Most wanted – First in the Blacklist 38.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina

449
(Bill)

„Bill Kaulitz?“ 
„Jo, to jsem já.“
„Mám tu pro vás zásilku, mohl byste mi to tady podepsat, prosím?“ podepíšu a poslíček vyndá puget růží. Překvapeně zamrkám. Vezmu si je a zavřu dveře. Přičichnu k nim. Páni, to je vůně. Hele, je tam lísteček. Asi budou od Adriana. Jako poděkování za šanci, co jsem mu dal. Vypadal opravdu spokojeně. Utěšoval mě a mně se to začalo líbit. Pak mi připravil něco k jídlu, kafe a zakutal mě do peřin a čekal, dokud neusnu. Když jsem se probudil, našel jsem vzkaz, že si musel jet něco zařídit. Zase si přičuchnu k růžím. Červené. Je tak pozorný, romantický. Od Toma jsem v životě kytky nedostal. Přečtu si ten vzkaz. Poleje mě horko.
‚Chci tě zpět, koťátko‘ co tohle má sakra znamenat? Nejdříve mě pošle do háje a potom mi posílá květiny? Neváhám a ihned je hodím do koše. Nechápu ho, opravdu nechápu. Nejdřív mi řekne, že mě miluje, pak mě pošle do háje a pak mi posílá květiny. Kam jsem se to do háje dostal? Co jsem komu udělal, že se mi tohle děje?

***

„Hodně štěstí, lásko,“ popřeje mi Adrian, pohladí mě na boku. Trošku v jeho náručí taju. Za ten měsíc jsem si na jeho dotyky hodně zvyknul. Je jemný, hodně jemný a pořád mi dokazuje, že mě miluje. Nejen slovy, ale činy. Jenže pořád to není to, co to bylo s Tomem. S ním to byl prostě odvaz. Vzrůšo.
„Až přijedu do cíle, tak oslavíme moje vítězství, ano?“ pošeptám mu, opřu si čelo o to jeho. Dlaněmi tře moje boky.
„Už se nemůžu dočkat,“ pošeptá, naposledy mě políbí a nechá mě, abych nasedl na motorku. Dojedu na startovní čáru. Jsem favorit, proto mi to ztěžují druhou řadou na startovní čáře. Stejně proti mně nemají šanci. Rozhodně ne, na těch pekáčích.

Dívka, co nám má závod startovat, rozpaží ruce. Potom je dá nad hlavu a na znamení startu s nimi mávne dolů a u toho si klekne. Zapískají mi brzdy a já vyrážím kupředu.
Po chvíli je mám všechny za zadkem. Už jen proto, že svoji motorku znám dokonale, vím, co si k ní můžu dovolit. Proto vím, kdy zpomalit a kdy můžu projet zatáčku na plný plyn. Je to jasné. Když na začátku třetího kola mám náskok víc jak deset vteřin, jedu pomaleji. Rozhodně riskuji méně. V klídku si projedu cílovou rovinkou a jako vítěz projíždím cílem. B-kay opět vyhrál.
„Byl jsi skvělý!“ vrhnu se Adrianovi kolem krku. Zvedne mě do výšky. Šťastně se směju. Tolik potřebuju odreagování.  
***

„Už pojedu domů,“ usměju se maličko podnapile. Oslavujeme. Vyhrál jsem velký prachy. Víceméně mi je dali zadarmo. Byl to směšně jednoduchý závod. Adrian mi trošku porozepne moji kombinézu a líbne mě na krk.
„Ještě nechoď.“
„Musím, zítra mám další závod.“ Pošeptám, dopiju pivo a pomalu vstanu. Adrian okamžitě vstane taky a jde se mnou celým barem až k motorce. Jenže venku mě opře o stěnu a přitiskne se ke mně.
„V týhle kombinéze ti to tolik sluší,“ pošeptá. Tohle mi říkal i Tom. Taky se mu na mně líbila.
„Mhh… děkuju,“ pousměju se. Začínají se mi líbit ty jeho mazlivý nálady.
„Ale víc ti to sluší bez ní, víš to?“ pošeptá.
„Nahého jsi mě viděl jen jednou.“ 
„Ale byl to ten nejkrásnější pohled, co v mojí mysli zůstane napořád.“ Někdy ty jeho kecy jsou nudné, to je pravda.
Odvrátím hlavu.

„Billy, kdy mi dovolíš se tě dotýkat nahého?“ 
„Adri, tohle jsem ti říkal tisíckrát. Bojím se.“
„Ale nemáš čeho. Jen tě chci hladit.“
„Adri…“ zakňučím, když cítím, jak se zip posunul zase o pár čísel níž. Jemně natáhnu krk, když mi přejede teplou dlaní po hrudi. Pohladí mě po ramenech a stahuje kombinézu. Nechám ho. Po té době trpělivosti si zaslouží, abych se mu trochu poddal. A navíc, dotyky mi trochu chybí. Začne mě hladit na celé hrudi, líbat, laskat. Když se rty dotkne mé bradavky, čekám cinknutí piercingu o piercing. Ale nic neslyším. Cítím jen jeho jazyk, jak krouží dokola a hraje si s mým šperkem. Trošku přitlačí, mojí reakcí je slastné vydechnutí. Jenže ty rty nejsou tak plné, jazyk není tolik mrštný jako ten Tomův. Myšlenky na něj mě donutí Adriana zastavit.

„Adri, už fakt musím jet, jsem unavený,“ pohladím ho po vlasech. Podívá se na mě jako dítě, kterému seberete oblíbenou hračku.
„Uvidím tě alespoň zítra?“
„Přijeď na oběd,“ líbnu ho na nos. Slabě odstrčím. Všimnu si bouličky v jeho kalhotách, ale já na tom nejsem o moc lépe. Vzrušil mě. Snad poprvé, co jsem ho nechal, aby mě vzrušil. Pomůže mi obléknout zpět kombinézu a zapne mi ji. Hodím si batůžek na záda, políbím ho, nasednu a jedu domů.  
Otevřu dveře. Můj pohled se okamžitě přišpendlí na dveřích od koupelny. Zavřu dveře a mířím rovnou tam. Svléknu se, vlezu do sprchy. Když  se osprchuju, s ručníkem kolem beder vlezu do ložnice. Padnu do postele, ale…

autor: Lenna W.K.T & Mykerina
betaread: Janule

21 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 38.

  1. ááááá…..prosím….moc prosím…další díl…bylo to užasný…sice se tam nic nedělo…ale tak nemůže být každý den posvícení…honem dáál…prosím…jinak umřu….opravdu…

  2. Bille, nejdřív ti Tommy přizná, že tě miluje, pak tě pošle do háje a pak ti pošle květiny. Prosím, přemýšlej taky trošku. Vždyť je to jasné, ne? To ti mám pořád napovídat… Nejednej tak zbrkle.
    Hoši, já se z vás vážně zblázním…

  3. [4]: Jo a Lenni, kdy už Mia pocítí "pekelně nas*aného Toma"? Já na ten okamžik pořád čekám, až jí dá pořádnou lekci…

  4. ??? Tak tohle fakt nesnáším, když se to usekne v tom nejlepším, to mě mučí!!! OMG, já potřebuju pokračování nebo umřu!

  5. Je možné, že v té posteli bude Tom? xD
    To by byl teda docela mazec….
    Já pořád čekám, kdy Tom pošle Miu do pekel a pořád nic =( Ta tady bude strašit navěky…s Adrim xD

  6. [9]:No já bych řekla že v 40 díle, protože už v  41 budou Tom i Bill sólo…já se ale stejně asi zblázním než se dočkám dalšího dílu 😀

  7. [15]: Dobře no… prozradím, že Mia půjde sedět a pak se nechá zbouchnout xD ale jak se tam dostane neřeknu xD

    [16]: Nech se překvapit xD řeknu jen, že se píše druhá řada a s mrtvejma twinsatama bychom toho asi moc nenapsali xD Protože Tomovo auto je jen obyčejné auto a ne něco takového jako Béda v Časoprostoru od Janule, takže…. xD
    btw. video no xD musel by mi někdo namluvit tu znělku nebo musím sehnat program na karaoke xD a to bych ho stejně mohla nainstalovat až k sobě a můj notes je mmentálně maximálně vybitej a nabíječka mi odešla xD sestra by mě zabila, kdyby tu viděla další programy xD

  8. Ale??? no toto ešte dobre že som pozadu lebo by ma to asi skolilo :D… a Adri Billa vzrušil hej??? vole ja mu dám vzrušenie hajzlovi!!! ja nechcem aby boli spolu! 😀 sorry za moje nezmyselné komentáre ale ešte stále som nasraná kvôli tej Mii :D… idem rýchlo ďalej nech viem čo "ale" 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics