Most wanted – First in the Blacklist 34.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

449
(Bill)

Když jsem s Adrianem seděl v té cukrárně, absolutně jsem neměl náladu na nic. Nejvíce mě dorazil pohled servírky, který po mně hodila. Bylo to něco jako: Zase s jiným chlapem?
Měl jsem dost. Když  se Adrian zvednul s tím, že si odskočí, počkal jsem, až odejde a ihned se vypařil. Šel jsem kousek do parku. Trošku si provětrat hlavu a hlavně se uklidnit. Spatřit Tomovo auto a vědět, že je někde nablízku…. Moje vnitřnosti se sevřely zvláštním pocitem. Prvně jsem se strašně bál, ale pak mě napadlo, jak by zareagoval, kdyby mě viděl s jiným.  
Došel jsem do garáží. Nikdo tam naštěstí nebyl, takže jsem si zalezl k sobě a zamknul za sebou. Chci klid. Už mám Adriana plné zuby. Lehnul jsem si na gauč a koukal do stropu. Viděl mě? Poznal mě? Jaký měl pocit? Sakra. Chci vědět odpověď. Uběhla si hodina, co jsem se vrátil domů a klepal mi na dveře Adrian. Neodpovídal jsem, byl jsem naprosto potichu. Neměl jsem na něj náladu. Lehnu si konečně do postele. Trošku se užírám. Konečně jsem sem sám, takže k tomu mám příležitost. Přivírám oči, když v tom mi zapípá mobil. Omg, sms. Někdo si na mě vzpomněl. Mám chuť se na to vybodnout, protože mobil je až někde u ledničky, ale nakonec se zvednu a dojdu si pro něj. Beztak to bude Adrian, a jeho: jsi v pořádku Bille?… nebo ségra a její: hodíš mě do města? A nebo operátor: Vážený zákazníku, uhraďte fakturu. Odfrknu si. Nikdo jiný mi nepíše. Pořádně si zívnu a konečně otevřu zprávu. 

Oči se mi rozšíří, když  spatřím JEHO jméno. Polknu. Srdce prudce bije o hrudní koš. Tep se mi zrychlil. Chvějící prst zmáčkne ‚číst‘. Zadržím dech.
‚Ty už za mě máš náhradu, koťátko?‘ vyvalím oči. Polknu. Na chvějících se nohou dojdu k posteli a sednu si. On mi po tom všem ještě píše ‚Koťátko‘? Si myslí, že jsem nějaké hej nebo počkej? Si myslí, že se z něj podělám? ale já jsem…já jsem… z toho pořádně v hajzlu. Viděl mě, viděl mě s Adrianem a nedalo mu to. Chci mu odepsat? Nevím, sakra, já ani nevím co mu odepsat. Stisknu ‚odpověď.
‚Ty už nemáš privilegium říkat mi koťátko, šikulko‘ moje prsty se rozeběhly po klávesnici. Odeslal jsem. Ani ne za pár vteřin mi přišla další smska.
‚Tuhle reakci jsem čekal 🙁 chybíš mi‘ zkroutí se mi prsty u nohou.

‚Chybí ti ten pocit, když si do mě tvrdě přirážel a díval ses do mé  zlomené, ponížené tváře?‘ neroztaju ne. Tvrdě do něj!

‚Ne! Chybí mi ten pocit, mít tě u sebe. Ten pocit, který mě ovládal, když si mě prvně vzal za ruku. Když si se ke mně tak roztomile tisknul. Potřeboval si chránit.‘ 

‚Tenkrát jsem ještě nevěděl, že potřebuju chránit před tebou!‘

‚Bille, tohle neříkej, byla to největší chyba mého života.‘

‚Ano, to byla! A mimochodem, slyšel jsem, že ty už taky nejsi sám‘  odešlu a vypnu si telefon. Proč mi, sakra, psal?! Absolutně mě rozhodil. Položím hlavu na polštář a rozbrečím se. Znova, opět, zase. Zase mám ten pocit ponížení, pokoření. Látka tlumí mé vzlyky. Tohle je na moji psychiku vážně moc. Ztrápený, zlomený usnu i s mobilem v ruce.

(Tom)

Sakra, musel se o Mie dozvědět. Jen mu odepíšu: ‚Ona pro mě neznamená tolik, co ty. Teď už to vím‘ odešlu a čekám na doručenku. Nepřijde. Zklamaně vydechnu. Ale na druhou stranu, nečekal jsem, že by mi odepsal.
Zapálím si cigáro. Tohle potřebuje nikotin. Posadím se a opřu se o čelo roztaženého gauče. Totálně jsem to posral. Nejradši bych jel za ním, chytil jej do náruče, žádal pokorně o odpuštění, o druhou šanci. Mia mi vleze do zorného pole.

„Tome, ty tady kouříš!“ vypískne káravě.
„Mno a? Kouřil jsem tu před tím, budu tu kouřit i teď! Je to můj byt!“ vyjedu na ni. Už mi fakt ale fakt leze krkem! Kvůli ní jsem zahodil vše s Billem? Já jsem takovej kokot!
„Proč jsi na mě tak zlý?“ 
„Nech mě spát.“ Zamručím a otočím se k ní zády.
„Co se to s tebou děje?“ 
„Se mnou? Se podívej na sebe! Šaty od Gucciho, bože, a prej, že se něco děje se mnou. Víš, co? Vypadni do ložnice a dej mi aspoň dneska freetime!“ uslyším jen bouchnutí dveří. Ty vole, ona odešla z bytu? Pomalu se zvednu a jdu to očíhnout. Nikde nikdo. Vytáhnu z baru vodku. Pořádně si loknu. Fuj, to je hnus! Ale dám si další lok a další a další a další…

***

Vratce lezu do schodů. Snažím se dělat co nejmenší randál. Dobelhám se až k Billovým dveřím. Na třetí pokus chytnu kliku.
„Scheisse, kam zdrháš?!“ vyjedu na kliku. To je neskutečný, jak rychle zdrhá. Konečně ji chytnu, potvoru, a zatáhnu. Zamčeno. Snažím se lehce zaťukat, ale vyjde z toho dost solidní zabušení.
„Koťááááááááááááátko, otevři.“

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

13 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 34.

  1. Titulování "koťátko" a "šikulko" mě sice pobavilo, ale stejně bylo pro mě tím hlavním, že Bill dokázal Tomovi napsat, že tehdy nevěděl, že potřeboval nejvíc chránit před ním samotným. A další důležitá věc, konečně Tommy přiznal, že je pro něj Bill důležitější jak Mia. A tohle mi udělají autorky teď, když konečně Toma nesnáším a co práce mi to dalo 🙂

  2. Tak to jsem zvědavá, jestli mu Bill otevře. Sice silně pochybuju, al všechno je možné. To s tou klikou bylo skvělé, živě si ho dokážu představit.
    Ale…jestli Toman zase něco v opilosti Billovi udělá, tak to už bude úplně v prdeli

  3. ta poslední věta mě todělala prý kotááááátko otevři! Škoda že tam jde pořádně vozralej i když by mě zajímalo jak se v tomhle stavu dokázal dostat až k němu do garáží xD

  4. Mmm, tak to bude vážně milé překvapení – opilý Tom xD
    Jsem vážně zvědavá, jak na něj Bill zareaguje. Já bych tedy nevěděla, co dělat.. xD

  5. Teda ten Tom je neskutečný!! Takhle drze otravovat, potom, co Billovi udělal, ale jsem ráda, že ho Bill odpálkoval, i když vím, že mu jednou stejně odpustí, tak chci, aby jeho nezájem trval co nejdéle…
    A ta poslední věta mě úplně odrovnala…

    [5]: Myslím, že když Tom odcházel z domu, tak byl opilý jenom mírně a jak se postupně cestou posilňoval, tak k Billovi dorazil v tomhle stavu xDDD

  6. Pane bože, něco se určitě stane, cítím to v kostech… Musí se něco stát, na tohle čekám od doby, co se od sebe ti dva odloučili!
    Prosím, ať se k tobě vrátím, nebo vážně umřu… Tohle byl dokonalý díl… Aspoň byli v určitém kontaktu.. A Už taky víme, že Tom udělal největší blbost v životě! Potřebuju další díl, potřebuju to jak drogu! začínám být na téhle povídce závislá!!! 3

  7. No tak to som teda veľmi zvedavá ako to dopadne. A ale ten Tom ma teda nápady dúfam ze to nepokafre ešte vias ako sa mu to už podarilo. Obdivujem Billla že vobec odpísal.

  8. Spoň byli v kontaktu! Bože udělej něco! Další díl a a ať se v něm něco stane! Já je chci u sebe. Krásnej díl :))

  9. AAAAAAAAAAAAAAAAH!!! Toto robíte naschvál, že???? TAK krátke časti T.T…. máte šťastie že som tak trpezlivá, inak…. inak by sa nič nedialo n.n….. no proste úžas a ja už nemôžem vydržať do ďalšej časti XD

  10. Och ten Tom je tááák inteligentný xD… no to je super keď dojde k Billovi totálne na sračky… som zvedavá či mu otvorí… ale som rada že si Tom konečne uvedomil aký je koko*… a Mia odišlaaaa 😀 to je skvelééé 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics