Obsession 45.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
438
TOM

Když jsem se ráno probudil, postel vedle mě byla už prázdná. Zívnul jsem a opřel se na loktech. Pomalu jsem se rozkoukával. Všude bylo ticho. Tak jsem dál ležel a jen se tak převaloval. Ještě párkrát jsem zívnul. Po chvilce se tiše otevřely dveře, do nichž vkročil Bill se sladkým úsměvem na tváři, který se mu vykouzlil hned, jakmile mě viděl.

„Dobré ráno, miláčku,“  šeptnul a jen se pro něco natáhnul. Pak teprve vešel a rovnou s podnosem, na kterém už byla snídaně. Pomalu došel k posteli, podnos položil na noční stolek, a hned mi věnoval kratičký polibek.
„Ahoj,“ usměju se a pomalu se posadím. Protřu si oči. „Čím jsem si to zasloužil?“
„Mm, ničím, prostě jen tak,“ usměje se a posadí se ke mně.
„Hm… Já tě prostě miluju,“ přivinu si ho k sobě a dám mu pusu do vlasů. Vezmu si z talíře jednu palačinku a začnu jíst.
„Dobrou chuť,“ usměje se a trochu se ode mě odtáhne, abych se mohl v klidu najíst. „Mimochodem, byla tu recepční a říkala, že ten včerejšek je v pořádku. Vše zaplacené,“ usměje se.
„To je dobře… Už jsi jedl?“ změřím si ho pohledem.
„Ano, měl jsem taky palačinky,“ kývne hlavou, a pak se protáhne, až v něm zapraská.

„Jejku,“ rozesměju se. „A s tímhle chceš sedět celý den v autě, jo?“
„Samozřejmě,“ zasměje se a prohne se. Znovu v něm křupne a dost nechutně. „Sakra, to je úleva,“ oddechne.
„Jestli tě bolí záda, můžeme to odložit až na další den a dnes si zajdeme na masáž a do vířivky,“ pohladím ho po paži. Sice jsem se těšil, ale… Až v tu chvíli mi dojde, že masáž není to nejlepší téma. Sakra… Bill se na mě podívá takovým zvláštním pohledem, ale pak se usměje. Zřejmě na to nechce myslet, došlo mu to rychleji než-li mně.
„Ne, to je dobré, tohle je u mě normální.“
„No… Asi si tě budu muset začít víc hýčkat a když ti budu denně masírovat zádíčka, třeba se to zlepší,“ usměju se. Bill se zaculí.
„Hýčkáš si mě až dost, neměj obavy,“ usměje se a nahne se ke mně. Setře mi nad rtem přebytečnou marmeládu a pak si prstík olízne. „Čuníku,“ zasměje se. Rozesměju se a dál jím. Nejradši bych ho začal líbat, ale to po ránu nechci riskovat. Fuj.

„Půjdu si zakouřit, jo?“  řekne po chvilce a zvedne se.
„Uhm… dobře,“ vydám ze sebe udiveně. To byla… zvláštní reakce. Málokdy ode mě takhle odchází. Pomalu odejde. Co jsem udělal? Posmutním a dál snídám. Pak se odeberu do koupelny vykonat hygienu. Osprchuji se, vyčistím si zuby a oholím se. Jako každý den.

Když se vrátím z koupelny, Bill tu pořád není. Zřejmě je stále u sebe. Tak se k němu vydám a projdu na terasu. Stojí tam u zábradlí. Tiše k němu dojdu a zezadu ho obejmu kolem pasu. Zaslechnu jeho lehké zasmání. Hned na to vydechne kouř a pootočí se na mě.
„Mmh, voňavý,“ pousměje se. Dám mu pusu a položím si mu hlavu na rameno.
„Chutnala ti ta snídaně?“ zeptá se a dál kouří.
„Kdybys byl u mě, chutnala by líp,“ zašeptám smutně. Pořád nechápu příčinu toho, proč odešel.
„Ale, ale,“ típne drobný nedopalek z cigarety a otočí se ke mně. „Věř mi, že ti v tom případě bude chutnat lépe ještě mnohokrát,“ pohladí mě po tváři. Nic na to neřeknu a jenom se mu dívám do očí. Snažím se tam nalézt, proč se tak zachoval, jestli se něco nestalo. Ale zdá se být vcelku bezstarostný a dobře naladěný. Pomalu mě obejme a dá mi něžnou pusinku na krk. Zavřu oči a jen ho hladím po zádech. Najednou mám nějakou divnou náladu, nějaký špatný pocit, který mi říká, abychom nikam nejezdili. Ale je to asi spíš jen moje lenost. Představa, že strávíme takovou dobu v autě, mě děsí.

„V kolik budeš chtít jet?“  šeptne tiše a začne mi olíbávat krk.
„Kdykoliv. Jak nám to vyjde,“ vydechnu tiše a nechám si to líbit.
„Mm, dobře,“ šeptne a dál mě líbá.
„Nechci nikam jet. Chci tu být celý den s tebou zavřený a jen se milovat a líbat tě,“ vyjede mi z úst dřív, než se nad tím stačím zamyslet. Nejradši bych si někdy za tuhle blbou vlastnost nafackoval. Moje huba je napřed před mým mozkem. Bill se na okamžik zastaví a pak mě začne líbat a hladit mě ještě intenzivněji. Dlaní mi přejede po boku a nakonec ho sevře.
„Mmh, zopakuj to znovu,“ zašeptá. Jemu se to vážně líbí? No wow…
„Chtěl bych se s tebou milovat,“ vzdychnu mu hlasitěji do pusy. Za pas si ho k sobě přitisknu. Ihned mi přejede rukama po zádech a trošku mi do lopatek potom zaryje nehty, ale jemně.

„Mmhhh, Tomi,“ zafňuká skoro až zoufale a skousne mi spodní ret. Zatahá mě něžně za piercing, který mi ret zdobí, a pak mě na něj líbne. „Tolik moc bych to chtěl znovu prožít.“
To bylo to jediné, co jsem chtěl slyšet. Vzal jsem ho za zadek a vyzvedl. Ihned mi obmotal nohy kolem pasu, ruce kolem krku a namáčknul se ke mně.
„Miluju tě, miluju, rozumíš?“  šeptal. Zastavil jsem.
„Tím mě odmítáš a vyjadřuješ mi tedy lásku jenom slovy?“ zašeptám nejistě. Možná ho pořád bolí zadek a nechce se se mnou ještě milovat. Proto mi to možná řekl slovy. Ale já to pochopím, pokud to tak je. Jen nechci nic pokazit.
„Ne, ne,“ zašeptá, a hned se na mě podívá. „Jen jsem ti to potřeboval říct. Chci… chci se s tebou milovat, broučku,“ pohladí mě po šíji. Usměju se a začnu mu jemně sát spodní ret. Rozejdu se s ním do ložnice, kde ho položím na postel. Zůstanu u ní stát a jen si ho s úsměvem prohlížím. Ihned se roztomile zavrtí a uculí se.

„Pojď ke mně,“ řekne Bill a opře si tělo o lokty. Napřed se k němu ale skloním a rozepnu mu kalhoty. Stejně by jenom překážely a tlačily mě. Začnu je z něj stahovat. Neustále mě sleduje, nespustí ze mě ani na vteřinu pohled. Když jsem z něj kalhoty stáhl, vlezl jsem si k němu a vzal ho do náruče. Jen přivřel oči a přivinul se ke mně. Začal jsem ho něžně líbat po celém krku a hladil ho po prsou. Jen zaklonil hlavičku a pootevřel roztouženě rty. Krk byla a bude jeho slabinou asi už navždy. Jel jsem pomalu dál, líbal ho na oušku a ještě dál až na týl pod vlásky. Vlezl jsem si k němu zezadu, sundal mu triko a začal ho líbat po rameně. Sklonil hlavu a vydechnul. Vyhledal mou ruku. Jakmile se mu to povedlo, jemně ji stiskl ve své dlani a tiše oddechl. Položil jsem ho do peřin na bříško a jel polibky mezi lopatky, pak jsem sjel mokrou stopou po celé jeho páteři až ke kostrči.

„Aah!“ vzdychnul a prohnul se. Na celém těle mu naskočila husí kůže. Stáhl jsem mu boxerky o něco níž a začal ho líbat po zadečku, zatímco dlaněmi jsem tiskl jeho štíhlé boky. Bill jen potichu oddechoval s hlavou zabořenou do peřiny. Sem tam sebou trošku cuknul a stále tlačil proti mým rtům, jak se mu to zřejmě líbilo. Nakonec jsem mu stáhl boxerky úplně a trošku mu od sebe roztáhl nohy. Prstem jsem mu zlehka projel mezi půlkami a sledoval jeho reakce. Bill se ihned napřímil a spokojeně zavrněl. Pak se ale otočil a posadil se.
„…děje se něco?“ znejistím. Tohle nemá zvykem… Udělal jsem něco špatně?
„Jen, já…“ sklopí zrak a přisedne si blíž ke mně. „Nechci, abys to pochopil nějak špatně. Jen… mluvil jsi o tom, že bys tohle možná chtěl taky zažít, ale já… tvou pozdější reakci moc nepochopil. Najednou jsi se smíchem řekl, že ne. Nevím, co si teď myslet. Nerad bych, aby sis myslel, že si chci jednoduše užít, naopak. Jen… chtěl bych, abys zažil ten pocit. Možná ho budeš nenávidět a nebudeš to chtít nikdy znovu. Ale možná si to zamiluješ.“ Kurvadrát!
„Uhm… Cože?“ vydám ze sebe zaraženě. Nebouchl se někde? Co to do něj vjelo? Já myslel, že se mu to líbí, a teď si to chce vážně vyměnit?
„Ne, ne, promiň,“  řekne hned rychle a pohladí mě po tváři a stáhne se k sobě.

„Ne, ne, ne, to ne,“ vezmu ho ihned za tu ruku a sednu si natěsno k němu. „Já… jenom mě to zaskočilo. Ne-nečekal jsem to.“
„Já tě k ničemu nenutím. Jen bych chtěl vědět, jaký na to máš názor a jak se k tomu stavíš,“ šeptne tiše a nevinně mi rty přejede po hřbetu ruky, kterou držím tu jeho. Páni. Co na to říct.
„Když jsme se o tom bavili poprvé, myslel jsem to vážně. A včera jsem tě jenom škádlil,“ pohladím ho tou rukou po čelisti.
„Dobře,“ pousměje se trošku. „A… a chtěl bys?“
„Uhm… No… chtěl bych to zkusit, ale… vlastně se docela bojím,“ přiznám se a skloním pohled. Joo, Tome, teď už silák nejseš. Bill se sladce uchechtne.
„Ne víc než já. Věř mi, že z toho mám větší strach. Nechci ti nic udělat, mám strach, že se ti to nebude líbit, že bych mohl udělat cokoli špatně. Ale to je lidské. Mít strach z něčeho, co jsme ještě nepoznali. To není nic špatného, nemáme se ani jeden za co stydět,“ zvedne mi hlavu.

„Bojíš se toho, že dopadnu jako ty?“ hlesnu. Znovu se mi před očima objeví obraz toho, jak šel do koupelny a byl zakrvácený.
„Nedopadl jsem nijak špatně. Dopadl jsem naprosto přirozeně, ale ani to nechci, aby se ti stalo,“  řekne tiše.
„Zasloužím si to. Měl jsem se předtím hlídat. Teď je řada na mně, abych… krvácel,“ vydechnu a na chvíli zavřu oči. Vidím to znovu a znovu. Tolik mě to trápí.
„Tome,“ chytne mě za tváře a donutí mě se mu podívat do očí. „Nepřehnal jsi to, neměl jsi proč se hlídat. Já… bylo to už od doby, co to začalo. Tohle je normální. Ne, já… já nechci, abys krvácel,“ koktne. „Ale patří to k tomu, aspoň ze začátku.“
„Nebojím se toho, že budu krvácet. Jen… pořád to vidím, jak jsi odcházel a… Mohl jsem ti vážně ublížit. Ke konci jsem se vůbec nehlídal,“ povzdechnu a na chvíli si přikryju dlaní obličej. Nikdy jsem nechtěl, aby k tomuhle rozhovoru došlo. Ale bude asi lepší, když si všechno vyjasníme.
„Abych pravdu řekl, hlídal ses až moc. Opravdu jsi mi nijak neublížil,“ pošeptá a přitiskne si mě k sobě. Vydechnu a zavřu oči. Nějakou dobu nad tím přemýšlím. Bude to kurevsky bolet, budu mít natrhnutý zadek, ale zasloužím si to. Ano, Bill není takový, aby mi chtěl něco škodolibě oplácet. Nechce, abych si zažil takovou bolest. On chce, abych zažil tu hezkou část. Chce mi podat důkaz o tom, že se mu to opravdu líbilo a je to něco krásného. A proč ne. Tohle ke gayskému životu patří. Můžu to zkusit. Buď se mi to zalíbí nebo ne. Chci to taky zažít.
„Chci to. Chci se s tebou milovat a… hlavně chci, aby ses udělal do mě. Chci tě cítit,“ řeknu definitivní rozhodnutí.
Kaulitzi, je načase odpanit prdel.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
betaread: Janule

5 thoughts on “Obsession 45.

  1. Ježíííši xDD
    Když ono to dneska bylo tak krásně romantické, a pak to Tom totálně zabil svojí poslední větou xDDD
    Teď jsem zvědavá, jestli Tom dopadne stejně jako Bill, nebo jestli ho Bill bude víc šetřit xD
    Každopádně oceňuju, že na tu výměnu Tom přistoupil, myslím, že pro Billa to hodně znamená =)♥♥♥

  2. Já jsem vždycky z těch jejich myšlenkových pochodů úplně pobavená. Oni ty hlášky prostě. 😀 😀 Mám pocit, že Tom Billa hodně miluje…to je tak krásný. Už se těšim na příště. 😀 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics