Obsession 24.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
438
BILL
Stočil jsem se Tomovi do klína a dál sledoval film, ale vůbec jsem ho nevnímal. Myslel jsem pořád jen na to jedno. Na to, co mi řekl v té sprše. Tom… Tom Kaulitz, můj bratr, moje dvojče. Jeden ze známých proutníků mi vyznal lásku. Nevěřím tomu. Pořád mám pocit, že se za chvilku probudím, zase budu doma ležet v posteli a budu plakat nad tím, že Tom se mnou nemluví, nebo že jsme se pohádali. Ale opak je pravdou. Letíme do Ameriky. Spolu a zamilovaní. Nedokážu asi ani sám sobě vysvětlit ten pocit, který je uvnitř mě. To, co se ve mně odehrává, je naprosto k nepochopení. On mě miluje. A já jeho. Je mi naprosto ukradené, že jsme bratři, dvojčata. Já ho miluju, a to je pro mě podstatné a ještě podstatnější je pro mě to, že on miluje mě. Bože můj… nikdy jsem si nemyslel, že bych se do něj zamiloval. Vždy mi přišel krásný, líbil se mi jako kluk. Ale nikdy bych si nedokázal říct, že by mě mohl třeba vzrušovat. Ale kdybych řekl, že jsem nikdy nemyslel na to, že mě líbá, hladí, dráždí a laská… lhal bych.
Dál se snažím soustředit na film. Přitom ho jen tak pomalu hladím po kolenu a přemýšlím, vzpomínám a vše si to promítám před očima.
Nikdy jsem si nedokázal představit život bez něj. A teď už vůbec ne. Potřeboval jsem ho mít většinu času u sebe a cítit jeho teplo, jeho dech, jeho tlukot srdce. Byl pro mě vždy vším, ale teď je snad ještě víc, pokud to vůbec jde. Stačilo mi u něj jen takhle ležet a byl jsem klidný.
Jediné, co teď trápilo moji mysl, byl stále ten nechutný psychopat, úchyl, prase, dobytek, zrůda… Nedokázal jsem pro něj zatím najít to pravé slovo. Věděl jsem, že jsme na cestě do Ameriky, daleko od Německa, Evropy, a tak i od něj. Ale pořád jsem se bál. Co když nás najde? Co když, až se vrátíme, bude vše zase pokračovat, a on nám bude ničit náš život? Byl mi tak odporný.
Často jsem viděl před očima pořád to, co mi dělal tehdy venku v té temné uličce, do které snad nikdo nechodí ani ve dne. Byl tak zvrácený, divný, nenormální. Pořád jsem slyšel to, co mi říkal.
Zavřu na chvíli oči. Pořád to slyším v uších a snad to i cítím. Ten jeho pach, který mi nevoněl, připadal mi naopak tak nechutný, chtělo se mi zvracet.
Prudce sebou cuknu a otevřu oči. Trochu zrychleně dýchám. Zpozoruji, jak na mě Tom vystrašeně kouká.
„Ahm… já… promiň, asi jsem usnul,“ omluvím se mu.
„To je dobrý,“ usměje se a pohladí mě po vlasech. Pomalu se vyškrábu do sedu a promnu si trošku spánky.
„Mm, kdy tam už budeme?“ usměju se slabě.
„Ještě pár hodin,“ pousměje se a pozoruje mě.
„Ah… já tak nesnáším letadla,“ zasměju se a napiju se. Nechci na sobě vůbec dát znát, že bych nad tím idiotem přemýšlel. Ani o něm přemýšlet nechci.
„Proč?“ podiví se. „Nikdy ti nedělalo problémy létání.“
„Jen jsem to neříkal nahlas.“
„…aha. Je ti špatně?“ stáhne starostlivě obočí, až se mu udělá malá vráska.
„Ne, to ne, jen to není nejlepší pocit. Je mi to nepříjemný,“ přisunu se k němu blíž a udělám prosebný pohled, který naznačuje – vezmi si mě k sobě. S úsměvem kolem mě omotá paže a opře si hlavu o moji.

„Chceš se dívat na nějaký film, aby to uteklo?“ jemně mě políbí na spánek.
„Celou dobu sledujeme film, Tomi,“ pousměju se a tulím se k němu. „Je mi jedno, co budeme dělat. Pro mě je důležitý, že jsem u tebe,“ pošeptám.
„No… myslel jsem to tak, jestli chceš koukat na nějaký tvůj oblíbený,“ zasměje se.
„Můžu koukat na tebe?“ uculím se.
„Myslím, že…“ přimhouří zamyšleně oči, schválně uvažuje. „…ale jo, můžeš. Ty můžeš cokoliv,“ rozesměje se. Začnu se pobaveně smát s ním a polochtám ho na břiše. „Zlobidlo.“
„Počkej chvilku. Udělám nám opravdové soukromí,“ sundá mě ze sebe a jde někam dopředu. Trošku stáhnu obočí a dívám se na něj. Chvíli mluví s letuškou vepředu, až kývne a vrátí se. Zavře nás tu a s úsměvem se přede mě postaví.
„Nebudou nás rušit. Máme úplné soukromí,“ zaculí se.
„Tos jim řekl, aby sem nechodili?“ zasměju se.
„Řekl jsem, že teď dlouho nebudeme nic potřebovat, protože spíš, tak aby nerušili… Že bych byl nerad, aby se můj unavený bratr vzbudil,“ zakření se. „A samozřejmě letuška ihned převelice ochotně přikývla se sladkým úsměvem. Ach ano, flirtovací metody Toma Kaulitze vždy zabírají,“ zazubí se pyšně.
„Ehm,“ odkašlu a stoupnu si. Ruce si dám v bok a podzvednu jedno obočí.
Pomalu k němu dojdu a chytnu ho za tričko. „Flirtovací metody pana Kaulitze půjdou stranou, jinak ho jeho milý, sladký, hodný, roztomilý, úžasný bratr zabije. Bude ho muset zabít, jinak sám zemře… žárlivostí.“
Tom propukne v ohromný výbuch smíchu. Hodím po něm vražedný pohled. V duchu se mi chce smát, ale musím to vydržet.
„Tak ty si snad myslíš, že tady budeš flirtovat s letuškou?“ píchnu do něj trochu prstem.
„Snad bys, Bille, nežárlil,“ popadá se smíchy za břicho. „Jen jsem se na ní usmíval a pak jí dal pusu,“ mávne rukou.
„Co… cože jsi jí dal?“ řeknu a zůstanu na něj koukat. Ne, nedal jí pusu. Ne, nedal! Oh, sakra, nemůžu být přece až tak žárlivý. Ale jestli jí tu pusu dal, tak ode mě už nedostane ani jednu!
„Jen pusu. Byla děsně milá,“ pokrčí s úsměvem rameny a sedne si.
„Zasloužila by si určitě víc, že?“ řeknu a složím si ruce na hrudi.
Chvíli váhá, až nepatrně přikývne. On nad tím fakt přemýšlí… No to snad ne.
„Myslím, že jo…“ odsouhlasí zamyšleně.
„OK,“ usměju se cynicky a odkráčím. Ne, on jen žertuje. Dělá si srandu. Musí si dělat jen srandu!
„Ale já nic neudělal, protože mám tebe,“ řekne a zvláštně mě pozoruje.
„Dal jsi jí pusu, ne?“ usměju se, i když bych ho nejradši začal mlátit a škrtit. Dnes mi vyzná lásku, a už by líbal nějakou letušku?
„Ne, prosím tě. Odkdy líbám personál,“ protočí oči. „Jsi děsná žárlivka, a taky sežereš všechno,“ zasměje se. Jistě, ještě ze mě udělej hysterku.
„Nevím, možná ode dneška,“ řeknu ublíženě. „Nejsem žárlivka, ale ty macho,“ řeknu se smíchem. Jen se ušklíbne.
„A nedělej ksichty nebo něco zažiješ,“ ukážu na něj prstem.
„Co?“ vyplázne na mě jazyk. Jen se na to konto uculím a rozejdu se k němu.
Obkročmo si na něj sednu. Pozvedne provokativně obočí, co to na něm jako dělám. Chytnu mu prudce ruce a dám mu je za hlavu a pěkně se na něm zhoupnu. „Vsadím se, že kdybych chtěl, letuška je dneska večer moje…“
„To pochybuju. Očividně se jí líbím já,“ zasměje se.
„A kdybych hodně chtěl, tak by si možná dal říct pilot…“ usměju se sladce. On moc dobře ví, jak po mně koukal, když jsme sem nastoupili.
„Když si od něj chceš nechat roztrhnout zadek, tak si posluž,“ pokrčí pobaveně rameny. Nezdá se, že by ho to trápilo. Pousměju se. Tohle jsem přesně čekal, chtěl jsem to tak. Nahnu se k jeho oušku. „Radši si ho nechám rád natrhnout od tebe.“
„To si opravdu myslíš, že se k tomu odhodlám? Na to jsem teda srab,“ rozesměje se.
„Pššt,“ dám mu prst na rty a zase se sehnu k jeho oušku. „Ty by ses… se mnou nechtěl nikdy pomilovat?“ pošeptám.
„Bille, nenechal sis ani sáhnout do zadku. Jak ti ho tam pak mám asi tak strčit,“ zavrtí nechápavě hlavou.
„Nebuď hned tak netýkavý,“ pokárám jej. „Dej tomu čas, a navíc… tohle musíme chtít oba…“
„Ano… A tys to nechtěl. Tím debata končí,“ pokrčí umíněně rameny. Ano, letíme teprve asi dvě hodiny, ale už je na obzoru zase hádka.
„Nechtěl. Měl jsem k tomu svoje důvody, ale věci a city se mění, víš. Ale OK, debata končí,“ zopakuju po něm a začnu se z něj zvedat. Ale za boky mě přidrží na sobě, takže mi znemožní odchod. Podívám se na něj. „No, co je?“
„Odpusť si ten tón,“ zamračí se. Jako obvykle se podívám jinam, hlavně ne na něj, a mlčím.
„Fajn. Tak si jdi sbalit třeba toho pilota nebo letušku, když myslíš,“ pustí mě.
„Nechci. Sakra… zase se budeme hádat?“ šeptnu smutně a kouknu se na něj. Usměje se.
„Vidíš, jak hned umíš změnit tón,“ stiskne mě pevněji. Sklopím oči a hlavu a začnu si hrát s prstýnkem. Skloní hlavu, aby si vyhledal mé oči. Spojí naše rty a zvedne mi hlavu.
„Mm,“ zabručím a přivinu se k němu.
„Chceš vidět, jaká tu je hustá postel?“ zašeptá mi škádlivě do ucha.
„Jo,“ řeknu a trošku se usměju.
„Tak ze mě slez, šup,“ zasměje se. Pomalu uposlechnu jeho žádost a slezu. Tom vyskočí na nohy a za ruku mě vede někam dozadu. A já jdu jako pejsek poslušně za ním.
Otevře nějaké dveře a když oba vstoupíme, zase je zavře. Je to hodně podobné tomu, kde jsme seděli, ale místo toho je tam manželská postel. Ačkoliv se zdá o něco menší než normální, je manželská.
„Tadá,“ zasměje se. Vezme mě do náruče a hodí mě na ni. Zavlní se pode mnou. „Je vodní,“ zakření se Tom a skočí ke mně.
„Ježiš,“ zasměju se a posadím se. „Neproražme to,“ řeknu se smíchem. „Na tom jsem fakt nespal.“
„Neboj se,“ zasměje se a lehne si vedle mě na záda. Jen na mě s úsměvem kouká. Rukou po té posteli přejedu a trochu ji zmáčknu. Je to hodně dobré.
„Mmhh,“ uculím se, až mi jsou vidět špičáky.
„Co se tak culíš?“
„Vypadá to zajímavě,“ pousměju se.
„Co? Ta postel? Haha, normálka,“ zasměje se.
„Ah, bože, kdybych mluvil jen o posteli,“ řeknu se smíchem a kleknu si na čtyři. Vlasy mi spadnou podél tváře a upřu na něj pohled. Zvážní.
„Tak o čem mluvíš?“ řekne tišeji. Olíznu si rty.
„Ty,“ pousměju se. Pozvedne obočí a usměje se.
„Pojď sem,“ zašeptá a opře se na loktech. Dolezu pomaličku k němu, prohnu se v zádech a čekám.
„Hm?“ Vezme mě za boky a přitáhne si mě na sebe. Nadzvedne se a otře se mi o rty. Se svůdným úsměvem se odtáhnu a olíznu si ledabyle rty.
„Neutíkej mi,“ posmutní a dožaduje se dalších polibků. Jednoduše jsem dostal chuť si hrát. Jako kočka a myš. Sladce se pousměju a dosednu zadečkem na jeho klín.
„Noták,“ nadzvedne se a začne mě něžně líbat. Chvíli mu to oplácím a líbám jej se vší láskou. Pak se odtáhnu a strčím do něj, aby si lehnul. Jakmile se tak stane, rukou mu zajedu pod tričko a začnu mu ho vykasávat nahoru a zadečkem se přitom dál vrtím.
„Bille,“ vydechne a naskočí mu husí kůže. Musím se nad tím lehce pousmát. Když mu to tričko vyhrnu celé, přejedu mu dlaní po příjemně teplé a sametové pokožce. Skloním se dolů a jazykem obkroužím jeho bradavku. Napřed levou a pak pravou. Zachvěje se pode mnou a rukou mě pohladí po zádech.
„…co to děláš?“ hlesne jen.
„Mm… ochutnávám tě?“ pousměju se tichoučce a pokračuju. Jazykem začnu dělat vlhké cestičky po jeho bříšku, žebrech, bradavkách a hrudi. Několikrát se trochu nadzvednu a zadečkem zase pěkně dosednu na jeho rozkrok, který začínám zatraceně dobře cítit.
„Bille, tímhle si chceš krátit dobu letu?“ vzdychne a dlaní mi zajede za triko, začne mě hladit po nahých zádech.
„Možná,“ pousměju se tiše. „A… chci tě,“ dodám a pokračuju v tom dál, jen přitlačím.
„Ty si teda umíš vybrat chvíli. No fajn,“ převalí se najednou přese mě, zajede mi rukama pod triko a přetáhne mi ho přes hlavu. „To triko ti sluší, ale teď vypadáš mnohem líp,“ zakření se a začne mě líbat. A já mu to začnu oplácet a celkem hodně vášnivě a rychle. Chytí mě za boky, po kterých mě hladí, zatímco se jazykem dostane do mé pusy. Dlaní mi vyjede po boku, po žebrech a začne prsty dráždit moji levou bradavku.
„Mmh,“ oddechnu a roztáhnu od sebe nohy, aby ke mně dobře mohl. Hned se položí mezi ně. Jazykem mi přejede po rtech, po zubech a nakonec začne kroužit kolem mého jazyka, šťouchá mi do piercingu. Sladce se pousměju a vyjdu mu vstříc. Chytnu ho za triko a v rychlosti mu ho sundám. Rukama mu sjedu po zádech až k zadečku a pěkně ho zmáčknu a přitlačím si ho na rozkrok. Vzdychne mi do pusy a přivře oči vzrušením. Otře se nosem o můj a přestane mě líbat. Políbí mě na tvář, pak na čelist a něžnými polibky klesá po mé tepně až ke klíční kosti. Mezitím vším na něj začnu pánví přirážet, přesně na jeho rozkrok. Všelijak se pod ním vrtím a všelijak sténám a tiše vzdychám.
„Chceš si sundat kalhoty?“ šeptne Tom a zapluje prsty k pásku. Pousměju se.
„Jestli se ti to bude víc líbit, tak klidně,“ vzdychnu mu chtivě do ouška a sám mu vjedu do klína a začnu se prát s jeho páskem a pak i zipem od džínů. Pomalu se ze mě zvedne, sundá si kalhoty a poté prsty rozepne můj pásek a pak se popere s hromadou knoflíků. Začne je ze mě stahovat. Koukne na mě, abych se nadzvednul. Což hned udělám a nechám si kalhoty stáhnout. Jakmile jsou kalhoty dole, přitáhnu si ho k sobě a znovu ho začnu líbat.
Lehne si mezi moje nohy, přesně rozkrokem na rozkrok a semkne mi rukama nohy kolem svých boků. Zajede pode mě rukama a přetočí nás, abych byl na něm. Zasměju se a hned se na něm pěkně usadím. Skloním se a začnu mu okusovat, lízat a sát bradavku tak, jak to má rád.
„Aah,“ sjede mi nehty zjemna po zádech a ucítím, jak mu opět naskočí husí kůže.
„Jsi dokonalej, dokonalej a… můj,“ pošeptám roztouženě a pokračuju. Po chvíli se přesunu na druhou bradavku. Zadečkem se posunu o maličko dál a volnou rukou vklouznu do jeho klína a jen něžně přejedu po jeho vzrušení. Tak hezky se cpe ven.
„Jenom tvůj. Dělej si se mnou cokoliv se ti zachce,“ vydechne trhaně, skousne si spodní ret.
Chvíli na něj koukám a jen vstřebávám jeho slova.
„Bože,“ zašeptám a začnu ho líbat pod ouškem a rukou ho začnu masírovat přes boxerky.
„Bille,“ vydechne mi tiše do ucha a cítím, jak mi nehty zlehka ryje do zad. Skousnu mu ušní lalůček a rukou přitlačím.
„Sakra, já to snad neřeknu,“ zakňučí a dlaně přesune na můj zadeček.
„Co neřekneš?“ šeptnu mu do ouška a olíznu mu ho.
„Že…“ zasténá a pevně mi stiskne zadeček.
Přirazím jím proti jeho rozkroku. „Že…?“
„Bože,“ lapá po dechu.
„No, já čekám,“ pousměju se a zadečkem se o něj začnu doslova třít, nahoru a dolů.
„Nech… to být,“ polkne a křečovitě zavře oči. Chytí mě za zadeček ještě pevněji a hýbe mnou rychleji.
„Chci to slyšet,“ šeptnu a úplně se zastavím. Chvíli splašeně oddechuje, až otevře oči a chvíli mě pozoruje.
„Že tě miluju,“ vydá ze sebe uříceně. Olíznu si horní ret a spokojeně se usměju.
„Taky tě miluju,“ řeknu potichu a pohladím ho po tváři.
„No, to se mi ulevilo,“ zalkne se smíchem, opře se o lokty a stále se vydýchává z toho náhlého vzrušení. Šibalsky se usměju a strčím do něj, že spadne znovu na postel.
„Mmh, dostal jsem malý nápad…“ pošeptám a narovnám se. Sundám mu z hlavy jeho šátek a zavážu mu ho přes oči.
„Bože, Bille, tohle mi nedělej,“ položí s výdechem hlavou, ale nebrání se. Řekl, abych dělal cokoliv.
„Řekl sis o to,“ pousměju se sladce a zavážu mu oči. „Mám ti svázat ještě ruce, nebo budeš poslušnej?“ pyšně se na něm zhoupnu.
„Klidně si mě svaž, když ti to udělá radost.“ Leží klidně.
„Hmm, věřím tomu, že budeš hodnej. A snad se ti to bude i líbit, jen to nech na mně, ano?“ usměju se sladce a zvednu se z něj, prudce z něj strhnu boxerky a odhodím je stranou. Pak si je pro změnu ve vší tichosti sundám já a pomalu se k němu vrátím. Rukou ho pohladím po ztopořeném penisu a usměju se.
„Bože…“ vzdychne Tom a chytí se po stranách postele.
Pomalu si nad Toma obkročmo kleknu a přejedu mu palcem po špičce. Je tak vlhký, bože můj.
„Mmhh.“ Ozve se jen od Toma. Pousměju se. Líbí se mi, jak nic netuší. Pomalu ho chytnu a jeho penisem si vjedu mezi půlky a začnu ho tak pěkně třít.
„Mhhh,“ oddechnu. Je to zvláštní pocit, ale líbí se mi to. Tom najednou mlčí a pustí se postele, aby si mohl sundat šátek z očí. Začnu se třít o trochu rychleji a dívám se na něj.
„Můžu… se podívat?“ zasténá tiše a chytne se pevně polštáře.
„Jo,“ oddechnu a sevřu ho víc. Hlasitě zakňučí a zprudka si strhne šátek z očí. S obtížemi se opře na loktech a chvíli mě pozoruje. Oči se mu zavírají a kouše si s každým vzdychnutím ret silněji, až nakonec bezmocně spadne hlavou zpět na postel a chytí se rukama prostěradla. Pořád ho sleduju, a to mě vzrušuje snad ještě víc než samotné dění. Začnu po něm přímo klouzat, jelikož vlhne neuvěřitelnou rychlostí.
„Chceš si mě podržet?“ zeptám se a narovnám. Tom jen se zakňouráním přikývne a chytne mě za boky. Usměju se a začnu víc přirážet a třít se. Nejlepší na tom je, že se perfektně stíhá otírat o můj penis.
„Bože… Ještě… Bille, dělej to rychleji,“ zasténá a chytí mě pevněji.
„Aah…“ zasténám a zrychlím a začnu se i trošku vrtět. Je mi to samotnému příjemné.
„Kurva. Nejradši bych…“ nedořekne to a se zasténáním si pevně skousne spodní ret.
„Co?“ vzdychnu a trošku se o něj opřu, o rameno.
„Jen už to dodělej,“ fňukne zoufale a opět drtí mezi zuby svůj ret. Z nosu se mu dostává hlasitého funění.
„Oh sakra, chci tě tam cítit. Tome…“ zavzlykám a prohnu se v zádech. Snažím se ho dráždit co nejvíc. Chci, aby se mu to líbilo.
„Ještě… chvilku,“ kuňkne sotva slyšitelně, protože zrovna polkne a přirazí proti mně pánví.
„Přitlač, víc… víc!“ zasténám a zajedu si rukou do vlasů.
„Stáhni se!“ vydá ze sebe hlasitý sten, chytí mě za boky skoro až bolestivě a začne rychle a hodně tvrdě přirážet. Cítím, jak mi klouže jeho penis mezi půlkami. Skoro až vyjeknu. Hned se stáhnu jak nejvíc můžu a tlačím na něj.
„Ooh… můj bože, Tome!“ nemůžu popadnout dech.
„Bille!“ zasténá na oplátku mé jméno a jak prudce přirazí, vyklouzne mi z půlek.
Oddechnu a hned si ho tam hezky vrátím a začnu k sobě půlky stahovat víc a víc. Bože, nejradši bych se na tohle vykašlal a rovnou se s ním pomiloval. Chci ho v sobě cítit, chci ochutnat tu slast.
Znovu začne přirážet a sténat. Netrvá dlouho a už cítím, jak mu v penisu cuká. Chytnu si svůj penis a začnu po něm zprudka rukou přejíždět. Nechybí mi moc do toho, abych se udělal. Když cítím, že už bude, snažím se přirážet ještě víc, ale aby byl pořád ve mně, chci to cítit, až se udělá. Najednou ucítím, jak vystříkne. Ucítím všude vzadu mokro, až mi vyklouzne a ucítím horkou tekutinu až na zádech.
„Kurva… Bože…“ dýchá splašeně Tom a otírá si čelo od potu. No, tak to je moc pěkný. Mám pocit, že to mám asi všude. Ale nevadí. Ještě trochu se na něm pohybuji, ale jen slabě. Chci to z něj dostat do poslední kapky. Po chvíli sám začnu cítit, že to na mě jde.
„Ooh… mm… asi už…“ vzlyknu hlasitě.
„Dělej. Přímo sem. Uvidíme, jakou máš trefu,“ ukáže si přímo na pupík a pobaveně mě se skousnutým rtem pozoruje.
„Nech toho,“ vzdychnu a pokračuju. „Radši kdybys… mi to… udělal.“
„Fajn,“ odsouhlasí. Sundá mi obemknuté prsty z penisu a vezme ho do své ruky. Pěkně pevně ho stiskne a začne rychle pohybovat rukou. Opřu se o jeho stehna a sleduju to.
„Ježiši, jo…“ zakláním pořád tak prudce hlavu. Nezvládám to udýchávat. Palcem mi několikrát přejede po vlhké špičce a stiskne mě ještě pevněji. Honí mi ho tak strašně rychle, jeho pohyby rukou jsou tak intenzivní. Nahlas křiknu jeho jméno a několikrát nahlas zasténám a potřísním Toma touhle mírně slanou lepkavou polevou.
„Mmhh… aam…“ oddechuju.
„No, trefu moc nemáš,“ zasměje se a stále hýbe rukou, už jenom tak pomalu, aby ze mě dostal všechno. Obejmu ho kolem krku a doslovně se s ním svalím na postel.
„Miluju… tě,“ pošeptám udýchaně.
„Já tebe taky, Bille. Ale slez ze mě,“ shodí mě ze sebe. Začne si prsty jezdit po břiše a pak začne zkoumat moje sperma. Natahuje ho mezi prsty, až si prsty strčí do pusy. Zamlaská.
„Ohh,“ oddechnu se smíchem. „To ti tak chutnám?“ zeptám se pobaveně. Nic neřekne a otočí mě na břicho. Projede mi prsty půlky a pak prsty znovu olízne. Znovu zamlaská a přimhouří oči.
„Tvoje mrdky jsou víc slaný než moje. Zajímalo by mě, čím to je,“ zamračí se zamyšleně a zas si lehne na záda vedle mě.
„Ježiš, Tome, ty jsi hroznej vědátor,“ začnu se smát. Zasměje se a znovu si vymáchá prsty v tekutině na svém břiše. Přistrčí mi je k puse.
„Ochutnej to,“ řekne tiše a zaujatě mě pozoruje.
„Ne, to je dobrý,“ zasměju se tiše. Ne, že by mi to tolik vadilo, ale…
„Chci, abys ochutnal svoje sperma. Notak,“ otře mi prsty zlehka o rty a s úsměvem mě pozoruje. Přivřu oči a olíznu si ten ret.
„Přijde ti tohle sexy?“ pousměju se pak.
„A víš, že docela jo?“ zakření se a dlouze mě políbí.
Pak se posadí a skloní se k mým zádům. Začne ze mě slízávat a slíbávat sperma. Zavřu oči.
„Já už nic… nic neříkám,“ pošeptám a nechám ho. Jestli se mu to líbí, proč ne, ale překvapuje mě. On a slízávat svoje sperma…? Pomalu se polibky přesouvá k mému zadečku.
„Mhh,“ vydechnu s úsměvem a skousnu si spodní ret. Dá mi polibek na levou půlku a pravou pohladí dlaní.
„Nedělej to,“ řeknu a zavrtím sebou.
„Bille, notak. Co ti vadí?“ povzdechne smutně. „Jsi nádhernej, tak mě nech tě obdivovat…“
„Nádhernej?“ zasměju se. „Ty máš snad horečku.“
„Jsi nádhernej. A o tom nehodlám diskutovat,“ pohladí mě po zadečku.
„Ale já si to nemyslím,“ ucuknu se smíchem.
„Bille, notak,“ povzdechne. „Jestli se se mnou budeš někdy milovat, budeš si muset zvyknout, že budu často v tvém zadku. Ať už prsty, jazykem nebo… ptákem. Tak proč bych tě nemohl trošku poznat alespoň na povrchu?“ řekne tak strašně vážně a láskyplně.
Zasměju se. „Jsi sladkej, víš to?“
„No vidíš. To je to, o čem mluvím. Já tobě připadám sladkej a ty mně nádhernej,“ pleskne mě zlehka přes zadek.
„Auuu,“ zaúpím a pak se začnu smát. „Dobře, máš pravdu. Ale víš jak připadáš ty mně?“ řeknu a otočím se trošku k němu. „Jsi dokonalej.“
„To ty taky, zlato,“ zakření se a zas mě otočí. Skloní se k mému zadečku.
„Dobře, klidně si hraj,“ zasměju se.
„Oh, super,“ uslyším v jeho hlase nadšení a mokře mě políbí na pravou půlku. Už se ani nepokouším vzdorovat, jen tak klidně ležím a nechávám ho. S ním mi nepřijde nic divné, špatné, zvrácené. Naopak, s ním je vše normální a přirozené.
Prstem mi jezdí po čárce a zajíždí pomalinku hlouběji.
„Uvolni se,“ zašeptá a znovu mě políbí na zadeček. Poslechnu ho a uvolním se. Pomalu a opatrně mi prsty od sebe roztáhne půlky. Přivřu oči. Snažím se to vnímat jen v těch dobrých pocitech.
„…líbí se ti to aspoň trošku?“ zeptá se tiše a hladí mě po zadečku a líbá.
„Jo…“ vydechnu. Chci to vnímat co nejvíc.
„Nerad bych dělal něco, co se ti nelíbí,“ špitne.
„Já bych se ozval, neboj se…“ uklidním ho.
„…dobře,“ řekne sotva slyšitelně a znovu mě prsty pomalu roztáhne. Uvolním se a nechávám ho. On ví, že když něco nechci, dám to znát. Začne mi prstíkem pomalinku jezdit kolem otvoru. Cítím, jak tam roztírá své sperma. Je to příjemný. Víc než příjemný. Trošku sebou občas cuknu a stáhnu se. Roztáhne mě hlouběji a jen po okraj do mě zajede prstem, objede dokolečka otvor… pomalinku a s citem. Skousnu si spodní ret. Poznávám něco novýho, naprosto novýho a zatím perfektního. Pomalu prstem zajede hlouběji.
„Nebolí…?“ zašeptá.
„Nee,“ oddechnu a naopak proti němu zadeček trošku vyšpulím. Prstíkem zajede ještě hlouběji a zatočí s ním ve mně.
„Sss,“ usyknu vzrušením a zatnu trošku ruku v pěst. Prst vytáhne a druhou rukou mě pohladí po zádech. Znovu mě roztáhne a ucítím, jak se obličejem ponoří mezi mé půlky. Začne mi tam spouštět sliny. Jen víc pootevřu rty a oddechnu. To je úžasný. On je tak citlivý… Poodtáhne se a začne si to tam prstem roztírat. Znovu ho do mě pomalu celý zasune a jemně mě políbí na levou půlku.
„Tome, Tome…“ cuknu sebou a zvednu hlavu. Najednou dýchám tak zatraceně zprudka. Nečekal jsem, že to půjde tak dobře. Ale on ihned prst vytáhne.
„Promiň, promiň. Já…“ začne se hned vystrašeně omlouvat.
„Ne, ne… Udělej to znovu, prosím,“ vzdychnu a hezky na něj vystrčím zadeček.
„Vážně?“ znejistí, ačkoli slyším jeho překvapení.
„Jestli ti to nevadí, tak… jo,“ pousměju se.
„Ne, mně se to líbí,“ slyším v jeho hlase úsměv a znovu mě roztáhne. Usměju se. Jsem rád, že je spokojený.
„Mně taky,“ hlesnu.
Nasliní si prst a znovu s ním do mě zajede, tentokrát už lehce. Začne s ním uvnitř mě točit. Začnu se automaticky vzrušením stahovat.
„Sakra,“ zamumlá Tom a přestane prstem točit. Když se zase povolím, začne s ním pomalu hýbat, ven a dovnitř, ven a dovnitř.
„Ahh…“ oddechnu a přirazím trošku proti jeho prstu.
„Bille?“ osloví mě.
„Hm…?“
„Myslíš, že bys mohl vylézt na čtyři? Já bych k tobě měl lehčí přístup, víš. Hlavně, když se zase začneš stahovat,“ pousměje se.
„Jo, hned…“ řeknu rozechvěle a kleknu si na čtyři. Ruku mi položí na záda a prohne mě, abych měl ve vzduchu jenom zadeček. Dá mi pod hlavu polštář, abych se zřejmě měl čeho chytit a znovu mě pohladí po zádech. Prstíkem zajede mezi mé roztažené půlky, až nakonec zajede do mého otvoru a začne zase pohybovat. Šlo to tak snadno.
Jen spokojeně vydechnu a přivřu oči. „Ještě…“
„Můžu… zkusit dva? Už jsi trošku povolenej,“ zeptá se nejistě.
„Jo,“ řeknu naprosto jistě.
„Dobře,“ řekne tiše. Prst vytáhne a nasliní si dva prsty. Znovu si to tam trošku rozetře a začne je do mě pomalinku zasouvat. Trošku to bolí. Ale snažím se ani nemuknout, ono to povolí. Co nejopatrněji je do mě celé zasune a drží. Čeká, až si přivyknu.
„Au…“ na čele se mi udělá vráska. Pomalu k němu přirazím.
„Přestaň,“ přichytí mě. „Musíš pomalu nebo tě to bude bolet a to já nechci,“ povzdechne a jemně s nimi ve mně začne točit.
„Je to… dobré,“ pošeptám a usměju se. „Zkus to víc…“
„Bille, nikam přece nepospícháme. Nejsem si jistý, jestli to…“ Najednou ho přeruší zašramocení repráku, odkud se ozve letuščin hlas.
„Pane Kaulitzi, vím, že jste si přál, abych vás nerušila, tak vám to musím oznámit takhle. Brzy vlétneme do mraků a očekáváme turbulence. Tak se prosím připoutejte,“ požádá nás a zase reprák ztichne. Zůstanu nehybně na čtyřech.
„Já věděl, proč ji nemít rád…“ řeknu se smíchem. „Máme spoustu času a děkuju, i tohle bylo dokonalý. Chci s tebou poznat všechno,“ pošeptám, otočím se k němu a jen ho dlouze políbím. Postupně se oblékneme, a když se dáme trošku do pořádku, jdeme si raději sednout. Oba moc dobře víme, že mi letadlo nedělá dobře. A navíc… stejně budeme zase spolu.
autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
betaread: Janule

5 thoughts on “Obsession 24.

  1. Já sem právě asi umřela…:D 😀 Tohle je jedním slovem dokonalost…já tuhle povídku tak miluju, prostě nejlepší. 😀 😀 (Akorát se netěšim na ty horory pak…)

  2. Já jsem náhodou ráda, že přišla ta turbulence xD Letadlo mi na jejich první společný sex nepřijde vůbec romantické =) A ta letuška, skoro jsem čekala, že k nim vrazí…
    Ale nejvíc se mi líbilo na začátku, jak Bill myslel na Toma, to bylo krásné ♥

  3. Já asi nedýchám…:D dokonalý,naprosot dokonalý…jak se oba snaží navzájem poznávat a tak 🙂 aww ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics