Tomův deník

autor: Lucy

Ahoj všichni! Tuhle jednodílku jsem napsala krátkou, protože  píšu poprvé, tak jsem chtěla zkusit na začátek jen něco krátkého. Budu ráda za komentáře, abych věděla, kde se do budoucna zlepšit. Jinak hezké čtení. Lucy 🙂

Z Tomova deníku…

„…Znáte ten pocit, jak vás polívá horko, když vidíte milovanou osobu? Zná ho snad každý. Já tento pocit mám skoro pořád, téměř non-stop. Možná bych se mohl představit.
Jsem Tom Kaulitz, kytarista skupiny Tokio Hotel. Asi stačilo říct jen jméno, přeci jen nás zná skoro celý svět, tak nač říkat něco dalšího. Možná by bylo ale dobré říci něco zajímavého. Zní to jako dobrý nápad. Tak zkusím se představit znova.

Takže já  jsem Tom Kaulitz a asi vám to bude připadat zvláštní, ale… miluju svého bratra Billa. Už je to tak. Je to už docela dlouho, co jsem si uvědomil, že mě už holky moc neberou a není tomu tak dávno, co jsem si uvědomil, že to černovlasé stvoření, se kterým žiji od narození, je pro mě víc než jen bratr. Myslím, že mi teď nebudete věřit, ale já jsem se ho možná začal dokonce trochu bát. Když jsem s ním v jedné místnosti, polije mě horko a mám takový svíravý pocit u srdce. Ale nejvíc se bojím Billovi přiznat, co k němu cítím. Asi jsem se zbláznil. No podívejte se na mě!? Vždyť já píšu deník. Já, Tom Kaulitz, vyhlášený sukničkář.

A ještě jako by si to nakonec měl někdo číst. Ale třeba ano. Jednou to někdo najde a všichni se budou moci dozvědět, jak to vlastně bylo s Tomem Kaulitzem. Zbláznil jsem se, ale do Billa. Do toho nejkouzelnějšího člověka na celém světě. Ty jeho čokoládové oči, rty a ten jeho zadeček. Uu, jak hříšné představy se rodí v mé hlavě. NE! Neměl bych takhle myslet. Sexy ale je, to by řekl snad každý. Budu se muset dát do kupy a konečně mu říct, co k němu cítím, i když on mě vnímá jen jako bratra…“

„Tomé! Běž vyvenčit Scottyho!“ volá na Toma Simone.
„Vždyť už jdu, ježíš!“ zařval Tom zpátky. Původně měl jít se Scottym ven už skoro před hodinou, ale jemu se prostě nechtělo, tak nešel nikam. Popadl mikinu a sešit nechal otevřený ležet na posteli a vůbec si neuvědomil fakt, že Bill už se vrátil z nákupů. Seběhl schody, popadl vodítko, nazul si boty a šel pryč.

„Tome, můžu s te-“ Bill otevřel dveře a nedořekl větu, protože viděl, že Tom tu není. Neslyšel, jak Simone volala na Toma, ať jde se Scottym. Už chtěl odejít, ale všiml si sešitu ležícího na bratrově posteli. Zvědavost mu nedala a on musel nahlédnout, co se tam píše. Přišel k posteli, vzal do rukou sešit, sedl si na Tomův polštář a začal číst. Po chvíli však zvedl obličej s udiveným výrazem. Nemohl uvěřit tomu, co si právě přečetl. Tom jej miluje. Bill k Tomovi také cítí víc než bratrskou lásku, ale nechce si to přiznat. Tohle jej ale dostalo.
Bill se ďábelsky usmál, vrátil sešit zpět na místo, kde ležel, a s velkým plánem, jak Toma překvapit, se vrátil do svého pokoje, kde musel vše promyslet.

O hodinu později…

Tom přišel domů, Scottyho pustil na zahradu, a co nejrychleji se snažil dostat do svého pokoje.
Bill ale stál před dveřmi s rukama za zády a vypadalo to, že nehodlá Toma do pokoje pustit jen tak.
„Tomi, chtěl bych si s tebou o něčem promluvit,“ pošeptal Tomovi do ucha Bill, když se Tom chystal toho černovlasého tvora odstrčit ode dveří. Tomovi naskočila husí kůže z tónu v Billově hlase. Začínal se obávat nejhoršího. Bill byl u něj v pokoji a přečetl si poslední zápis v sešitu.
„Tak povídej, co potřebuješ?“ řekl Tom s mírnou nervozitou, kterou se snažil skrýt, a založil si ruce na hrudi.
„Tohle,“ řekl Bill rychle, chytil Toma za týl a políbil ho, stále ale nechával jednu ruku za zády… Oběma projel nádherný pocit. Bill Toma pustil a udělal krok dozadu. Až teď černovlásek ukázal, co skovává za zády. Byl to velký papír a na něm červenou barvou bylo napsáno: Miluju Tě, Tome! Teď už Tom na 100% věděl, že Bill si přečetl, co psal. A byl šťastný. Chytil Billa za ruku a zatáhl ho do svého pokoje.
Vše ostatní bylo pro naše oči skryto, ale to nám nevadí. My víme, co se odehrává za těmi dveřmi, do kterých vešli ;).

autor: Lucy
betaread: Janule

17 thoughts on “Tomův deník

  1. Škoda, že o je tak krátké, já bych docela ráda věděla, co se tam odehrálo xD *dělá blbou xD*
    Jinaj je to moc pěkné i ten styl psaní, jen mi přišla trošku 'kostrbatá' tahle část: Nemohl uvěřit tomu, co si právě přečetl. Tom jej miluje. Bill k Tomovi také cítí víc než bratrskou lásku, ale nechce si to přiznat. Tohle jej ale dostalo.

    Ale to je jen malá část z velkého celku a je to zanedbatelné ;))))) Stává se to často každýmu 😉 I mistr tesař se někdy utne ;))) takže tleskám, na to že to je první pokus, je to super xD 😉

    (Doufám, že jsem tě malou kritikou neurazila ;)..) je to skvělé jinak 😉

  2. …na poprvé to nebylo vůbec špatné… líbí se mi i styl, kterým píšeš… jen bych pro příště možná víc propracovala detaily, protože ty jsou pro mě v povídkách hodně důležité… ale celkově to bylo napsáno moc hezky… jen tak dál =)

  3. Jéééé to se mi líbilo! :)takový….roztomilý x3 kéžby se to někdy takhle nějak stalo……:) no i když já myslim že odhalení svých citů jeden k druhému už maji za sebou 🙂

  4. Moc hezký 🙂 ale zbytečně krátký, taky bych chtěla vědět, co se asi tak může odehrávat za těma dveřma 😀

  5. Mě se to taky líbilo, jenom to mohlo být delší a jak říká Mishka, více rozepsané a propracované =)
    A hodil by se i druhý díl, kde by jsme se detailněji dozvěděli, cože se to odehrálo za těmi zavřenými dveřmi =)♥

  6. Moc vám všem děkuju :).. je to poprve takže přežiju kritiku jakéhokoliv typu:)..jestě jednou děkuju :-*

  7. Aj mne sa to páčilo a aj ja si myslím že to mohlo byť dlhšie :D… bolo to také originálne ale vážne pekné :D… a rozhodne v písaní pokračuj 😀

  8. Juj ty tajnostkarka!! Tak šup šup dokončiť pokračovanie deja za dverami! 😛
    A v detajloch!! 😀 😀 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics