlivě pohybovat rukou a slabě olíznu jeho vrcholek.  
Bill: „Bože! Aaaaah, Tomí.“ Úplně se prohnu v zádech a zasténám. Vezmu si jeho chloubu do ruky, a vezmu si ho zpátky do pusy. Pohybuju pusou nahoru ke špičce, a až úplně dolů, a přitom kmitám jazykem s kovovou kuličkou uprostřed, a pořád do toho vzdychám jak blázen!

Tom: S ničím se nepárám a Billa si beru do pusy co nejhlouběji. Tlumeně vzdychám a volnou rukou hladím jeho podbřišek. Pořád ústy držím pevný kroužek do ‚O‘ a jazykem bráškovo mužství zpracovávám po stranách.  
Bill: Sakra, jestli to takhle půjde dál, tak se brzo udělám. A to, jak Toma znám, ani nezačal. Pořád se prohýbám v zádech, ale Toma nepouštím z pusy. „Tome! Aaaaa…“ Úplně jsem z něho hotovej! Vyndám ho z pusy, a vezmu ho pevně do pravé ruky.  
Tom: „Mmm… Billi…“ zavzdychám, když mě pevně stiskne rukou u kořene. Vezmu si špičku jeho chlouby do úst a začnu ji pečlivě sát. Druhou ruku přemístím z podbřišku na jeho varlata, která chvilku hnětu v ruce a pak rukou zabloudím až k Billově vstupu, kolem kterého začnu kroužit prstem.  
Bill: To není možný! On chce snad, abych se mu tady už udělal nebo co! Už k tomu nemám vůbec daleko… „Aaaaah… Bože, Tome!“ Sténám, když cestuje rukou k mému vstupu. Každý jeho dotek mě dostává! Začnu rychle pohybovat rukou na bráškově mužství, a jen při té představě, že místo mé ruky bych tam přirážel můj zadeček…

Tom: Přivírám oči a s tlumenými výkřiky poslouchám Billa, který mi sténá mezi nohama. Když bráška začne pumpovat rychleji a rychleji, neudržím v sobě sten. „Bille… kurva… už-… už…“ Zároveň zrychlím pohyby svou rukou a prstem druhé ruky pomalu proniknu do bráškova úzkého zadečku. V tu chvíli mu začne škubat v chloubě a hlasitě zasténá.  
Bill: „Emmh… Tomane!“ Vykřiknu jak z toho, co vyvádí s mým vstupem, tak z jeho sténání a zrychlování jeho ruky. Už jsem to nevydržel, a udělal jsem se! A nevypadá to, že on to dlouho nevydrží… Začnu ještě víc zrychlovat rukou, a hned jsem si ho vzal do pusy, abych se na jeho vrchol připravil. Kuličkou v jazyku jsem ho zase trošku dráždil na špičce, a potom jsem jezdil pusou nahoru a až úplně dolů ke kořenu. Rukou sem zajel dolů ke svému klínu, a tu teplou tekutinu jsem si rozmazával po podbřišku, a přejížděl jsem si i po svém mužství.  
Tom: „Aaaah, Bille!!!“ prohnu se v zádech a rukou se zapřu o pohovku. Mezitím cítím, jak jsem se udělal do Billových úst a postupně se uvolňuju… Svůj prst vyndám z bráškova zadečku a zapřu se oběma lokty vedle jeho boků. Sleduju, jak si svoje sperma matlá všude po podbřišku a něco i do klína. Sehnu hlavu a jazykem přejedu po jeho penisu, na kterém je rozmazaná jeho bílá tekutina.

Bill: Všechno, co z Toma vyjde, oddaně spolknu. Zavzdychám, když mi přejíždí jazykem po mým mužství. Přetočím se k němu obličejem k obličeji, a políbím ho… „A dál?“ Usměju se úchylně, a zase vyhledávám rukou jeho chloubu. Líbám ho na krku, a snažím se ho vyprovokovat aby TO udělal!

Tom: „Dáál?… Podle toho, co bys chtěl,“ zamrkám nevinně a olíznu ho na krku. Nakloním se k jeho oušku, které políbím a smyslně zašeptám: „Chceš ho tam strčit, že…?“ zasténám mu lehce do ucha a pohladím Billa po boku.  
Bill: A co myslí? Abych já  ho strčil snad do něj? Lehce mu skousnu ouško. „Bude ti to trvat ještě dlouho, lásko?“ Zašeptám, a usměju se. Obkročmo si nad něj kleknu, a s úchylným výrazem mu pošlu letmou pusu. Prostředníček a ukazováček si vložím do pusy, a jemně je nasliním, a přejedu jimi Tomovi od krku až k rozkroku. „Tak co bude?“ Usměju se na něho.  
Tom: „Jak si přeješ, ty můj úchyláčku…“ opětuju mu pohled, natáhnu ruku a za týl si ho přitáhnu do hlubokého polibku. Druhou rukou nadrženě přejedu přes celá bráškova záda, až doputuju k zadečku, který lehce popleskám.  
Bill: „Vrrr…“ Zamumlám do polibku, když mě popleská po zadečku. Už to moc dlouho nevydržím. Strašně moc chci, aby už byl ve mně! Moc to chci! Chci ho tam! Odtrhnu se od něj se záminkou na něj nasednout. Jestli to bude zdržovat, tak se zblázním. Rád mě tak většinou provokuje, protože ví, jak jsem na tohle chtivej!

Tom: „Copak, kocourku? Nějakej nedočkavej…“ zamumlám a chytím Billa za boky, když se chystá na mě nasednout. Jednou rukou navedu své znovu tvrdé mužství k bráškově vstupu a mírně zatlačím. Bill na mě pomalu nasedá a já se do něj čím dál víc nořím. Táhle u toho sténá a já mám co dělat, abych ho neobrátil pod sebe a zběsile do něj nezačal přirážet.  
Bill: Když jsem na něj nasednul, dlouze jsem zasténal. Začíná rychleji přirážet na můj zadeček… „Jo!… Ach, Tome!“ Zakřičel jsem, a lehce si skousnul spodní ret. „Emmm…“ Kňučím… Na tohle jsem se celý den těšil! Jenom na to, až zase bude ten Sexgott ve mně!

Tom: „Mmmm… Billi… aah,“ sténám mezi přírazy, „sakra… jsi tak úzký…“ a tvrdě přirazím, za což mi je odměnou Billův vzrušený výkřik. Chytím si ho za boky a nabodávám na svůj rozkrok. Oba trhaně vzdycháme a propínáme se v zádech.  
Bill: Aach, ty Tomovy vzdechy mě děsně vzrušují! „Ach, Tomi… Aawww, T-Tome… Tome, křič! Dělej!“ Křičím po něm. Děsně mě to vzrušuje, a líbí se mi to. Je při tom děsně sexy! „Aaach, Tome… emmm… Dělej! Yea…“ Vzdychám jak blázen. Rukou si zajedu k zadečku, a chvíli si ho jen tak hladím, a potom jedním prstem vniknu s Tomovým přirážením dovnitř.  
Tom: Když slyším, jak mě můj ‚nevinný‘ bráška vybízí k většímu hluku, tak mě tak děsně rozhicoval, že jsem skoro vybuchl. Mezitím vidím, jak si ještě pomáhá svým prstem uvnitř sebe. Můj penis se uvnitř Billa tře spolu s jeho prstem a já vykřikuju slastí. „Rrr… Bille, t-ty… ty děvko… pořádně se na mě nabodni, yeah!“ Potřebuju tu slast pořádně ventilovat, tak Billa překulím pod sebe, aniž bych z něj vyšel. Roztáhnu mu doširoka nohy, koleny se rozkročím na sedačce a se zběsilým přirážením se zapřu rukama vedle jeho hlavy… „T-takhle to chceš… c-co?“ zasténám bráškovi do ucha, které vzápětí olíznu.  
Bill: „Jo… J-Jo, takhle to chci!“ Aa, tahle poloha se mi děsně líbí! Tom se šíleně rozjíždí. Děsně mě vzrušuje, jak mě nazývá děvkou! „Aaach… Emm… Tome, dělej… Jsem tvoje děvka!“ Rozkřičím se, že to jde slyšet snad až ven. Zarývám nehty do deky pod náma, a Tom pořád zrychluje. Na čele se mi rosí malé kapičky potu a mám pevně semknutá víčka. „Aaah…“ Pořád sténám, a Tom zrychluje snad s každým mým stenem přírazy.  
Tom: „Yeaah, Bille… t-to jseš!“ vykřiknu a prudce znovu přirazím. Lehce se nakloním k Billovu obličeji a hladově se vpiju do jeho rtů. Razím si jazykem cestu skrze jeho bílé perličky, až se nakonec setkám s tím sametovým jazýčkem. Proplétáme spolu jazyky, vzdycháme si vzrušeně do úst a já pořád jako v tranzu šíleně přirážím.  
Bill: Pořád děsně  rychle přiráží, a líbá mě. Poslepu jsem vzal jednu jeho ruku, a vrazil jsem ji do svého klína. Myslím, nebo doufám, že udělá, na co čekám. „Ale no ták, ty můj malej nadrženče!“ šeptnu do polibků. Odlepím se od něj, a děsně úchylně se na něj usměju. Ukazováčkem mu přejedu po tvářích, a spolu s prostředníčkem si ho strčím do pusy. Při ožužlávání mých dvou prstů se na Toma pořád usmívám. Vyndám prsty z pusy, a ruka mi zabloudí na jeho záda, a pokračuje dolů až k jeho vstupu. Přejedu po něm párkrát těma dvěma prstama, a pak do něj oběma prudce vniknu.

Tom: Vykřiknu. Doháje!Aahh… ten mi teda dává. „Billee… jestli budeš… pořád takhle provokovat… t-tak tě ušukám k smrti!“ zatnu zuby a přirazím tak prudce, až to pleskne. Bill se slastným výrazem zakňučí a já se s úchylným výrazem zasměju.  
Bill: „Vrrr, Tomí, ta nabídka se mi děsně líbí! Můžeš začít!“ Usměju se na něho nadrženě, a začnu pohybovat prstama v jeho zadečku. Po chvilce tam přidám i třetí, a vpiju se Tomovi na chvilku do rtů. Když se od něj odtáhnu, děsně moc na mě přirazí. „Aaah, no vidíš že to jde, lásko…“ zavzdychám a vyndám prsty z jeho zadečku.  
Tom: „Hmmhmm… “ trhaně přikývnu a slastně napnu záda. „Ah… lásko ani nevíš, jak je to úžasný… být… v Tobě…“ zavzdychám a začnu Billa líbat na krku. Začínám zmírňovat tempo, ale vždycky když z Billa pomalu vycházím, tak prudce přirazím. A takhle to jde pořád, dokud neucítím ten známej pocit přicházejícího orgasmu po celém těle.  
Bill: „Ani nevíš…  Jak je příjemný… Když seš celej ve mně, brouku! Aaah… Tomí… T-Ty… Ty už budeš viď?“ slastně se usměju a políbím ho na krk.  
Tom: „Ahh, lásko… yea… už-už… jenom… ch-chviličku,“ zavzdychám a začnu rychle pohybovat rukou v Billově rozkroku. Trhaně vykřikne, ale to už já nejsem schopnej v sobě orgasmus zadržet a tvrdě se s posledním prudkým přírazem udělám do bráškova hubeného těla.  
Bill: Tom se do mě udělal! Když chtěl ze mě vystoupit, zadržel jsem ho, ať tam ještě chvíli zůstane, a začal jsem ho líbat. Hrál jsem si s jeho jazykem a různě ho s ním proplétal. Tohle bylo něco nezapomenutelného! Odlepil jsem se od něj, a pěkně se usmál. „Díky, lásko…“ Šeptl jsem mu do ouška.  
Tom: „Mhh, nemáš vůbec zač, broučku…“ řeknu a zase zrychlím pohyb zápěstím. Vzápětí ucítím na ruce teplou tekutinu a usměju se. Dlouze jsem Billa políbil a konečně z něj už vyšel. Praštil jsem sebou zády na druhou stranu sedačky a hluboce oddychoval. Bill si kleknul a připlazil se po kolenou do mého náručí.  
Bill: Lehnu si k němu do náruče, poslouchám jak těžce oddychuje, a sám mu těžce dýchám na hruď. „Tomí… Kdy si to zopakujem?“ Usměju se, a zvednu na něj štěněčí pohled. Rukou mu zajedu do klína a přejedu mu tam rukou, kterou hned nenápadně vrátím zpět.  
Tom: „Ah, lásko, až se vydýchám…“ zasměju se a políbím toho nadržence do vlasů. Obejmu ho pažemi a hladím po zádech. Pak se zvednu a jdu do kuchyně. Bill mě zaskočeně pozoruje, a pak se vydá za mnou. Stoupnu si k lince a upírám smutný pohled do dřezu. Bill přijde až ke mně. „Copak se děje?“… otočím se na něj. „Billí… zmrzlina nám roztekla…“ řeknu a ukážu na rozteklou věc na dně dřezu. „Ah…“ pozvedne obočí a já si povzdychnu.  
Bill: S údivem koukám na tu rozteklou dobrotu, pak se doplazím za Tomem, obejmu ho kolem pasu a hlavu mu položím na rameno. „Je tam ještě jedna…“ Usměju se a políbím ho na krk. Stoupnu si před něj, rozkročím nohy a pořádně se na něj namačkám. Rukama přejedu po boku jeho dokonalého těla, a mám děsné nutkání vjet mu do klína, ale nějak se snažím ovládat… zatím…

Tom: „Tak si jí  dáme navečer?“ políbím Billa na tvář a přitáhnu si ho blíž k sobě. „Co bys teď chtěl dělat, lásko?“ usměju se a dám mu pramen vlasů za ouško. Je tak sladký… sakra… a zároveň tak zatraceně sexy! Přejíždím pohledem po těch dokonalých konturách jeho obličeje a zastavím se u jeho rtů. Maličko se k němu nahnu a rty se vpiju do těch bráškovo sladkých.  
Bill: „Ale já to do večera nevydržím, lásko…“ Kňourám do našich polibků. Odlepí se ode mě a s lehkým úsměvem na mě divně kouká… „A když jsi se ptal, co bych chtěl dělat… Co kdybychom se podívali na nějaký film? Jsem viděl jaký prasárny schováváš pod postelí, tak na to kouknem spolu, ne?“ Uculím se.  
Tom: Mírně zrudnu a skousnu si spodní ret. „Jak ty o tom víš, ty rošťáku?“ zamhouřím oči a zvednu obočí. „Ale jestli chceš, tak můžem… No… ale ty určitě chceš, jak TĚ ZNÁM, že?“ ušklíbnu se a znovu Billa políbím. „Na co přesně by ses chtěl koukat…?“ zeptám se a s úchylným úsměvem čekám na odpověď.  
Bill: „No… Víš…  Já jsem něco hledal, a našel jsem to a… no…“ Zakoktal jsem se. Vlastně to bylo trošku jinak. Věděl jsem, že ty filmy Tom má. Čuměl na ně, když jsem se sprchoval. No, a já jsem je hledal, když byl pryč, a neodolal jsem! Aaa, ještě teď mám z toho takový úžasný pocit tam dole. „No, jasněže chci… Nemáš tam TWC? Nebo něco takovýho? Víš, že by jsme se na to koukli, a pak zkusili i praxi…“

Tom: „Eh…“ ztuhnu; jestli nemám? To je jediný, na co pořád koukám! „Jasně, že jo!…“ přikývnu a lehce si olíznu rty. Dnešek bude dlouhý. Můj milovaný bráška má dnes zase jeden z těch svých non-stop nadržených nálad. Představa, že zanedlouho se zase budu nořit do toho horka, mě nenechává chladným a začínám cítit tlak ‚tam dole‘. Vezmu Billa za ruku a táhnu ho za sebou nahoru do pokoje, kde máme naši velkou kvalitní televizi.  
Bill: Nechám Toma, ať to jde pustit, a když tam cupitá, tak si prohlížím ten jeho krásnej zadeček! Jako v transu hypnotizovaný jeho zadkem jdu k němu, a položím mu na něj jednu ruku. Celý rudý se otočí, a hledí na mě, co dělám. Mám ukazováček druhé ruky mezi zubama a culím se na něj jak pako.  
autor: Sch-Rei a Kerli
betaread: Janule

11 thoughts on “Sexgötter 1/3

  1. Oh, taká úchylnosť, taký skvost =3… Som zvedavá, čo tí dvaja sexgoti v ďaľších dvoch častiach vymyslia n.n

  2. Jen dnes, Tommy? Myslím, že jsi aktivní pořád 😀
    Bill je v této povídce ale pořádný čertík. Jestli byla tohle teprve první část, no, myslím, že ten název povídky sedí přesně! 🙂

  3. Krásná úchylárna…vážně…
    Bill je tam strašně nadržený, někdy mi připadá, že je i víc než Tom 😀

  4. "Nemáš tam TWC?" "jestli nemám? To je jediný, na co pořád koukám! "
    xDDDD úžasná úchylárna!!! 😀

  5. *Lenka dýchaj!!* oni su neuveriteľní!!! a oni chcu akože je*ať ešte 2 diely?? :DD FAJN!! teším sa!! :DD
    bože!!!! plne sexu plne vášne a plné lásky!! ♥♥ Prene tak ako to mam rada!!
    najlepšia jednodielka akú som kedy čítala!! 😀 idem si to prečítať ešte raz!! 😀 😀 😀 😀

  6. To je ale dvojka xD Se divím, že Bill ještě chodí…Tomův sexgott xD A zajímalo by mě, na co se to budou koukat v telce, protože nevím, co je to TWC, jediné, co mě napadlo je twincest xDDD, tak to by mohli, přesně, jak to řekl Bill, kouknout a pak zkusit v praxi xDDD I když oni to zkoušet nepotřebují, jde jim to víc než dobře xD

  7. [8]: Víš, co mě pobavilo nejvíc, já to nenapsala do komentu. To, že v jedné chvíli nazývá Tommy Billa tak láskyplně "d*vko" a po chviličce už má pro Toma oslovení "lásko". Tohle je docela mazec 🙂

  8. Přiznám se, komentuju ještě před tím, než to mám vůbec dočtené… asi dneska nemám nějak náladu, ale přijde mi to nějaké… divné :/ to, jak to autorka napsala… prostě se mi na tom něco nezdá… není to tím, že se mi úchylné povídky nelíbí. Většinou ale už při přečtení nějakých náznaků, že se bude něco dít (a tady to vzali vážně hopem xD) začínám prostě… však víte xD. tady ale ty pocity nemám, což mě zklamalo… možné, že právě moje mysl potřebovala nějakou "předehru" *xD*… no, nevím… a proč to píšu ještě předtím, než to dočtu? Stydím se za sebe, že to musím říct, ale… z nějakého nejasného důvodu se mi to číst příčí :/ je to prostě ten "divný pocit"… není to ani tím, jakým stylem to je napsané prostě… každopádně, odvděčit se všem nelze a já smekám už jen, že autorka se nebála něco takového publikovat (já si svoje představy nechávám pro sebe xD) a to, že nezahrála zrovna na mou notu v žádném případě nevadí 😉 Tenhle komentář je ale už nějak dlouhej, tak zavřu hubu a jdu rači číst dál xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics