Obsession 46. (1/2)

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
438
TOM

„Chci to. Chci se s tebou milovat a… hlavně chci, aby ses udělal do mě. Chci tě cítit,“ řeknu definitivní rozhodnutí. Kaulitzi, je načase odpanit prdel. Bill na mě zaseknutě kouká.
„Bože,“ řekne a přivře na okamžik i oči.
„…co se děje?“ udivím se. No tak on mě nejdřív chce vošukat, a teď se začne modlit k Bohu? Co má Bůh společnýho s naším sexem?
„Jen…“ nedořekne a políbí mě. „Děkuju,“ pošeptá pak tiše.
„Já… jen dojdu pro ten lubrikant,“ řeknu a vylezu z postele. Přinesu ho ze svého pokoje a hodím ho k němu na postel. Postavím se před něj, svléknu si boxerky a vlezu si k němu na postel.
„Tak… Máš to jen ve svých rukách,“ prohlásím rádoby pobaveně, ačkoli jsem celkem nervózní a mám strach. Bill na mě trošku překvapeně kouká.
„Teď? Teď to chceš?“ šeptne nejistě a sáhne po lubrikantu. To je otázka.
„Jo, teď,“ řeknu sebejistě a usměju se.
„No, dobře,“ pošeptá a položí mě na záda.
Nahne se nade mě a začne mě líbat. Jde na to pomaličku. Rukama mu vyjedu na záda a jemně mu polibky oplácím. Položí na mě svoje lehoučké tělíčko a začne se mi otírat o rozkrok. Dlaněmi mu sjedu na zadeček a začnu si ho k sobě víc tisknout. Dychtivě se mu vloudím jazykem do pusy. Ihned můj jazyk přijme a začne si s ním divoce hrát, přičemž se nepřestává třít, ba naopak. Jelikož mám pusu zacpanou jazykem a Billovými rty, nezbývá mi nic jiného, než jen kňourat uvnitř sebe a funět nosem. V dlaních mu tisknu zadeček a třu si ho o sebe intenzivněji. Bill se začne kroutit a narážet do mého penisu divočeji a tvrději. Cítím, jak tvrdnu, a tělem se mi rozlévá povědomé horko. Už to nevydržím a odtrhnu se od jeho rtů, abych mohl nahlas vzdychnout.

„Sakra, jsi tak tvrdý. Mám chuť si tě tam sám narvat,“ vzdychne mi do ouška a přidá.
„Tak… tak jestli chceš…“ Už to nestačím doříct. Bill totiž radši zaútočí na moje rty a dravě do nich vpluje jazykem. Zakňučím, stisknu ho na zádech a třu si o sebe celé jeho horké tělo, zatímco on přiráží jen pánví. Když si máme dnes vyměnit role, tak se vším všudy. Udělám ze sebe holku. Roztáhnu nohy, aby mezi ně mohl spadnout a obejmu ho kolem pasu. Po chvíli se Bill ale odtáhne. Pomalu tělem sjede po tom mém. Když si klekne na čtyři a pomalu i hlavou sjíždí níž, neodpustí si to a olízne mi jazykem špičku penisu. Pomalu si vleze mezi moje nohy a roztáhne mi je víc od sebe. Pomalu jedním prstem propluje k mému vstupu a přejede mi po něm. Druhou rukou mě začne po zadečku hladit. Po těle mi naskočí husí kůže. Nevím, jestli to bylo z tý nervozity nebo opravdu z toho, že by to bylo příjemný. Ale každopádně… nebylo to prozatím špatný. Bill mě jen tiše sleduje a začne mi kolem vstupu kroužit.
„Já… se asi radši otočim, jestli ti to nebude vadit,“ řeknu po chvíli nervózně a přetočím se na břicho.
„Ne, je jen dobře, že si říkáš, co je ti příjemnější.“ Jak to Bill dořekne, tak mě znovu pohladí po zadku. Nohy mi roztáhne zase od sebe, pomalu prsty vnikne mezi moje půlky a začne projíždět. Raději jsem jen zavřel oči a snažil se vyrovnaně dýchat. Tome, dýchej. Zhluboka dýchej. Po chvilce jsem zaslechnul zaklapnutí od víčka lubrikantu. Podle toho, co jsem ucítil, si ho už Bill nanesl na ruku a hlavně na prsty. Chtěl jsem se zatvrdit a stáhnout, ale přikázal jsem si uvolnit se. Přece jsem to chtěl, tak teď necouvnu, sakra!
„Buď prosím něžný,“ zakňučím a schovám si obličej do polštáře. Jak je možný, že jsem větší hysterka než brácha? Po tom, co to dořeknu, se mě ani nedotkne.
„A… a nejsem?“ šeptne starostlivě.
„Jsi. Jen jsem zjistil, že jsem větší hysterka než ty,“ zasměju se do polštáře a zvednu hlavu.
„Nebyl bych schopný ti ublížit. Když to prostě nepůjde, tak přestanu. Nic se nestane,“ pousměje se a pohladí mě po zádech.
„Žádný takový. Jen už mě pěkně projeď,“ řeknu, trošku se nadzvednu a pobízivě na něj vystrčím zadeček. Připadám si sám sobě k smíchu. Zaslechnu jeho těžké oddechnutí a pak už ucítím, jak se jedním prstem dere do mě. Ale velmi pomalu. Uuh…
„Mmhh…“ vydechnu tiše.
„Dobrý?“ zeptá se hned.
„Úžasný…“ přikývnu a už nedočkavě čekám, až se zasune dál. Bill prstem trošku zakroutí. Se vzdychnutím se stáhnu a zas povolím. Páni. Nečekal jsem, že by to mohlo bejt až tak příjemný. Zajede ještě hlouběji a pořádně prstem obkrouží stěnu kolem.
„Mhmm,“ zamručím a znovu ho trochu stáhnu uvnitř. Na tohle opravdu nejsem zvyklý. Musím si trošku přivyknout.
„Bolí?“ zeptá se znovu. Je tak opatrný.
„Ne… Neptej se pořád. Jsem si jistý, že v klidu do mě zasuneš i dva a nebude to bolet. Vážně jsem volný,“ vydechnu vzrušeně a trošku zadek zase povystrčím, čímž ho přímo vybízím k tomu, aby použil další prstík.
„OK, zkusíme dva,“ pousměje se potichu a pomalu začne přidávat druhý prst. Jde na to snad ještě pomaleji než s tím jedním. Skoro mě s tím až štve… Ale vždyť já nemusím jen tak ležet a čekat. Přirazím proti jeho prstům, aby se konečně zasunul, a vzdychnu. Oh můj bože. Několikrát ho v sobě sevřu.
„Mm, jsi vážně pěkně volný, pokud to nehraješ,“ uculí se a začne prsty přirážet. To bude, Bille, stravou…
„Vždyť jsem to říkal,“ vzdychnu a najednou ucítím, jak narazí do jednoho místa uvnitř. Úplně mě polije horko a krásné mrazení. Oh, to musí být to jeho kouzelné místečko. „Oh bože. Tam je… Teď jsem to cítil.“
„To místečko?“ pousměje se a narazí do toho znovu a silněji.
„Oouuh,“ zkroutím se pod ním rozkoší a dopadnu na peřinu. Pevně zavřu oči.
„Tvoje pěkně vyvinutá prostata,“ řekne a líbne mě na zadek. Co prosim? Pak prsty přirazí znovu a znovu proti tomu místu.
„Bože, Bille,“ zasténám a zaryji nehty do polštáře. „To je… prostata?“
„Jo, to je prostata,“ zašeptá vzrušeně a začne na to místo přirážet trvale. Různě po něm přejíždí a pak ho mezi těma dvěma prsty jakoby zmáčkne.
„Oh, oh… Oouuh,“ zakňučím a stisknu oční víčka k sobě. „Bille… Už tě chci v sobě. Notak…“ Kurva, už jsem tak nadržený. Být gay, je fakt úžasný. I když jsem se jim dřív smál. Miluju to…
Jak to dořeknu, v přirážení zintenzivní.
„Ani to… neříkej,“ šeptne a volnou rukou se natáhne po lubrikantu.
„Dělej…“ chytím se silně za prostěradlo a zakňourám. Stáhnu se natolik, aby se už nemohl pohnout. „Chci tě v sobě. Hned, Bille…“ řeknu naprosto vážně a roztouženě.
„Nespěchej zase tolik. Takový okamžik si chci užít,“ zasměje se. Já ho snad kopnu! To mi dělá schválně?! „I když se mi ten tvůj zadeček tolik nabízí… a je zatraceně sexy,“ lehce mě po něm pleskne a usměje se. Prsty ze mě vytáhne. Pak náhle ucítím něco víc vlhkého a teplejšího. Jeho jazyk. Cuknu sebou a stáhnu se.
„Mmhmmh,“ zamručím a nehty sjedu po prostěradle. Nejradši bych mu je pořádně zaryl do zad, ale asi bych mu ublížil. Rukou mi od sebe víc roztáhne půlky a druhou roztáhne můj vstup, aby jazykem zajel lépe dovnitř. Celou špičkou jazyka do mě zajede a jazykem kroutí a snaží se slabě i přirážet.
„Proboha…“ zakňourám. „Miluju být gayem a miluju tvůj jazyk.“ Ano, tentokrát zase promluvila moje huba dřív než mozek. I když… Možná promluvil mozek… jen ten spodní.
Bill se jen tlumeně usměje a pohladí mě. Pokračuje víc a víc, jazykem kmitá. Mám tendenci se zase začít stahovat, ale překonám to. Zasténám jeho jméno. Prohnu se v zádech a rukou si stisknu penis. Už je pěkně tvrdý a nateklý. Jakmile to Bill ale zahlédne, dá mi ruku stranou a vstup mi pořádně nasliní. Bože! Chová se ke mně jako k malému! Jazykem to trošku rozpatlá a pak se odtáhne.
„A já miluju tvojí prdelku,“ šeptne a slabě mě kousne do levé půlky.
„Billy, už tě chci v sobě. Už jsem připravený. Opravdu,“ zažadoním zoufale.
„Tak-tak dobře,“ řekne s trochou strachu a nejistoty v hlase. Ano, ano, ano! Díky ti, Bože! Otevře tubu a její obsah si nastříká do dlaně. Část ihned začne nanášet na můj vstup a pak dvěma prsty zajede dovnitř a pořádně mě promaže. Zase začnu toužebně vrnět. Je to tak hezký. Opravdu mě to překvapilo. Po pár minutách přestane a rukou, kde má zbytek lubrikantu, si začne přejíždět po penisu.
„Mm…“ jen tiše vzdychne a trošku přitlačí. Jen poslušně čekám. Chci, aby si to opravdu užil i on. Sice si teďka prožiji peklo, ale stojí mi to za to.
„No…“ řekne Bill. Jak se zdá, je připravený.
„Už mi ho tam nacpi,“ zaprosím. Snad ho tím aspoň trochu povzbudím.
„Klekneš si nebo jak bys chtěl? Chci, aby to pro tebe bylo… příjemné,“ pošeptá. Chvějí se mu tak trošku i ruce.
„Budu na čtyřech,“ prohlásím a narovnám se, abych se k němu mohl pootočit. „A neboj se. To já budu mít natrhnutý zadek.“ Usměju se a dlouze ho políbím.
„To je to, co nechci,“ polibek mi oplatí. Ještě si mě chytne a začne mě na chvíli zlehka líbat. Oplácím mu to, jak jen můžu. Pak se odtrhnu.
„Jen mě pěkně natrhni. Prorvi se mi třeba až do krku,“ zasměju se a znovu ho začnu líbat. Doufám, že mu aspoň trochu pomáhají tyhle moje stupidní kecy s nervozitou. Protože já se bojím jako prase. Začne se trošku smát. Ano, zabralo to.
„Nejsem velryba,“ řekne už jen a zase mě začne líbat. Chytne mi penis a začne po něm rychle přejíždět nahoru a dolů. Odtrhnu se a natisknu se mu zadečkem na penis, přičemž se ho chytím za boky. Začnu se o něj pěkně hezky třít. Zakloním hlavu a tiše mu zasténám do ucha.
„Tome,“ řekne nahlas, vrazí mi penis mezi půlky a několikrát jimi projede.
„Bille?“ oplatím mu tichým zasténám a zatnu svaly na zadku, abych ho sevřel. Nehty mu jemně zaryji do pokožky.
„Ohh…“ úplně se zachvěje a víc se ke mně natiskne. Povolím a nechám ho mnou zase projíždět. Znovu ho silně sevřu a vzdychnu mu přímo do ucha jeho vlastní jméno. Chytne mě za boky a jednou dlaní sjede na můj penis. Opět mi ho začne honit. Znovu mnou projede a nahlas oddychuje.
„Bože, tohle… nevydržím dlouho,“ zašeptá. No tak to tedy ne. Na to zapomeň.
Beze slova se předkloním a opřu se o ruce. Poroztáhnu nohy a s vystrčeným zadečkem čekám.
„Tak co bude, Billy?“ natočím k němu hlavu a začnu si hrát s piercem. Nějak se k ničemu nemá, takže si začnu přejíždět prstem po otvoru. Pozvednu obočí a vklouznu s ním do sebe. „Já čekám, lásko.“
Přivře na okamžik oči, jako kdyby se mu z toho zatočila hlava, a chytne si mě za boky. Svůj penis chytne a stáhne si předkožku. Obnaženým žaludem mi po otvoru začne přejíždět a pak jej začne opatrně vsouvat do mě. Rychle se chytnu prostěradla pod sebou a zavřu oči. Zhluboka se nadechnu a vydechnu. Snažím se být maximálně uvolněný, aby se do mě lehce dostal. Zajede do mě po celý žalud. Tlumeně oddechne. Chytne znovu můj penis. Tiše syknu a skousnu si ret. Zatím je to dobrý, jen trošku nepříjemný. To Tome zvládneš, seš přece chlap.
„Dobrý?“ řekne tiše.
„Zatím ano…“ vydechnu a jednu ruku přesunu na svůj bok, abych se ho mohl chytit za ruku. Hned mi ji stiskne.
„Klidně mě tiskni, neboj,“ pošeptá vlídně a pomalu do mě zajede o kousek dál a vyčkává. Ihned ho pevně stisknu a znovu syknu. Sevřu ho. Sakra. Au… Zavřu oči, zhluboka se nadechnu a zase vydechnu. Propletu naše prsty a kývnu na souhlas, že může dál.
„Já… já přestanu,“ koktne. Pohladí mě po penisu a začne mi ho honit, aby odpoutal pozornost od té bolesti.
„Jsem v pohodě. Jen mě pěkně projeď,“ usměju se a palcem ho pohladím po dlani. Vážně to zatím není tak strašné. Bill jen polkne a pomalu se do mě zasune až po kořen. Raději mu ruku pustím, nebo bych mu ji rozmáčknul, a zafuním. Kurvafix. Moje prdel! Au! Do hajzlu s tim! Sevřu ho uvnitř, což mě zabolí ještě víc, takže zas ihned povolím. Funím. Au, au, au. Jau, sakra! Můj krásnej zadek, sakra.
„Tomi… Tomi,“ zašeptá a pohladí mě po bocích. Snaží se mě uklidnit. „Já… oh sakra,“ vzdychne slabě. Aha… To sevření se mu líbí. Skvěle. Proti vlastní vůli se přemůžu. Znovu ho sevřu a držím. Do očí mi vklouznou slzy a mám co dělat, abych potlačil zafňukání. Aspoň, že na mě nevidí. Bill se celý zachvěje a vzdychne znovu. Zatím se nijak nepohybuje. Chce, abych si zvyknul. Tak kurevsky to štípe, ale čekal jsem to opravdu horší. Povolil jsem a zase ho uvnitř sevřel, povolil, sevřel. Pomalu jsem si zvykal na jeho přítomnost uvnitř sebe. Takže jsem ho s výdechem pohladil po ruce.
„Můžeš,“ dal jsem tichý pokyn. Opravdu opatrně sebou pohnul. Aaaaaauuuu!
„V pořádku?“ naklonil se ke mně a pohladil mě po zádech. „Nechci ti ublížit,“ šeptal.
„Bille, vážně to tolik nebolí,“ řeknu. Kdyby věděl, jak lžu, tak mě zabije.
„Dobře,“ řekne a začne se uvnitř mě tedy pomalu pohybovat. Z očí mi vytrysknou slzy. Do háje. Sevřu ho a držím. Už ani hnout, nebo se zblázním.
autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
betaread: Janule

3 thoughts on “Obsession 46. (1/2)

  1. Přiznávám, že nemám ráda Toma dole =) Ale taky záleží na tom, jak je to podané a tady se to fakt povedlo, krásně jste popsaly Tomův strach i touhu. Na téhle povídce se mi líbí, že nic nepřikrášluje, já věřím, že ze začátku to opravdu pro kluky není nic příjemného a jenom málokdo si troufne to takhle drsněji napsat.
    Tomovi to nezávidím, myslím, že už to Billovi asi víckrát nedovolí, ale je dobře, že si to vyzkoušel na vlastní kůži, vlastně zadek xD, aspoň si pak bude každého milování víc vážit =)♥
    Super dílek =)♥

  2. tahle věta mě rozsekla…"…co se děje?" udivím se. No tak on mě nejdřív chce vošukat, a teď se začne modlit k Bohu? Co má Bůh společnýho s naším sexem?….. takže sem to četla trochu déle pač sem se hodinu gebila tý větě….no už se těšim na pokráčko

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics