Rozhovory – Monica

17
Monica… to je v twincestním světě jméno, které zná každý. Když občas zajdu na její blog, abych se mrkla, co píše nového, narážím občas na komentáře lidí, které znám z THF, což je u českých blogů naprosto výjimečné. 🙂 Obrázky totiž nepotřebují žádné vysvětlování, žádné překládání do jiných jazyků, jsou srozumitelné všem, a na první pohled je jasné, jak dobrý je jejich autor. Jsem ráda, že máme mezi sebou jednu z těch nejlepších, a teď vy, kteří o ní nic moc nevíte, máte šanci to napravit. Užijte si to. :o) J.
Otázka č. 1 – Jak se jmenuješ, kolik je ti let a odkud jsi?
Dobře, vlastně si nejsem jistá, kolik lidí z internetu ví, že se ve skutečnosti nejmenuju (jak by člověk podle nicku očekával) Monika 😀 A moje pravý jméno? Hmm… myslím, že takhle veřejně musí stačit, když řeknu, že začíná na písmeno „A“ 😉 Co se týče věku, tak ještě pár měsíců budu teenager, pak už… to bude špatný xD Už teď mi nedávno jistej mládenec tipoval 22. No hlavně, že jsem ještě furt dost mladá na to, aby si na mě mohly dovolovat důchodkyně v MHD xD A jsem z Ústí nad Labem.
Otázka č. 2 – Jak dlouho znáš TH, jak dlouho twincest a jak ses k němu vlastně dostala?
Tak znám TH už od doby, kdy se k nám dostali, to je jasný. Tý hysterie si nešlo nevšimnout ;D Ovšem rozhodně jsem je od tý doby neměla ráda, spíš naopak. Já jsem prostě taková, že když je někde něčeho až moc, zprotiví se mi to. Ale ono i bez toho pro mě TH nebyli toho času to pravý ořechový – ten dětskej chlapeckej hlásek v kombinaci s němčinou mě spíš děsil, Bill měl moc gelu ve vlasech a Tom zas obličej nesympatickýho drzýho spratka 😀
Mezi jedny z mých prvních vzpomínek na ně patří to, jak nám učitelka na němčinu (tehdy ještě na základce… páni, to už je let! :D) horlivě doporučovala, ať se zaposloucháme do Durch den Monsun – že prý na to, jak je ta skupina mladá, má úžasný texty. Tak jsem se teda přemohla, a když jednou DDM zase hráli na North Musicu (asi po patnáctý za den :D), nevypla jsem rádio 😀 Ale nic… nebyla jsem zčistajasna uchvácena, ani nic podobnýho.
Jako další si pak vybavuju, jak jsme jednou s kámoškama jely z koupaliště a na nádraží potkaly známou, která si zrovna zapáleně četla v bravíčku s Billem na titulce ;D Samozřejmě nám hned začla jako správná fanynka líčit, jak jsou úžasní a jak je Bill slaďoučkej… dokonce dodneška pamatuju tu srdceryvnou část o tom, jak byl na škole „brouček malej“ šikanován a utlačován xD Ale ani to na mě tehdy žádnej větší vliv nemělo.
Ten hlavní zlom přišel až v prváku na střední, v druhý půlce roku 2006 – to jsem objevila anti-stránky ;D A během pár týdnů se z toho stala moje oblíbená internetová zábava 😀 Strašně jsem se smála montážím Billa v ženských šatech, hláškám, povídkám, diskuzím… vlastně to byl docela blog na úrovni, jako jeden z mála antifanouškovských, fakt jsem se tam pobavila. Ale úplně nepozorovaně a zákeřně plíživě se tahle záliba nakonec přehoupla v něco úplně jinýho – aniž bych to zpočátku vůbec zpozorovala xD

Až jsem jednou procházela svoje oblíbený stránky a najednou vidím fotku Billa, konkrétně z natáčení Rette Mich. Ty smutný očka a našpulená pusinka mě asi musely uhranout, jinak nevím 😀 Seděla jsem a s přiblblym výrazem ve tváři přirovnávala Billa k rozkošnejm štěňátkům, kačenkám a opuštěnejm kočičkám. K tomu se mi začla neuvěřitelně líbit samotná písnička Rette Mich, která měla už i tu video verzi s Billovým hlubším hlasem, začla jsem číst povídky od fanynek a už jsem v tom lítala úplně 😀 Od začátku roku 2007 jsem se pak začala oficiálně nazývat fanynkou xD Taky mi k tomu pomoh kámoš, o kterým jsem až potom zjistila, že je sám fanouškem už od samýho začátku… ačkoliv mi nejdřív s úsměvem odkejvával všechny moje nelichotivý poznámky o TH xD
Samozřejmě už v tý době jsem byla obeznámená s twincestem, myslím dokonce, že Cukrárnu jsem četla ještě právě jako „antifanynka“ 😀 A v podstatě jsem pak twincest začla mít ráda v tu stejnou chvíli jako samotný TH… to už existoval i twincest blog, takže jsem to prolejzala všechno 😀 A musim říct, že v tý době Ketty hrozně manipulovala s myšlením návštěvníků! 😀 (i když si to pravděpodobně ani sama neuvědomovala :D) No s mým určitě. Já byla na základě jejích komentářů skálopevně přesvědčená, že ti dva jsou prostě milenci 😀 A fascinovalo mě to Sama jsem pak hledala každej dotyk, každou zmínku v rozhovorech… Byly to moc pěkný časy 🙂
Otázka č. 3 – Co pro tebe znamená místo, jako je twincestblog, a jak často na něj chodíš?
Tady vlastně můžu plynule navázat na svojí předchozí odpověď. V těch mejch začátcích to byl pro mě rozhodně ten nejoblíbenější blog. Každej den jsem byla doslova naklepaná na další fotky, videa a úryvky rozhovorů. To vzrušení snad ani nejde popsat. Pokaždý jsem s napětím čekala na další „usvědčující fakta“ a věřila, že jednou se hoši prostě musej přestat kontrolovat xD Milovala jsem to, hrozně moc V současný době už je tenhle blog z větší části spíš místem pro povídky a montáže – neříkám že je to špatně, já mám ale dodneška nejradši ty reálný věci, kterejch tu ovšem k mojí lítosti v posledních letech výrazně ubylo, řekla bych.
Ale pořád sem chodím každej den, na tom se nic nezměnilo. Někdy jenom v rychlosti prolítnu články, někdy se u nějakýho zastavím… někdy si přečtu úvod k povídce, pak jí zase zklamaně zavřu… xD – ale o tom až níže 😉 Stejně ale twincest blog patří a bude patřit mezi moje srdeční záležitosti. Vždycky mě jímá hrůza, když si vzpomenu na ty „nejmenovaný incidenty“, bylo by to rozhodně divný, kdyby tu tohle sídlo úchyláků (myšleno jen v dobrym :D) nebylo.
Otázka č. 4 – Jaké povídky nebo obrázky máš nejradši a proč?
Ah, jedna z otázek, na kterou jsem se těšila nejvíc! 😀 Začnu u povídek, ať v tom neni bordel. Můj pairing nr.1 je samozřejmě twincest. A možná si to ani neuvědomujete, ale v současnosti hodně povídek, tady na blogu i jinde, skutečný twincest není. Už je to sice dávno zažitej výraz, kterej se používá pro cokoliv s Billem a Tomem, ale jenom pro připomenutí: Twin = dvojče, incest = intimní vztah mezi příbuznými. Víte už, co tím myslím? Ale k tomu se trošku víc vyjádřím až v následující otázce 😉 Takže twincest… i v něm jsem ale docela vybíravá.
Například nesnesu jakýkoliv ubližování mezi dvojčaty, ať psychický nebo fyzický. To je fuj 😀 Mám sice ráda, kdy se s Billem zachází jako se špinavou čubkou (s prominutím :D), ale nikdy ten tyran nesmí bejt Tom. Jak by mohl sakra ubližovat půlce svý duše? 😀 Dobře, nějaký lehký plácnutí přes zadek v rámci zpestření jejich milostnýho života snesu, ale víc opravdu ne. Pro ty sadistický povídky je naopak jako stvořenej můj oblíbenec Bushido. A už je vám jasnej můj druhej oblíbenej pairing 😉 Miluju ten kontrast mezi nimi, Bushidovu mužnost a Billovu dívčí křehkost. To přece uplně vyzývá k perverzním představám! 😀 Mlácení, nadávání, ponižování, tahání za vlasy, klidně i maličký znásilnění – to všechno můžu :))
Ale bacha, nějakou lásku mezi nima nebo vážnej vztah, to ne-e. Četla jsem už povídku tohohle ražení a prostě… části se sexuálníma scénama byly fajn, ale ve zbytku už jsem nemohla vystát, že Bill miluje někoho jinýho než Toma 😀 Vždyť v takovejch povídkách dokonce bejvá o Tomovi často sotva zmínka! To přece nejde… Pořád je to součást Billa, pořád je to ten nejdůležitější člověk v Billově životě, nemůže bejt v povídce uplně vynechanej, i když je zaměřená na jiný párování.
A teď jsem se v tom úplně ztratila… 😀 Vrátím se ještě k twincestu. Úplně nejradši mám, když je vztah kluků popisovanej jako bratrskej… ono to zní divně, když maj spolu v každý povídce sexuální poměr 😀 …ale nemam ráda, když je jejich vztah popisovanej jako typickej vztah mezi holkou a klukem – nebo klukem a klukem – to je fuk… ale rozumíte mi? Jsou bráchové, nemusej se hned chtít brát, randit spolu a tak. Co se týče sexu, tak mám ráda povídky jak o něm, tak bez něj. To je mi celkem jedno, jen to musí bejt kvalitně napsaný, to se rozumí samo sebou 😉
A musím se taky přiznat, že mám dokonce i jednu oblíbenou hetero povídku… To byste zrovna do mě neřekli, co? ;D
U obrázků v podstatě platí tak nějak to stejný jako u povídek… Jenom, myslím, stojí za zmínku, že mam docela nelogicky radši spíš kreslený obrázky než fotomontáže 😀 Většina zpovídaných tady pak zmiňovala Allegator – to je samozřejmě klasika. Já osobně ale nedám dopustit i na díla od Nightingale. Miluju její obrázky… jsou tak něžný a plný lásky Nevím, jak to dělá, ale vždycky ve mně vyvolaj naprosto nádherný pocity.
Otázka č. 5 – Jaké povídky nebo obrázky naopak nemáš ráda, co se týče tématu nebo stylu psaní, cokoliv se ti nelíbí?
No, jak už jsem nakousla v předchozí otázce, opravdu nemám ráda, když v povídce dvojčata nejsou dvojčata. Asi jsem jedna z mála, který na tom až tolik záleží, ale já to prostě nepřekousnu, vážně takovou povídku nezačnu ani číst, když si v úvodu přečtu tohle. Za prvý ty postavy v takových příbězích prostě nejsou Bill s Tomem. To se je jen tak autorka rozhodla pojmenovat. Stejně tak je taky mohla pojmenovat třeba Ronald a Lumír, a nikoho by nenapadlo hledat v tom nějakou podobnost s Kaulitzema (neměla bych sice uvádět konkrétní příklady, ale zrovna nedávno tu byla překládaná jedna povídka, ve který autorka jenom změnila jména hlavních postav a prodala to pak jako knížku, jestli se nepletu).
Ale druhou a tou nejdůležitější věcí je to, že dva cizí lidi se prostě nemůžou nikdy milovat tak, jak se milujou dvojčata. A o to mi jde. Twincest nemám ráda proto, že spolu Bill a Tom vypadaj sexy, ale proto, že mám slabost pro to kouzelný spojení, co mezi nima je. A to v těchhle povídkách nenajdu.
Víc jsem o tom ale napsala v červenci na svým blogu, tak kdo chce, může si to najít… tady přece jenom radši nebudu dráždit takovýma radikálníma postojema 😀 Vím, že naprostý většině fanynek je to fuk, jestli v povídkách dvojčata jsou nebo nejsou bráchové, a já jim to brát nehodlám.
Co se týče pairingů, tak vážně nemusím Georg & Gustav – to je prostě zatraceně divný xD Typově se tyhle dva k sobě vůbec nehodí… asi moc testosteronu, nebo nevím 😀 Vážně mám radši, když je jeden z páru ten jemnější. To už radši oba uvidím s Billem, než spolu 😀
No, ostatní pairingy než ty, který jsem zmiňovala, mi sice nějak výrazně nevadí, ale nečtu to.
Dál nemusím děti v povídkách, tím spíš, když je má na svět přivést sám Bill xD
A u obrázků? Tam snad není téma, který by se mi nelíbilo.
Otázka č. 6 -Kdy jsi začala dělat montáže, psát povídky, co nejradši montuješ nebo píšeš, co tě inspiruje, co naopak.
No, když jsem si naposled dělala přehled o svejch montážích, dobrala jsem se k tomu, že svojí úplně první jsem nejspíš udělala někdy v květnu 2007 (pokud by někoho zajímaly i další údaje z tý mý „inventarizace“, zjistila jsem taky třeba, že od tý doby jsem jich udělala už něco kolem 190, z čehož je twincestních přesně 88 z nich ;D). A taky jsem jí samozřejmě hned poslala na twincest blog 😀
No, když bych měla mluvit o tom procesu vytváření montáží, tak já osobně rozlišuju dva druhy – mám montáže, kdy jednoduše objevím pěknej obrázek a usoudím například, že by dvojčata v týhle pozici vypadaly moc pěkně 😀 Pak mám ale i takový, kdy jako úplně první stojí nápad a já si potom ten obrázek musím sama poskládat… třeba z patnácti různejch fotek 😀 Takový maj pro mě samozřejmě mnohem větší citovou hodnotu, protože do nich dávám opravdu kus sebe, tak jako jiní například do povídek.
A to píšu proto, že už jsem se setkala i s takovýma názorama, že udělat montáž není nic těžkýho, natož kreativního… najdu fotku a plácnu tam příslušnou hlavu. Tak to ale není a pochopitelně mě to uráží, abyste věděli ;D
No a co mě inspiruje? Tak obecně jsou to samozřejmě samy dvojčátka 😀 Vždycky z pusy vypustěj nějakou roztomilou hlášku jeden o druhým nebo o jejich vztahu, já jsem z toho pak celá rozněžnělá a prostě tu přebytečnou lásku někam vložit musím 😀
Nejradši pak montuju romantiku nebo něžnou erotiku… prostě takový obrázky, který nejlíp vystihujou jejich vzájemnou blízkost a intimitu.
Otázka č. 7 – Je něco, co bys chtěla, aby o tobě všichni věděli?
Jak tak přemejšlím, co bych o sobě mohla ještě prozradit, dospívám k názoru, že jsem strašně nezajímavej člověk xD No kromě TH a twincestu miluju ještě Bushida, spaní, štědrovečerní večeři (no jo, blíží se to), Berlín, mojí prdelku Miley (to je pejsek jen tak mimochodem ;D) a všechno, co se týká zombií …filmy, hry a obzvlášť pak vlastní sny. Kupodivu se mi zdají i docela často. Buď mi chce moje podvědomí udělat radost, nebo je to nějaká strašlivá předtucha. *tajemný pohled*
Naopak nemam ráda namyšlenost, lhaní, fanatický fanynky a většinu holčičích blogů – obzvlášť když je vedou budoucí kosmetičky ;D
Co víc říct…? Možná snad můj oblíbenej vtip 😀 Jede žížala na kole. Najednou se podívá dolů a zakřičí: „Ježiši, já nemam nohy!“ xD
Otázka č. 8 – Jaké 3 povídky bys doporučila k přečtení, kdyby se tě někdo ptal? Můžeš jednodílky a vícedílky, staré, ale i nové rozepsané. Které ti nejvíc utkvěly v paměti a proč? Střílej od boku, co tě první napadne, autoři těch ostatních se určitě neurazí. 🙂
Tak aniž bych se nad tim nějak dlouho rozmejšlela, mě jako první napadla jednodílka Road to Nowhere od Haylzee. Ani radši nebudu počítat, kolikrát mě rozbrečela 🙂 Je to jedna z mála povídek, která se mě vážně hluboce dotkla.
Od tý samý autorky pak musím zmínit i Helping hand. Tu už jsem taky četla nespočetněkrát… To, co se mi na ní nejvíc líbí, je fakt, že jsem stoprocentně přesvědčená, že se něco takovýho mezi nima klidně může stát 😉 Vážně. 😀
A když teda smím vybrat jenom tři, tak jako poslední volím Happy Birthday od Lyry. Je to sice už strašně dlouhá doba, co jsem jí četla, ale na tak úžasný povídky se prostě nezapomíná 🙂 Opět jedna z těch, která mě dojala až k slzám.
Otázka č. 9 – Jaké 3 svoje povídky/montáže/obrázky bys čtenářům doporučila?
Tak tady rozhodně musím zmínit „Perverzáka Georga“, montáž, která nevznikla z mýho nápadu, nýbrž jsem se inspirovala snad tím nejvtipnějším videem, který kdy fanynka stvořila. Byl kdysi s překladem přímo tady na blogu, nevím, kde je mu teď konec. Vždycky si ho ale připomenu alespoň prostřednictvím tohohle obrázku 😀
718
Další moje oblíbená je tahle Maledivská. Nejenom protože tak miluju ty jejich každoroční líbánky, ale taky proto, že měli toho roku oba dredíky. To bylo tak strašně dvojčátkovský… <3
monica_maldives.jpg
Víte, že je docela těžký z těch 88 vybrat tři? xD Zvlášť když nechci, aby mě tu reprezentoval nějakej odhalenej penis 😀 Z toho důvodu jsem zavrhla hned dvě, který bych do svých nejoblíbenějších rozhodně taky zařadila.
Nakonec jsem se ale rozhodla pro tuhle. Není sice po technický stránce úplně dokonalá, ale já jí mám ráda 🙂 
Tom se psem
Nakonec jsme se s Monicou dohodly, že sem na ty dvě oblíbený zavržený dáme odkazy, aby náhodou někjakýho toho moralistu nepobouřily, takže kdo máte zájem, můžete si kliknout.
Tu první považuju za svojí nejpovedenější montáž s Billem a Bushidem a ta druhá… asi si teď o mně spousta lidí pomyslí zvláštní věci, ale ten nápad mě prostě strašně fascinoval a na samotnym obrázku jsem pak dělala hrozně dlouho, dokonce i ty mimozemšťany jsem si vyráběla sama ;D

Otázka č. 10 – Myslíš si, že ti „závislost“ jménem twincest vydrží ještě dlouho?
Dokud budu mít ráda TH, zcela určitě budu mít ráda i twincest. A vzhledem k tomu, že sama pravidelně nadávám na ty takzvaný „sezónní“ fanynky, by to mělo být ještě dlouho… 🙂
Otázka č. 11 – Jaký je tvůj názor na „opravdovost“ twincestu?

Tak to je snad jedna z nejtěžších otázek 😀 No… v podstatě ano, věřím na opravdovost twincestu 😀 Jenže ono slovo twincest pro mě dávno úplně změnilo význam. Vždyť je to v podstatě jedno, jestli maj spolu něco v tom sexuálním slova smyslu. To pouto, který já obdivuju, je skutečný, a to je na tom to nejkrásnější! 🙂 Ta láska mezi nima opravdu je a stoprocentně je silnější než třeba láska mezi dvěma milenci. To nemůže popřít nikdo.
Samozřejmě taky věřím, že se objímaj a občas pohladěj, poškrabkaj na zádech, namasírujou a nebo se vzájemně namažou opalovacím krémem (za takovou fotku z Malediv už se modlím roky! :D). Rozhodně si nemyslím, že by se sebe nějak štítili, ani co se týká těch nejintimnějších doteků. Dokážu si představit i to, že si spolu za svých dětských let trénovali líbání a nebo se jeden druhýmu přišli pochlubit s první erekcí :))) A i kdyby spolu měli i ten sexuální vztah, jsem si jistá, že oni to berou jenom jako součást tý velký bratrský lásky. Navíc jsou jako jeden člověk, ne? Vlastně by se to dalo považovat i za určitej druh masturbace ;D Jak já ráda řikám: „Moje ruka, tvoje ruka…“ 😀

Otázka č. 12 – Ví tvé okolí, že se zabýváš twincestem?
Blízký okolí ano – kamarádi, mamka 😀 Před ostatníma se radši moc nechlubím, ale je pravda, že na střední jednu z mých montáží náhodou viděla spolužačka, a přestože tam měl Bill zrovna pusu od semene a ona nemá s TH ani twincestem nic společnýho, mi jí pochválila 😀 To potěší 🙂
Otázka č. 13 – Koho bys chtěla vyzpovídat příště a proč?
Tohle byl teprve oříšek 😀 Musela jsem si vyhradit noc, abych načetla nějaký povídky, a nestřílela jen tak naslepo 😉 Já vždycky četla poměrně málo, nikdy rozhodně ne víc jak dvě povídky současně, v poslední době navíc spíš ty překládaný, takže moc přehled o autorech nemám… Nicméně po mý povídkový noci teda vybírám Giu a pevně doufám, že neodmítne. 😀
No… nejdřív jo, to by nebyla Gia, aby se z toho nesnažila dostat, ale nakonec se mi ji podařilo přesvědčit, takže čus za týden. J. :o)

19 thoughts on “Rozhovory – Monica

  1. vtip o žížale xDDDDDD
    na tenhle rozhovor sem se fakt těšila, protože tvoje hlášky kolikrát, padám:D
    proč by tě nemohl reprezentovat odhalenej penis?:D
    náhodou!:D zvolila si dobře, zvlášť perverzák Georg:D

  2. Tohle byl hodně zajímavý rozhovor, který se mi četl sám =)
    Monico, ty jsi hrozně zajímavá, sympatická a svérázná osoba, jsem ráda, že jsem tě prostřednictvím tvých odpovědí mohla trošku poznat. Tvoje montážky jsou perfektní, samozřejmě, že  se mi líbí =)♥ Já strašně jednu miluju, je na ní Bill s Bushidem v takovém něžném objetí a koukají si do čí a Bill má v ruce plechovku s Red Bullem, při množství montážek, které jsi dělala, už asi nebudeš vědět, ale je to moje oblíbená ♥
    Povídky, které jsi uvedla, jsem myslím nečetla, ale určitě si je přečtu, takové doporučení je skvělým lákadlem.
    Taky jsem byla zvědavá, koho vybereš na příště a musím ti poděkovat, že jsi vybrala Giu, protože její povídky se mi hrozně líbí, zrovna dneska jsem komentovala její úžasné Probuzení =)♥
    Takže děkuju za zajímavý rozhovor a přeju ti hodně nápadů a inspirace pro tvoje další dokonalá díla ♥

  3. Hahahaha xD ta žížala je dobrá jsem se tu začala tlemit jak magor xD

    Jinak mimochodem…. jmenovkyně xD A neřeknu ti kdo mi to řekl asi bys ho zabila xD Ale její jméno začíná na M :D:D:D:D:D:D

  4. no konečně někdo, kdo nemá rád povídky, ve kterých kluci nejsou dvojčata!!!!!!! plně souhlasím se vším co si k tomu napsala, prostě když nejsou v povídce dvojčata, chybí tomu kouzlo toho jejich bratrského pouta… :)))
    taky mě dost zaujal tvůj názor na pravost twincestu. "Moje ruka, tvoje ruka.." to by mě nikdy nenapadlo!! 😀 😀 😀
    ještě se musím vyjádřit k tvým montážím. popravdě mi málem huba upadla, když jsem viděla perverzního Georga 😀 😀 😀 a ta s těma mimozemšťanama nemá chybu!! :))

    btw: když jsem četla ten vtip o žížale, tak jsem prvně zařvala jako lev, určitě jsem vylekala i sousedy, a pak jsem se nemohla nadechnout jak jsem se chlámala :DDDD

  5. No tak rozhovor s tebou mě totálně rozsekal!!! xD Od opuštěnejch kočiček až k maledivským líbánkám… smála jsem se celou dobu xD Já si i občas pročítám články na tvém blogu a vždycky se řehtám, máš neuvěřitelně dobrej humor, který mě vždycky pobaví 😉

    Tvoje montáže jsou všechny do jedné absolutně nejlepší a úžasný, patříš mezi mé nejoblíbenější autorky, obdivuju na tvé práci to, jak si na každém detailu dáváš záležet, vypadá to opravdu opravdově, vidím v tom tu snahu a hodiny práce, které nad tím trávíš… toho si vážím na tvých dílech. Budu očekávat každou další tvoji montáž, buď pořád tak úžasná autorka jako jsi, máš můj hluboký obdiv ;-)♥

  6. Oh, ty si ale zvláštny človek 😀 Nie, nemyslím to v zlom 😀 Práveže …tie tvoje hlášky ma zabíjali…ja som si konečne nepripadala taká odveci tu s tým mojím vekom 😀 čo viac povedať…ten vtip ma zabil 😀
    K tým príbehom, kde dvojčata nie sú dvojčata xD (to vyznie) 😀 mne to ani nevadí 😀 sama som také napísala 😀 ani neviem prečo…proste to tak vyšlo, neriešim to…aj keď už chcem písať niektoré, kde sú dvojčata (vlastne som také písala, ale nikdy nezverejnila ;D)
    Pár Billshido zbožňujem 😀 (teda nie viac ako twincest :D) a páči sa mi ,keď je v tom príbehu aj láska :D…to tam proste musí byť 😀 a Tom nech sa v tom príbehu radšej ani neobjavuje, aby nikto nežiarlil xD alebo nech je radšej s Georgom :D….pár Gustav/Georg mi tiež nevadí 😀 vlastne som nič také nečítala 😀
    Príbehy, kde má Bill dieťa sa mi tiež nepáčia 😀 existuje jedna výnimka 😀 ale to tiež nečítam kvôli tomu dieťaťu 😀
    Tá montáž s tým psom…musím sa priznať, že som ju ešte nevidela…teraz prvýkrát :D….ona ma úplne dostala!:D ten pes xD oh, začala som sa smiať ako blbá 😀 je to zlaté ♥
    Oh, vlastne ani tú s tým Bushidom som nevidela! 😀 To kde sme?:D Je dokonalá ♥
    A tá s tými momozemšťanmi 😀 ježíííš 😀 to je megaa 😀
    "Moje ruka, tvoje ruka…" – myslím, že by sa tým mali riadiť aj oni 😀 😉 (a možno sa aj riadia)
    Musím iba poznamenať, že tvoja montáže jednoducho milujem ♥ sú ako skutočné 🙂 a milujem tú romantiku v nich (v niektorých :D)…dosť ich mám v mobile a rozplývam sa nad nimi (žeby som si tam dala aj tú s mimozemšťanmi??? 😀 nie, posere mi to celé myslenie :D)
    Teším sa na ďalší rozhovor, aj keď som si není istá, či som niečo od Gii (ako sa to skloňuje?) čítala…ale aj tak sa teším ♥
    Tvoj rozhovor ma fakt pobavil, tak dúfam ,že aj tie ostatné xD 😀

  7. Jéé, no na tebe jsem se moc těšila…:)(a vyplatilo se)
    A teď, když jsi vybrala Giu, těším se taky 🙂
    Vy dvě jste totiž jediné, jejiž blogy…snad už můžu říct pravidelně…navštěvuju. 🙂

  8. Parádní rozhovor a ten vtip 😀 Tyhle primitivnosti mě vždycky rozesmějou 😀
    Gia 🙂 Na tu se moc těším 🙂

  9. [6]: Ne ty ne xD Nebo jo? 😀 Už nevím xD

    Lenna *jsem přihlášená u Schmetti, dělám jí dess, takže sorry xD*

  10. Tak tenhle rozhovor mě pobavil×D Ty tvoje hlášky mě zabíjejí×D a ta montáž s tím Tomanem a psem×D tak jako ten pes to totálně odrovnává×DD tvoje montáže jsou prostě nejlepší. Musím si je všechny vyhledat a juknout, nějaké jsem viděla, ale určitě ne všechny. Tu s tím Bushidem jsem ani nerozklikávala, protože já ho prostě nemám ráda a pohled na tuto dvojici by mi zřejmě neudělal dobře, avšak nepochybuji o tom, že je ta montáž po technické stránce perfektní.

    A u toho názoru na opravdovost twincestu s tebou musím 100% souhlasit. Jako bys mi mluvila z duše. Sama bych to neřekla líp. Nejlepší bylo: "Moje ruka, tvoje ruka…" 😀

    U těch snů o zombií jsem se zarazila, no já bych takové sny tedy mít vážně nechtěla. Koukala jsem jednou na jeden takový film a stačilo mi×DD Další vyzpovídanou si vybrala skvěle, povídky od Gii jsou prostě něco úžasného, takže se na ni těším:)

  11. [3]: zajímavá je sice jenom hezčí výraz pro "divná", ale i tak to beru jako lichotku ;D
    Vím, kterou montáž myslíš, já si pamatuju všechny, i když jich je už tolik 😀 A děkuju, jsem ráda, že se líbí 🙂

    [4]: Tak to vůbec netuším 😀 ale ono to asi nakonec bude vědět dost lidí 😀 no co už…

    [12]: no jo, zombie, to je moje 🙂 Hrozně miluju atmosféru těch filmů. Když to napíšu zjednodušeně, je to prostě vzrůšo 😀 A ve snu tim větší, že to můžu zažít na vlastní kůži 😀

    A jsem moc ráda, že vás pobavil vtip o žížale ;D Taky děkuju za pochvaly montáží, jste milý :))

  12. [6]: GRRRRRRRRRRR 😛

    Chrápu tu u toho 😀 (ne kvůli tomu že by to bylo nudný bo tak něco, ale kvůli hodině 😀 Su unavená ze školy :D:D.)

    Heh mám stejnej názor na ty povídky. Kluci by v ich měli vystupovat jako bráchové i když ty "druhý" povídky mě taky bavěj .. ona ta povídka musí bejt napsabá dobře 😀

    Joo a chtěla sem napsat že montáž – Bill s mimozemšťanama vypadá jak liliput :D:D Já si ho totiž představuju jak má dlouhý štíhlý nohy :D:D:D No nevadí xD.
    U té montáže sem se zrozně smála, když sem ji prvně viděla …

  13. Přiznávám, že mi montáže v mých twincestních počátcích nic neříkaly, nijak zvlášť jsem se o ně nezajímala. Až Ilonka mě svými tajemnými a chmurnými obrázky vtáhla do toho zvláštního světa upravených fotografií, kde je možné prakticky cokoli. A pak už bylo jen otázkou času, kdy narazím na českou montážkovou královnu. 🙂 Mám ráda všechná tvá díla, i ta poněkud odvážnější, což za jiných okolností zrovna nemusím, zkrátka, odhalené penisy mi nepřipadají nijak zvlášť vzrušující; a tak mi jako první vytane na mysli Bill v červeném saténu. Dokonce si pamatuju, že jsem ti k němu na tvém blogu napsala "za kolik?" 🙂
    Ráda se občas mrknu na tvou stránku, je osvěžující setkat se s někým, kdo se nebojí mít na věci svůj vlastní názor, a přestože s tebou ne vždy souhlasím,  ráda si přečtu, co tě zajímá, prohlédnu si nová dílka a pobavím se reakcemi ostatních. Ale potřebovala bych, aby měl den více než jen čtyřiadvacet hodin, jinak nejsem schopná stihnout všechno to, co by mě bavilo a těšilo. 🙂

  14. Tvé montážky jsou úžasné, pravdu !! :))
    A co se týče povídek o twincestu jako takovém tak jsem taky pro správný twincest -čili bratři jak se patří :oP
    Všechny mé povídky, které jsem napsala, jsou bratrovské, ale musím říct, že jsem četla i povídku teďkom nebratrskou, kde Tom vystupuje jako zabiják a psychopat toužící po krvi lidí a myslím že by se ti to líbilo a bylo to doooost psycho 🙂 😀 .
    Kdyžtak je to i tady na blogu jsem si všimla dneska.. takže Feed me with your… 🙂

    A stím jak jsi mluvila o tom, že nesnáším povídky, kde Bill sám čeká dítě…. nevím jestli si narážela přímo na tu konkrétní, od zahraniční autorky, kde se tady teďkom překládá druhá řada… musím říct, že ta povídka je absolutně nádherná. Prostě ty pocity, průběh a tak.. že ti i pomalu připadá reálné, že by se něco takového fakt mohlo stát 🙂 bohužel ale nevím už jméno povídky ani autorky.. Maetrix tuším nebo tak nějak

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics