Most wanted – First in the Blacklist 50.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina

449
(Bill)

Tak jo, domluvil jsem se s Johnem. Ale ještě mu mám dát vědět. Ok. Teď zavolat Tomovi a probrat to. Vytočím jeho číslo. Zvoní, zvoní… stále zvoní. Že by neměl mobil u sebe? Zkusím to znovu.
„Konečně, Tome.“ Vyhrknu.
„Hmm?“ ozve se potichu. Je nějakej zamlklej. Že by proto, jak to mezi námi dopadlo? Pochybuju. Nechápu ho. A hlavně nechápu sebe. Opravdu jsem ochoten kvůli němu podstoupit takovou oběť? Asi jo.
„Potřeboval bych s tebou mluvit. Takže přijedu.
„NE! Nejezdi… já… já ti děkuju, ale nemůžeme se vidět. Nechci tě vidět.“ Šeptá. Cože? Kurva, jak nechci tě vidět?
„Tome, co to… tůt… tůt… tůt…“ on zavěsil? Tak to ne, chlapečku. Sednu na motorku a jedu k němu. Ani ne za deset minut stojím před jeho garážemi. Je tu ticho. Klid. Vystoupám schody nahoru a zaklepu. Nic. Opatrně vezmu za kliku a strčím hlavu dovnitř. Šero, smrad. Tady snad chcípla kočka! Vejdu do útrob bytu.

„Tome?“ nic se neozývá. Jdu dál až do jeho ložnice. Zalapám po dechu. Tom tam leží zahrabaný v přikrývkách, neoholený, v ruce vodku.
„Tome?“ šeptnu. Apaticky na mě otočí hlavu. Lesknou se mu oči.
„Tome, co se děje? Vždyť tě z toho vysekám.“ Pomalu si k němu sednu. Shit. To je smrad. Rychle se zase zvednu a otevřu okno. Trochu čerstvého vzduchu.

„Tome, mluv se mnou… co se stalo?“
„Viděl jsem vás.“  Šeptne. Koho? Co?
„Mě s kým?“ pozvednu obočí.
„S tím týpkem, u motorky, držel tě za stehno a ty ses vůbec, ale vůbec nebránil!!!! Nechával ses osahávat jako děvka!“ vyštěkne. On nás viděl?
„Já ti dám děvka! Dělám to, kurva, pro tebe! Měl by ses rozhodnout, co chceš!“
„Tebe.“
„Mám dělat děvku jenom tobě? Ale to nejde. Abych tě vysekal, musím se s ním vychrápat.“
„Nejde to jinak?“ vzhlédne ke mně zkroušeně.
„Ne, nejde. Vyber si. Buď budeš mít promazaný rejstřík, a já se s ním vyspím, anebo budeš mít plný rejstřík, a já nebudu ničí.“  
Čekám, co mi na to odpoví. Mlčí, kouká do blba. Asi jsem tady skončil. Zvednu se. Poslední věc, kterou pro něj dělám. Poslední. Pak snad i odjedu z města. Kouknu na něj. Stále mi nevěnuje pozornost. Povzdechnu si a opustím jeho byt.

„Johne? Ok, beru to. Buď v 8 u mě.“ Přivřu oči. Opravdu se ze mě stane děvka.

(Tom)

On to chce udělat. Pro mě. Kvůli mně. Nechápu to. Proč to chce udělat, když se mnou už nechce nic mít? Proč to dělá? Mohl by se na mě vysrat. Zvlášť, když se má s někým vyspat. Když si uvědomím, že by se ho měl dotýkat někdo jiný než já, když si uvědomím, jak jsem vyváděl, jenom když se ho Adrian dotýkal. To spolu ani nespali. A teď do jeho těla má vnikat nějakej jinej penis než můj? Ne, tohle nepřenesu přes srdce. Musím tomu zabránit. Nesmí to udělat. A je mi jedno, jestli půjdu sedět. Tohle mu nedovolím. Rychle vstanu a oblíknu se do mikiny. Jen v teplákách skočím do auta a jedu k Billovi. Prosím, ať to stihnu. Musím to stihnout. Prudce zabrzdím před jeho garážemi a vylítnu ven. Stojí tam nějaký cizí auto. Ne, kurva, ne. Prosím! Vyběhnu schody k němu do bytu. Rozrazím dveře. Bill leží nahý na posteli, zakrývá ho jen tenká látka peřiny a u něj stojí nahý týpek s tyčícím se penisem.

„Dost!“ vykřiknu, Bill se zapře o lokty a podívá se na mě. 
„Dělám to pro tebe…“ špitne. Ten hajzl mu zvedná nohy na ramena. Odvrátím pohled.
„Odprejskni od něj!“ 
„Tomy, to je v pořádku…“
„Ne, to není v pořádku, přest…“ nedořeknu. Ohromí mě Billův něžný úsměv. Polda zasune. Bill se prohne. Vidím jeho tvář, jak se bolestně zkřiví.

Po chvilce oči otevře a zadívá  se do těch mých. Vidím v nich to, co jsem dlouho toužil vidět. Odhodlání, oddanost. Zoufale si vjedu do pěšinek mezi copánky. Tohle nemůže být pravda. Odvrátím tvář. Do očí mi vlítly slzy. Otočím se. Slyším jen šustění dek a sténání toho zmrda. Dost, prosím, vzbuďte mě někdo. Tohle takhle dál nejde. Fláknu pěstí do stěny. Bill nesouhlasně mručí. Kouknu přes rameno. Mezi prsty drtí prostěradlo, ve tváři má znechucený výraz, ale drží. Polda se nakloní, chce ho políbit, ale Bill odvrátí hlavu. Otočím se a chci k němu dojít, chci ho od něho odtrhnout.

„Tome! Ne!“ 
„Už budu!“ vyhrkne polda. Doufám, že to alespoň hodí někam jinam než do něj. Stojím jak přimražený, když se ten nechutný sráč prohne a zasténá. Hned ho vyndá. Uleví se mi, když si začne stahovat kondom. Aspoň že ho měl. Svalí se vedle Billa. Ten se okamžitě otočí na bok a přitáhne si kolena pod bradu. Ještě sáhne pro deku a přehodí si ji přes zadeček. Podívá se na mě. Kajícně vydechnu. Kdybych se radši uchlastal už tenkrát, když jsem měl možnost. Ještě před tím, než jsem jej znásilnil podruhé. Polda vstane. Oblékne se. Pak prochází kolem mě.

„Rejstřík máš čistý.“ Zavrčí. Chytnu ho pod krkem. Mám chuť mu vrazit.
„Tome, přestaň!“ nasupeně zafuním do jeho tváře. Jednou si ho najdu a zabiju ho. Přísahám. Pustím ho a on v klidu odejde. Ihned přejdu k Billovi. Sednu si na postel. Přitáhnu si ho k sobě, obejmu. Bill se trochu cuká, ale po chvíli se uvolní.
„Tohle už nikdy v životě nedělej, to radši půjdu sedět.“ Špitnu skoro plačtivě.
„Jak to myslíš?“ pošeptá Bill. Podívá se mi do očí.
„Tak, jak jsem to řekl, tohle už nikdy nedělej… chci tě pro sebe. Miluji tě, koťátko.“ Pošeptám.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina
betaread: Janule

23 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 50.

  1. jůůů, to je mega super, ta poslední věta mě dostala do kolen… doufám, že se k sobě konečně vrátí, úžasné, miluju to :))

  2. awwwwwwwwwwwwwww, tohle je tak… tvrdý, nehezký, a přece tak sladký… jenom, kruci, ať ho už billl neodkopne! to už neeeeee! klidně ať mu na to nic neodpoví, ať s ním nemluví jak s přítelem a milencem, ale ať ho, prosím, neodkopne! protože to by už asi nevydržel ani tom, ani já…
    prostě… nádhera. nedokážu říct nic víc, tohle je naprostá krása, naprostá nádhera, dokonalost…

  3. Miluji tě, koťátko …. normálně sem se u toho robrečela miluju tuhle povídku  honem další dil

  4. Co? Trošku moc toho najednou na mě. 😀 😀 Jako Bill…si dělá srandu ne? Bejt jim, tak se na Toma rozodně vykašlu a on se nechá cizím chlapem…co? Ještě před Tomem…a co ten konec? Tohle je na mě fakt moc. 😀 😀 Těším se na další.

  5. Tak tohle bylo maso. Bill je teda třída, že se takhle za Toma obětoval.Myslím, že k němu pořád něco cítí, jen si to nechce přiznat. A konečně mu Tom řekl, že ho miluje. Uvidíme, co na to Bill řekne.

  6. to Tomovy teda trvalo, ale  konečne miu to povedal super. Som zvedavá čo  mu Bill odpovie , ale   dufam že toi bude kladne.

  7. Co to je? Kruci, slzičky? Oh to ne…
    Ten konec…to bylo… ani to nedokážu popsat, chytlo mě to za srdce… Jestli mu ani teď Bill neodpustí, tak se z toho vážně odstřelím…
    Kruci, potřebuju další díl, tahle povídka je normálně návyková!!! Prostě dokonalé, jako vždycky…

  8. Poslední věta naprosto úžasná ♥
    Ale ten zbytek…to bylo na mě fakt moc…
    Souhlasím s "tenshi88", ještě chápu, že to Bill udělal, protože v hloubi duše Toma pořád miluje, ale proč ho Tom nechal???!!! A ještě u toho byl a díval se, velebnosti, to je hnus…

  9. [9]: 😀 Musíš mi to pripomínať? T_T

    Och božeee prosím nech sa Bill už konečne uvedomí a zobere Toma späť… ja to neprežijem ak ho zase pošle preč!… inač baby viete čo ste mi spôsobili? včera v noci asi niečo pred dvanástou som tak ležala v posteli a rozmýšľala nad týmto príbehom (tak ako každý deň od toho ako som sa do toho pustila) a rozmýšľala som nad tým ako furt tý dvaja nie sú spolu a tak a normálne som sa rozplakala! chápete to? ja to tak brutálne prežívam že furt nad tým musím rozmýšľat! to už nie je normálne toto veď vy ste zo mňa spravili totálneho maniaka 😀 xD ja som úplne závislá toto je taká náviková poviedka 😀 a teraz keď som to už všetko dobehla a už nie som pozadu tak ja fakt neviem čo budem robiť lebo mňa to čakanie na ďalší diel asi zabije!!! začala som to čítať asi pred týžňom a už hneď pri prvej časti ma to totálne chytilo! a ak sa Bill s Tomom v budúcej časti nedajú dokopy tak máte na krku vraždu!… ja to jedným slovom MILUJEM!!! 🙂 a ten koniec bol úžasný 🙂

  10. Nějak nechápu, jak se na to Tom moh dívat… vim že mu Bill říkal, ať nic nedělá a že je to v pohodě a tak, ale stejně… BRRR, mam husinu…
    A doufám, že Bill zareaguje nějak pozitivně, už žádný scény a vyhazování z bytu a podobně, na to neni čas 😀 😀

  11. On ho odtáhne od sebe… bez tak 😀 ale doufám, že neee… jinak taky nechápu, jak se Tom mohl tak… dívat… 🙁

  12. Chcem dalšie časť prosíím..chcem vedieť ako to dopadne..a tá posledná veta je fakt krásna ?´:)

  13. Tak jo.. chce se mi brečet u toho, co pro Toma je Bill schopný udělat.. aa prosíím ať už jsou zase spoluuu :)..rychle další díl 😉

  14. krásný, jak mu to Tom řekl, že ho miluje 🙂 a Bill jak přemohl sám sebe, aby Tomovi pomohl…:) já tuhle pobídku prostě miluju 🙂 ♥

  15. dobře tak tomu copakovi jednomu:d. ale je mi líto Billa tohle si Toman nezasloužil:d ale takD: to by nebylo ono^^

  16. mě dostává pořád ten Tom, jak si myslí, že ho znásilnil dvakrát… nemůžu si pomoct, ale dycky mu nadávám xDD

  17. Sakra.. tahle povídka mě čím dál tím víc dostává.. líbí se mi a to moc. Tenhle díl byl jisto jistě nejlepší :).

  18. Ale ze si to polda daval i pred Tomem, hovez jeden xDDD
    Jaj, oni sou oba sulinci, jeden vetsi nez druhej, takovy dramata tam predvadet, ze si nedaj pokoj, pusu na celo a neudobri se uz konecne x))) Ale to bych asi chtela moc :DDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics