Most wanted – First in the Blacklist 36.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

449
Věnováno Janče, protože na tenhle díl čeká celou dobu 😉
Natáhnu ruku a dám mu facku. Tom odvrátí tvář. Čeká další. Pěstí ho udeřím do břicha, odstrčím od sebe. Tom se zapotácí a spadne na gauč. Nic nedělá, není agresivní. Jen se nechá.
„Tolik tě za to nenávidím!“ 
„To nejsi sám,“ Tom ztěžka vydechne. Drží se za břicho. Pak si pohladí tvář a zadívá se na mě. Vidím správně? Z jeho očí se řine jedna slza za druhou.
„Nenávidím se za to, to mi můžeš věřit. Nikdy už nenaleznu nikoho, jako jsi ty,“ šeptne. Povzdychnu si. Udělám pár váhavých kroků a sednu si vedle něj. Opřu se, ale sedím jako na hřebíkách. Tom se opře také, otočí se ke mně, dá mi ruku na bříško, nakloní se k mému uchu, jemně ho políbí. Celý ztuhnu, ale okamžitě zjihnu pod sílou jeho slov.
„Miluju tě, koťátko.“ Odtáhnu se od něj. Ticho, otočím se, Tom najednou vytuhnul. Vstanu a přikryju ho dekou. S naprosto zmatenými pocity se doplahočím až k posteli.

(Tom)

Auuuuuuuu, chytnu se za hlavu. Promnu oči. Kurva, kde to jsem? Opatrně si sednu, když uslyším vzlyky. Otočím hlavu po zvuku a zblednu. Co, kurva, dělám u Billa? A proč brečí? Do hajzlu, že já mu ublížil? Kurva, snad jsem ho zase… ne, ne… Opatrně vstanu a pořádně zavrávorám.
„Billy?“ šeptnu.
„Vypadni! Hned!“ vyjekne na mě. Kurva, já to fakt udělal znovu. Ustrašeně couvnu. Otočím se na patě a vyběhnu ven. Naskočím do auta. Kurva, mně se chce zvracet. Raději vrazím klíčky do zapalování a se smykem jedu k sobě. Zastavím a vyběhnu nahoru.

„Kde jsi byl?“ 
„Chlastat.“
„To určitě, tohle ti nežeru. Byl jsi za ním? Za tou děvkou?“ sotva to dořekne, chytnu ji prudce za ruku a zmáčknu. Zavřeští bolestí.
„Takhle o něm už nikdy, opakuji, nikdy nemluv, nebo uvidíš, jaký to je, když jsem pekelně nasranej!“ se strachem se mi zadívá do očí. Chytnu se za pusu. Do hajzlu. Rychle ji pustím a běžím do koupelny. Stihnu to tak tak a už házím vodku do záchodu. Unaveně se opřu o mísu. Netrvá to ani minutu a už nad ní zase klečím. Znásilnil jsem ho. Zase. Teď už jej nikdy nezískám zpět. Už mi šanci nedá. Naprosto zničený vlezu do sprchy a pustím na sebe ledovou vodu. Potřebuju se probrat. Smýt ze sebe všechno. Oblečení se mi lepí na tělo, ale to je mi absolutně jedno. Jsem čůrák!
„Bille…“ šeptnu a opřu si hlavu o stěnu. „Billy, koťátko, odpusť mi.“ Brečím. Snad po pěti letech nechávám stékat slzy. Slzy bolesti, zoufalství, beznaděje. Slzy smutku. Sesunu se na všechny čtyři. Jsem v koncích. Zničil jsem nás. Nás oba. Podlomí se mi ruce a rozplácnu se na kachličky. Nepokouším se zvedat. Je mi to jedno. Zavřu oči.

Oklepu se zimou. Rozlepím oči. Kde to? Shit, já zalomil ve sprše? Zatřepu hlavou. Ta ledová voda mě donutila trochu vystřízlivět. Postavím se. Trošku mi to podklouzne, ale udržím se na nohou. Vypnu vodu a naprosto prochladnutý se hrabu ze sprchy. Rychle ze sebe shodím oblečení. S mlaskavým zvukem dopadne na zem. Kouknu do zrcadla. Tak takhle vypadá troska. Rty mám modrý, oči opuchlý, yeah. Tys to dopracoval, Tome. Vrávoravým krokem dojdu do ložnice.

„Tome?“ ozve se za mnou.
„Hmm?“ otočím se. Stojím před ní nahý a je mi to úplně jedno. V ruce drží můj mobil. Hmátnu po něm. Nová zpráva. Rychle ji otevřu.

‚Ty hajzle! Už tě nikdy nechci vidět! Věřil jsem ti. A tys mi zase ublížil. Zklamal jsi mě. Nenávidím tě! Už mi nikdy nepiš, nevolej! Nechci tě nikdy vidět!‘ zalapám po dechu. Já to fakt udělal. On mě nenávidí. Už není můj, už mi nebude vrnět do ouška, už se mě nebude nikdy dotýkat. Sednu si na postel a zoufale schovám hlavu do dlaní. Co mám dělat?!

(Bill)

Brečím ještě chvilku po tom, co Tom doslova utekl. Pere se to ve mně. Jedna moje polovina chce jít za Tomem a skočit mu do náruče a ta druhá se ho neskutečně bojí a chce zapomenout. Nevím, kterou nechám vyhrát. Když on byl včera tak… roztomilý, kajícný. Bylo na něm vidět, že jej to mrzí. Že mě chce zpátky, že mu chybím. A brečel. On! Tvrdý undergroundový závodník! Brečel! Kvůli mně. Přivřu oči, když si vzpomenu, že jsem zase cítil jeho vůni, jeho objetí aaaaaaaaaaaaaa. Najednou mi přijde smska. Že by? Yeah. Tom. Natěšeně a s úsměvem ji otevřu. Chvilku čtu a mračím sem čím dál tím více.

‚Jen ti chci říct, že my dva už se nikdy neuvidíme. Jsem šťastný s Miou. Už tě nikdy nechci vidět. Ty děvko.‘ co? Cože? To mi chce říct, že vše, co se tu včera odehrálo… že… a já kretén uvažoval, že bych mu dal ještě šanci. Zmáčknu tlačítko ‚Odpovědět‘

‚Ty hajzle! Už tě nikdy nechci vidět! Věřil jsem ti. A tys mi zase ublížil. Zklamal jsi mě. Nenávidím tě! Už mi nikdy nepiš, nevolej! Nechci tě nikdy vidět!‘ odešlu. Zhroutím se na postel a znova se rozbrečím.
Jak mi tohle mohl udělat? Já myslel, že to, co říkal, je pravda, že mu opravdu chybím.  
„Billy,“ uslyším ohleduplný hlas. Najednou uslyším kroky, jak přecházejí k mé posteli. Ucítím ruku na svém rameni.
„Adri,“ vzlyknu. Nutně potřebuju obejmout.
„Pojď ke mně,“ šeptne a stáhne mě na klín. Přitulím se k němu a pláču mu do trička.
„On mi zase ublížil, já ho už nechci nikdy vidět!“ vzlyknu. Adrian mě hladí po vlasech.
„Nemysli na něj…“ pošeptá.
„Napsal mi, že jsem děvka…“ zakňučím. Adrian znatelně ztuhne.
„On neví, co mele. Neví, jak úžasný jsi člověk.“
„Myslíš si, že jsem úžasný?“ 
„Nikdy jsem nikoho úžasnějšího neviděl,“ špetne a líbne mě na tvář. Trošku mě to uklidnilo. Sklopím oči. Adrian natáhne ruku a otře mi slzy.

„Už neplakej, on ti za to nestojí, on rozhodně ne. Je to grázl, pro kterýho by tyhle oči neměly uronit už ani jedinou slzičku.“ Šeptne mi. Stulí mě zase k sobě do náručí. Objímá mě. Není to zas tak špatné, když se o vás někdo stará. Asi má pravdu. Doteď mi Tom jen ubližoval. Možná jsem si nalhával, že Tomovi na mně záleží. I při sexu a tak. Byl jsem okouzlený, očarovaný jeho egem. Ale teď už tak hloupý nebudu.

Adrian mě hladí  po vlasech, konejšivě se mnou houpá v náručí, jako by se snažil utěšit malé dítě. Podívám se mu do očí. Jsou tak příjemné, modré, jako moře. Pomalu se k němu nakloním a otřu rty o ty jeho. Adrian spokojeně vydechne.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

19 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 36.

  1. ugh, já jí dám děvku, tý couře jedný malý, zasraný! můžu jí vyškrábat oči? prosím prosím prosím?!
    no dobrá, pochopila bych, že je do něj zamilovaná a že ho chce pro sebe, ale tohle… tohle… sakra, to mě zase jednou něco nadzvedlo ze židle. sem to ani dočíst nemohla najednu, jak jsem se musela vyvztekat.
    a z toma je troska. a teď ještě prákrát uvidí billa s tím adrianem a bude ještě větší. a bill sotva ho uvidí, tak se mu to vrátí a… budou trosky oba. no krása… ale no to tak nebude! že ne?!

    nádhera! takhle strhnout mě jen tak něco nedostane, ale tohle… to je prostě bomba!

  2. Co mi to, Lenn, děláš? Neříkej, že nevíš, co se mnou dělá jen číst, jak se Tommy složil ve sprše… Chudáček. Úplně trpím s ním.
    Bill je jistě hodně zmatený, ani se mu nedivím, on je ten, kterého bych měla litovat, ne Tommyho, vím to… Perou se v něm emoce – láska x nenávist, strach, touha, odpuštění…
    Znovu to čtu a stejně znovu brečím.
    Je na čase, aby Mia poznala a hlavně zažila tu lekci od "PEKELNĚ NAS*ANÉHO TOMA". Jen jí to ukaž, Tommy!

  3. Ohh, že to napsala Mia?!
    Zabila bych jí za to…!
    Tohle se mi vůbec nelíbí.. Adrian a Bill.. ne, ne, ne. Potřebuju nutně další díl xD potřebuju, aby byli už zase spolu xD

  4. Hned chci novou část…prosím…musím vedeť jak to dopadne!!! Tá Mia je ale hnusnáá, jak to mohla udelat!!!!

  5. Ta Mia je ale  štetka (s prepašením) nech si to niak vysvetlia.  Bill notak mysli trocha prosím  ved predsa musí vedieť že by mu Tom nič tak nenápisal. Rychlo daľčí, a rada by som sa pridala k niakemu honu na Miu ak sa uskutočný.

  6. to je,ae kravička vesmírná…jsem teda pekelně zvědavá co jí na to "řekne" Tom. Ty jo já být Tomem tak po ní něco hodim a okmažitě jedu za Bille. A Bille ty se nedej ;)pěkně by sis to podělal…
    no nic krásnej díl jako dycky =)

  7. To musela napsat ta kráva Mia! Jinak to nevidim! To by Tom nenapsal!
    Jsem v rozpacích a málem nedýchám. Shit. Další díl! Vijasnit! Uklidnit mě! Je mi jich tak moc líto…
    Krásnej díl…dostal mě.

  8. tuhle povídku čtu pravidelně už od začátku. vlastně to byla jedna z prvních, které jsem na tomhle blogu začala číst. nejsem přívržencem twc zase tak dlouho. a…

    je to vážně bomba! při tomhle díle se mi svíral žaludek smíšenými emocemi. vsadím cokoli, že to psala Mia!!! jsem napnutá jako kšandy a nehorázně se těším na další díl. tak doufám, že tu bude co možná nejdřív. 😉

  9. ta mia je mrcha.chce mit toma jen pro sebe jen teda doufam ze se ji to nepovede a tom to prokoukne. chci aby bill a tom byly spolu

  10. Lenni, nejdříve ti musím hrozně moc poděkovat za to věnování, když jsem klikla na povídku a uviděla ho, zrovna jsem jedla parenicu a normálně mi zaskočilo, fakticky xD
    Ale jinak jsi mě moc nepotěšila…To vytoužené "Miluju tě " tam sice zaznělo, ale nebylo to vůbec podle mých představ. Tom byl v takovém stavu, že ani nevěděl, co říká, i když přiznávám, že to řekl moc hezky =)
    A to líbání s Adrim, to mě dorazilo, na jednu stranu chápu, že Bill potřebuje nějakou útěchu, ale tohle je na mě moc, líbat se s ním zrovna nemusí, stejně si u toho představoval Toma =)
    A ty SMS, to je taková hnusná podrazárna, tu ženskou by měli utopit a to zavčas, než stihne napáchat další škody…=(
    Jedno je jisté, Tom i Bill trpí, každý jinak, ale trpí oba, Tom udělal strašnou chybu, takové se neodpouštějí, ale přesto je mi ho i líto, protože on sám, kdyby mohl, dal by cokoliv, je kdyby se to nestalo. Věčná škoda, že přišel k Billovi opilý, on se sice zlil na kuráž, ale bohužel to tím celé zazdil, věřím, že kdyby to miluju tě řekl Billovi za střízliva, mohli už být spolu, škoda…
    Každopádně budu napjatě sledovat, kdy přijde další díl, hlavně doufám, že kluci ze žalu neudělají nějaké blbosti, něco jako že Tom neskončí s Miou u oltáře a Bill s Adrim v posteli, to by mě fakt trefilo =)

  11. [11]:Vidím to stejně je to hezký, a teď by to chtělo aby Tom našel v sms tohle a pořádně to Mie vytmavil…a pak by jí mohl poslat ke všem čertům…blbku…já když vím že Tom a Bill nebudou spolu tak mi z toho normálně krvácí srdíčko…je to sice jen povídka ale i tak je to hrozný…Ty dva prostě jdou jen dohromadi…nedokážu si je představit každýho zvlášť…

    [3]: Já taky…prostě museu být spolu :)..jinak to nevidím…a když to nevíde pudem dám autorce k hlavě pistoli se slovi "koukej to přepsat!" :D…

  12. [11]: Jani, myslím, i kdyby byl Tommy střízlivý a ta dvě slova Billovi řekl, nezměnilo by to nic. Tom mu strašně ublížil. Ty bys dokázala takovou krutost odpustit? Fyzickou bolest ještě ano, ale to zklamání. Tom věděl o tom, co se Billovi stalo s jeho ex a neměl slitování… Proč by ho měl mít Bill? Ale láska nemusí prosit o odpuštění.
    A doufám, že Tom Miu zkrotí, jak je vidět, jde mu to bezvadně. Potřebovala by to jak koza *píp* nezveřejnitelné.

  13. To je čůza ta Mia. Já ji asi půjdu vyliskat. Co si o sobě myslí. Ona jim tam úplně v klidu ničí vztah. No tak to je paráda. Už se těším, až na to Tom příijde a pošle ji do prdele.Bože to je koza ta mi ale zvedla mandle.
    Chudák Bill a Tom. Musí takhle trpět kvůli jedné hloupé chybě.

  14. Mia, ta děvka… Já jí zabiju, přísahám bohu… někde jí potkat, upravím jí obličej!!!
    Tohle mi přece nemůže nikdo udělat, já už jsem si myslela, jak to všechno nebude dobrý a pak se stane tohle? Chcete, abych měla infarkt? To je konec, Václave! Ať se k sobě vrátí, prosím!!! PROSÍM!!!

  15. Dopredu sa ospravedlňujem za sprosté slová ale ono to inak nejde… tá hnusná vymrdaná ku*va!!! pi*a vyje*aná!!!… fakt sorry ale ja tento príbeh strašne prežívam a tá suka ma tak brutálne nasrala!… keď už to mohlo byť dobré ona príde a celé to poje*e!!! vole som taká vytočená… och fakt to vyzeralo nádejne… a ak sa dá Bill teraz dokopy s Adrianom tak ja som fakt skončila… idem si kopať hrob!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics