Royal love 15.

autor: Neilinka
450
( Bill )  
Těžko říct, nad čím právě  Tom přemýšlel. Jeho výraz byl minimálně podivuhodný  a neobvyklý. Až teď jsem si uvědomil, že můj rozkrok je jaksi vzepjatý a on kouká právě tam. Byl úplně  mimo. Nevím, jestli si snad myslel, že v Evropě si nehoníme nebo co.  
Skousnul jsem si ret. Možná teď je ta pravá chvíle zjistit, jak se věci mají. Lehce jsem vzal jeho ruku a přiložil si ji na přirození a ve stejném momentu jsem ho políbil na rty. Byly tak hebké a vláčné. Bylo mi jasné, že tahle situace nezůstane bez povšimnutí.

( Tom )  
Stál jsem tam a nemohl se hnout. Podoba mého nahého bratra mě docela paralyzovala. Nevím, jak dlouho to bylo, než mě Bill probral tím, že mi ukradl mou dlaň a docela majetnicky si ji umístil na penis. O pár setin sekundy později už jsem cítil jeho jazyk, jak proplul do mých úst.  
Jestli jsem byl předtím vzrušený, tak teď jsem své pocity nedokázal popsat. Měl jsem jen tři možnosti. Buď ho na místě znásilním, zabiju, nebo uteču. Ani jedno nebylo přípustné. Věděl jsem, že musím jednat rychle, byl jsem tak v šoku, že jsem mu to zprvu nedokázal ani opětovat, ani ho odstrčit, nebo tak něco.  
Tak moc jsem ho chtěl. Jako nic na světě. Toužil jsem po něm každou molekulou svého těla. Přál jsem si ohnout ho a zasunout a zkrotit to divoké zvíře, které se v něm ukrývalo. Chtěl jsem ho dobýt.  
Věděl jsem ale, že jakmile se k tomu jednou propůjčím, už nikdy mu nebudu schopen odporovat. Že jakmile ochutnám ten sladký pocit toho, že ho vlastním a on je mi oddán, nikdy ho už nedám z rukou.
Nedokázal jsem si představit, jak bych mohl žít s bratrem jako milencem. Navíc, když se někdy budu muset vrátit za otcem. 

( Bill )  
Chvíli to vypadalo, že je tak překvapený, že ani nebude vzdorovat. Na vteřinu bych přísahal, jsem viděl v jeho očích touhu. Ale poté mi přiletěla největší facka v mém životě.  
„Už NIKDY se mně takhle nedotýkej, jasné?!?“

Pod nátlakem bolesti jsem si jen sedl na zem a se slzama v očích pozoroval Tomovu rozmazanou postavu, jak rychle mizí mezi dveřmi.

Bylo mi strašně. Rána mě bolela, ale mnohem víc mě bolelo srdce. Udělal jsem chybu. Velkou chybu. Mezi mnou a Tomem se v tuhle chvíli zrušilo vše, co bylo doteď vybudováno. V normální chvíli, na normálním místě a s normálním člověkem… běžel bych za ním. Ale on nebyl jako ostatní.  
Byl to můj bratr a já  ho sexuálně urazil. Budu rád, když nebudu o hlavu kratší. Ale někde v hloubi duše jsem věřil, že by toho Tom nebyl schopen. Doufal jsem v to.  
Ale ani v jeden moment mě nenapadlo chtít vrátit čas. Ten polibek byl to nejkrásnější, co se mi za poslední měsíce stalo.  
Nelitoval jsem.
( Tom )  
Napálil jsem mu. Tak velkou, aby ho už nikdy nenapadlo to zkoušet. Nemohl jsem dopustit, že bych se dal zlákat k takovým orgiím. Nešlo to. Ne v téhle zemi. Ne v našem postavení.  
V minulých týdnech jsem absolutně nechápal, co se se mnou děje. Proč se chovám tak, jak se chovám, proč říkám, co říkám, ani proč se mu vyhýbám, i když bych s ním nejraději trávil každou minutu.  
Teď jsem byl chytřejší.  
Byl jsem si naprosto jistý tím, co se tady dělo.  
Miloval jsem ho.  
A sebe nenáviděl.

autor: Neilinka
betaread: Janule

3 thoughts on “Royal love 15.

  1. Bože, to je absolutně dokonalý díl ♥
    Ať se nám to líbí, nebo ne, Tom má pravdu a udělal to nejlepší, co mohl…
    Bohužel, něco takového jako láska k Billovi si nemůže dovolit, i když by tolik chtěl.
    Ano, to, co udělal je kruté, ale jediné možné řešení…zatím…
    Ty poslední dvě věty řekly všechno ♥ Dokonalé ♥
    Takže teď se do dalšího dílu nejspíše  zblázním =)♥

  2. Tak teraz to nebu mať lahké ani jeden. Je mi ich tak lúto . Bohužial aj ja mám pociť že nemal inú možnosť zatial. Rycvhlo dalej.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics