Most wanted – First in the Blacklist 41.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina

449
***

Otevřu jednu oko. Ale okamžitě  ho zavřu. Bože, to ostré světlo… mě jednou zabije. Nakonec oči opravdu otevřu. Mia stojí s rukama v bok a pozoruje mě.
„Jak… jak dlouho už tam stojíš?“ A jak jsem se vůbec dostal do svojí postele.
„Chvíli. Chci ti říct jednu věc, je KONEC!“ vykřikne na mě. Zaúpím a zacpu si uši. Nikdy jsem si nemyslel, že tahle věta může tolik bolet.
„Fakt? Super, můžu ještě spát?“  
„Ty egocentrický hovado, jak si mi tohle mohl udělat!“ 
„Udělat co?“
„Narval si mi ho do zadku, a když si se udělal, tak si sténal Billovo jméno!“ 
Ooou, do hajzlu. Tohle jsem neudělal! Nebo jo?
„Vážně?“ pozvednu obočí.
„Ty kriple!“ zapiští. Zase si zacpu uši. Oh, sakra. Nakloním se přes okraj postele a hodím tam šavli. Dokonce do kýble. Dobře já a dobře Mia, že mi ho tam přistavila. Odvrátí znechuceně hlavu a podá mi kapesníky. Utřu si pusu. Pak mi podá hadr mokrej a začne si balit věci. Jen ležím, oči zavřené, snažím se nevnímat tu bolest, co mi způsobuje ten kravál, co dělá. Dělá to naschvál. Vstanu a jdu do obýváku, když v tom do bytu vletí nějací chlápci. Přimáčknou mě ke zdi, ruce mi dají za záda. Cože? Pouta? Poutají mi ruce? Přijde ke mně místní komisař.
„Thomasi Trümpere, jste zatčen, máte právo nevypovídat, cokoliv řeknete, může být použito proti vám.“

(Bill)

Trošku nasupeně vlítnu do bytu.
„Bille, no tak, nezlob už se na mě.“ Snaží se mě chytit za ruku Adrian.
„Kurva, nech mě být!“ vyštěknu na něj.
„To ti tak moc vadí, že jsem mu řekl, že jsme spolu spali?!“ on to nechápe. Mně to fakt vadí. Teď si opravdu myslí, že jsem děvka. Ale v hlavě mi hlodá, jak se bránil, když jsem mu to řekl. Všechno popřel. Já už to, ho, fakt nechápu.
„Jo, vadí.“
„Proč? Do hajzlu, Bille, měl bys bejt rád, že jsem mu to řekl. Aspoň ti dá pokoj!“ vyjede na mě. Nasere mě.
„Myslí si, že jsem děvka!“
„Ale to si o tobě myslí každý!“ PLESK!

„Vypadni! Říkám ti vypadni!“ tlačím ho ze dveří. Idiot!
„Bille, já to tak nemyslel. Já si to o tobě nemyslím!“ snaží se to ještě zachránit. Pozdě!
„VEN!“ zavřu mu před nosem. Zamknu. Tečka, žádnej oběd, žádnej vztah. Silný povzdech. Sednu si na linku a zamyslím se. Co když to fakt nepsal on? Ale když ne, tak kdo? Kdo mohl vědět, že byl u mě, že jsme si psaly? MIA!!!! Já tu čubku normálně zabiju! Celé se to zničilo kvůli ní! Bez váhání vezmu do ruky mobil, najdu Tomovo číslo a vytočím.
Volaný účastník je dočasně nedostupný, prosíme, zavolejte později.“

„Shit!“ seběhnu dolů a sednu na motorku. Rozjedu se za ním. V půlce cesty zaváhám. Co to, kurva, dělám? Zbláznil jsem se? Ale… já ho potřebuju. Aspoň ho vidět. Dojel jsem až k jeho garážím. Slezl jsem a opatrně vstoupil dovnitř. Nikde nikdo. Co mě ale nejvíce udivilo, bylo, že tam Tom neměl ani jedno auto. Ani Lamborghini ani Cobaltta. To je blbost. Jestli odjel jedním, kde je druhé? On přece svá auta nikomu, nikomu nepůjčuje. Tak co se, sakra, děje? Mno nic. Odjedu zpátky k sobě. Celou cestu přemýšlím, co se stalo. Kde všichni jsou? Dojedu k sobě a vyběhnu schody. Zkusím mu ještě jednou zavolat.
„Volaný účastník je dočasně nedostupný, prosíme, zav…“ Nenechám ji dokončit a zavěsím.

(Mia)

„Hej! Tohle nemůžete! Za co má jít sedět?“ asi blbá otázka, fajn, ale kdo ví, co ten vůl ještě provedl. Ještě teď mě bolí zadek. Ne, nemysli na to, Mio, nebo by ti mohly zase vlítnout slzy do očí.
„Kam ho to, kurva, vedete!“ 
„Kam, asi na základnu.“
Tak tohle ne. Ublížil mi, ale pořád ho miluju. Je to něco jako můj princ na bílém koni. Skočím jednomu poldovi na záda, začnu ho zezadu škrtit. Kravata to jistí.
„Pust ho, ty plesnivá opice!“ zavřeštím. Tom nahlas zaúpí. Jen ať si kňučí, neměl se ztřískat, že měl haldy. Navíc to dělám pro něj. Jeden polda mě chytí kolem pasu a odtáhne. Když mě postaví na zem, natáhnu mu, že se skácí. Au, moje ruka. Sakra, zlomila jsem si nehet. Spadne na zem, a ještě do něj kopnu. Tak, to by byl jeden. Teď už jen čtyři. Jenže jeden se otočí a sejme mě k zemi. Dá mi pouta taky. Shit. A jsem v prdeli. Zvedne mě a táhne kamsi za Tomem. Posadí mě ale do jiného auta.

„Za co jste mě sebrali?“ 
„Za napadení veřejného činitele.“ 
„Aha a za co jste sebrali Toma?“
„Nepřiměřená jízda ve městě, ohrožování silničního provozu. Nedodržování předpisů a vsadím se, že i alkohol za volantem. Mám pokračovat?“ 
„Ne, dobrý…“ je mi to jasné, sebrali ho za závody. Sračky! To je skvělý. Sedím v autě plném chlupatých a jedu do domu plnýho ještě chlupatějších. Kancelářký krysy, to je snad ještě horší jak pochůzkáři.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina
betaread: Janule

13 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 41.

  1. To se mi líbí…Bill se začíná starat o Toma…jůůů…už se hrozně těším na další díl…hoonéééém dáááál!!!!

  2. Tom zavřený? Tak to je pecka!!! xD
    Ale Mia má sto bodov, jak skočila tomu policajtovi po krku, to nemělo chybu, to se jí musí nechat xD Akorát doufám, že Toma brzy pustí =)
    A Bill je taky pěkně od rány, ale že Adrimu sedla, panečku xDDD

  3. Jů to je super..Bill nenávidí Adriana a Tom nenávidí MIu..Supééér. Jančo taky si myslím že mu sedla.Zasloužil si to.Sviňák slizkej. Fuj běhá mi z něj žaludek sem a tam. Určitě Billík zapaltí kauci,aby mohl být s Tomíkem ách.Nádherná představa ale co ty holky vymyslej to je ve hvězdách

  4. Tak moje představy o tom, jak by to mohlo dopadnout jsou víte kde. Úplně jsi mě tím překvapila. Jsem zvědavá, jestli Tom půjde do basy, ale podle mě asi jo…ještě uvidíme xDD

  5. Nee, tohle snad ani není možný! Toma nemůžou zavřít!!! Prostě, to by mě vážně zajímalo, co se teď bude dít, protože tohle nejdeee:'(
    Hele, koukejte tenhle bordel uklidit a ty dva šošony zase fouknout k sobě!!!!

  6. [5]: jak mě se líbí ty vaše reakce 😀 ale nebojte 🙂 bude to ještě zajímavé, hlavně jak se Tom bude dostávat z basy

  7. Miluju scénu, kdy Mia křičí a rozchází se s Tommym! Chudáček malý, třeští ho hlava a ona tak ječí… Přitom je tak šťastný.
    Taky se těším na výslech a hlavně vše kolem, na Billa…jupí♥♥

  8. Ou yeah!! docela se mi Mia začala i líbit tim že ho aspoň brání!! 😀 ale představa uječený holky jak mlátí policajty je vskutku veselá :))

  9. Omg, to je pí* 😀 víte co. Musím být sprostá. No před váma mi to je jedno, protože se známe 😀 že, Myker? 😀 Ta Mia je dement xD mě to přišlo strašně komický. Taková komedie 😀 ona je muž 😀 hlavně, že si zlomila nehet. A dobře jí tak, pořád chtěla sex, tak viděla, jak ho má Tom rád. Do zadku 😀

  10. Keď Mia povedala "Je KONEC!" zavrieskala som na celý dom "KONEČNEEEEE" :D… och a Tom ide do basy? no pekne a Mia tiež 😀 och bože čo si tá koza myslela keď skočila po policajtovi :D… musím ale uznať že v tej chvíli som jej fandila :D… och a práve vtedy keď bol Tom v prdeli mu chcel Billy volať… tak to je na hovno ale čo už to sa snáď spraví 😀 a hlavné je že mu vôbec volať chcel 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics