Ve sprše

Ježíšku, tomu Billovi to tam ták sluší… jak je krásně mokrej… koukám, že používá kvalitní kosmetiku, že není vůbec rozmazanej… 😉 Krása. Úžasná montáž, jako vždy od Monicy.
Jsou tak roztomilí… 😀 tulej se jako dva tuleni, člověk by je samou láskou sežral… :o) J.
by Monica
ve sprše

16 thoughts on “Ve sprše

  1. Naprosto úžasné a kupodivu to na mě působí krásně nevinně…♥♥♥
    Bill tady v těch vlasech vypadá úchvatně =)♥

  2. Tak se uprimne a bez muceni priznam, ze to je asi prvni fotomontaz vubec, na kterou cumim jak puk a jenom kroutim hlavou. Podotykam, ze jsem nejake silene prehrsle montazi nevidela, ale z toho, co jsem shledla, mi toto prijde jako naprosty skvost. To je fakt asi prvni obrazek vubec, kdy mi to hlave zacina srotovat a uvazuji o tom, ze bych docela rada vedela, jak se takove povedene montazky delaji, protoze ja na tadyteto nevidin jedinou chybicku. Profik mozna neco vzdycky vyskrabne, co by se dalo zkritizov, ale ja jakozto laik vidim jenom dokonalost. A Billovi ty vlasy tak slusi. Jeste, kdyby Billovi na jeho pravem boku bylo videt jen kousinek jeho hvezdy a na jeho zvednute ruce se objevilo Freiheit89, tak bych se fakt asi uplne svezla ze zidle.
    Bajecne, zkratka nadherne. A ten popisek k tomu taky nema chybu. Monika fakt umi.

  3. Bill je celej kvalitní!!!♥ A Monica úžasná, miluju její výtvory, vypadá to jako právě vyblejsknutý foťákem…:-D Skvělý!!! xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics