Most wanted – First in the Blacklist 33.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

449
(Tom)

Bůh mě trestá, za to, co jsem Billovi udělal. Mia mi dělá peklo.
To je samé: Udělej tohle, zajeď támhle… asi mě z toho brzo jebne.
„Lásko?“ 
„Hmm?“ 
„Mohl by si prosím dojet do obchodu?“ 
„Na co? Všechno, co potřebujeme, máme v lednici.“ 
„Chtěla jsem nám k televizi udělat jahody se šlehačkou, ale nedošlo mi, že nemáme šlehačku.“ 
„A nemůžeme si je dát bez šlehačky?“ 
„To by nebylo ono, Tomy.“ Zakňučí. Vzdychnu. Božéé, já se snad začnu modlit, aby mě nechala na pokoji. Aby mi dala alespoň jeden večer, kdy se budu moci SÁM vyvalit u bedny a čumět na porno, chlastat pivo a být zase jako normální chlap. Tohle mi chybí, ta svoboda. Teď mi pod nos smrdí různý kytky. Nevím, co bych dělal, kdybych byl alergik. Pro dobrotu na žebrotu.  
„No, jo, už jedu…“ vydechnu a líně se zvednu z gauče.
„Zatím vyberu film jo? Co třeba něco ve stylu toho, co jsme viděli včera?“ 
„Co myslíš?“ nějak nevím, co myslí. Ty sentimentální sračky mě buď ukolébají ke spánku, nebo nutí přemýšlet nad NÍM.  
„Jak ztratit kluka v deseti dnech?“ odpoví s úsměvem. Jo, pokud to takhle bude dál, tak mě ztratí už po týdnu. I když je pravda, že jsem měl chuť ji poslat do hajzlu už po dvou dnech.
„Jo, tohle… no já nevím, něco vyber, mně to je šumák.“

„Ale ne, abys zase usnul.“ 
„Víš, jak jsem vyčerpaný v těchto dnech.“ 
„Jo, tak moc, že usneš a nechceš se ani mazlit.“ 
„Promiň, tvoje účty od Gucciho mě docela zaměstnávají. Z něčeho musíme žít, Mio.“ 
„Chceš říct, že za to můžu já?“ 
„To jsem neřekl,“ 
„Já jen pro tebe chci vypadat skvěle.“ 
„Ale to se ti nepovede v šatičkách pro snoby, chápeš? Já tě mám rád jako obyčejnou holku. S kraťasama a sexy topem a teniskami. S rozpuštěnýma vlasama. To jsi ty a ne slečinka na patnácticentimetrovém podpatku.“ 
„Chceš říct, že jsem rozmazlená?“ 
„Řekl jsem snad něco takového? Já jen chci zpět tu starou Miu, kterou jsem měl rád. Tenkrát bych byl ještě ochotný si s tebou začít, ale jsem rád, že jsem to tenkrát neudělal, protože jsem nevěděl, jaká jsi ve vztahu fúrie!“ nasraně prásknu dveřmi. Seběhnu dolů a naskočím do svého auta. Konečně zase můj miláček. Aspoň jeden mi zůstal. Auto je stejně nejvěrnější na světě.  
Jedu přímo za nosem, prostě  jedu, kam se mi chce. Nasraně tisknu volant, až mi zbělaly klouby. Když se trochu proberu z počátečního transu, tak si uvědomím, že projíždím uličkami centra. Že projíždím kolem cukrárny, kde jsem s Billem byl. Když v tom si všimnu, jak přesně k té cukrárně míří ON. Za ruku ho vede nějaký kluk, který se nese tak hrdě. Teď si uvědomuju, že kdybych ho opět mohl držet za ruku a jít městem, tvářil bych se ještě hrději. Ale to už se asi jen tak nestane.  
Moje oči propíchnou Billa. Jde shrbený, v teplákách, smířený se svým osudem znásilněného. Bolestně přivřu oči, ale jen na chvíli, protože řidič musí být vždy ve střehu. Rychle objedu blok a vrátím se zpět. Před cukrárnu, tam najdu volné místo a zaparkuju. Vystoupím a schovám se za rohem. Ten kluk pořád o něčem plká, ale Bill nejeví známky zájmu. Vypadá tak… zoufale, frustrovaně. Co jsem mu to provedl?

Nejvíc mě zabolelo, když si všimnul mého auta. Jeho oči se rozšířily strachem, aniž by si to uvědomoval a vystrašený se schoval za zády toho kluka. Co jsem to provedl? Tohle jsem nechtěl. Billy, odpust.

***
„Kde si byl?“ zase její otázky. Neptej se! Jeden večer se neptej.
„V bordelu.“ Houknu. Nebyl jsem v bordelu, byl jsem jen v hospodě, kamarád mě pak musel odvést. Jí jsem řekl, že jsem byl v bordelu, abych ji naštval a nechala mě být. Užívat si svou opici. Truchlit.
„To si děláš srandu!“ 
„Jo, dělám, teď mě nech být, běž si lehnout a já si lehnu na gauč. Mám pocit, že tuhle noc asi celou probleju.“ Chci, aby mě nechala na pokoji. Představa, že jí v pět ráno pozvracím prsa, ji dostatečně odpudila natolik, že mě opravdu poslechla. Jen mi pomohla se svléknout, donesla mi kýbl, kdybych fakt zvracel. Nechce se mi zvracet, ale nutně potřebuju být sám. Připadám si, jako bych měl v hlavě duto a jediné, co tu dutinu dokáže zaplnit, je samota. Nějak, ani nevím jak, si rozložím gauč a stáhnu na sebe deku.  
Koukám do stropu, protože když zavřu oči, točí se se mnou celý svět. Co to mělo být? Co se to, sakra, děje? Jak jsem mohl dopustit, aby se mě  takhle bál. Ještě jak nechal toho kluka, aby na něj sahal. Aby jej vzal kolem ramen a tiskl k sobě. Má za mě už náhradu? Taky mu říká šikulko? Nechává ho, aby ho líbal? 
Co když ho líbá i on? A stejně vášnivě jako mě? Moc otázek a odpovědi v nedohlednu. Zapípá mi telefon. Vyštrachám ho z kalhot. 
‚Ahoj Tome, tak co? Jsi v pohodě? Co výprask od mladý, velkej? Napiš mi, až budeš mít po kocovině. Přeju krásný bolehlav! Andy‘

„To je kretén,“ zahučím. Nemám chuť mu odepisovat. Navíc, zpráva nežádá, abych odpovídal už teď. Ale zároveň mě hlodá… najedu si do seznamu kontaktů.
Bella, Bianca… Bill. Můj palec mě svědí, mám chuť zmáčknout zelené  tlačítko, ale… on to nezvedne. Zapomeň na to, Tome, říkám si ve své hlavě. Ale mně to prostě nedá. Otevřu si novou zprávu.
‚Ty už za mě máš náhradu, koťátko?‘ ne to je blbé. Jak asi na tohle zareaguje? Zahryznu se do rtu. Tohle snad není možné. Co to dělám? Nic, za zkoušku to stojí, on mi za to stojí. Zprávu odešlu, ale nečekám, že by mi na to odepsal.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

13 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 33.

  1. Gratuluju, Tome! Tou sms jsi to podělal ještě víc!
    A musím tentokrát poděkovat Mie. Jen ať Toma pořádně vytrestá. Mia je totiž to jediné, co na Toma platí. Tak jen ať se užírá. Má, co chtěl!

  2. bože, takoovu sms já dostat, tak mu du dát po hubě… a ve dveřích se ještě otočím a dám mu znova… bože ty mě sereš Tomane! jen se pěkně užírej…

  3. Co to bylo za sms? Já takovou dostat, tak se ho bojím ještě víc, protože bych nevěděla, jak to myslí…..pardon, že to říkám,ale Tom je vážně chuj! Takhle si to podělává ještě víc

  4. To jo debil =(…tohle dostat já…už s ním v životě nepromluvim…..
    ach jo Tome…si mě celkem nasral…a to i za Billa ;(

  5. No tak ten teda tomu dal, asi by fakt potreboval cez hubu, ale aj tak trocha dúfam že Bill mu odpíše nieči čo Toma nakopne k tomu aby si ešte vias uvedomil čo mu spravil.

  6. No Tome já vim že seš zoufalej a obsah té SMS sis mohl krapet rozmyslet xD na druhou stranu myslím, že i tohle je úspěch a Billí to taky nevydrží a odepíšeee!! x3 nebo nevydrží nezmáčknout to zelené tůtátko! 😀

  7. Teda Tome, ty jsi ještě blbější, než jsem si myslela…to snad není možné, takové pako, něco takového Billovi napsat, po tom, co jsi mu udělal =(
    No, ale Mia mu to vrací i za Billa, ta mu dává a doufám, že ještě dlouho bude, ať si té sody pořádně užije xD
    Chuďátko Billí, ptáčátko vystrašené, tady je vidět rozdíl v chování dvou znásilněných, opravdu zajímavé srovnání…
    A Bille, opovaž se vzít ten telefon!!! Jenom ať se Toman pěkně dusí, ať si užívá dolce vita s Miou, tím nejcennějším, co má xDDD

  8. OMG, prosím, ať mu odepíše, já už ty dva akutně potřebuju u sebe!! Tohle mě jinak zničí…
    Je fakt, že ta SMSka nevyzněla zrovna nějak příjemně, ale jestli mu Bill neodepíše, tak se do toho vložím já a bude!

  9. Ať mu prosím odepíše! Idkyž je fakt že ta SMS zněla divně. Spíš se jí Bill lekne. Ale rve mi srdce když jsou od sebe odloučeni.

  10. Tej Tomovej logike fakt nikdy nepochopím :D… je to fakt magor… teraz strašne ľutuje to čo Billovi urobil ale na to mal chlapec myslieť skôr!!!… och chudák Bill som zvedavá ako na tú SMS zareaguje ty vole

  11. Ten Tom mě ale štve! Tak když Miu nechce, tak snad ji vykopne, ne? Co se s ní pořád zahazuje? Opravdu mužskou logiku asi nikdy nepochopím..hlavně že s Billem chodit nechtěl, ale nějakou s prominutím kravku, si domů dotáhne a ještě si nechá s*át na hlavu! Grrr! :/
    A ta sms Billovi? A co jako čekal? Sakra, kdyby se mu radši omluvil a ne že bude oposílat takové sms…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics