Most wanted – First in the Blacklist 52.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina

449
Bill očividně nechápe, co tím myslím. Proto ho opatrně vezmu za ramena, odtáhnu a otočím se pod ním na břicho.
„Chtěl bych tě cítit v sobě, koťátko.“ Bill se stále dívá nechápavě.
„Ale…“ 
„Nechceš?“ 
„Ne, teda… jasně, že chci. Jen… jsem překvapený…“ 
„Máš na to právo, jsme rovnocenný pár.“ Pousměju se, vezmu ho za ruku a stáhnu na sebe. Bill mě začne líbat na krku. Jsem trochu nejistý, to je pravda, je to zvláštní, když tentokrát Bill připravuje mě a ne já jeho. Je zvláštní ta představa, že by si mě měl vzít. Ale já chci, aby to udělal. Abych mu opravdu dokázal, že jsem jeho. Tak jako on mi dokázal, že je můj.

„Možná tě to bude ze začátku trochu bolet, ale nebudu spěchat, ať si na mě zvykneš.“ Pošeptá mi Bill. Trošku zblednu. Opravdu dokáže uklidnit. Ale jsem rád. Jsem moc rád, že se tohle děje. Bill si dá na prsty trochu gelu a pomalu mě připravuje. Je to… divný. Párkrát zamrkám.
„Bolí?“
„Ne…“ vydechnu. Nebolí, ale je to divný. Strašně zvláštní pocit. Ale já věřím, že si ho oblíbím už jen kvůli Billovi. Opatrně vsune další prst. Nevím kolikátý, nějak to nepočítám. Pomalu jimi ve mně pohybuje. Když mě zaplaví vlna vzrušení. Musím zasténat.

„Copak?“ 
„Tam!“ vyhrknu. Nějak mě to probralo z mých myšlenek. Vytrhlo z přemýšlení o těchhle pocitech.
„Tam se ti to líbí?“ pošeptá Bill a z jeho hlasu je slyšet chtivost. Slabě přirazím na jeho prsty.
„Tam, dotkni se mě tam ještě…“  vydechnu. Bill mi začne žužlat ušní lalůček a najíždí na to samé místo.

(Bill)

Nechápu jeho rozhodnutí. Vůbec, ale nemůžu si stěžovat. To je to, co jsem přeci chtěl. To je to, kvůli čemu začaly naše problémy. A navíc, opravdu mám na sex chuť, ale po tom divadélku s Johnem… nevím. Cítím se poskvrněný, ale Tom mě tak naštěstí nevidí. Jsem tak rád, že mi konečně řekl… to, co mi řekl. Prostě. Skutečnost, že by radši šel sedět, než aby mě viděl s nějakým jiným mužem, mě okouzlila. Navíc, konečně mi řekl absolutně střízlivý to, co Tom nikdy nikomu jinému neřekl. Nikdy tohle nikomu neříká.

Teď leží pode mnou. Svíjí se, když prsty tlačím na jeho prostatu a čeká, až do něj zasunu. Nevím, absolutně nevím, jak poznám, až bude připravený. Bojím se, abych mu neublížil, a zároveň se bojím, aby ho nepopadl zase ten amok a zase si mě tvrdě, pomstychtivě nevzal. Věřím mu, ale zároveň jsem pořád trochu nejistý. Tom pod mými dotyky jihne, je krotký jako ovečka. Ale i ovečka se může splašit a pořádně ublížit.

„Billy, už to udělej,“ pošeptá rozechvěle mezi slastnými vzdychy. Znejistím. Vážně můžu? Vytáhnu prsty. Do dlaně si vymáčknu dostatečné množství gelu a potřu si s ním penis. Za chvíli jeho vzdechy moc slastné nebudou. Opatrně mu roztáhnu půlky a nasměruju svůj penis do něj. Ztuhnul. Rukou ho vezmu kolem bříška, aby mi neutekl, a se vší opatrností zasouvám. Tom se stáhne. Hned to ucítím. Okamžitě se zaseknu v půlce pohybu a čekám, až si na mě trochu zvykne a já budu moct pokračovat. Slabě vydechnu. Je to tak… příjemné být v něm. Cítit to horko, co z něj sálá. Už vím, proč si tak oblíbil sex se mnou. Pomalu se pohnu proti němu, ale jeho tělo mě moc hluboko nepouští. Musím opravdu pomalu, nechci mu ublížit. Nejsem taková svině, abych… Tom natáhne ruku, poslepu nahmatá můj bok.

„Bo- bolí tě to?“ 
„Ne,“ vydechne, ale já vím, že to tak není. Chvěje se a podle mě v sobě zadržuje bolestný výkřik.
„Proč lžeš?“ 
„Protože chci, abys to udělal.“ Vydechne trhaně. Stiskne můj bok. Opatrně vyšpulí zadeček, takže mám lepší přístup. Pohnu se ven a zase dovnitř, tentokrát o něco hlouběji.
„Tomy, uvolni se, nebude to tolik bolet…“ pošeptám. Doslova zarývá nehty do kůže na mém boku. Drtí prostěradlo. Je hrozně křečovitě stažený a už to začíná bolet i mě.
„Chvíli počkám, až si zvykneš, budeme pokračovat.“ 
„Promiň.“ 
„Za co se omlouváš?“ 
„Za všechno. Za to, že mi trvá, než si na tebe zvyknu, omlouvám se.“ Vydechne ztěžka. Mám chuť přestat. Nemučit ho. Očividně mu to je hodně nepříjemné. Ale zase na druhou stranu… mně bylo také hodně věcí nepříjemných.
„Za to se nemusíš omlouvat…“ pošeptám konejšivě. „Mám přestat?“ 
„NE!“ vykřikne.
„Tomy, bolí tě to. A pokud se neuvolníš…“ 
„Uvolním se!“ vydechne, zatne zuby a opravdu. Jeho svaly kolem mě povolily.
„To je ono, šikulko,“ pohladím ho po zadečku. Natáhnu se, že jej políbím na krk, a zároveň slabě přirazím, když mě konečně jeho tělo pustí přirazit až nadoraz. Udělám mu na krku značku. Už ji tam neměl a oba víme, že ji oba musíme mít.

„Už to tolik nebolí,“ vydechne Tom. Je o poznání uvolněnější. Už se tolik nechvěje. Začnu pomalu rytmicky přirážet. Líbat ho za krkem.
„Tolik… tolik tě miluju,“ pošeptám. Nemůžu v sobě tohle dusit. Ne, když mi dal sám sebe. Tom se pomalu vyšplhá na všechny čtyři. Hladím ho na břiše, na hrudi, hraji si prsty s jeho bradavkami a nasazuji rychlejší tempo.
„Já tebe taky, koťátko.“ Pošeptá rozechvěle Tom. Poskočí mi srdce, když to řekne. Je to takový hřejivý pocit, když víte, že vás někdo miluje. Že se vám oddá, i když jsou to pro něj muka. Vezmu Toma kolem hrudi a vyhoupnu ho do kleku. Jako on mě tenkrát, na gauči. Byla to jízda. Málem jsem omdlel vzrušením.
Pohladil jsem ho po celých zádech, přes boky a nakonec i jeho zadeček. Tom jemně natočil hlavu a spojil naše rty.
Tom sáhne kamsi za mě. Najednou ucítím obě ruce na mých bocích, jak mě do sebe tiskne.
„Tomy! Já… už.“ 
„Já taky… společně.“ 
„Počkej ty…“ 
„Už budu, tlačíš na to správné místo,“ vzdychne. Rukou sjedu do jeho rozkroku. Obejmu jeho penis dlaní. Začnu pohybovat v rytmu mých přírazů. Tom se slabě rozechvěje. Už bude a já také.
„Ah bože!“ vyjeknu a začnu plnit Tomovo tělo. Ve stejnou chvíli, v jakou začne Tom plnit mou ruku.

Tom padne obličejem do polštáře a já se svalím hned vedle. Tom ale přehodí ruku přes moji hruď a přitulí si mě k sobě. Zase tak jemný. Vyhledává tělesné teplo, moje doteky, moji přítomnost.
„Děkuju,“
„Ne, to já děkuju tobě…“ 
„Za co?“ 
„Za odpuštění.“

autor: Lenna W.K.T & Mykerina
betaread: Janule

17 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 52.

  1. Ou maj Gooš, to bylo tak strašně krásný!!! Já jsem z toho absolutně hotová.. Konečně něco příjemného v tomhle podělaným weekendu…
    A hlavně, konečně jsou zase spolu, na tohle jsem čekala od chvíle, co se spolu pohádali, úplně jsem trpěla s nima, když spolu nebyly:-)
    A pane bože, potřebuju akutně další díl, tohle bylo absolutně krásný, dokonalý, perfektní, já se z toho roztejkám…:-)

  2. jeeee, tohle bylo tak nádherné! tak neuvěřitelně krásné, procítěné! prostě… tohle bylo plné citu, plné jich samotných… neuvěřitelné, úžasné, nádherné… a ty čtyři věty na konci… to je prostě nádhera!

  3. Tenhle díl mě dostal! Nejdříve, když dal Tommy Billovi sám sebe a připomněl to, co Bill tehdy v autě řekl – že jsou přeci rovnocenými partnery – krásné gesto. Poté Tommy Billovi řekl, že ho taky miluje a ta poslední věta… děkuje za odpuštění! Bille, ty jsi frajer, a jsem šťastná, že Tommymu po tom všem řekl, že ho miluje!♥

  4. naozaj prekrásny diel, ale to tu je spomenuté už veľakrát.. som tak rada, že Bill Tomovi odpustil.. a že sa Tom konečne uvedomil…. Ach, ako ich len za to mám rada…. Ale predovšetkým vás, baby, bez vás by som sa tu nad tým nerozplývala :3

  5. Bože bože ja dnes zažívam samé šoky :D… omg asi sa tu budem opakovať ale bolo to Ú-Ž-A-S-N-É!!! fakt som to skoro neprežila vole… ja som taká rada že sú zase spolu! a ten koniec bol dokonalý!… a ten sex bol… och! :D… bože ja to tak milujem!!!… vy si tu už musíte o mne myslieť že som nejaká pribrzdená hysterka xD ale ja za to nemôžem to tento príbeh!!! ja som v tom nevinne :D… to je neskutočné ako ľahko urobíte z "normálneho" človeka totálneho maniaka 😀

  6. Tak tohle byl vážně nádherný díl, tak rommantický. Konečně jsou spolu. Tom udělal docela pokrok, už to naní ten namyšlený frajer.
    Moc se mi to líbí, chci další díl.

  7. Nádherný díleček do výkendu.Jsem moc zpokojená.KOnečně jsou spolu omg!Moc se mi to líbí.ano jste suprově sehraná dvojka.já sme nedočkavý člověk tka nai tet si neudpusítm to ženapíšu že tu chci už další díl!

  8. Úžasné!!!! ♥♥♥
    Toma obdivuju, že se tak přemohl a dokázal Billovi, jak moc mu na něm záleží…A Billa za to, že Tomovi dokázal odpustit =) A to ještě ani není ten 56. díl =D
    Poslední čtyři věty jsou geniální ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics