4th birthday!

Tak, dneska máme 26. listopadu 2010… ví někdo z vás, proč s tím tady dneska otravuju? xD
Nejspíš ne, takže to prozradím – 25. listopadu v roce 2006 jsem měla ten osudný nápad udělat blog, který se bude týkat jenom Billa, Toma a twincest tématu.. a hned den na to jsem – nečekaně – založila tenhle blog. 🙂 Takže ve stručnosti – dneska máme oficiálně čtvrté blogové narozeniny! 🙂
volejte sláva a tři dny se radujte 😉
4yearsbday
Tenkrát mě zdaleka nenapadlo, že jednou bude twincest v ČR tak oblíbené téma, že twincestní povídky bude psát tolik úžasných autorů a hlavně, že to všechno vydrží takhle dlouho..xD Takže bych chtěla moc poděkovat těm, kdo to všechno umožnili..těm, kdo tvoří nebo tvořili tenhle blog se mnou, tudíž Januli a Nicky, všichni víme, že bez nich by to tu zřejmě zelo prázdnotou x) .. Taky bych chtěla poděkovat všem betareaderům, co nám kdy pomáhali, všem, co nám kdy poslali nějaký svůj výtvor, všem autorům i překladatelům povídek, a hlavně všem, kdo sem kdy chodili, psali komentáře a tím stvořili tuhle skvělou twincest komunitu.. nebýt vás a vašich komentářů, nejsem si jistá, jak dlouho by to trvalo, než bychom se s tím rozhodly seknout..xD
Za ty čtyři roky nám pánové od Toplist napočítali přes 1 976 500 přístupů – což znamená necelé dva miliony návštěv a to je aspoň tak milionkrát víc, než jsem kdy očekávala..xD
Ale vysoká návštěvnost samozřejmě není tím, co se mi na tomhle blogu líbí nejvíc. Je to v tom, kolik příběhů už se na tomhle blogu stačilo odehrát, kolikrát jsme už dokázali, jak dokážeme držet spolu a jen tak se nedáme ;), kolik lidí se tu seznámilo, a především kolik lidí tu našlo něco, co je baví a v čem jsou dobří… a kolik jich tu našlo lidi, kteří to dokážou ocenit.
No, aspoň doufám, že nejsem jediná, kdo to vidí takhle… abych to zkrátila – je to o důvod víc, proč dneska slavit..tak doufám, že aspoň nějaká sklenička dneska padne na twincest.blog.cz a že sem nepřestanete chodit a tvořit 🙂
Ještě jednou všem moc děkuju, že to s náma zvládáte a vracíte se k nám.. a doufám, že budeme mít blogové narozeniny ještě aspoň párkrát.. jednou za čas se to všechno musí shrnout..:)
°°°
A ještě něco – jestli si někdo vzpomíná na tenhle obrázek, napište do komentářů, zajímalo by mě, jestli tu ještě někdo je 😉
first layout
Je to záhlaví z úplně prvního designu na twc blogu… chlapci nám..lehce vyrostli 🙂 a já jsem se možná trochu zlepšila v grafice..xD Nicméně..mám dojem, že to kouzlo je pořád tady… a snad ještě dlouho bude 🙂
Ketty ♥

36 thoughts on “4th birthday!

  1. *volám sláva* a může začít 3denní mejdan, jupí!
    Bohužel navštěvuji tento blog teprve chvíli, takže obrázek neznám. Moc ráda se sem vždy vracím. Nejen kvůli skvělým povídkám, ale i lidem, které tady mohu "potkat". A za to moc děkuji.♥

  2. jee x) to rozhodně oslavímee… nečekala jsem, že už čtyři roky, ale jsem moc ráda, že to tak dlouho vydrželo.. nevím, co bych bez svojí "twc závislosti" dělala x)))

  3. Taky se pridavam jakozto novacek s gratulaci ke ctrtym narozeninam vaseho blogu. Vedete to devcata bajecne a preji vam timto do budoucna  prehrsli elanu, optimismu, vytrvalosti, zapalu do vseho, co s nama tady sdilite, spoustu novym navstevniku, krasne povidky i obrazky, zkratka jen to nej, co si v ramci incestblogu muzete prat.
    Pekne si to urcite vsichni oslavime, ale hlavne si to oslavte vy Ketty a Janulko. Moc si to zaslouzite. Mate moje uznani a obdiv za uzasnou praci!!!

  4. aah. to je tady už 4 roky? o.O 😀
    bože, já jsem ale zaostalí dítě, znám to tady teprve… něco přes rok O:) sice jsem už o twc věděla dřív, ale nějak mě to nebralo, až jsem dorazila sem, teprve mě to chytlo, takže můžu upřímě říct, že sem ráda, že sem mohla na tohle "kouzelný" místo přijít… já nevím, ale pro mě tohle tak nějak "kouzelný" je. 🙂 nevím proč, ale líbí s emi to.. nemálo x) vlastně i díky týhle už "závislosti" jsem poznala hodně fajn lidí, a bez tohohle všeho bych si tak úžasně nezpestřila jeden určitý den o prázdninách, ale seděla bych jenom tak doma. x) upřímě sem ráda, že tohle ze mě udělalo (prej) 'úchyla' 😀 stojí to za to 😉 ♥

  5. Wow to už je vážně takhle dlouho. Je to skvělé, kolik toho twc blog ustál a jak je úspěšný:) Ketty a Janule, zasloužíte si velký dík za to, co všechno pro fungování blogu děláte a samozřejmě i ostatní, co se kdy na nějaké práci na něm podíleli:)Já bych na to neměla nervy ani pevnou vůli. Protože někdy je to bylo opravdu na zešílení, když se tady řešili různé spory s těma komentama a spousta dalších věcí. Jinak tenhle design jsem bohužel nezastihla, na blog jsem zavítala, když to tu zdobil ten hnědý v dřevěném stylu×D A blogové narozeniny tu budou určitě ještě mockrát:) Alespoň v to pevně věřím:)

  6. Oh, já si bohužel pamatuji až ten z roku 07, kde Bill ležel na Tomovi a celkově to vypadalo nádherně něžně 🙂

    Každopádně, všechno nejlepší TWCB, hodně povídek, obrázků a moře dalších návštěvníků. Už nám pěkně stárneš – z batolátka jsi už najednou dávno ve školce 😀

  7. WOW! Už 4 roky? Yeach to je krásný :))
    Musí ještě dlouho vydržet…
    Abychom tu na něm trávili krásné chvilky ještě jako babičky. xD
    Já jsem upřímně ráda že jsem Twincest.blog.cz objevila. Stejně jako Twincest obecně. Tenhle blog mi pomohl k novým přátelům a tak.

  8. Gratuluju!!! Tohle je pro mě velká událost, i když tento blog znám asi … myslím že to bude něco kolem roku možná. 😀
    Vy děkujete nám, ale přitom to největší díky si zasloužíte vy! Protože tohle je ten nejlepší blog, který znám. Dokázaly jste vytvořit tak nádherné místo, že sem spoustu lidí utíká před realitou a vnořuje se do úplně jiného světa, kde existuje něco tak nádherného jako je twincest, láska, která je podle mě ještě silnější než byla ta Romea a Julie. 😀 (omg co je to za blábol! :D)
    Když sem přijdu po dlouhém dni stráveném učení, jsem unavená a znechucená s těch lidí, kteří mě přes den dokázali vytočit, cítím se tady jako doma. Tohle neplácám jen tak, protože tento blog je pro mě opravdu takovým druhým domovem, který mi dokáže zlepšit náladu, ve kterém se dokážu cítit příjemně, uvolnit se a relaxovat.
    Takže vám posílám obrovské děkuju za to, že jsem mohla poznat tohle úžasné místo!!! Upřímně vám přeju pevné nervy, ještě větší návštěvnost (i když tahle, to je něco úžasného), dále aby vás ještě dlouho držela chuť tady pro nás závisláky být a hlavně, ať tento blog vydrží ještě několik dalších let.
    To není zdaleka vše, co bych chtěla napsat, ale raději už nic víc psát nebudu, protože by z toho mohla být slohovka. 😀

  9. No obrázek si bohužel nepamatuju – navštěvuju tenhle blog teprve od letošních prázdnin, ale hrozně jsem si ho oblíbila – twincest je moje oblíbené téma 😀 Hrozně se mi na tom prvním záhlaví líbí ten nápis "Let's do it…"
    Přidávám obrovské gratulace, protože 4 roky, jsou obdivuhodný "věk" 🙂 😉

  10. Bez twc blogu bych byla uplně v háji ..
    Doufám že bude existovat ještě hooodně dlouho … a všechno nejlepšíí :))

  11. Jééé, zrovna mě to napadlo, jestli teď někdy nebude výročí…chtěla jsem dohledat od kdy sem chodím, ale po několika obnovení už se nedohledám. (Byl to den, kdy byl zveřejněný poslední díl první řady Weihnachten od Syhrael 😀 :D) Počítám tak leden 2007, tak nějak. Takže spousta vzpomínek a příběhů.
    Sláva a čest Ketty, Nicky a Januli. 😀 😀
    A ať nám a dvojčatům ta láska ještě dlouho vydrží. 😀 😀

  12. Pane jo, to to zase uteklo ten rok, mě příjde jako kdybys nedávno psala narozeniny blogu ale fakt! x)
    Letí to letí a mi i s dvojčaty jsme ode dne starší a starší x( A už to bude bohužel jenom horšíí xD

    Já tu poznala plno skvělích lidiček a to jsem vděčná jen tomuto blogu, nebýt jeho nemám dnešní přátelé co jsem díky twincest blogu našla x)

    První zahlaví a celej design si pamatuju, i když se mi to pořád plete s tím ružovím, mám pořád za to že tu byl první ružoví a pak tento zelený ! xD
    Ale jinak si to pamatuju chodím jsem krádce od založení blogu a do té doby jsem změnila jen 3x přezdívku ale u téhle nejslíš už zustanu x)
    Abych ti pravdu řekla já ten dess zelenej děsně milovala, bylo to v době kdy jsem četla povídky co tu byli už s hodně dílu napřed, dobře se to četlo v černém pozadí a zeleném písmě, když si vybavím třeba první povídky co jsem četla jako Rozum a Cit nebo Weihnachten či Dnes neumírej vždy si vybavím k tomu tenhle dess! Ráda bych uvítala zas ten "jednoduší" dess jako byl tenhle.
    Tyhle jsou tak profesionální že si už nepříjdu jak "doma" nemyslím nijak špatný, ale až moc dokonalý, chtělo by to zas tu obyčejnost.
    Vůbec nechci teď tvrdit že tenhle dess je až na mě moc nebo tak, dess je luxusní a mě se moc líbí, ale je už hrozně moc vymakanej, dostává pořád a pořád lepší "obleky", a někdy se prostě po starém "obleku" zasteskne. Je to jako z Billem, pořád a pořád se zdokonaluje, a někteří z nás by ho chtěli zas vidět "obyčejného"

    Taky pevně držím palce ať se už jen daří a neopakovalo by se zas vloupání do blogu a pokus o jeho zrušení. Sama se divím toho že pořád a pořád to lidi zkoušej, a nevěřím tomu že je to anti, kdyby to byl anti tak se tomuto blogu pořád vyhýbá. Podle mě to vždy dělá někdo kdo je mezi "námi" protože jen co si nedávno napsala o tom kolik pokusu bylo o zrušení blogu, netrvalo dlouho a bylo to tu zase. A to je od nich pouhá žárlivost že se blogu daří.
    Doufám že jsem na nic nezapoměla dodat, i když myslím že to stačí pač moje bláboli nikdo nečte, ehm xD
    Tak ať nám tu blog dlouho vydrží!

  13. *pozvedá kafe a upadá do nostalgie začátků*
    Všechno nejlepší i tobě Ketty..
    I všem tady, kteří slaví a kteří v tomhle světě denně žijí. Není pro mě nic hezčího než spolčení se proti světu a proti všem těm, kteří chtělí tenhle náš křehký svět napadat 🙂

  14. 4 roky? To je úžasné!!! Len ma mrzí, že som o twinceste nevedela hneď na začiatku…..ja môžem oslavovať max. 1 rok a možno ani to nie 😀 …oh, chcela by som vidieť všetky tie designy, čo na tomto blogu boli 🙂 všetky, ktoré som doteraz videla, boli krásne a kvalitné 🙂
    Takže všetko najlepšie, som rada, že je toľko fanúšikov twincestu…a tiež som rada, že sa o tento blog staráte 🙂 a že aj keď vám blog niekto zrušil, tak ste to nevzdali a spravili ho znova…obdivujem vás ako ešte nikoho 🙂 dúfam ,že twincestblog bude fungovať ešte veeeľmi, veeeeeeľmi dlho 😀

  15. Och to je skvelé 😀 asi idem fakt oslavovat 😀 aj keď neviem s kým ale to je jedno budem kľudne aj sama :D… je skvelé že blog funguje už tak dlho aj keď ešte stále som tu krátko :)… ani nie rok… takže ten obrázok vidím prvý krát… za ten čas čo tu chodím je tento aktuálny dizajn tretí čo tu vidím :D… a vždy keď čítam ako tu skoro všetci chodia od začiatku tak si nadávam za to ako som si mohla nevšimnúť to že TH sú taký dobrý a nezačala som sa o nich zaujímať skôr… tento blog milujem a neviem čo by som bez neho robila :)… ja som vlastne nikdy v živote nečítala žiadnu hetero poviedku o TH :D… od začiatko ako som sa o nich začala zaujímať to bol len a len twincest 😀 no čo som rada :D… a dúfam že blog vydrží ešte nejakých tých pár rokov 😀 milujem to tu 😀 ste skvelý 😀

  16. Ahoj Ketty vidím to úplně steně jako ty..Akorád já si tenhle obrázek pamatovat nemůžu protože jsem twc  objevila až v roce 2008..Chtěla bych ti moc poděkovat protože díky tomuhle blogu jsem našla svojí nejlepší kamarádku Leu.Tenkrát jsem měla jinou přezdívku,ale tahle mi už zůstala.Je to moje takový malý dvojčátko.Poprvé když jsem začala na jaře poslouchat Th jsem si říkala…Bože Twc vždyt to je hnus incest…Ale pak jsem se mrkla na tenhle blog a okouzlil mě na první pohled a už jsem mu zůstala věrná fanynka a taky nadále zůstanu. Baví mě číst příběhy ve kterých jsem jinde než v realitě,ale jsem ve vysněném světě.Baví mě koukat se na obrázky různých autorek i autorů prostě všechno je skvělý. Twc mi změnil život.Sice jsem přišla o soustu kamarádů díky Th ale všehcno jsem zahodial kvůli Lee, ale vůbec mi to nevadí. Píšeme spolu hry povídky kecáme o životě o TWC. Mezi moej první povídky byly
    Od Rachel Povídky
    Od Samary Romeo a Jůlie trochu jinak
    Od Ketty T.A.B.U,
    Od Kate rozum říká ne,ale srdce říká ano,
    Od Jitááááááááááááá Goodbye my angel,
    Od Janule časoprostory,
    Od Deni (Dádinky) Dance star – Bolí tě srdce?Vyléčím tě – Bratrská láska?Ne, něco víc
    Od: Blacky – Tábor za všechny prachy,
    Od: B-Kay – Můj zlobivej model – Horké dlaně kytaristy – Microfon with guitar – Autoškola – Blbej hip-hoper
    A poslední od Adushky World Wide Web spojuje lidi.

    A mezi moje první holyk co dělali fotomontáže byly Monica Allegator a ještě někdo a tet nově je Majka

    Vztah mezi dovjčaty je tu to nejhezčí co mě potkalo. Samo jako ty doufám, že to ještě nějakou dobu vydržím,protože já bych bez něj nevydržela.Byla jsem strašný závlisák a jsem i dotet.

  17. [15]: krásně řečeno…=)
    …tak co k tomu povědět…jelikož twincest blog navštěvuju něco málo přes rok, nezažila jsem jeho začátky, což mě dost mrzí… ovšem, jsem strašně moc ráda, že jsem ho mohla poznat a že jsem vůbec poznala twincest…takže bych moc chtěla poděkovat všem, kteří se podílí na tvorbě tohoto blogu a kteří denně obětují svůj volný čas, aby twincest blog zdokonalovali…protože bez tohohle blogu si už v žádném případě svůj život nedokážu ředstavit… děkuju =)

  18. Ani a tu nie som  tak dlho ale pridavam sa ku gratuláci a dúfam že tu tento blog bede ešte  minimálne dalčich  niekoľko rokov.

  19. Oooooo 🙂 všechno nejlepšíí!!! :))) já sem nováček takže si to nepamatuju…první co se tady viděla byl takovej červenej se svíčkama a tim mě ten blog hlavně zaujal – krásným designem! 😀 🙂 happy TWC-day x3

  20. oooh už 4 roky tak strašně dlouho a já sem tento blog začala navštěvovat teprve před rokem někdy v tuhle dobu :)jinak vše nejlepší hodně návštěv a nových návštěvníků,hodně komentů a hlavně úchylnosti na TWC 😀 xD

  21. WOW! Už 4 roky??? Tak to je fakt hodně!
    Tak aspoň MINIMÁLNĚ ať 4 roky ještě tady je 😀 co bychom bez něj my uchylné duše dělaly 😀
    všechno nejky (:

  22. Přeju všechno nejlepší :)) obrázek bohužel neznám, o twc blogu jsem se dozvěděla teprve asi před rokem od kámošky.. nechápu, že jsem bez něj mohla ty léta žít 😀 je to takový moje útočiště, kde si po těžkém dni vždy spravím náladu. ^.^
    Nuže.. 😀 doufám, že nám všem tato závislost vydrží ještě HODNĚ dlouho a že tento blog bude šlapat ještě nejmíň další 4 roky 😉

  23. Ježišmarjá, to ten čas letí. Gratuluji vám i blogu z celého srdce a raději se zdržím dlouhého komentáře, jelikož nejsem zcela střízliva a pletou se mi písmenka. 🙂 Že bych si dala na blog ještě jeden drink? Hmmm…

  24. Samozřejmě, že si na tento obrázek pamatuju. To byl starý dobrý začátek twincest blogu 🙂
    Jinak moc gratuluju k výročí, je úžasné, co pro nás už čtyři roky děláte!

  25. Já samozřejmě nemůžu zůstat pozadu, i když v podstatě taky ještě patřím mezi nováčky se svým rokem a půl =)
    Přiznávám bez mučení, že tenhle blog prostě miluju, za tu chvilku, co tady chodím jsem zažila dva výpadky blogu a myslela jsem, že se zblázním, tak doufám, že nic podobného nás už nepotká…
    Takže všechno nejlepší k narozeninám, hodně vděčných a spokojených čtenářů, spousta inspirace a tvůrčí invence, a ať se tady můžu pořád setkávat s tak skvělými lidmi jako doteď, svůj život bez TWB si už prostě nedokážu představit =)
    Jani, Ketty, vám dvěma patří obrovský dík za tenhle kouzelný svět lásky a fantazie, protože díky vám můžu do toho nádherného světa taky trošku patřit, jste úžasné =)♥

    A Jani, jak jsi se ptala u Rozhovoru s Deni na sníh, tak u nás od rána napadlo asi 15 čísel sněhu, jupíííí!!!!

  26. Všechno nejlepší! je úžasný, že tady takováto malá oáza, takový malý ráj na zemi, kam se můžem schovat, utéct a kde můžeme "potkat" tak úžasné lidi a povídky a vůbec tohle všechno tu je tak dlouho… čtyři roky… a taková úžasná návštěvnost!
    obrázek bohužel neznám, sem tu teprve půl roku 🙂 ale o to víc mě fascinuje, jak to tu může tak dlouho vydržet a udržet si to přitom to úžasné kouzlo, díky kterýmu se sem nyní vracím i já…

    takže ještě jednou-všechno nejlepší twincest blogu i všem, co na něm kdy byli, budou a teď jsou a obrovská poklona vám, janule a ketty, že s tím tak dlouho držíte a pracujete… =)

  27. Taky se přidávám k velké gratulaci a hlavně obrovskému poděkování vám, Ketty a Janulko, jak to tu vedete a ani po takové době vás to nepřestává bavit.
    Přeju TWC-blogu ještě spoustu dalších let a vám velkou dávku energie a trpělivosti, protože je mi jasné, že to nebylo a není vždy jednoduché… 🙂

  28. Wow, 4 roky 🙂 taky však bohužel patřím mezi "nováčky", přestože twc jsem znala už předtím 🙂
    Přeju tomuhle blogu plno dalších skvělých povídek a autorů a ať ještě minimálně dvakrát tolik let vydrží ^^

  29. 4 krásný roky… a já doufám, že to ještě dlouho vydrží. Je to úžasný, jak se z tvého malého nápadu mohlo stát něco tak velkolepého, tohle se stává tak jednou za 100 let a je skvělý, že se to podařilo právě s twincestem. Děkuju hlavně Ketty, Nicky a Januli, protože bez nich bysme tu dneska nebyli a nepsali tyhle děkovný komentáře ;-)♥

  30. Já si ho bohužel nepamatuju…dlouho mi totiž trvalo mámu přemluvit k tomu abych měla vlatsní net…TWC blog  navštěvuji od roku 08 a musím říct že stále postupuje k dokonalosti…pamatuju si jak sme s kámoškou četly jedu povídku…bylo to opravdu krásný…tenhle blog je pro mě hrozně důležitej a obdivuju vás holky, protože to jak krásně to tu vždy udělátu tu grafiku a ták o tom mě se může leda tak zdát…a taková návštěvnost to je naprosto úžasný…byl to skvělý nápad založit takovou to stránku a zapojit do toho všechyn  kteří chtějí, dřív když jsem si četla ty obyč povídky mi přihlo hrozný vždy ty 18+ ve kterých se psalo o TWC ale dneska bych bez toho nedala ani ránu…vždy když si dočtu povídku ještě dlouho o tom přemýšlím a představuju si to…a pak když vemu že to nejde vidět na živo je mi to trochu líto…chtělo by to kluky přemluvit aby se objetovali a natočili pro nás,když už jsou to 4 roky, nějaký pěkný TWC film…aspon 4 hodinový…jako odmětu za to že to holky nevzdali a udělali z obyčejného blogu místo pro všechny, místo plbé lásky, zrady, intrik a hlavně fantazie. Nebýt jich tak některá kamarádství asi nevzniknout… 🙂 Moc vám všech děkuju…a teď hurá oslavovat 😀

  31. Já sem chodim necelý dva roky a tak nějak mě ani nenapadlo, že twincestblog vlastně existuje už 4 roky… (když si pomyslim, že sem o prázdninách četla veškerý jednodílný povídky, co se tu shromažďovaly v podstatě 4 roky… Mazec 😀
    Myslim, že je obdivuhodný, vydržet u blogování 4 roky a denně sem doplňovat nový články a všechno… Jednou sem taky zakládala blog, a bůhví, kde je mu konec, vydržel asi tak měsíc 😀
    Takže se přidávám k ostatním a přeju ještě aspoň pár let blogování 🙂

  32. no, úplnej začátek blogu jsem nezažila, ale chodím na něj už od doby, kdy jsem začla fandit, což bylo koncem roku 2006/začátkem 2007… takže skoro! 😀
    Jsem ráda, že už je tu tak dlouho a zároveň doufám, že tomu tak bude alespoň ještě pár dalších let <3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics