Most wanted – First in the Blacklist 43.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina

449
„To je vůl!“ plácne se do čela Sam.
„Ale musíš si pohrát s elektrikou!“ houknu. Sam jen kývne. Pod volantem tam sundá platový kryt od drátů. Dva roztrhne. Nikdy jsem nevěděl, jaká barva a asi nikdy se tuhle fintu nenaučím. Nicméně za chvíli auto nastartovalo a jeli jsme zpět do garáží. Ukázal jsem, kam má auto zašít. Ale nijak jsme ho nekryli, po cestě mě ještě něco napadlo. Nechali jsme ho v rohu schovaného, ale bylo možné ho vidět. Hned na to jsem skočil na motorku, jenže Sam skočí za mě s helmou na hlavě.
„Co to děláš?“ 
„Chci být u toho. Jeden svědek navíc se vždy hodí víc, než jeden!“ má pravdu. Asi ho budu potřebovat.

***

„Chtěl bych mluvit s Thomasem Trümperem.“
„Vy jste právník?“ 
„Vypadám na to? Ne, jsem svědek, že se neúčastnil včerejšího závodu.“ 
„Aha, dobře ohlásím vás komisaři Crossovi, asi s vámi bude chtít mluvit.“ 
„V pohodě, ale nejdřív bych chtěl mluvit s Tomem.“

„Nechám vám ho zavolat.“ 
„Okay, dík.“
„Dáš si kafe?“ 
„Jo, asi jo,“ Sam mi podá kelímek s tím hnusem. Ale teď jsem ve stavu, kdy bych vypil i brzdovou kapalinu.

„Dobrá, pojďte tudy, zrovna ho vyslýchají.“ Řekne ženská na informacích stroze. Jdu tam, kam mě vede. Popravdě, nikdy jsem tu ještě nebyl a jsem za to neskonale rád. Zavede mě do místnosti. Tom tam sedí, kouká na špičky svých bot. 
„Cos provedl, že tě sebrali?“ 
„Bille!“ vyjekne Tom překvapeně. Rozhlížím se po místnosti. Ah, támhle je. Mrcha malá. Beze slova k Tomovi dojdu, vezmu ho za tričko pod krkem. Je zvláštní mít ho zase tak blízko. Mám strach. Ale zase chci, aby ho pustili.
Opřu ho o zeď a přisaju se mu na krk.

„Oh, bože,“ zakloní hlavu Tom a pohladí mě po vlasech. Škubu sebou. Oženu se po ruce, asi proto, abych zakryl záchvěv. Udělám mu pár skvostných flíčků.
„A teď ty, a všude.“  Šeptnu. Tom na mě překvapeně kouká. Sundám si šátek a nakloním hlavu.
„Co?“ 
„Udělej mi cucfleky,“ šeptnu. Tom neváhá ani chvíli. Přilepí se svými rty k mému krku. Spokojeně zafuní. Přivřu oči. Tohle se mnou dělají jen Tomovy doteky. Pohladím ho po hlavě. Cítím jeho ruku na boku. Má pouta, proto mě trošku jedna ruka tlačí, ale ten tlak, když si mě Tom přitáhne blíže. Mám chuť zasténat. Ale strach mi nedovoluje ukázat skutečnou míru touhy po jeho rtech. Přetočí mě ke zdi. Trošku vyjeknu. Je to na mě moc rychlý pohyb. Kouknu nahoru, zda jsme pod kamerou, zda nás není vidět. Mohl bych ale poldům udělat malé divadélko. Když uslyší vzdechy. Slabé mlaskání, bude jim jasné, že neděláme nic zas tak podezřelého.
Zvednu si tričko. 
„Tome, i na hrudi.“  Šeptnu, aby to bylo co nejméně slyšet. Tom Okamžitě zajme mojí bradavku. Ah! Sakra! Cinká to, přesně tohle mi chybělo. Zasténám.
„To je dobrý,“ zakňučím rozechvěle.
„Já vím, tohle se ti líbí ze všeho nejvíc, jsi na ně citlivý,“ šeptne Tom. 
„Jo,“ přitlačím si jeho hlavu na hruď. Tom ještě provokativně zacinká a už dělá flíčky. Slabě zarývám nehty do stěny. Když už mám hruď jako dalmatin, odtáhnu se.
„Teď mě dobře poslouchej. Včera jsi byl celý den u mě. Pili jsme a řádili, potom jsem zavolal Samovi a ten tě k ránu odvezl domů. Ale jinak jsi nebyl na závodě, slyšíš? Nebyl jsi tam, byl jsi u mě a jako důkaz máme cucfleky.“ Tom kývne. 
„Stejně nejlepší bude, když jim řekneš, že máš okno.“ 
„To taky mám,“ pošeptá.
„Fajn.“ Vezmu ho za krkem a přitisknu ke rtům. Okamžitě vklouznu jazykem do jeho úst a vytáhnu ho z naší skrýše pod kamerou. Posadím se na stůl a Tom se mi vtěsná mezi stehna. Zachvěju se. Vybaví se mi před očima, jak se tvářil, když… dám mu ruce na ramena a odtáhnu ho.
„Neboj, brouku, máš alibi, dostanu tě z toho,“ žhavě se na něj podívám, hupnu ze stolu a mířím ven z místnosti.

(Tom)

Bože! Prosím, že to nebyl sen. Rozrazí se dveře a vejde hnusná bachařka… prosím, ať se mi to zdá! Vezme za spoutané ruce. Táhne mě kamsi do cel.
Snažím se rukama skrýt to těsno v kalhotách. Je to šílené, co se mnou opět provedl. Proč mi chce pomáhat po tom všem? Jak se o mně dozvěděl, proč mě chce krýt? Ještě teď cítím jeho rty na krku. V ústech cítím jeho sladkou chuť. Jeho dotyk. Byl tak spalující. Zamrkám, strčí mě do cely. Sednu si tam a stále dokola si přehrávám tu scénu. Byl mi tak blízko. Cítil jsem ho na svém těle. Měl strach, ale překonal ho, aby mě mohl dostat ven. Polknu. A co ten cucák? Ví o tom, že se mě snaží dostat ven? Pohladím ten flíček, co mi udělal. Je stále trochu vlhký. Schovám obličej do dlaní. Já ho tak šíleně chci. Pořád cítím jeho tělo, jeho teplo. Jsem z něj totálně hotový.

(Bill)

„Ale on má okno. Neví ani, že má auto u mě.“ Odfrknu si.
„Auto má u tebe?“ 
„Jo,“ napiju se kafe, co mi Cross udělal.
„Celý den i celou noc byl u mě. Nad ránem ho Sam odvezl, aby neměl průsera u mladý. Řeknu ti, ta holka je děsná fůrie. Ta zjistit, že jí Tom zahýbá se mnou, tak jsme oba vykastrovaní.“ Nadhodím. Vždy dokážu svoje lži skvěle prodat. Ale nelžu často. Nesnáším lži.
„Aha, a jak ti můžu věřit, že u tebe byl?“ 
„Opravdu to chceš vidět?“ pousměju se. Cross kývne. Sundám si šátek a ukážu mu cucfleky. Pak si vyhrnu tričko. Cross vyvalí oči.
„Ještě jsem se nesprchoval. Pár jeho slin tam určitě najdete, takže jestli chcete. Klidně udělejte i stěry. Na testy DNA.“ Pousměju se. Cross kývne. Vždy si je rád jistý. Zavolá si pár forenzních pracovníků. Každý vytáhne jednu tyčinku. Vypadá to jak tyčinka na čistění uší. Začnou otírat každý flíček na mém těle. Děsně to lechtá, tak se jim tam hihňám jak pako. Pak je uzavřou do sterilních obalů, ze kterých je předtím vytáhli a mažou pryč.

„Mám ještě jednoho svědka.“ 
„Koho?“ 
„Koho asi?“ stáhnu si zpět tričko a sednu si. „Kamaráda, co Toma včera vezl ode mě domů.“ 
„Proč ho vlastně vezl kamarád?“ 
„Protože jsme včera slavili výročí. Na tohle si potrpím. Jsme spolu už tři měsíce, tajně. Proto si Tom k tomu našel frajerku, aby to nebylo nápadné. No a trošku to včera přehnal s polibky…“ opět ukážu na svůj krk. „A s alkoholem. Já sám, řidičák na auto nemám a na motorce ho odvézt by bylo o hubu. Co kdyby spadnul, že ano. A nechat ho jet autem by bylo snad ještě horší, než kdybych ho vezl na mašině.“ Pousměju se. Mám tolik skvělých argumentů na všechno odpověď. Odpoledne je doma. A tu děvku můžu nechat ještě trochu podusit.

„Dobrá tedy. Můžeš jít, Bille a zavolej mi ještě toho kamaráda, jo?“ vstane, plácne mě po rameni a vyprovodí ze dveří.
„Jo jasný, stojí támhle, já zatím zajdu za Johnem.“ 
„Jo, když slyšel, že tu jsi, tak tě hledal. Měl by být v pracovně. Na konci chodby doleva, čtvrté dveře.“
„Oh, díky moc. Měj se!“ odcházím směr Johnova kancelář. Já tý potvoře ukážu.
„Ahoj,“ zaklepu na otevřené dveře od Johnovy kanceláře. 
„Nazdar, hledal jsem tě. Co ty tady děláš?“ 
„Jsem alibi mého přítele,“ když už lhát, tak pořádně.
„Oh, máš přítele?“ 
„Jo, tři měsíce,“ pravidlo číslo dvě: Všem říkejte tu stejnou lež, aby nepřišli na to, že lžete.
„Páni, dlouhá doba. Kdo to je?“ 
„Tom Trümper. Sebrali ho za nějaké průsery na silnici, co měl včera údajně udělat. Jenže on byl včera celý den se mnou.“ John sjede pohledem na můj šátek. Čiperný hoch. Jen se koukni. Mám tam flíčky a na celém těle taky. Ale to ti ukazovat nebudu, protože jsi prase, co mě chce už dlouho ojet. Zahihňám se sám pro sebe.
„Aha, takže se máš fajnově.“ 
„Jo, celkem to jde, ale… něco bych od tebe potřeboval.“ 
„No?“ 
„S Tomem dnes ráno sebrali i jednu holku za napadení veřejného činitele. Potřeboval bych jí udělat trošku problémy. Nemohl bys to napadení trošku nafouknout? Jako že ten napadený má třeba zlomené žebro a nohu nebo já nevím, něco?“ 
„Jo problémy bys chtěl… no to víš, že by to šlo…“

autor: Lenna W.K.T & Mykerina
betaread: Janule

8 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 43.

  1. Jen tři slova: Tohle já žeru!!!No, prostě, jak si dělaj ty cucáky, to jsem myslela, že z toho umřu… Škoda, že si to tam rovnou nerozdhali xDD
    Hej, prostě… tohle je magický jak sviň… Potřebuju další díl, nebo umřu a nepřežiju to xDD xDD

  2. Bill je teda číslo!!! xD
    I když mám pocit, že doktor by poznal, že ty cucfleky jsou čerstvé a ne den staré =)
    Od Billa je to hezké, že Tomovi poskytl alibi, ale dělat to nemusel, myslím, že mohl Tomiho klidně nechat podusit těch 48 hodin. Stejně mu šlo jenom o to pomazlení pod kamerou xD A hrozně se mi líbilo, jak potom Toma odvedli do cely a on pořád cítil Billovy doteky, jeho kůži a vůni, prostě všechno…=)♥

  3. fakt dobrý… docela by mě zajímalo, jak to ještě nafouknou Mie. Ale dobře jí tak… a ty cucfleky… já jsem sice ho ještě nikdy neměla, ale kámoš jo… a den starý cucák od flíčku několik minut starým poznám i já, natož pak nějakej doktor…  Jinak dílek krásněj, už se klepu na další. Tuhle povídku miluju jen tak dál 😉

  4. Ten Bill to je ale šikulka…bylo to fakt zajímavé, takže nakonec Toma dostane pryč a tu kozu Miu tam pěkně nechá…tenhle plán se mi vážně líbí xDD

  5. Ou honééém dál prosím…to je úžasný…Bille ty jsi ae…Tom je z tebe úpa hotovej :)…krááása…prosím honém dál!!!!

  6. Och ono to je proste skvelé, Bill je skvelý, Tom je skvelý… och :D… joj Mia bude mať problémy 😀 no konečne dostane to čo si zaslúži :D… och ale ono to je úžasne 😀 aj keby som teraz musela už ísť (čo asi za chvíľu aj budem musieť) tak by som si bola istá že dnes konečne v kľude zaspím 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics