Plač, řvi a boj se, protože máš čeho! 9.

autor: Lesslee

Ano, byla opravdu překrásná. Neviděl moc dívek, které by se její kráse vyrovnaly. Její nádherné dlouhé vlnité vlasy se ve světle leskly jako samet a její bronzové oči k nim dokonale ladily. Dlouhé černé řasy dodávaly tomu všemu ještě větší kouzlo. Měla dlouhé štíhlé nohy a pevný sexy zadeček. Mezi rty jí svítily bílé rovné zuby. Byla krásná, ale nechtěl ji. Určitě ne teď a takhle. Nevybrala si pro tohle ten nejlepší okamžik. Na něco takového teď neměl ani pomyšlení.
Ani neceknul. Rty měl jako kámen. Nedovolil Viktorii, aby do nich vklouzla svým roztouženým horkým jazykem. Sklopil víčka a odvrátil od ní hlavu.
V tu ránu si vybavila jeho pocity. Ani si vlastně neuvědomila, co to dělá. Jeho rty ji přitahovaly jako magnet a prostě je jen musela ochutnat. Připadala si trapně. Styděla se a nevěděla, co říct. Jen se uchechtla a nervózně si začala mačkat konce rukávů. Očima těkala po pokoji

„Omlouvám se…“ řekla, když se na ni konečně Bill podíval.
„Nevím co to mělo být…“ vysvětlila mu a váhala, jestli má odejít, nebo s ním dále mluvit. Nakonec se přemohla.
„Můžu za tebou zase přijít?“ chtěla slyšet rozsudek. Radši chtěla vědět, že už tam není vítaná, než aby za ním přišla a viděla, jak jí opovrhuje.

Bill bez toho, aby něco řekl, jen přikývl a usmál se. I přes to, co se stalo, bude rád, když mu někdo udělá společnost. Věděl, že podruhé už by si to nedovolila.
Na oplátku se také usmála a zamířila ke dveřím. Odtud mu vesele zamávala a opustila místnost.

Vydechl si. Bože, co se to děje. Ptal se sám sebe. Ještě aby se tohle dozvěděl Tom. Neváhal by a na místě by ho zabil. Věděl to. Viky byla jeho trofej a kdykoliv mohl, rád se s ní chlubil. Doma ji Bill ale zahlédl jen párkrát. Třeba to bylo tím, že nejvíce času trávil u sebe v pokoji, ale na to, jak se s ní Tom vychloubal, a dělal, jak ji miluje, se mu to i tak zdálo málo. Nikdy neviděl, že by pro ni Tom vařil večeři a udělali si pěknej večer s vínem a svíčkami. Nikdy neviděl, že by si jen tak spolu někam vyrazili do kina. Vždy ji jen potkával ráno v Tomově velkém tričku u ledničky.
Jednu výhodu to ale mělo. Bill věděl, že bude v bezpečí a že si jeho bratr nedovolí mu přijít ublížit, když s ním je ona. Vlastně byla taková jeho záchrana… a on ji teď na oplátku odmítl.. Když jej chtěla, měl jí to dovolit, aby ho políbila.
„Bill Kaulitz?“ rozezněl se pokojem hluboký mužský hlas. Chlapec na posteli přikývl. Nechápal, co se to děje. Kdo to byl a co po něm chtěl. Středně vysoký, elegantně oblečený pán s brýlemi na nose a notýskem v ruce, se pomalu přiblížil k posteli. Usmál se a přisunul si poblíž stojící židličku.

„Jsem detektiv Jason. Musím se tě zeptat na pár otázek…“ vysvětlit situaci, když si sedl, a otevřel černý zápisník s tvrdými deskami. Otočil pár stránek, vytáhl pero a něco si zapsal. Otevřel ústa a položil první otázku.

Byl jako opařený. Došlo mu, co se to děje. Kdo je tenhle pán a co po něm chce. Co mu má odpovídat? Vůbec si nevzpomněl, že když se stalo něco TAKOVÉHO, bude se o to zajímat i policie. Celou dobu, co tu ležel, si ani nepromyslel, co má říct. Co se stane, až bude po všem? Až bude tenhle elegantní chlapík odcházet s celou pravdou zapsanou na papíře. Co teď? Nemůže mu odpovídat.
Nad čím vlastně přemýšlí? Proč přemýšlí nad tím, co mu má říci? Pravdu, co jiného. Tom si ani nic jiného nezaslouží, než aby se všichni dozvěděli to, co mu udělal, a byl za to potrestán tak, jak si zaslouží. Určitě by za tohle strávil nějakou dobu ve vězení, nebo by alespoň dali pozor na to, aby se s ním nestýkal a on by měl dost času se uzdravit a odjet někam, kde by se po zbytek života měl dobře, zapomněl by, že vůbec někdy nějakého bratra měl a Tom by ho už nikdy nenašel. Dodělal by v klidu školu, našel si nové kamarády a při troše štěstí by si našel i někoho, kdo by ho měl rád a později si pořídil krásnej bílej domeček na pláži, který by mu hlídal jeho čtyřnohý kamarád. Usmál se nad tou představou.

Chlapík v obleku si odkašlal.
„Jste v pořádku?“ skrčil obočí a zadíval se na něj. Bill na něj zíral s otevřenou pusou a nechápavě se na něj podíval.
„Ptal jsem se vás, jestli si pamatujete, jak se incident stal…“ zopakoval otázku, poklepal perem o papír a čekal na Billovu odpověď.
Do pokoje vstoupila sestra.
„Je mi líto, asi vám nic neřekne… Od té doby, co je tu, neřekl ani slovo. Budete to muset asi odložit. Je v šoku, chudáček. Není se čemu divit, jeho bratr je zvíře, doufám, že vše skončí tak, jak má, a hlavně spravedlivě.“ Přišla k posteli a malé rty přitiskla na Billovo čelo.
„Budeme se snažit, ale bez jeho výpovědi nemůžeme nic dělat.“
„Ale vždyť to viděli další lidi, nebyl tam sám… copak to nestačí?“
„Potřebujeme každou maličkost, a až potom budeme moci pořádně vyřešit tuhle situaci. Ale věřím, že spravedlnosti nikdo neuteče,“ usmál se, zasunul židli a vyšel ke dveřím.
Ještě se naposled otočil, usmál se a otevřel dveře.
„Počkejte… on za to nemůže, vyprovokoval jsem ho,“ ozvalo se ze suchých růžových rtů černovlasého chlapce.

autor: Lesslee
betaread: Janule

8 thoughts on “Plač, řvi a boj se, protože máš čeho! 9.

  1. To je takovej blbec ten Bill! Já bych Toma normálně práskla, hajzlíka jednoho hnusnýho! By si zasloužil sprákat bičem…ten Tom je takovej….ahgrhhh! "mlátí hlavou o stůl". Ježiš, ten Bill je pako! Ale co dovede láska no…mě zajímá Tom! jeho další chování! ať už vypadnou z tý nemocnice 🙁 Já chci emoce! xD Pardon, dlouho tu nebyl dílek xD

  2. Proč to Bill dělá…vždyť sám říkal, že kdyby se Toma zbavil, mohl by snad konečně žít v klidu…asi proto, že Tom je přece jenom jeho bratr. Škoda, že si to neuvědomil dříve i Tom…
    Rychle další díl, jsem dost zvědavá =)

  3. Aaaaaa ja som skoro zinfarktovala keď som tu konečne uvidela pokračovanie 😀 ach skvelé :D… bože ale ten Bill je… ja neviem zaujímalo by ma prečo sa Toma zastál… myslí si snáď že potom čo bol pri ňom v izbe so slzamy v očiach sa zmení?… ja dúfam že áno 🙂 teraz to trošku vyzerá že sa Tom uvedomuje ale nikto nevie čo sa mu zase v tej jeho gebuli porobí :D… chcem aby zase Tom prišiel za Billom 😀 chcem vedieť ich reakcie 😀 je to super 😀 milujem to 😀

  4. Pan bože čío Bill v tej hlave má? prečo sa sa  ho zastal?  Skoro mám pociť  že Bill potom všetkom má sindró, tyrabej obete, že  zato može on. Som  zvedavá ako sa zachová Tom. Rychlo daľej  prosím.

  5. taky jsem se hrozně těšila na další dílek a konečně je tu 🙂 ten Bill je ale… no prostě je blbej 😀 Toman by si zasloužil pořádně potrestat… ale doufám, že si aspoň už uvědomil, že se choval jak idiot 😀 ale jinak se moc těším, jak to bude dál… 🙂

  6. Já jsem z týhle povídky úplně v jiný dimenzi… tak dlouho jsem čekala na další díl a když je tady, tak jsem z toho nějaká pomatená… zajímalo by mě, jak se tohle vyvine dál…

  7. Abych pravdu řekla, tak já jsem ráda, že Bill řekl tu poslední větu, já vím, že Toman by si zasloužil shnít za mřížema za to co mu udělal,ale takhle je to pro mě daleko přijatelnější..:)
    Miluju to Billovo hodné srdíčko, jak Toma brání i přesto, že ví, že by od něj měl teď klid..Taky doufám, že mu za tohle Tom vážně poděkuje a že už to buide mezi nima všechbno fajn..:)
    Vážně se těším na dalěí dílek..doufám, že tu přibude brzy..:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics