Royal love 14.

autor: Neilinka

Předem se moc omlouvám všem čtenářům této povídky, za dloooouhou prodlevu v psaní. Nedostatek času a posléze inspirace mě donutily si udělat pauzu. Doufám, že další díly Vám to vynahradí. S omluvou, Neilinka.íl

450
( Bill )  
Vstanu a zadívám se na mokré prostěradlo. Je mi trapné to tu takhle nechat pro služebnou, ale nejspíš nemám jinou možnost. Kdybych ho vypral a vyvěsil ven, myslela by si, že jsem se počůral. Je přece normální mít poluce. Nakonec to přestanu řešit a jdu se vykoupat.  
Slastně přivírám oči pod dopadajícími kapkami teplé vody a přijdu na to, že noční hrátky mi nestačí. Ruka mi sjede do rozkroku a tam nejprve lehce krouží, než se pustí do pořádného uspokojování. Užívám si to, přesto si po pár minutách uvědomím, že mi stále něco chybí.  
Skousnu si ret a nestydatě si strčím prst do zadečku. Nejdřív jen malý kousíček, pak celý.  
„Mhmm…“ To je ono. To potřebuji. Právě teď. Lačně a roztouženě vzdychám a v mých myšlenkách není nikdo jiný než Tom. Chci ho. Moc ho chci. Má touha se vyrovnává mému strachu z následků. 

Nemůžu si pomoct. Je tak sexy. Dokonce i ta určitá „drsnost“ je na něm přitažlivá. Přál bych si, aby mě povalil na postel a nepřestal do mě  přirážet, dokud bych se nezbláznil.  
Ale to se mi asi jen těžko splní. I když ty jeho pohledy. Já, já už nevím jestli se mi to jen zdá, nebo je opravdu jiný? Změnilo se vůbec na něm něco? Nebo jsem si toho dřív nevšiml? Amhmm… přirazím.

Uslyším bouchnutí velkých dveří.

Tom.  
Ne ne ne, ještě nejsem hotový, nejsem připravený se s ním setkat, ne v takovéhle situaci, kdy se můj rozkrok tyčí k nebi a bolí tak slastně, že bych nejraději křičel jeho jméno.

Skousnu si ret. Mám tak zůstat? Překvapí ho to? Rozdráždí? Tohle přece není zakázané, je to normální. Nemůže mi na to nic říct. Nebo ano?  
( Tom )  
Většinu noci jsem strávil sprostým šukáním místní exotické krásky. Moje touha po Billovi začíná být neúnosná. Je tak nevinný, až  mě to rajcuje k smrti.  
Jdu ho vzbudit. Jako každé  ráno. Stereotyp mi dodává sílu nevyjít z něj. Dodržovat pravidla, tak jak se to má. Vedu boj sám se sebou a jsem si jistý, že to musím nějak vyřešit dřív, než ho prohraju.
Vešel jsem k němu do pokoje, ale postel byla prázdná. Pak jsem si uvědomil, že je slyšet voda. Moje zvrhlé myšlenky opět dostaly nový podnět. Představa jeho nahého těla mě dokonale vzrušila. Mám jít pryč? Nebo za ním? Uvědomil jsem si, že začínám zmatkovat.

Touha byla silnější. Rozhodnými kroky jsem došel ke koupelně a otevřel dveře.  
„Bille?“

Až poté, co jsem to vyslovil, jsem slyšel táhlý sten. O můj bože. Všechno se mi sevřelo a já cítil v krku knedlík a v kalhotách bouli.

( Bill )  
Přišel sem. Promluvil.  
Nevěděl jsem, co dělat, ale v pokročilém stadiu masturbace jsem se zmohl jen na vzdychnutí. Trochu jsem zklidnil dech a vykouknul ze sprchy.  
„Ano?“

Zeptal jsem se, co nejnevinněji to šlo. Jeho útrpný výraz mě ale zarazil. Vypadal, že se dusí a při tom mu někdo něco strčil do zadku.

S opravdovým strachem jsem vyletěl ven a doběhl k němu.  
„Tome, je ti něco?“

( Tom )

Mé sebeovládání  totálně přestalo fungovat, když jsem viděl, jak se ke mně řítí dokonale tvarované tělo pokryté mnoha kapkami vody a se ztopořeným penisem. Zíral jsem na něj a nemohl odlepit oči od té celistvé dokonalosti.

autor: Neilinka
betaread: Janule

4 thoughts on “Royal love 14.

  1. KONEČNĚ! 😀
    Já se tak těšila ^^
    Akorád to na mě bylo moc krátké a useknuté v tom nejlepším.. DOufám že bude brzo pokráčko.. 😀

  2. Taky jsem se strašně těšila =)♥
    Ty umíš tak dokonale popsat tu elektrizující sexuální přitažlivost, která mezi nima panuje, dneska jsi to vystihla opět dokonale ♥
    Teď jsem zvědavá, jaká bude další Tomova reakce =)♥
    Krásný díl, i když krátký ♥

  3. Jeee waw som štastná z dalčieho dielu.
    A takto  to useknút , mi to neda spat. Som zvedavá čo  sa tam bude  diat ako sa obaja zachovajú. Rychlo ďalej.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics