Bratrská láska 2/3

autor: Niki ^_^

„C-co to děláš?“ trochu se Tom leknul, ale Bill mu položil prst na ústa. 
„Pšššt,“ utišil jej. „Neboj, jsme tu sami,“ a po těchto slovech jej políbil.
 
Bál se však, že se odtáhne nebo ho spíš odstrčí, ale nestalo se tak. Tom, sám ze sebe překvapen, mu ten polibek opětoval a byl přimáčknut k železné zdi. Nechal jeho prsty, ať mu probádávají boky a hruď. Jako by se bál, že někdo vejde a uvidí je, ale ta touha, která zaplavila oba dva, byla silnější. A ke všemu bylo zamčeno.

Tom cítil, jak se Billova noha tiskne k jeho rozkroku a cítí mírný tlak. Pevně prsty sevřel jeho tričko a tím pádem jej k sobě víc přitahoval. Nevěděl, proč to dělá, ale vědět to taky nechtěl. Chtěl cítit jeho teplé tělo tisknoucí se k hrudi. Polibky byly agresivní a vzrušivé zároveň. Tom zaklonil hlavu, jak mu Bill sjel rty a jazykem na krk. Tiché lupání rozepínajících knoflíků působilo jako další start pro vášnivější doteky.

Tomova košile pomalu sjela na zem. Bill vnořil prsty pod jeho tričko a začal ruce posouvat nahoru, přičemž jej svlékal. Nakonec přetáhnul triko přes hlavu a hodil jej rozpustile na zem. Přitisknul se ještě víc k Tomovi a začal líbat jeho svalnatá pevná ramena.  

Tom mu to oplácel doteky na zádech a stahováním svršku oděvu. Bill mu po chvíli pomohl a po takové akci se jejich těla tiskla k sobě a navzájem se zahřívala. Sem tam se ozvalo vzdychnutí. Tom si někdy neodpustil kousnout svého bratra do ouška. Následovalo slabé zasyčení a dráždivé doteky u opasku kalhot. Ty však pokračovaly k zapínání a slabé cinknutí oznámilo, že průchod do kalhot je částečně uvolněn. Jenom zbývalo rozepnout knoflík a Billova ruka vklouzla dovnitř a nahmatala Tomiho panáčka.  
On slastí zavzdychal a kousl se silněji do rtu, jak to bylo nádherné a vzrušivé  a byl chvílemi zmaten. Proužek krve mu začal stékat a obkreslovat mu linie na bradě. Bill se k němu naklonil a jazykem mu krev slíznul, přičemž jej políbil na rty. Tomi cítil chvění svého těla způsobeno tou rozkoší, kterou mu Bill dodával. Byl prostě dokonalý a překvapoval vždy novými situacemi či akcemi, kdy Tom vypustil z úst hlasitější vzdych.

„Bille,“ vzdychl jeho jméno, jak se víc a víc tiskli k železné zdi Eiffelovky. Pohrával si prsty v jeho vlasech. Měl dojem, že sklouzne k zemi. Jeho nohy začaly vypovídat službu. Bill to cítil a tak s ním pomalu klesal k zemi. Neodpustil si však větší podráždění v Tomíkových kalhotách a následkem toho bylo silnější zatahání v jeho černých vlasech.

Po chvíli, kdy Bill cítil, že je Tom připravený, mu začal stahovat jeansy, a potom si rozepnul ty své a svléknul si je. Ještě shodili poslední kusy látky a oba nazí leželi na ledové zemi. Tiskli se k sobě a Tomi skrčil nohu, že hladil Billův nahý bok. Bill se nad ním zhoupnul a přenesl se víc nahoru blíže k jeho mužství. Tomi cítil v podbřišku mírné mravenčení. Tušil, co se teď stane, a proto Billa chytil pevně za paže.  

On si nad něj mírně  nadsednul a pak oba dva ucítili rozdílný tlak, jak Bill přitlačil a Tomi do něj hladce vklouznul, ale viděl, že na chvíli Bill zkřivil obličej bolestí, ale hned potom se z něj vydralo slastné vzdychnutí. I Tom byl na pokraji vzrušení. Vzdychal a přizpůsoboval se Billovým klesajícím a zvedajícím se pohybům. Cítil silnější sevření, která obklopovala jeho paňáse. Zaklonil hlavu a musel zavřít oči. Bill byl dokonalý. Jejich zpocená těla se leskla a klouzala hladce po sobě, jako by byla namaštěná olejem. Někdy Tom stisknul jeho paže, když se poznal do špatného úhlu. Bill se ihned přizpůsobil a byl v obličeji celý napjatý. Tom už pociťoval první známky závěrečného vzrušení. Trvalo to jenom pár sekund, když Bill vykřiknul spolu s Tomem a bílá tekutina se vyplavila zpod Billa a potřísnila podlahu. Oddělil se od Toma a ze zadečku mu ještě vytékaly zbytky bílé kapaliny. 
Lehnul si na něj a objal ho rukama kolem trupu. „Byl jsi úžasný,“ vzdychl tiše u ucha a zavřel oči.

autor: Niki ^_^
betaread: Janule

5 thoughts on “Bratrská láska 2/3

  1. Prý Tomiho panáčka xDDD
    Umřu smíchy xDDD
    Tak sexu na Eiffelovce se jim zachtělo… já jsem pořád čekala, že je tam někdo nachytá =)

  2. čekala sem že se tam někdo objeví ale nevadí bylo to zajmaví hlabně prý Tomiho panáčka 😀 😀 tak to mě rozesmálo

  3. No jo mne by sa páčilo keby ich tam niekto vymákol 😀 to by bolo iné vzrúšo xD škoda že bolo zamknuté :D… ale aj tak to bolo husté 😀 a ako som už vravela Bill to mal asi fakt dopredu dobre premyslené 😀

  4. Heh, to bola rýchlosť 😀 chalani sa s tým nebabrali. Dala by som prednosť keby bolo viac romantiky, ale čo už.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics