Mask of lies and love 7.

autor: Sch-Rei

476
„Bille? Bille, stalo se něco?“ někdo se mnou zacloumal. Poplašně jsem zamrkal a na sucho jsem polknul. Rozhlédl jsem se okolo sebe. Byl jsem… Trošku zmatený.
„N-ne, jsem v pořádku, jen jsem si… Na něco jsem si vzpomněl,“ zašeptal jsem a dál jsem se rozhlížel okolo sebe. Zhluboka jsem se nadechl a následovně ztěžka vydechl. Konečně můj pohled padl na dredatého kluka, který mi seděl na klíně. Zadíval jsem se mu do očí s nechápavým výrazem. Je to právě ten důvod, kvůli kterému jsem se tak změnil? Je to ta příčina, proč se chovám, jak se chovám? Proč jsem byl k Tomovi takový, jaký jsem byl? Kolovaly mi v hlavě otázky, na které jsem si ale sám odpovědět nedokázal. Nemohl jsem. Přiznávám, že jsem se odpovědi svým způsobem i bál. Nechci myslet na to, co bylo, ale na to, co bude a co je právě teď.

„Tome?“ pípl jsem do hrobového ticha.
„Ano?“ odpověděl mi otázkou stejným tónem jako já. Trošku zamyšleně jsem našpulil rty a sklopil jsem pohled.
„Víš no… Chtěl jsem se ti omluvit za to, co se stalo v tom klubu. Choval jsem se jako idiot,“ zašeptal jsem a opět jsem pohled zvedl k němu. Cítil jsem, jak je z toho Tom trošku překvapený. Nedivím se. Omluvu ode ? Já sem jsem překvapený z toho, že jsem něco takového jako omluvu dokázal plynule vsoukat z úst. Skousl jsem si ret, a čekal jsem na Tomovu reakci. I když to pár minut na to, že by něco řekl, vypadalo marně, nakonec spustil: „Ty se mi omlouváš?“ Přikývl jsem. Nastala další chvíle hrobového ticha.

„Víš já… T-tak… Dobře,“ zašeptal a přikývl. Pousmál jsem se nad tím. Jeho plachost je roztomilá.
„Díky,“ usmál jsem se a položil jsem mu na rty dětskou pusinku. Uculil se. Polštářkem ukazováčku jsem mu lehce přejel po piercingu ve spodním rtu. Přivřel oči a naklonil se ke mně. Usmál jsem se a vpil jsem se mu do rtů. Svými rty jsem něžně laskal ty jeho, a pohrával jsem si tak s jeho piercem ve rtu. Jazykem jsem mu přejel po spodním rtu a pak jsem mu jím vplul do pusy. Přejel jsem mu po patře. Slastně mi vydechl do úst. Pousmál jsem se nad tím a rukou jsem mu vjel pod tričko. Zachvěl se. Jezdil jsem mu rukou po plochém bříšku až na záda. Kousek se ode mě odtáhl.

„B-Bille, ale já…“ zašeptal trošku zmateně. Pousmál jsem se a políbil jsem ho na rty.
„To bude dobré,“ šeptl jsem nazpět. Chvíli váhal. Olízl si rty a pohledem jezdil po mém obličeji. Zhluboka se nadechl a přikývl. Usmál jsem se, a přetočil jsem ho pod sebe. Svlékl jsem mu tričko a začal jsem mu rozepínat kalhoty. Vycítil jsem z jeho pohledu nejistotu, ale snažil jsem se to ignorovat. Pomalu jsem mu začal stahovat kalhoty a za každý kousek odhalené kůže jsem mu pokládal něžné pusinky. Hned po jeho kalhotách následovalo mé tričko a kalhoty. Skousl jsem si ret a přejel jsem mu dlaní po boxerkách. Tiše zavzdychal a přivřel oči. Pousmál jsem se a políbil jsem ho… tam, což mi oplatil dalším tichým zavzdycháním.  
Zahákl jsem mu palce o lem boxerek a pomalu jsem je táhl dolů. Zachvěl jsem se nad pohledem na něj. Políbil jsem ho na špičku penisu. Prudce zaklonil hlavu a opět zavzdychal, ale už ne tak tiše. Spokojeně jsem se usmál. Stáhl jsem si boxerky a pomalu a opatrně jsem se na něj položil. Ještě se na mě nejistě podíval, ale jen jsem kývl. Pousmál se a obmotal mi ruce okolo krku. Usmál jsem se a políbil jsem ho na horké rty. Přivřel jsem oči a pomalu jsem do něj přirazil. Skousl jsem si ret, ale z jeho strany nebylo slyšet žádné zakňučení, zaskučení nebo cokoliv takového, jen dlouhý slastný sten. Vydechl jsem a pousmál jsem se. Rozpohyboval jsem se v něm, ale pořád pomalu.

Ležel jsem s ním pod peřinou. Byl schoulený ke mně a spokojeně oddechoval ze spánku. Přejížděl jsem mu polštářky prstů po ruce. Měl jsem podepřenou hlavu rukou a sledoval jsem ho. Přemýšlel jsem. Trošku jsem víc naklonil hlavu, ale stále jsem z něj nespouštěl oči. Přitulil jsem si ho k sobě. Trošku se zachvěl a něco ze spaní zamumlal. Nevěnoval jsem tomu pozornost, jen jsem se nad tím pousmál. Přivřel jsem oči a položil jsem hlavu na polštář.
Jsem rád, že se to i jemu tak líbilo. S Tomem to bylo něco… Jiného? Jiného. Něco jiného, než na co jsem zvyklý. Nikdy jsem se nesnažil hledat oblibu v sexu, ona přišla sama od sebe, ale nikdy to nebylo takové jako dnes. Je pravda, že ze sexu jsem měl kdysi trauma. Nebylo to nic pěkného, protože…

x.X Flashback X.x

Pevně jsem tiskl víčka. Zavzlykal jsem, ale to už jsem cítil šílenou bolest zadečku. Slzy mi tekly proudem. Tiskl jsem se na zeď, o kterou mě přirazil. Naplno jsem se rozvzlykal, ale něčí ruka skončila na mé puse. Stále jsem pevně tiskl víčka a snažil jsem se od něj nějak dostat, ale pevně mě tiskl ke zdi. Prudce se ve mně rozpohyboval. Zakňučel jsem ale jakékoliv vzlyky nebo cokoliv jiného tlumila stále ruka na mých ústech.

x.X Flashback X.x

Pevně jsem stiskl víčka snad pod domněnkou, že tyhle vzpomínky, co jsou ve mně, zmizí, ale stále tam byly a nehodlaly mě pustit. Stále mi draly slzy do očí a pocit slabosti. Úplné slabosti, jako bych nemohl nic.

Tom se trošku zavrtěl a namačkal se víc ke mně. Pohladil jsem ho po tváři. Pousmál se a ještě  víc se ke mně natiskl. Usmál jsem se nad tím a opětoval jsem mu to.

autor: Sch-Rei
betaread: Janule

2 thoughts on “Mask of lies and love 7.

  1. Mám radost z Billovy proměny, je vidět, že mu na Tomovi záleží… =)♥
    Ale ty Billovy vzpomínky, ošklivá zkušenost…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics