Most wanted – First in the Blacklist 55.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina

449
(Bill)

„Cos viděl?“ zeptám se zvědavě.
„Taxikáři normálně stál.“ Vyjekne hýkavě.
„A ty se divíš? Komu nestojí, když mě vidí.“ Pohodím vlasama.
„Hej, ale ty seš jenom můj.“ Více mě k sobě přitiskne.
„Jo, jsem jenom tvůj.“ Polaskám jeho rty a pomalu ho táhnu nahoru k němu do bytu. Moc u sebe nejsem. Nemám na to místo dobré vzpomínky. Ať už se jedná o to znásilnění nebo na sex s Johnem. Nedokážu tam být s Tomem a… nemyslet na to. Trošku mě to užíralo, takže jsem se částečně přestěhoval k Tomovi. Vyprávěl mi, jak mu to tam Mia celé překopala. Dokonce se mi pod nátlakem přiznal, že s ní spal. Dost se mě to dotklo. Já s Adrianem nespal a on s ní ano. Co mě ale uklidnilo, bylo, že prej celou dobu myslel na mě, že by se mu prej jinak ani nepostavil.  
„Billy?“ šeptne mi do ucha, když odemkne. Trošku se proberu z myšlenek. Dneska jsem ochotný se mu dát. Dlouho jsem mu to nechtěl dovolit, protože jsem měl stále lehké pochybnosti. Nechával jsem ho v částečném celibátu a čekal, kdy se na mě vykašle. Ale on ne. Pokorně trpěl bez sexu a čekal, kdy se mu sám nabídnu. Dneska je ten den. Dneska máme výročí. Dneska se mu odevzdám. Už taky strašně strádám. Prahnu po jeho dotecích. Po jeho penisu hluboko uvnitř mého těla. Po tom slastném pocitu, když naráží na moji prostatu a způsobuje mi srdeční kolapsy. Ta akcička v autě mě dost… navnadila. Hodně vzrušila. Nebo to dělají ty ústřice? Spořádali jsme jich docela dost. 

„Tommy,“ vydechnu, když mě jemně přimáčkne ke zdi. Nepotřebuju jemné zacházení. Dneska to chci divoký. Opatrně jej kousnu do rtu. Tak, abych mu neublížil, a zároveň, aby poznal, co po něm chci.
„Koťátko?“ zvedne ke mně oči. Jen se usměju a ty svoje trošku přivřu. Musí, prostě mu to musí bejt jasný. Divoce jej políbím a zajedu mu dlaněmi pod jeho tričko. Ou, shit, miluju ty jeho svaly. Pomalu mu ho začnu vyhrnovat a on poslušně zvedne ruce. Přetáhnu mu ho přes hlavu a ihned se mu přisaju na krk. Pár flíčků nikdy neuškodí. Přidrží mi hlavu a slastně zamručí. Určitě mu už taky chybím.  
„Oh, bože, Billy.“ Přitiskne mě k sobě.
„Ano?“
„Nedráždíš mě zbytečně, že ne?“ jeho prosebný tón. Oh.
„Možná…“ tajemně se usměju.
„Ne, žádný možná.“ Vyhodí si mě do náruče a odnáší k posteli. Opatrně mě na ni shodí. Stojí před postelí a sleduje mě. Zvednu se na loktech a roztáhnu nohy od sebe. Zafuní. Sjede dlaněmi až k pásku a pomalu jej rozepíná. Stále se mi dívá do očí. Mám silné nutkání sjet pohledem dolů, když uslyším otevírání zipu.
„Chceš, abych si ty kalhoty sundal?“ zašeptá.
„Jo, ukaž mi ho. Chci ho vidět, chci se ho dotknout. Mno táááák. Šikulko.“ Přehoupnu se na kolena a připlazím se k němu. Jeho kalhoty spadnou na zem. Zřetelně vidím bouli v boxerkách. Polknu. Natáhnu prsty a jemně přejedu po látce. Tom nahlas vydechne.
„Velký.“
„Pořád stejný.“
„Pořád stejně velký.“  Šeptnu mu do látky.  
Zaháknu prsty za lem a pomaličku je stahuju. Sotva je stáhnu přes zadek, už na mě vykukuje Tomův horký, velký penis. Chytnu jej do ruky a pocítím silné zachvění. Lehounce po něm přejedu jazykem. Spokojeně zamručím.
„Koťátko.“ Tom mě jemně pohladí po vlasech. Divím se, že mě netlačí, abych jej pořádně kouřil. Vsaju špičku do úst a Tom mě zatahá za pár dredů. Vytáhnu ho a s upřeným pohledem do Tomových očí jej oblíznu. Trošku se mu podlomí kolena. Vyšplhám se do kleku a přisaju se mu na bradavku. Stále mě jemně hladí ve vlasech.
„Víš, že tě miluju?“  šeptne. Rozbuší se mi srdce. Bože, tohle když slyším, okamžitě roztávám.
„Můžeš mi to zopakovat.“
„Miluju tě, Bille.“ Přitáhne si mě pro polibek. Ochotně rozevřu rty a pustím ho dál. Dráždivě mě líbá, vybízí ke spolupráci. Jeho polibků se nemůžu nikdy nabažit. Trošku do mě žduchne a já se svalím na záda. Málem si při tom polámu nohy, ale teď je mi to jedno. Tom si klekne mezi má roztažená kolena a vytáhne mě do sedu. Zajede mi rukama pod tričko a sundá mi ho. Dávno jsme si oblečení přestali roztrhávat. Kdo to má pak sešívat?

„Tommy?“ šeptnu.
„Ano?“
„Chceš mě?“ našpulím rty.
„Strašně moc.“ Vydechne nadrženě. Lehnu si na záda a rozepínám si pásek. Nadzvednu pánev a Tom mi rifle přeochotně stáhne. Boxerky jdou hned za kalhotami. Tom si lehne a líbne mě na třísla. Zvrátím hlavu. Miluju, když mi ho chce kouřit sám a nemusím ho… nutit. Jemně mě kousne do špičky. Vykřiknu.
„Klid, koťátko.“ Vydechne mi horký vzduch na špičku. Prohnu se a zasténám. Ty ústřice asi fakt působí. Šíleně ho v sobě chci.
„Tommy, pojď ke mně.“ Natáhnu ruku a vytáhnu ho k sobě. Cítím jeho tvrdý penis, jak se o mě otřel.
„Pojď do mě.“ Šeptnu mu do ucha a ihned ho do něj kousnu.
„Ještě ne.“ Dráždí mě. Hrozně moc. Shit. Já ho chci. Natáhnu se pod polštář a vytáhnu lubrikant.
„Tys to plánoval.“  Šeptně Tom.
„A ty snad ne? Nebyl jsi připravený dostat mě dneska na záda?“ pozvednu obočí.

autor: Lenna W.K.T & Mykerina
betaread: Janule

10 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 55.

  1. tohle je tak úžasná povídka ale ty díly by mohli bejt trochu delší 🙁
    hrozně se na ní vždycky těšim a pak to najednou hrozně rychle skončí..

  2. Néééééé, to nemůže být konec, to nemůže skončit zrovna když TO….!!!! xDDD
    Já mám normálně infarkt, tady mně chce někdo zabít xD
    "Komu nestojí, když mě vidí" Aneb perla dnešního dílu xDDD
    Ale když on má Bill pravdu xD
    Ááááách, dneska to bylo úžasné, já miluju tohle jejich usmiřování, to je samé "Tomi" a "Koťátko", a ještě ten krásný sexík, na který se oba těšili celý večer, prostě nádhera ♥♥♥ Nejvíc mě dostal Tom, jak něžně a láskyplně se k Billovi choval ♥ a Bill mě zase pobavil tím, jak nechal Tomiho abstinovat a pořádný sex mu dovolil, až když už to sám nemohl vydržet =D♥
    Teď ještě najít tu krysu a můžou si žít šťastně až do smrti…=)
    Další díl budu vyhlížet s dalekohledem, fakticky xD

  3. Čtu to už po druhý a po druhý se mi u toho zastavuje dech! OMG OMG, uh laláá, já bych pro další díly umřela!!!
    Lenno, Mykerino, tohle byste měli prodávat knižně, myslím, že by to byl kasovní trhák století!!!

  4. Teda to je akce v jednom díle…ikdyž to tak zajímavě zkončilo, jen doufám, že se zase nepohádají…to bych vážně nerada.
    Jinak prostě doslova hltám každý díl, co se tady objeví, je to fakt boží 😀

  5. [2]: ja nevim, proc xD si me tim strasne pobavila xDDD Budu vyhlizet dalekohledem! XDDD

    Bubblajz, ty vlastne uz vis, jak to dopadlo vid xD Jako knizka by to asi neuspelo, protoze by to pry neuspelo ani na THF… 😉

  6. [3]: Aj ja si myslím :D… určite by som hneď bežala do kníhkupectva a čítala to po večeroch :D… ja už strašne dlho rozmýšľam nad tým že si túto poviedku vytlačím ale to by som asi naozaj minula veľa papiera :D… no neviem ešte to zvážim pretože ja som vždycky bola za ochranu lesov 😀

    Bože tá Billova skromnosť na začiatku bola úžasná 😀 xD "Komu nestojí, když mě vidí." to bolo fakt skvelé :D… och a páči sa mi že Bill zase Tomovi tak nejak verí :)… hrozne sa mi ľúbilo ako premýšľal že čakal kedy ho Tom odkopne a on nič 🙂 och bože ja to proste milujem 😀

  7. [5]: Ako si prišla k tomu že by to neuspelo ani na THF??? ja si to fakt nemyslím podľa mňa je to ten najlepší nápad aký som kedy čítala! je fakt originálny a skvelý!!! ja tento príbeh tak strašne žerem! 😀

  8. no, rekla mi to jedna holcina, ktera ma svoje povidky na THF a ze prej, aby se ta povidka chytla, je zapotrebi hodne casu do toho dat a ze to pry nema az takovou uroven. Mam prelozenych asi pet dilu, do fakt precizni anglictiny, ale ta holcina nam to nechce prelozit… Chapu ji, ne kazdej ma na povidku stejny nazor jako autor, co ji psal. 😉 takze bud budu muset najit noveho prekladatele, coz si nejsem jista, ze najdu a nebi MW na THF nebude, no… Ale spis to druhe, no

  9. [8]: No tak to by bola fakt škoda lebo podľa mňa je toto naozaj úžasný príbeh a zaslúžil by si byť na THF… dúfam že najdeš nejakého iného prekladateľa a všetko bude OK… keby som ja vedela tak perfektne anglicky preložila by som to naozaj s veľkou radosťou 😀 takže snáď to hľadanie bude úspešné 🙂

  10. Holky, radši si ten příběh nechte v Čechách, na THF by podle mě opravdu jen utrpěl a když jste na to tak pyšné, tak by vás to pak akorát mrzelo. Tady máte ohlasy, jaké tam nebudou, tak si jich tady važte. Na THF se komentáři opravdu hodně šetří a dostávají je jen známý, osvědčení autoři. Nováčci tam nemají šanci prorazit, pokud není jejich nápad opravdové terno! Vím, o čem mluvím^^

    Ale pokud chcete na THF, rozmlouvat vám to nebudu, jen říkám, jak to je, abyste pak nebyly zklamané, že to nevyšlo… :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics