Most wanted – First in the Blacklist 53.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina

449
*O tři měsíce později*

(Tom)

„Nemusíš se tolik strojit,“ pousměju se a obejmu Billa kolem boků. Ten začne mávat rukama, jako by odháněl mouchy.
„Tome, běž, nemůžu se soustředit.“ Hekne a odhání mě. Líbnu ho na krk a pustím ho. Mohlo by se totiž stát, že si druhé oko bude malovat stejně dlouho, jako se oblékat. Myslím, že za tu dobu, co on se strojí, bych zvládl odjet aspoň pět závodů.

Sednu si na gauč. Ale místo televize se dívám na něj. Oděn v tmavých, dost přiléhavých riflích. Průsvitném tričku s dlouhým rukávem. Jeho černobílé dredíky byly schované pod černou pletenou čapkou. Strašně mu to slušelo. Ještě aby ne, když oblečení vybíral skoro hodinu. Teď stojí před zrcadlem a pečlivě obtahuje oči černou tužkou. Rychle dodělá stíny, obtáhne řasy a zatleská. Signál, že je hotov. Otočí se.

„Woow!“ písknu uznale. Je to kus. Fakt kus. Doširoka se usměje.
„Takže můžeme jít?“ dole se ozve zatroubení taxíku. Plánuju pít a na motorce s Billem fakt nepojedu. Navíc, on bude taky pít. Taky máme co zapíjet. Oba slavíme nejdelší vztah v našem životě. Ještě s nikým jsem nevydržel tři měsíce. Navíc, bez sexu (když nepočítám ten orální). Bill mi nehodlal dát a já na něj nechci tlačit. Tenkrát, po tom, co jsem se Billovi odevzdal, jsme se domluvili, že začneme úplně od začátku. Že se nebudeme ohlížet na minulost, jen se budeme snažit udělat si krásnou budoucnost. Proto čekám, až se mi Bill nabídne sám. Aby sex byl v našem vztahu chtěný z obou stran. A hlavně, aby to bylo něco jako ta nejsladší třešinka na už tak hodně sladkém dortu. 

Tenkrát jsme si i s Billem utahovali, a když jsme nakupovali, dělali jsme, že jsme se seznámili tam. Bylo to srandovní. Měl jsem do Billa, jakože omylem vrazit, ale místo toho jsem vrazil do nějakýho důchodce a musel jsem mu pomáhat sbírat pomeranče, a ještě mě málem sejmul holí. Dědek jeden prašivej. Ale bylo strašně krásný, vidět Billa, jak se smíchy kácí k zemi, jak lapá po dechu. Jeho líčka měla v tu chvíli slabě růžový nádech a já věděl, že jsem si partnera pro život vybral správně. Chci s ním být tak dlouho, jak jen to půjde. Ještě nikdy jsem to s nikým takhle vážně neviděl. On je jediný, kdo mě takhle dokázal zkrotit. Kdo mě donutil kleknout na kolena a prosit. Kdo mě donutil zahodit masku frajera. Jen jemu jsem se opravdu otevřel a on jediný mě vlastní celého.  
„Páni,“ usměje se Bill. Vejdeme do opravdu hodně nóbl restaurace. Finanční srab, ve kterém jsem byl, je dávno pryč. Jako jednička v Blacklistu si můžu dovolit jezdit jen ty nejlépe placený závody a Bill také, jen v motorkářském světě. Sice sem tam nějaký výdaje jsou, když mi to nějakej zmetek poškrábe klíčem, a když potřebuju něco od Johna, aby mi umazal rejstřík. Od té doby, co mi ho promazal kompletně, jsem jemu ani nikomu jinému nedovolil, aby se k Billovi přiblížil. Chvílemi jsem sice vypadal jako ten nejžárlivější chlap na světě, ale když to na něj někdo opravdu zkoušel, byl vděčný. Chráním ho jako oko v hlavě. Je můj, jen můj, a tak to také zůstane, dokud mě nepošle do háje.  
Proto jsem Johna vždycky raději podplatil nebo mu rovnou zaplatil nějakou děvku na úrovni, ale i tak mám na účtu značnou částku peněz.
Odtáhnu Billovi židli a pomůžu mu si sednout.
„Jsi dnes nějaký galantní,“ usměje se Bill zářivěji než kdy dřív.
„I undergroundový král se jednou může chovat jako gentleman. Zvlášť, když slaví výročí,“ usměju se také a sednu si naproti němu.
„A já myslel, že jsi zapomněl.“ 
„Já? Zapomenout? Teď mi křivdíš.“
„Tak jsem to nemyslel, jen… většina chlapů zapomíná.“ 
„Většina chlapů zapomíná nedůležité věci. Tedy pro ně nedůležité,“ objednám víno a vodu. Billovi jahodový džus a mně kolu.
„Naše výročí je pro tebe důležité?“ optá se mě a svůdně se opře o stůl, když  číšník odejde.
„Ty jsi pro mě důležitý,“ natáhnu k němu ruku. 
„Jen důležitý?“ ten malej zmetek si nějak na lichotky zvyknul.
„Nejdůležitější, ty jeden malej ješito,“ cvrnknu ho do nosu. Usměje se.
„Je to tady opravdu krásný.“
„Jo a počkej, až uvidíš, co jsem vybral k jídlu.“ 
„Jídlo už je objednané?“ 
„Ano, objednával jsem menu, když jsem rezervoval místa, aby měli opravdu všechno a co nejčerstvější.“
„O, myslíš na všechno,“ pohladí mě Bill po ruce. Pousměju se a jeho ruku jemně stisknu.
„Omluvíš mě? Musím si odskočit.“ Bill se omluví a míří na záchodky. Mezitím nám přinesou víno, ochutnám a nechám nalít. Pak přinesou první chod. Bill se vrátí s úsměvem od ucha k uchu.

„Ústřice?“ koukne na mě.
„Ano, proč ne?“ 
„Tomy, to je…“ nakloní se přes stůl a skoro mi šeptá do ucha. „Přírodní afrodiziakum…“
„Chtěl jsi snad přijet domů a zalézt do peřin s úsmyslem spánku?“
„Popravdě…“ naznačí…
„Popravdě?“ trošku se mi rozbuší srdce. 
„Ano, měl…“ zahihňá se.
„Můžu to vrátit.“ 
„Ne, to je v pořádku, taková troška se mnou nic neudělá, takže budu moct spát v klidu,“ usměje se. Bolestně zakňučím. On dokáže trápit. Už to dlouho bez něj nevydržím. Bill mě pobaveně pohladí na ruce. Děsná sranda, to ti povím, pomyslím si. Vezmu citron a pokapu jednu z ústřic.
„Víš jak se to jí, že ano?“ 
„Jo, musíš to pokapat citrónem, abys tu potvoru zabil, a na chuť se tam dává ještě trocha tabasca.“ Docela mě setřel.
„Tak tedy, dobrou chuť.“ Pokapu zabitou ústřici tabascem a vysrknu. Musím si trošku pomoct vidličkou. Trošku se zašklebím. Je to slizké, ale jinak dobré. Bill udělá totéž.
„Tak co?“ 
„Dobrý, snědl bych toho barel,“ zahihňá se. Ani by mi to nevadilo. Když dojíme první chod, přinesou nám mořské ježky. Ujídáme k tomu pečivo.
„Jíš humry?“ posměju se, když vidím číšníka, jak nám nese dva velké talíře s pořádnejma humrama.
„Co? To jsem nikdy nejedl,“ zahihňá se. Už jsme shoukli jednu flašku vína. Začíná to být pomalu znát, protože jsme řidiči, a i když jezdíme jak hovada, alkohol za volantem (nebo řidítky) nevedeme. I s pivem jsme se zklidnili.
„Normálně to vybereš a potom máš tady kleštičky na klepítka. Tam je nejlepší maso,“ usměju se a ukazuju na kleštičky. V tom přijde číšník a nese nějaké dva koktejly. Položí je před nás.

„Počkejte, co to je?“ 
„To… to jsem objednal já,“ pohladí mě po ruce.
„Co to je?“ 
„Ochutnej.“ Popíchne mě.
„Radši až po jídle.“ Na Billa asi začínají působit ty ústřice z předkrmu. Trošku se vrtí, a hned na to ucítím jeho nohu pod stolem, jak jede z vnitřní strany stehna a míří přímo k mýmu rozkroku.
„Billy,“ syknu. Bill jen pokrčí rameny. Zatváří se jako svatoušek. Má zutou botu a silně využívá toho, že jsou ubrusy až k zemi, že nejsou vidět naše nohy. Sakra, sakra! Ladně se usadil nožkou v mém rozkroku a pohyby prstů mi masíruje probouzející se vzrušení.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina
betaread: Janule

15 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 53.

  1. zmetek malej roztomilej:D.. je to sladké jak jsou spolu a divím se Tomovi že vydžel 3 měsíce bez sexu:D:DD:
    ale jsme ráda že jim to klape:D ťutííí:D

  2. souhlasím s Adella….jinak jako vždy nádhernej dílek…normálně sem se culila u toho jak blbeček :D…a upe mě dostalo "Tomy, to je…" nakloní se přes stůl a skoro mi šeptá do ucha. "Přírodní afrodiziakum…"….juj Billí to nějak zná xD

  3. Jeden díl hezčí jak druhý. Už minule jsem byla opravdu šťastná a dnes se tady rozplývám úplně stejně. Řeknu jen jediné: moc jim to štěstí přeju!

  4. "Na Billa asi začínají působit ty ústřice z předkrmu" xDDD Já umřu smíchy xDDD
    Ale dneska jsem maximálně spokojená, bylo to úžasné, moc se mi líbí, když jsou oba v pohod a šťastní a uvědomují si svoji vzájemnou lásku =)♥♥♥
    Zvláště Tomi u mě dneska zabodoval, je neuvěřitelné, jak se změnil =)
    Parádní díl ♥♥♥

  5. To je hajzlík, takkhle Toma škádlit,teď, když je tam hodný….líbí s emi, že jsou zase spolu jen tak dál.

  6. tak to je magické!! OMG, konečně zase šťaastné a spokojené chvilky!! tohle miluju, miluju celuo tuhle povídku…
    No a jestli s dal Bill afrodiziakum, tak bude k nezastavení… Kruci, tohle je dokonalé!!! <3

  7. Ten Bill je ale….Já myslím že po tej oslavě fakt k tomu musí dojít :D.
    Když je Bill nadopovanej oustřicema…to nebude klidná noc(snad) xD.
    JInak krásnej a roztomilej dílak fakt. A obdivuju Toma:D

  8. Není to moc dobrý číst, než jdu do školy 😀 ale já jsem zvyklá od Myker pořád, říkala jsem to tu několikrát xD Ona mě mučí skoro pořád 😀
    Ten konec jsem čekala celý díl, co jinýho by asi dělali 😀

  9. *devil smile* hehehe a to nejlepsi vas teprv ceka xDD ja si to ted cetla do konce e nemohla jsem rozmotat nohy xD

  10. Božeee toto ma raz zabije :D… ja som taká rada že sú spolu taký šťastný 🙂 ale ako môžu vydržať 3 mesiace bez sexu? Oni! 😀 no toto! 😀 ale tak teraz je pod tým stolom fakt vzrúšo 😀 to sa mi ľúbi 😀 dúfam že keď prídu domov že nepôjdu hneď spať xD neviem sa dočkať pokračovania :D… milujem tento príbeh 😀 u mňa jednoznačne vedie!!! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics