Není sex jako sex 1/2

autor: PeTiŠka

106
Kdybych řekl nahlas, že mé  myšlenkové pochody právě pracují na plné obrátky, úplně živě bych slyšel poznámku mého malého brášky: „Ou, to musí bolet!“. Vlastně bych mu to nemusel ani oznamovat, on by to poznal, protože mým zlozvykem je vždy u toho vtipně krčit čelo a špulit pusu. Já vím, že není zrovna na místě říkat, že právě přemýšlím na záchodě, ale nějak se zabavit musím. Někdo si čte, zpívá (ne, nenarážím na Billa), luští křížovky. Měl jsem období, kdy jsem si na záchod táhnul i laptop, ale zavrhnul jsem to, je to už trošku přehnané. Ale to je vlastně naprosto nepodstatné…

A kam že to mé myšlenky směřují? Hah. Je to vtipné, ale… přemýšlím nad tím, jaký jsem smolař. Smolař v sexu. Ne… smolař v sexu s Billem. Ano, je to můj bráška, je to mé dvojče, je to trestné, ale pokud spolu udržujeme milostný vztah bezpečně v utajení, nedělám z toho vědu. Je nám dobře oběma, a to je podstatný, nemám pravdu?  
K věci, přátelé. Stává se hodně málo, aby náš sexuální rituál proběhl v pořádku. Pro mě v pořádku. Ať jsem kdekoliv, kdykoliv… vždy se musí stát něco trapného nebo pro mě bolestného. Ono je to spíš později k zasmání, ale v tu chvíli? Chce se mi brečet. Vždy si říkám: „Bože, proč mě trestáš?“. A říkám si, jaká to nespravedlnost, že Bill vždy vyvázne bez potíží a ještě si blaženě vychvaluje. V takových chvílích je nejlepší přetrpět a se vší mocí přemlouvání se jen usmívat. Chcete vědět, co konkrétního mám na mysli? Dobře, podělím se s vámi o pár takových životních perliček mého a Billova sexuálního života…

*FLASHBACK*

„Já té sedačce prostě nevěřím, Bille, nevěřím!“ Koukal jsem nedůvěřivě na babiččin starý gauč, který při každém dosedu zdrceně zasténal. Bill jen zavrtěl dramaticky hlavou a lehnul na gauč, který, jak jsem říkal, zakňoural pod Billovou muší váhou. Zakňoural jsem taky, když si můj malý bráška se svůdným obličejem sundal ručník, který měl uvázaný kolem pasu a pohladil se přehnaně po hrudi. Zmetek! Varoval sem ten kus nábytku pohledem, utáhnul turban s dredy a s odhozením i mého ručníku jsem se uvelebil na jeho drobném těle. Bill spokojeně zavrněl, nábytek zanadával. Kdybych politoval gauč, Bill by se mnou týden nepromluvil. Protože když chce sex, musí ho mít. Jiná možnost není.
„Vážně nebude lepší jít nahoru na postel?“ Zkusil jsem to, ale beznadějně. Bill už nevnímal a pokrýval můj krk drobnými flíčky, zajíždějíc rukou k mému klínu. Přivřel jsem slastně oči a vydechnul, jakmile jsem cítil jeho dlouhé prsty v mém rozkroku. Zapomněl jsem na vrzající gauč, vnímal jen jeho. Ani jeden jsme neměli náladu na zdlouhavou předehru, ta probíhá málokdy. Zasténal jsem, když si mě navedl ke svému vstupu a prohnul se proti mně. Zanaříkal a já jsem do něj přirazil na jeden tah. Oba jsme zhluboka dýchali a rozpohyboval jsem svou pánev, přirážel do jeho těla jak smyslů zbavený a stěnami se odráželo Billovo zoufalé sténání. Vše bylo krásné, dokud jsem neucítil ostrou bolest v oblasti lýtka. To, co jsem ze sebe vydal, nebylo slastné znamení, ale bolestný výkřik. Zkurvené pérko! Já říkal, že se tomu gauči nedalo věřit. Zastavil jsem a se slzami v očích jsem kouknul na svou nohu.

„Tomi, děje se něco?“ Zachrčel vyčerpaně Bill a zvednul se nechápavě na lokty. Se vší námahou jsem se přemluvil a dokončil naše milování bez nějakých problémů. Ovšem mé sténání značilo i bolest. Říkal jsem si, už nikdy se nemilovat na babiččině gauči!

*KONEC FLASHBACKU*

Ten zatracenej gauč tam je dodnes. Říkal jsem babičce stokrát, ať ho vymění. Stála si za tím, že je naprosto v pořádku, a hlavně, že je to starožitnost. Bill tenkrát stál vedle babičky, úplně stejný nechápavý výraz. Ten nábytek je naprosto v pořádku, přeci! Haha. Jelito na lýtku jsem jim radši ani neukazoval. Vina by byla na mé straně, že, Bille?
*FLASHBACK*

„Nezapomeň tam dát jen bílé prádlo. Jen bílé, Bille.“ Peskovala mamka brášku, který zoufale kňoural u pračky, a já se s vyplazeným jazykem soustředil na střílečku u mě v pokoji na Playstationu.
„Vždyť to má ale několik čudliků, jak mám asi vědět, který, kdy a na co zapnout?“ Prskal Bill a potlačoval chuť ten stroj nakopnout. Je mi jasný, že jakmile mamka odejde nakoupit, udělá to a nejméně desetkrát. Jako vždycky.
„Přestaň se rozčilovat, neděláš to poprvé, vysvětlovala jsem ti to už několikrát. No tak, chlapečku, táhne ti na 17, tak se podle toho taky chovej.“ Zamračila se mamka, něco hledala v kabelce, než se s námi rozloučila se slovy, že do hodiny je zpátky a jsme hodní. Slyšel jsem vzteklé zachrčení a přesně deset kopanců do pračky. Neříkal jsem to?  
Vydržel jsem ignorovat jeho nadávky a sebelítost dobrou půlhodinu. S povzdychem jsem vypnul hru, zvednul jsem se a přešel za ním do koupelny. Opřel jsem se o futro ode dveří a pobaveně se ušklíbnul, když tam jen tak seděl před pračkou a nadával každému čudlíku, který pračka vlastnila.

„Zase to budu muset udělat za tebe?“ přešel jsem až k němu a dřepnu vedle něj. Bill uraženě nafouknul tváře a mlčky sledoval, jak jsem během tří vteřin zapnul pračku.
„Žádná věda, kotě…“ zasmál jsem se a oba jsme se zvedli na nohy. „Žádná odměna?“ Dostalo se mi pouhého úšklebku, načež se Bill vyhoupnul na pračku a s úsměvem začal rozepínat kalhoty. Skousnul jsem si dolní ret a pozoroval jej, jak se pomalu zbavuje dolních částí oblečení.
„Zvládneš to oblečenej?“ zasmál se, když se nahý zapřel dozadu o lokty a podsadil pánev. Zavrtěl jsem jen omámeně hlavou a okamžitě se jal rozepínání svých kalhot. Nechal jsem je spadnout ke kotníkům společně i se spodním prádlem a stisknul v dlaních Billovy boky.  
Pomalu a něžně jsem zasunul do jeho těla a zaklonil hlavu dozadu. Bill zatnul pěsti a vydechnul. Sledoval jsem jej, jak zavírá oči a jeho ústa se vytvarovala do O při každém jeho zavzdychání. Okouzleně jsem sledoval jeho výraz v obličeji, tisknouc se víc na jeho tělo. Musel jsem nějak blbě nakrčit nohu a zmáčknout nějaké tlačítko, protože pračka najednou zavrčela a začala sebou mlít. Bill vyděšeně vyjekl a tak tak se přidržel za okraje pračky.
„Awww… Tome, co to-“ nestačil doříct, hlasitě vykřikl, jak se mé pohyby proti němu zrychlily. Sám jsem byl zmatený, ta pračka s ním lomcovala a nevědomky jej přirážela proti mému penisu s větší vervou. Člověk by se spíš zasmál, ale já byl upřímně v šoku.

„Vy-vypnu to!“
„Opovaž se!“ zavrčel Bill a zakňoural, jak jsem narážel nevědomky na jeho prostatu. Očividně se mu to líbilo. Haha, ještě budu poslouchat, jak bych bez pračky byl nulovej.
„Je to tak směšný…“ zasténal jsem a skousával rty, jak se Billovy steny stávaly zoufalejšími. Slast pro mé uši, co si budeme povídat.
„Je to k-k-kurva dobrý!“ zaúpěl. Protočil jsem očima a stisknul jsem jej v dlaních pevněji.
„Jsem doma, chlapečci!“ ozvalo se z chodby a s Billem jsme si vyměnili vyděšené pohledy. Natáhnul jsem se bleskově k zámku dveří a otočil klíčem. Díkybohu, že je ta pračka blízko dveří. Chtěl jsem se odtáhnout, ale Bill mě nepustil. Varovně jsem po něm kouknul a on se jen blaženě usmál. Bože, on tak riskuje! Skousnul si ret a snažil se nevzdychat, jak jsme společně dosahovali vrcholu.

„Bille, ty stále ještě pereš? Proč ta pračka tak chrčí?!“ mamka zabušila na dveře a já tlumil vzdechy do Billova břicha.
„J-j-já asi něco blbě z-z-z-z-z-z-máčknul!“ vydal ze sebe Bill trhaně, jak s ním pračka lomcovala. Bylo mi vážně do breku a zároveň do smíchu.
„Tak to koukej vypnout a přestaň se zamykat v té koupelně!“ zalomcovala s klikou a vztekle dupla nohou. „Kde je Tom?“
„P-p-p-pomáhá mi!“ vydechnul tak tak a já cítil na hrudi jeho sperma. Díkybohu, jeden už to má za sebou. Jakmile jsem uslyšel, že mamka naštvaně odpochodovala z kuchyně, zvednul jsem hlavu a s tlumeným zavzdycháním jsem se do brášky udělal. Odtáhnul jsem se od něj, zmáčknul pravděpodobně onen čudlík a pračka sebou opravdu přestala tolik házet. Svezl jsem se na zem a začal se smát. Bill se narovnal a nechápavě s hlubokými výdechy mě pozoroval.

„P-příště si to pereš sám!“ vydal jsem ze sebe a začal se oblíkat. Slyšel jsem jen Billovo uražené zasyčení. Odešel jsem zpátky do svého pokoje a slyšel, jak se mamka šla podívat, co tam Bill vyvádí. Zabořil jsem zoufale hlavu do polštáře, když se z koupelny ozvalo: „Bille! Proč je ta aviváž všude po pračce?!“

*KONEC FLASHBACKU*
autor: PeTiŠka
betaread: Janule

18 thoughts on “Není sex jako sex 1/2

  1. awwww, tak tohle je naprosto dokonalé! xD taková tomova zpověď… to se mi líbí xD každopádně… velmi zajímavé kousky to kluci vyvádějí… těšim se, co bude následovat příště 🙂

  2. OMG ja nemôžem xD xD jako fakt toto bol masaker :D… už na začiatku som mrela z toho Toma 😀 a potom ten gauč xD omg ale tá práčka bola aj tak najlepšia 😀 to sú taký magori 😀 "Vy-vypnu to!" "Opovaž se!" to bolo úplne skvelé fakt xD a na konci tá ich mama "Bille! Proč je ta aviváž všude po pračce?!" xD bože ľudia toto mi nerobte 😀 som strašne zvedavá na druhú časť 😀 toto naozaj nemalo chybu 😀

  3. to snad ne 😀 😀 😀 tak tohle mě dostalo, nechceš s toho udělat víc dílů?? Třeba 20? Abych se měla čemu chlámat celý měsíc  😀 😀

  4. Oh mein gott… holka, tak teď si mě dostala 😀 tyvole… 😀 já se tu tlemila od začátku do konce… 😀 prostě bomba 😀 nemůžu se dočkat dalšího dílu 😀 úžasný 😀 ale stejně se mi nejvíc líbilo Billovo: "P-p-p-pomáhá mi!" … z toho jsem byla nemálo mrtvá 😀 dokonalý 😀

  5. kurňa fix takhle na večer.. chceš mě zabít? xD.. jestli budu mít divoké sny tak.. tak nevím xD.. každopádně z toho ležím na zemi xDDD.. prej aviváž xD.. já chci už 2 hned teď xD

  6. musim se priznat, ze jsem se rozhodla to precist az po tom, co Tom prozradil, ze je na  zachode a premysli xD Kdyz jsem to ted docetla, musim rict, ze toho rozhodne nelituju, protoze me to na chvili vtahlo jinam. Prestala jsem vnimat svuj pokoj xD
    Ac nase sympatie vuci druhe nejsou ted moc vysoke, musim rict, ze tvuj styl psani se mi vzdycky libil. Uz Sensitive Pornograph si ukazala, ze dokazes psat fakt skvele. >Neber to jak ze ti lezu do pr… Prosim< jen se mi proste libi, jakym stylem beres svoje povidky. tesim se na druhou cast… 😉

  7. [10]: nechme naše osobní sympatie alespon tady v povzdálí. nelezeš mi do zadku, je to jen kompliment a díky za něj 😉
    upřímně mě hodně překvapil od tebe, čekala bych ho nejmín.xDDD a tim víc mi to lichotí, že, když si oblíbená spisovatelka…díky moc:-) haha…kdo komu leze do zadku?…

    a ostatním taky!:-)

  8. záchod- jednoznačne to najlepšie miesto na premýšlanie. Ale nie je jedíný, kto si bral notebook na wécko :D… a úpoviedka? úplne bombová! a s tým avivážom na konci- jedno citoslovce: Uahaahahahah 😀 Proste dokonalosť, a to som zvedavá na pokračko, fakt famózne, úžasné a bezkonkurenčné! 😀

  9. To je fakt suprovní =)
    Pořád se musím smát, to je tak povedené, že to prostě musí být pravda xDDD
    Už se nemůžu dočkat, jak bude Tomi trpět příště xD

  10. Tak tohle mě vážně dostalo a ta aviváž nejvíc.Každopádně se těšim na pokračování.

  11. [11]: hej a vis, co je nejvetgsi gol? Ze hafo lidi me zacalo nesnaset za to, ze ze sebe delam neco, co nejsem xD nemam se za oblibenou autorku, ale nejak mi hodne lidi zacalo rikat, ze jsem uznavana O.o kde to vzali? A ted uz aj ty, takze tohle si strc za svoje rasy xDDD a pis dal xD xDDD 😉
    Hej, kdyby to nebylo take spatne, tak jsem chtela s tebou psat… Ale ja toho mam ted zas trasne rozepsanyho a navic…….. Nejsme v kontaktu >.<

  12. 😀 ten ten konec byl vtipnej, bolí mě z toho břicho 😀
    mam ráda povídky, kdy (většinou) Tom něco vypráví

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics