You know you love me 14.

autor: GossipGirl & CHrisTHi
481
Tom:
Koukám po Billovi a neuniknou mi jeho reakce na mě. Dost mě to mrzí, a já se rozhodnul, že s tím něco udělám.
Ale jak? Jediný způsob vidím v tom, že si s ním promluvím.
Vstoupíme do baru, kde je ta oslavná párty. Žije to tam, ale já nějak nemám chuť se bavit. Sednu si k baru a sleduju okolí. Bill se potlouká někde podél parketu. Sjedu ho pohledem s propaluju očima jeho záda. Netrvá dlouho a otočí se. Nasadím něco jako prosebný pohled a trhnu hlavou.
Pochopí a rozejde se k baru. „Děje se něco?“
„Ehm-jo, chtěl bych si promluvit,“ kývnu a zaháknu palce o zadní kapsu kalhot.
Vyčkávavě na mě kouká. „No?“
„Víš… teda vím, že jsi na mě něco jako naštvanej, že jsem si tě odpoledne nevšímal,“ začnu tímhle a kouknu mu do očí. Mihne se v nich zmatený pohled, který za okamžik nahradí zase ten vyčkávavý.
Nepatrně se ošiju a pokračuju. „Mám k tomu důvod, potkal sem Andrease a mám hlavu plnou toho, co mi řekl, promiň,“ řeknu s rozvahou.
Chvilku přemýšlí. „A co ti řekl?“ zajímá se opatrně. Sakra, tohle v plánu nebylo. Nemůžu mu to říct, naštval by se a měl by, zase, dokonce i důvod.
„No, to je jedno, nic důležitýho, už jsem to vyřešil,“ snažím se mluvit bezstarostně. Zkoumavě na mě zahlídne a kývne. Neuvěřil mi, poznám mu to na očích.
Stojíme tam v tichosti jako dva debilové. Ani jeden z nás se nemá k tomu, aby promluvil a to ticho je příšerný.

**
O pár skleniček později odcházíme z baru zapletení v sobě a v lehce připité náladě. Na Billa asi zapůsobilo to, že jsem si ho celý večer všímal, a nechal se pozvat na skleničku. A že nezůstalo u jedný, je vidět na nás na obou. Pořád ale vnímáme. Teda myslím…
Zavolám Tobimu, aby nás odvezl domů. Přijede s autem a my rozesmátí nastupujeme. Svalím se na sedačku vedle Billa s úsměvem od ucha k uchu.
V rychlosti nadiktuju řidiči adresu a už se věnuju hlavě s černými vlasy, která mi právě přistála na rameni. Lehce jeho hlavu otočím a vpiju se do těch hebkých polštářků. Když neprotestuje, zatlačím trochu jazykem. Ochotně mě pustí dovnitř a vyleze mi na klín. Pousměju se a rozehraju divokou hru našich jazyků.
Tisknu mu boky a vychutnávám si jeho ruce poletující v mých copáncích. Oba jsme naprosto v transu a probere nás až odkašlání řidiče. Trhnu hlavou a nervózně se poškrábu na hlavě.
Bill zrudne a snaží se rychle vylézt z auta.
„Díky za-za odvoz,“ vykoktám a vylezu taky. Nabídnu mu ruku a oba se vydáme ke mně do bytu.
Sotva si stihnu zout boty, a už mě jeden hubenej človíček strká ke gauči. Spadnu s ním do polštářů a nechám ho se mi usadit na klín.
Pokračujeme tam, kde jsme přestali, a já se po chvíli začnu Billovi dobývat pod triko. Na krátkou chvíli stisknu jednu jeho bradavku a užívám si jeho vzdechů.
Vyhledá moje rty a líbá mě, jako by měl poslední příležitost v životě. Odtrhneme se od sebe, až ve chvíli, kdy mu přetahuju tričko přes hlavu.
Moje vezme do chvilky taky za své a Billův jazyk počne obkreslovat linie mých břišních svalů.
Stisknu v dlaních jeho zadeček a usměju se nad jeho vyjeknutím. Stisknu znovu a tázavě se na něj podívám. Lehce kývne.
Stáhnu mu v rychlosti kalhoty a prstem se dobývám i pod boxerky. Druhou sáhnu do stolku vedle gauče a vytáhnu lubrikant. Usměje se na mě a natočí se, abych měl lepší přístup.
Bill:
Něco mi říká, že bych to měl stopnout, nebo toho budu pak litovat a můj mozek, zalitý alkoholem, ať se snaží, jak se snaží, tak ho moje tělo přestalo poslouchat.
Přece jenom, nevím, jestli ráno budu nadšený z toho, že jsem svoje poprvé prožil ne moc romanticky, a ještě k tomu v opilosti.
Momentálně je mi to ale jedno.
Spokojeně přivřu víčka, když ucítím, jak mi jeho ruce stáhly poslední kousek oblečení a dva prsty mě začínají roztahovat.
Tlumeně zavzdychám, když se dostanou dovnitř a začnou se ve mně pohybovat.
Ani si nestačím zvyknout na jejich přítomnost a už se přidá třetí prst a Tom zajíždí ještě hloub.
Nebolí to, je to dokonce příjemné, a já občas zasténám, ale trochu se obávám, co přijde po tomhle.
Po chvíli Tom vytáhne své prsty a než se naději, přetočí mě pod sebe a roztahuje mi nohy.
Za jiných okolností bych se styděl, ale teď mi to nedělá sebemenší problém. Tom mě chytne silně za boky a na nepatrnou chvilku se mi přisaje na rty.
A pak se, na jeden sice pomalý, ale i tak bolestný příraz, dostane do mě až po kořen.
„Auu… Tome… to bolí,“ kníknu a snažím se si na něho zvyknout.
„Kotě, no tak, bude to v pohodě,“ usměje se a začíná se opravdu opatrně pohybovat. Vypadá, že je trochu víc připitý než já.
Opravdu to bolí jak čert, ale pomalu si zvykám a bolest začíná nahrazovat vzrušení. Po chvíli se ho chytnu za ramena a se zasténáním se poprvé pohnu naproti jeho klínu, a to je pro Toma očividný signál, aby začal zrychlovat.
„Ooh… Bille,“ zasténá mi do ucha a začne mě vášnivě líbat.
Je to trochu nemotorné, z toho, jak jsme napití.
Pořád zrychluje, a když narazí na můj slastný bod, hlasitě mu zasténám do úst, a on se jen provokativně usměje.
Má celkem výdrž. Leknu se, když mi vezme jednu nohu a přehodí si ji přes rameno. Nechápu, co tím zamýšlel, je to celkem nepohodlné, ale hned pochopím, když začnu vzrušením skoro křičet, protože je můj bod téměř pod palbou.
Po chvíli ucítím to známé mravenčení v podbřišku, zvrátím hlavu prudce dozadu, a vím, že už to nebude dlouho trvat.
Tom je na tom v podstatě stejně, jeho přírazy se začaly zkracovat a jeho o dost hlasitější steny se mísí s těmi mými.
Tom:
„Jooo, Bille,“ zasténám a pevněji si přechytnu jeho boky. Nemám už to na moc dlouho. A Bill to má taky za pár.
Sjedu narychlo volnou rukou do jeho klína a stisknu jeho penis. Zasténá a já pokračuju. Narážím na jeho prostatu a mám co dělat se ještě chvilku udržet.
Když ucítím horké kapky na své dlani, rezignuju. Jeho úzký zadeček je vstup do ráje. S posledním a snad nejhlubším přírazem se silně udělám. Všechny svaly se mi napnou v tom opojném pocitu a já stíhám jenom zběsile dýchat a prohrabovat Billovy vlasy.
Pomalu z Billa vyjdu a stáhnu ho s sebou na gauč. Vpiju se do těch krásných polštářků a za týl si ho přitahuju. Ochotně mi vychází vstříc a už trochu ospale se mi pohupuje na klíně. Vezmu ho do náruče a trochu motavě jej dopravuju do postele. Lehnu si vedle a hodím mu ruku kolem pasu. Netrvá dlouho a ložnicí se ozývá jen dvojité, klidné oddechování.
Ráno mě probudí rány od sousedů. Zamumlám si něco o nekřesťanský hodině a zamířím do koupelny. Rychle se osprchuju a jen v ručníku zamířím do kuchyně. Vyhrabu z ledničky poživatelnej jogurt a sednu si s ním ke stolu.
„Ahoj,“ ozve se za mnou tichý pozdrav.
Otočím se a roztáhne se mi úsměv od ucha k uchu. „Dobrý ráno.“
Sedne si naproti mně a zkoumavě si mě prohlíží.
„Děje se něco?“ zeptám se po chvilce trapnýho mlčení.
„Jo, teda ne.“
Nakrčím čelo, ale dál se nevyptávám. Nebudu si tu hrát na křížovej výslech.
Vstanu a vlepím Billovi krátký polibek. „Dáš si snídani?“
„Co nabízíš?“ koukne na mě s úsměvem. Konečně se směje.
„Prázdnou, teda téměř prázdnou ledničku a půlku jogurtu,“ uchechtnu se. „Ne, měl by tam být ještě jeden,“ ukážu k ledničce.
Z idylky u televize nás vyruší zaječení zvonku. Ohrnu ret a vymámím se z obýváku. „Kdo to zase…“
„Ahoj, kámo, inspekce,“ zazubí se na mě zpoza dveří Georg. No… to je přinejmenším neočekávaný.
„Tak pustíš nás dál?“ dobývá se dovnitř pro změnu Gustav.
„No… to asi nepůjde… víš… já…“
„Jestli tu máš nějakou kočku, tak my ti do ložnice nepolezeme, spokojíme se s obývákem,“ odstrčí mě basák ze dveří a drze si vejde dovnitř. Za ním se okamžitě hrne Gustav a já nestihnu pomalu ani zavřít dveře, než zaslechnu dvě nevěřícné vyjeknutí.
Stojím kus od nich a škrábu se na hlavě. Bill sedí na gauči jen v boxerkách, rozcuchanej a nenalíčenej. Kdo by si tohle nedal dohromady?
autor: GossipGirl & CHrisTHi
betaread: Janule

4 thoughts on “You know you love me 14.

  1. A jéje, to zase bude malér…
    Nejdříve jsem si říkala, jak asi bude Bill reagovat až se ráno vzbudí a zjistí, co se stalo. A když reagoval v pohodě a s Tomem se na sebe zamilovaně culí, tak přijdou kluci a já se obávám, že všechno pokazí. Už slyším ty narážky…=)
    A třeba budou taktní, ale moc bych na to nesázela =)

  2. Chcela som aby prvýkrát mali milovanie trochu iné,ale teda keď je Billí spokojný ja som tiež 🙂 Záver ma pobavil 😀 Chcela by som Géčka vidieť 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics