Sexgötter 2/3

autor: Sch-Rei a Kerli

Bill: Sch-Rei
Tom: Kerli

Tom: S vykulenýma očima koukám na Billa a on zas na mě. „Billi? Necháš mě alespoň v klidu pustit do dývko? Děkuju, lásko…“ usměju se, pohladím ho po tváři a pokračuju na cestě do pokoje. Sehnu se pod postel a vytáhnu velkou krabici, ve které se ukrývají jen ty nejlepší kousky. Začnu se tam přehrabovat, dokud s vítězoslavným úsměvem nevytáhnu tu správnou krabičku s DVDčkem. Zapnu telku, strčím dývko do přehrávače a stisknu PLAY. Skočím na prostorné letiště a Bill za mnou

Bill: Ležíme na posteli a už to asi za chvíli začne. Teda určitě! Jak já se znám, buď celý zrudnu, nebo bude mít Tom velkou modřinu, protože má stehno hned u mého rozkroku. Ale když pomyslím na to, že za chvíli už Tom bude tam, kde ho chci ze všeho nejvíc… Myslím, že k té modřině za chvilku dojde…

Tom: Pootočím hlavu na Billa a mám tu čest zahlédnout jeho rudnoucí obličej. Uculím se a vezmu ho paží kolem ramen, aby si dal hlavu na mé rameno. Film se mezitím spouští a běží úvodní titulky.  
Bill: Jenom tak při těch titulkách přemýšlím… Co kdybychom si to s Tomem taky natočili? Zkusím to Tomovi pak nabídnout, možná během filmu. Skončily titulky, a na obrazovce jsou dvě postavy. Přitisknu se víc k Tomovu nahému tělu a snažím se ještě víc nezrudnout. No co? Oba tady ležíme nazí a navíc se budeme dívat na péčko. Ale jak se znám, tak hned v první chvilce se na Toma vrhnu.  
Tom: Film už začíná  a jsou tam dva kluci, přibližně v našem věku. Začíná to skoro jako každý jiný péčko. Jdou do kuchyně-bla bla bla-, a tam se začnou osahávat a podobně. Začíná líbačka a už se táhnou nahoru do pokoje. Úplně mi to připomnělo mě a Billa před chvílí. Cítím, jak se ke mě Bill čím dál víc tiskne. Svou ruku, kterou mám na jeho ramenou, posunu níž kolem pasu a hladím ho po boku.  
Bill: Ten ehm… Filmík se začíná rozjíždět, ale já tam místo těch dvou týpků vidím sebe s Tomem. Rukou mu hladím bříško, a mám co dělat, abych se z té představy, že jsme tam právě já a on, nevzrušil. I když… Nemám k tomu vůbec daleko, právě naopak. 

Tom: Uh… Bill už se ze začátku stačil na mě přilísat a teď mi tu hladí bříško. Tímhle stylem se mi brzo postaví! Mezitím se ti dva kluci už stačili vysvlíkat a ten jeden už se sápe po rozkroku toho druhého týpka. Představa mě a Billa, že děláme přesně tohle, je… uhh… začíná mi ‚tam dole‘ cukat.  
Bill: Aaa, já to snad nevydržím! Stačí jenom ten pohled, a už bych se na Toma hladově vrhnul a nepustil ho! Nenápadně ruku z bříška přesunu do jeho klína a nechávám ji tam položenou. Za chvíli začnu pohybovat s rukou přesně jako jeden ten kluk ve telce a s pootevřenou pusou sleduju toho kluka, aby to měl přesně tak i Tomí.  
Tom: „Sss… ahh,“ syknu, když mi Bill najednou obtočí prsty kolem té ‚vzdouvající se věci‘ mezi nohama. Otočím se na něj, ale on zažraně civí na obrazovku. Stočím pohled k televizi, až si uvědomím, že se bráška snaží o totéž, jako ti dva na obrazovce. Pokrčím nohu, stejně jako ten jeden a svou rukou se Billovi prohrábnu ve vláskách.  
Bill: „Tomí, mohl by sis prosím tě sednout zádama k oknu?“ Pobídnu ho, aby si sedl levým bokem k televizi, aby se mi při činnosti, na kterou se chystám, dobře sledovala televize. Chci udělat to, co ten kluk. „Díky, lásko…“ Usměju se, když se tak posadí. Roztáhnu Tomovi nohy a vezmu si ho do pusy. Jazykem obkružuju jeho špičku.  
Tom: Usměju se, když mě Bill začne řídit, jak si mám sednout. Vtěsná se mi mezi nohy a hned mě začne zpracovávat. Očkem sleduju dění v televizi. Ten kluk, co je ve stejný poloze jako já… nebo spíš… já jsem ve stejný poloze jako on, začal pěkně vzdychat. Otočím se zpátky na Billa. „Oooh, Billi… jo… mmh,“ zasténám a zakloním hlavu.  
Bill: Jako ten kluk v televizi, ho začnu zpracovávat rukou. S každým Tomovým stenem pohyb zrychlím a párkrát ho políbím na špičku. Oddělám ruku a po celé délce ho olíznu. Přidám si i něco svýho, a to je, že ho začnu dráždit kovovým předmětem v mém jazyku. Naposledy se to Tomovi hodně líbilo.  
Tom: Musím se rukama zapřít o postel. „Aaaah!“ propnu se v zádech, když se mého vzrušení dotkne ta kovová věcička. Tímhle mě Bill dokáže fakt dostat! „Sss…“ syknu, když opětovaně cinkne činkou v jazyku o vrcholek.  
Bill: „Líbí?“ Usměju se na něj a ponořím si ho úplně celého do pusy. Ale jde to těžko s jeho velikostí! Jako ten kluk v telce si strčím ruku do klína, a začnu s ní jemně pohybovat, ale víc se věnuji Tomovi.  
Tom: Prudce vydechnu,“Jo!Sakra… jo… líbí!“ Mmm… ale nelíbí se mi, když nemůžu Billa uspokojovat sám, ale zatím to nechám jen tak být. Uvidíme, jak to bude pokračovat. Přivírám oči a ztěžka polykám, když si mě bráška vzal celého do pusy… nebo… alespoň část mě.  
Bill: Pustím Toma, a jako ten kluk mu nohy dám k sobě a sednu si mu na stehna těsně před klín. Vezmu si ho zase do rukou a rychle zapohybuju. Sleduju svoje ruce, ale zároveň televizi, abych nebyl nějak pozadu.

Tom: Sedím, zakláním hlavu a držím si Billa jednou rukou za bok. Kmitá mi rukama v klíně, až mi z toho jde hlava kolem. Mrknu zase na televizi a stejně jako ten jeden kluk, brášku chytnu rukou za zadeček a druhou přejíždím po jeho nevyspělém hrudníku.  

Bill: Pustím ho, a mrknu na telku. Zaksichtím se na Toma a slezu z něj. Chvíli na mě zírá, ale když se podívá na televizi, tak mu to dojde. Vyšpulím na něj zadeček, a čekám na něj…

Tom: Bill přestane a já nic nechápu. Pak se mrknu zpátky na televizi a sleduju, jak se to ti dva kluci chystají spolu rozdat. Vzrušení mi stouplo nejmíň o 70%. Pohladím Billa po zádech, za což mi je odměnou zavrnění, chytnu ho za boky a nasměruju se k jeho vstupu. Mírně zatlačím a začínám se do něj nořit.  
Bill: Tom do mě vstoupí, což mě přinutí k dlouhému stenu. „Aachh… Tomí…“ úplně si to užívám. Když se pomyslím, že tady napodobujeme nějaký porno. Aw, něco neskutečného. Jsem děsně vzrušenej z pohledu na ty dva v bedně, co tam prováděj a stokrát víc z toho, co tady provádíme my.  
Tom: „Mmm…“ zamumlám si a nakonec do něj prudce přirazím. Ty vole, tohle mě nikdy neomrzí! Ušklíbnu se, když Bill trhaně zavzdychá. Začnu do něj přirážet a naše steny se odráží v prostorném pokoji o červeně malované stěny. Stejně jako ten týpek se sehnu, vezmu do ruky Billovu vztyčenou chloubu a začnu tvrdě pumpovat sladěně se svým přirážením.  
Bill: „Emm… Tome… JO!“ Tom zrychluje přírazy a rukou mi pohybuje v klíně. Aaaw, dneska to bude dlouhý, krásný den! Dnešek je jeden z těch našich nadržených. To si vždycky užíváme celej den! „Aaa, Tomííí…“ stále sténám. Chytnu se na chvíli pravou rukou za zadeček, ale po Tomově přírazu ji vrátím zase zpět.  
Tom: „Oh… yeah… Bille… láskoo…!“ zasténám a prudce přirážím. Už ani nehledím na děj ve filmu a dávám do toho celou energii. Jednou rukou se zaháknu o Billovo rameno a nabodávám si ho na sebe co nejhloub. Točí se mi vzrušením celá hlava. „Mmm… Billíí…!“ vykřiknu a plesknu pánví o jeho zadeček.  
Bill: Přirážím zadeček proti němu. „Mmm, Tomííí!“ Tom zrychluje pohyby rukou a zrychluje přírazy jako v nějakém transu. Už vůbec nehledí na film, ale dělá všechno podle sebe! „Wwrr…“ Zakňučím, když Tom přirazí…

Tom: Rukama zvednu Billa tak, aby klečel natisklý přesně na mě, jednou rukou ho pevně obejmu kolem bříška a druhou rukou pořád pumpuju. Začnu opět rychle přirážet a přitom brášku líbám na krku. Občas, když se někde přisaju, tak to zanechává malé zarudlé flíčky, které pak ošetřuju jazýčkem. „B-Bille… jak… jak jsi n-na tom…?“ vzrušeně mu zasténám do ouška, které pak olíznu

Bill: „N-no… A-asi…  už… už… Skoro! T-ty?“ pootočím hlavu. Jsme úplně jinde než ve filmu, ale to vůbec nevadí. Tom začne rychleji přirážet, a pohybovat rukou… Cítím to známé cukání v podbřišku.  
Tom: „Uhh… J-já?… s-sakra…“ ztěžka ze sebe dostávám, „… už… už…!“ vykřiknu a začnu přirážet a pumpovat na maximum. Najednou ztuhnu a cítím, jak se tvrdě uvolňuji do Billa. Ten zalapá po dechu a zasténá. Mezitím ucítím na své ruce teplou tekutinu. Složím vyčerpaně svou hlavu mezi Billovo rameno a krk a zhluboka se vydýchávám. „Bille… to bylo… dokonalý…“ zašeptám, vyjdu z něj a otočím si ho čelem k sobě. Tou čistou rukou si ho přitáhnu za týl a hluboce políbím.  
Bill: „Jako vždy, Tomí…“ šeptnu a užívám si momenty Tomových doteků. Vracím mu hluboké polibky a rukou ho hladím po zádech. Druhou rukou si pohrávám s jeho dredama a nohu mám položenou přes jeho. „Tomí, co chceš dělat večer? M-můžeme třeba někam zajít, hm?“ zašeptám, a pohladím ho po tváři.  
Tom: Usměju se. „Klidně můžem. Kam bys chtěl, broučku?“ optám se. „Lásko, hned jsem tady… musím do koupelny. Zatím si rozmysli, kam by jsi chtěl, ano?“ oznámím mu a políbím na čelo. Vysíleně se zvednu z postele, seskočím na zem a po plovoucí podlaze si to mířím do vedlejší koupelny. Vklouznu tam, zapnu kohoutek a začnu si omývat ‚pošpiněnou‘ ruku. Ještě si opláchnu obličej, zavřu kohoutek a otřu si ruce. Vyjdu z koupelny a vlezu si zpátky za Billem.  
Bill: „Taaak, třeba… Co kdybychom si zašli někam na pizzu? A pak bychom se třeba mohli jít projít… ehm… do parku?“ Usměju se, a pohrávám si s konečky svých černých vlasů. „A nebo bychom mohli jít třeba jenom na zmrzlinu… Sice bude už večer, ale v parku je takový no, stánek a tam mají zmrzlinu, hm?“ Napadlo mě, když jsem si vzpomněl, že máme ještě jednu tu dobrotu v mrazáku.  
Tom: Zmrzlinu bych si teď  fakt dal. „Určitě. Tak se půjdem připravit ne?“ navrhnu a vezmu Billa za ruku, se kterou si různě hraju. Různě ji hladím a otáčím. Pak se zvednu a odkráčím k velké skříni, kterou následně otevřu. Přejdu ke své hromádce oblečení, opřu se rukou o roh skříně a zamyšleně přemýšlím nad tím, co si mám vzít na sebe. Poslední dobou jsem děsně vybíravej. To jsem určitě ‚chytl‘ od Billa.  
Bill: Pozoruju Toma, jak se nemůže rozhodnout, co si obleče. Hm, tohle já znám! Vždy mám plnou skříň oblečení, ale nakonec nemám co na sebe… Přejdu za ním ke skříni a z Tomovy hromádky s oblečením vytáhnu jeho maxi modrý triko s nějakým nápisem. Držím ho před ním a usmívám se. „Tohle se ti nelíbí? No, mně teda jo!“ Culím se, a čekám na Tomovu reakci.  
autor: Sch-Rei a Kerli
betaread: Janule

5 thoughts on “Sexgötter 2/3

  1. Se vsadím, že na Toma nemají ani ti z toho porna, co se na něj kluci dívali xD
    "Poslední dobou jsem děsně vybíravej. To jsem určitě 'chytl' od Billa", tak to se chechtám ještě teď xD

  2. [1]: 😀 😀 😀 Tou první větou jsi mě úplně odrovnala 😀

    Neúnavní. Ti dva mají takovou výdrž, že už jim to skoro přestávám věřit 🙂

  3. tak tohle vážně nedávám to sou fakt nadrženci mno u Tomana mě to nepřekvapuje ale Billí se nám rozjíždí

  4. …heh…:D tak jako toto bylo suprový…oni jsou tááák nadržení…:D ne že by mi to vadilo…:D super, jsem zvědavá, co vymyslí příště…:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics