Most wanted – First in the Blacklist 57. (konec)

autor: Lenna W.K.T & Mykerina
Máme tu konec. Mně, jak já už říkám, vždycky, když je něčemu konec, mojí povídky nebo jen konec mojí oblíbený povídky, kterou jsem četla, je mi do breku. A u Most Wanted to platí milionkrát víc. Ta povídka mi během těch deseti dnů, co jsme ji s Myky psaly, tak přirostla k srdci, že jsem ji začala brát jako svoje dítě. Miluju ji celým svým srdcem, a proto jsem tenkrát začala vymýšlet další a další dobrodružství, který by ty dvě paka mohlo potkat.

Poprosila jsem Myker, aby netrhala to, na co ste si během tý chvíle, co povídka běží, zvykli a psala se mnou další řady. Přeci jen, není pravda, že když se řekne Most Wanted, tak se vám vyjeví několik věcí a to: motorky, auta, policie, závody, sex, Tom-blbeček… a pak dvě jména. Ne jedno, ale dvě…. Lenna Wolf a Mykerina….? A Myky souhlasila, takže jsme ještě tenkrát rozepsaly další, druhou řadu a pojmenovali jsme ji: Most Wanted 2 – Innocent (nevinný), kde se můžete těšit na další zápletku, na její řešení, na problém s láskou, s důvěrou a krásný konec, kde se (snad) vše vyřeší.

Bohužel, kvůli škole a dalším záležitostem ještě nejsme schopni Januli povídku poslat, ale doufám, že již brzy s povídkou zase hodně pohneme a budemem moc ukájet vaši motoristickou závislost. Myslím, že to bude mnohem propracovanější, vzhledem k novým zkušenostem, které jsem díky bratrovi pochytila, že vám více budeme moct přiblížit tu atmosféru aut a motorek.

Trailer už je ve výrobně, musím jen dokopat toho Tomova Vlka v sobě, aby se konečně rozhoupal a donesl počítač do opravny xD :P, nicméně, hudbu mám, titulky mám a myslím, že brzo se zase rozjede to vyrábění nejen povídky, ale i toho videa. 😉 A slibuji, že ho zveřejním PŘESNĚ v polovině čekání na druhou řadu.

Tímto se prozatím loučím, jak s vámi čtenáři, tak s povídkou. Moc děkuji, jak za přízeň, za chuť povídku číst, i za ty komentáře. Moc děkuji jak za sebe tak za Myky…
A tobě Most Wanted: Miluju tě!
Lenna
449
*Ráno*

Zvoní. Zvoní. Zvoní. Kdo mě teď, kurva, otravuje? Natáhnu ruku po mobilu. Kde je? Musím přelézt přes Toma. Konečně ho vidím a natáhnu se. Neudržím rovnováhu a zřítím se na Tomovu hruď. Vyhekne, ale pohladím mě po zádech.
„Hmmm?“ brouknu, když si dám mobil k uchu.
Ahoj, Bille, tady Cross. Asi se ptáš, od koho mám tvé číslo, ale stačí říct, že jsem tvůj starej známej, a je to.“ Ztuhnu.
„Coe?“ Tom se natáhne ke mně. „Kdo volá?“ optá se.
„Máš tam Toma, že?“ zasměje se.
„Jo mám. K věci, co chceš?“ vyštěknu nevrle.
„Kdo je to?“ Tom se mi nalepí na ucho.
„Cross.“ Šeptnu.
„Cože?!“ vyjekne.
„Hej Tome, krásné ráno. Měls divokou noc, co? Mmno nebudu se zbytečně vykecávat. Hele Bille, slyšel jsem, že hledáte toho, kdo mi dal echo, že spolu závodíte na tý vápence. Stále nevíš, kdo to byl?“
„Ne, nevíme. Ty mi to snad hodláš říct?“

Trefa, frajere. Vím toho hodně, to, že jsi první v Redlistu a Tom v Blacklistu. Vím taky, že Tomovi někdo umazává rejstřík. Už po něm pátrám, neboj se.“ Zalapám po dechu.
„Klídek, zatím na to teď nemám čas. Sakra, zase se vykecávam. Hele Bille, hledej u svých lidí… hledej ve své krvi. Zatím se měj, frajere.“ Zavěsí. Ležím na Tomovi neschopen se hnout. Tohle není pravda. Tohle nesmí být pravda.
„Bille? Koťátko, co ti řekl?“ vyptává se mě. Samovolně mi začnou téct slzy. Tohle je… sakra, jak to mohla udělat? Moje vlastní krev?! Moje sestra?!
„Jess… to… to… ona nás práskla… ona řekla Crossovi, že… Tome, mě zradila vlastní krev!“ zakřičím na něj zoufale.

(Tom)

Tak tohle je fakt docela velká  komplikace. Pamatuju si, jak jsem Billovi jasně řekl, že chci hlavu tý svině na podnose. Ale kruci, tohle je Billova sestra.
„Billy?“ šeptnu. Otočí se na mě. V očích slzy. Přitáhnu si jej do objetí.
„Jak to mohla udělat, Tome? Jak?“ buší do mě pěstmi. Držím. Nechávám ho, aby se uklidnil.
„Já nevím, Billy, nevidím jí do hlavy.“
„Je to moje krev… chtěla ohrozit tebe, ale bylo jí jedno, že s tebou závodím, byla ochotna obětovat i mě, jen aby se ti pomstila.“ Vzlyká mi do kůže.
„Pššš, koťátko… nějak to vyřešíme.“ Chlácholím jej.
„Nějak? Tady není jiná možnost. Slíbil jsem ti hlavu na podnose. A tu taky dostaneš.“ Zamrazí mě. On to fakt hodlá dodržet. Myslel jsem, že bude chtít couvnout, když je to jeho sestra. Ale…
„Billy, ale…“
„Žádný ale. V tomhle světě nejde odpouštět takovýhle podrazy. I když je to vlastní krev.“ Začne se odtahovat.

„Co chceš dělat?“
„Najdu ji a…“
„A?“
„Nevím, Tome, nevím. Nevím, zda se na ni dokážu podívat.“ Vstane a hledá boxerky. Povzdechnu si. Zase se to všechno začíná komplikovat. A to jsem říkal, že teď bude všechno ok. Taky vstanu a hledám svoje oblečení. Bill se mezitím odporoučel do koupelny. Chtěl jsem si jít vyčistit zuby, ale uslyšel jsem vzlyky. Zachvěju se. Věděl jsem, že Bill hrál divadlo. Věděl jsem, že ho to moc bolí. Mám jít za ním, nebo ho nechat, aby se s tím vypořádal? Nechám ho. Teď bych mu byl akorát na obtíž. Každý se potřebuje s něčím občas vypořádat sám. Až bude chtít, přijde za mnou. Zuby odložím na později a jdu udělat snídani. Snad mě s tím Bill nevykope. Udělám míchaná vajíčka. Snad mu to bude chutnat. Tak trochu nevím, jak se teď chovat.  
„Co to tu krásně voní?“ Bill se mi přilepí na záda. Hlavu si položí na moje rameno. Dlaně omotá kolem břicha.
„Doufám, že ti to bude chutnat. Možná mi ujela trochu ruka se solí.“ Otočím se na něj. Oči má silně nalíčené, ale i tak jde poznat, že jsou červené. Sklopí hlavu. Ne, nebudu mu to říkat.
„Colu neboooooo Nestea?“ Odpoutám od něj pohled.
„Redbull?“ zazubí se.
„Redbull po ránu? Děláš si ze mě srandu?“ zachechtám se. Bill se zazubí. Ale je to přetvářka. Tohle už na něm poznám. Není ve své kůži. Dám mu pořádnou porci a jeho objednané pití. Sednu si naproti němu.  
„Tohle jako mám sníst?“ pozvedne obočí.
„Jasný. Jsi hubený.“ Bill se zamračí. Shit. Měl bych volit slova. Na tohle je háklivý.
„Ehm… dobrou chuť.“ Šeptnu. Nechci, opravdu se nechci hádat. Zavrtám se vidličkou do vajíček. Jenže… nějak mě přešla chuť. Přesto se v tom nimrám a snažím se jíst. Cítím Billův upřený pohled.
„Copak?“ 
„Jsem hubený? Podle tebe jsem hubený?“
„Ehm, Billy, trošičku bys… mohl nabrat…“ šeptnu opatrně. Ale jako bych píchnul sršně. Bill práskne vidličkou o talíř a uraženě odpochoduje do ložnice. Zatraceně. Tohle jsem podělal. Měl jsem jednat opatrně.
Vstanu a jdu za ním. Slyším ho telefonovat.
„Ok, díky.“ Bill zavěsí. Opatrně vstoupím do ložnice.
„Billy, já to tak…
„V pohodě. Jsem trochu vynervovaný.“ Přijde ke mně a schová se mi do náruče. Takhle ho mám rád. Takhle ho miluju. Když se ke mně tulí a vyhledává moji ochranu, moji utěšující náruč.
„S kým jsi mluvil?“
„Už vím, kde je Jessica. Jedeme.“ Trošku zblednu.
„Bille, opravdu?“ 
„Jo.“ Pustí se mě a začne si oblékat kombinézu.
„Koťátko… auto?“
„Oh… aha… ok.“ Zase se vysvleče. Má krásný tělo. Nejradši bych ho teď hodil do peřin a…

„Jdeme?“ vytrhne mě z myšlenek.
„Počkej, já ještě nemám vyčištěný zuby.“ Vběhnu do koupelny a rychle si vyčistím chrup.
„Hier, jedem.“ Rychle na sebe hodím rifle, zamknu byt a sestoupíme k autu. Bill vždycky trošku zaváhá, když má vlézt do auta. A to jezdí jenom se mnou. S nikým jiným do auta nevleze. Sednu a počkám, až nasedne i on. Je trošku křečovitý.
„Kam mám jet?“
„Za město. Ke starým hangárům.“ 
„OK.“ Nastartuju a vyjedu. Celou cestu je ticho. Bill kouká z okna a nemluví. Bolí ho to. Bolí ho, že jej zradila sestra. Ale nebýt Jess, tak my dva nejsme nikdy spolu.

„Jsme tady.“ Šeptnu, když projíždíme branou.
„Zvládneš to?“ stisknu mu ruku. Zoufale se na mě podívá.
„Budu muset.“ Zastavím až u jednoho otevřeného hangáru. Bill vystoupí a já hned za ním. Chytne mě pevně za ruku. Jdeme dovnitř. Uvidím Jessicu.
„Jess?“ ozve se Bill. Jessica se prudce otočí.
„Co… co tu děláš?“
„Volal mi Cross.“ Stiskne mi prsty.
„Aha, takže už ti to vykecal. Je dost pomalej, myslela jsem, že ti to vyslepičí dřív.“ Ušklíbne se.
„Jak… jsi mohla?“
„Jak? Se podívej na toho bastarda, kterého držíš za ruku!“ vyštěkne. Bill zatne čelist.
„Holt si pro něj nebyla dost dobrá.“
„A ty snad jsi? Nebuď naivní. Odkopne tě hned, jak se nabaží tvýho zadku!“
„JESSICO!“ vyštěknu.
„Drž hubu!“ ozve se kousek od ní. Jess se usměje.
„Snad sis, Tome, nemyslel, že jsem jediná, kdo po tobě jde. Sám si měl zrádce v partě.“ Nějaký kluk vystoupí ze stínu. Vykulím oči.
„Copak, Tome, nějak si ztratil řeč.“ Vysměje se mi Webster.
„Ty?“
„Ano, já… víš, když se to nepovedlo s Crossem, šel jsem po tobě při závodě. Využil jsem toho, že tě zaměstnala ta černovlasá děvka a přestřihnul ti kabely od chladiče.“ Blýskne se mu v očích. Zalapám do dechu. Sakra, já z toho obvinil Billa.
„Ty svině!“ vyjekne vedle mě Bill. Rychle se mi vyškubne a chce se na ně vrhnout. Chytím jej kolem pasu.
„Uklidni se.“
„Nejde to! Já ho zabiju!“ křičí.

„Prosím tě, Bille, nedělej ze sebe hysterku.“ Vyštěkne na něj Jess. Bill se zarazí.
„Mno co koukáš? Prosím tě, chováš se jak holka, maluješ se jako holka, a to nemluvím o tom, že se necháváš šukat.“ Vysmívá se mu. Bill se začne chvět. Tahle slova ho musí hodně bolet.
„Proč mi ubližuješ?“  šeptne zoufale.
„Proč? Proč si myslíš, že mě Tom nechal? Kvůli tobě. Při sexu sténal tvoje jméno. Ne moje! TVOJE! Za tohle tě nenávidím. Ty děvko!“ vyštěkne naposled a sedne do auta. Webster hned za ní. Bill se ke mně otočí a schová se mi do náruče. Naříká, brečí.
„Koťátko… pšššš…“ konejším ho, ale vím, že mu to nepomůže. Zatnu čelist. Za tohle Jess zaplatí.
„Mějte se tu, ubožáci.“ Zamává a mizí pryč. Zavrčím.
„Bille, pojď.“ Vezmu ho kolem ramen a vedu do auta. Zabiju je. Oba.  
Šlápnu na plyn a jedu za nima. Už je doháním, když nás uvidí. Webster šlápne na plyn a začne na ta pravá honička. Mezi hangáry i na přistávací ploše. Bill stále brečí. Pohladím ho po stehně, ale musím dát ruku zpátky na volant. Nechci nás zabít. Najednou ticho. Hodím pohled po Billovi. Nebrečí. Jeho oči jsou plné nenávisti a zloby. Zamrazí mě.
„Dojeď je, tohle si vyřídím ručně!“ štěkne.
„Okay.“ Šlápnu na plyn. Doháním je, ale Web hodí myšku a vyjede z letadlového prostoru na silnici.
„Parchant!“ vyštěknu. Nějak na mě přešla Billova vzteklá nálada. Už je doháním. Proti Lambu nemají šanci. Jess se otočí, když už jsem vedle nich. Drcu do nich. Oplatí mi to. Kurva, můj lak! Chvilku se takhle žducháme, dokud nepřijíždíme k železničnímu přejezdu.

„TOME!“ vyjekne Bill. Shit, jede vlak. Webster se na mě zazubí a šlápne na to. Tohle nemůžou stihnout. Ne! Ozve se rána! Prudce zabrzdím. Lokomotiva před sebou vleče auto, které je totálně na šrot. Tohle nemohli přežít. Opatrně kouknu na Billa… jeho pohled je… zvláštní. Směsice takového… ukojení pomsty a bolesti. Takhle skončil život dvou zrádců. Takhle začíná náš nový život. Sešlápnu plyn a zmizíme, než se tu objeví chlupatí.

KONEC

autor: Lenna W.K.T & Mykerina
betaread: Janule

28 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 57. (konec)

  1. těšíms e jak malé dítě na druhou řadu. Jess a Web si zasloužili tenhle osud, zustali na stačky a to je dobře, za tohle se musí platit, kor když zradila svého vlastního bratra, který ji tolik věřil, Hnusná bestie to byla,Snad ještě horší než Mia, což určitě.
    Tak už abyste si šuply děvčata a abych měla dále co číst ;o)…
    Díky holky za tu skvělou povídku!!!

    A ty Mykes, pokud se k tobě vloupám a ve tvým noťasu najdu nové dílky MW druhé řady, tak mě nezastavíš a přečtu si je!:D na mě si dej bacha:D 😀
    Joke:D to bych neudělala, možná:D…

    Prostě skvělá povídka po dlouhé době!! 🙂

  2. málem sem se u tohodle dílku rozbrečela mrzí mě že už je konec ale zase jednou něco končí a něco nového začíná …..moc moc se těšim na další řadu chci už říct jen pár slov a to je -Most Wanted: Miluju tě!

  3. Tuhle povídku mám moc ráda, je trošku jiná, než je přímo můj povídkový vkus, ale hned se mi zalíbilo, že je taková akční a bezprostřední. Hodně dlouho jsem v ní byla naštvaná na Toma a nemohla mu odpustit, ale potom si mě rebel Tom taky získal =)
    Jeho proměna ze sobecké a bezohledné sexymašiny v milujícího a něžného partnera byla úžasná a na jeho "Miluju tě, Koťátko" jen tak nezapomenu. Stejně jako na křehkého a zároveň tak silného Billa, ono "Koťátko", které Toma nepřestalo milovat ani potom, co mu tolik ublížil a dokázalo mu odpustit =)
    Prostě skvělá a svižná povídka, u které si druhou řadu rozhodně ujít nenechám =)♥
    Jenom je mi líto Billa, protože Jess to všechno dělala z nešťastné lásky k Tomovi a přece jen to byla Billova sestra. Určitě ho její smrt bude dlouho trápit…ale vím, že Tom a jeho láska mu pomůže překonat všechno =)♥

  4. Dopadlo to vesměs dobře. Ti dva zrádci si to zasloužili. Už se těším na tu druhou řadu, uvidíme, jaké další zápletky jste na kluky přichystaly. Tahle povídka byla prostě dokonalá.

  5. Já nemůžu zapomenout na Tommyho "Miluji tě". To je nejkrásnějším okamžikem celé povídky. Nikdy nedal city najevo, ale v ten moment…♥♥♥
    Od začátku jsem si na "Lady J" dávala pozor a nevěřila ji…

    Jsem zvědavá na další řadu. Jistě bude stejně skvělá, jako ta první!♥

  6. *CRY* Že je zradila Jess mi bylo jasný už dávno… ale že dopadne takhle mě teda nenapadlo… ale na druhou stranu… zradit bratra je hrozná věc.

    Jinak… při čtění tohoto dílu jsem cítila, jak se mi tlačí slzy do očí. Povídku jsem milovala… to, že končí, mě nesmírně mrzí… a proto doufám, že slibované pokračování tu bude již brzy.
    Holky, Lenny a Myky… jste skvělý. povídka byla opravdu nádherná. jednotlivé díly jsem doslova hltala na jeden nádech… 😉 <3

  7. A Lenno, Mykerino, fofrem sem s druhou řadou, protože tahle byla dokonalá!!! Kruci, já na to budu čekat jak na smilování!!! Ty kokso, budu si to číst pořád dokola, dokud nepřijdete s dvojkou!!!
    Miluju tuhle povídku… Byla dokonalá… Nejdokonalejšejší!!! <3<3 Já vás ženy miluju!!!

  8. Tahle povídka byla poslední dobou jedna z mála, který sem četla… Nejsem žádnej fanda motorek a rychlých aut, ale tohle bylo tak poutavě napsaný… 🙂
    Moc se mi líbí i ta montáž k povídce a věřim, že trailer bude dokonalost sama, stejně jako další řada 🙂

  9. Já už chci nowou řadu teď! miluju tuhle powídku a pokaždý když zahlídnu nějakou motorku bo wytuněnější auto, musím na ní myslet. hrozně se na druhou řadu těším a už jen ten názew zní tak krásně!

  10. Já bych tak moc chtěla aby už tu byla nová řada ,ale co tak si budu muset počkat a jinak k první řadě -bylo to naprosto dokonalé.Milovala jsem jejich začátky,jak tam byl velký problém a motanice okolo Mii(tu holku tak nenávidím ikdyž ani neexistuje)a jka si zase začali věřit.Zkrátka bylo to krásné a děkuji vám holky že jsem si mohla tento skvost přečíst…

  11. twsim sa na dalciu radu a som velkmi zvedava. A jessica  ma dorazila nemyslela som si že je mrcha a bolo odporne co Billovy povedala a urobila.

  12. no ty môj svatý trojnohý, toto som teda vonkocom nečakala… jess sa zachovala ako pekná sviňa, ak by toto urobil mne môj brat….. Smrť by bola pre neho len uľafčujúcou situáciou….. Ale myslím, že si to zaslúžili….. Teda nie, nezaslúžili, mohli by ochrnúť a trpieť do konca života…. Viem, zniem ako svina, ale inak to nejde… No, a teraz k meritu veci. Táto poviedka ma uchvátila už od prvého dielu a vedela som, že to nebude niečo oddychové. Máte to premyslené a skoro som sa pototo, keď som čítala, že bude druhá séria.. Nenormálne sa teším, fakt úžas! n.n

  13. Omg, ten konec je drsný. Fakt že jo. Trošku jsem zaražená. To bylo prostě… krutý, drsný, hnusný. Myslím všechno dohromady, co ona udělala a to s tím vlakem. Bill musel být úplně na sra*ky. Muselo ho to bolet, jak moc ji měl rád a zároveň ji nenávidět. A ona? Svině. Věděla jsem to od začátku, že to udělala. Ale nějak nevím, kdo je ten Web xD Ale na druhou stranu… jo, prostě to chápu. Nejhorší zrady jsou právě třeba takový. Ona se cítila ublížená, protože jí brácha sebral kluka. Což chápu, že jo. Ale ona moc dobře určitě věděla, že Tom s ní chce jen sex a nic víc.
    Holky, tak druhou řadu xD

    A píšu ještě něco navíc, nenechávej se odradit 😉

  14. Och bože och bože… ja z toho nemôžem… takýto koniec som naozaj nečakala… ja som to vedela že ich bonzla Billova sestra ale toto čo na konci Billovi povedala ma dorazilo… úplne ma naštvala sviňa jedna! chudák Bill vyčítala mu také veci… pre také blbosti ho nenávidela… zakomplexovaná chudera!… akože chápem že jej Bill Toma tak nejak prebral ale aj tak to bola jeho sestra! ja sa z toho zbláznim… až plačem! ale teraz neviem kvôli čomu… asi je to všetko dokopy… to že to takto skončilo a to že to vôbec skončilo!!! ach bože ja som sa na tomto príbehu stala naozaj závislá tak dúfam že druhá séria bude naozaj čoskoro lebo to asi neprežijem… najskôr som bola dosť pozadu… vlastne som to začala čítať až keď tu bola 47. časť… vtedy sme mali posledný týždeň vianočných prázdnin a ja som skoro celý týždeň strávila pri Most wanted :D… ten týždeň bol úplne skvelý!!! fakt a to že som si mohla čítať koľko chcem a že som nemusela čakať na ďalší diel ma tak tešilo 😀 no ale myslím že pri 49 alebo 50 časti som to dobehla 😀 a vtedy sa začali muka 😀 to čakanie ma skoro zabilo! 😀 ale tak nevadí bože ja túto poviedku proste milujem!!! je úplne dokonalá a naozaj sa neviem dočkať druhej série!!! bože je vôbec možné napísať takúto dokonalosť? a ešte k tomu za 10 dní!!! no asi áno tu je dôkaz :)… bože ešte som nikdy nič takéto nečítala! ja sa z toho asi fakt zosypem!… ja viem že si tu už určite o mne všetci myslia že som nejaká hysterka ale mne je to fuk ja to proste
    MILUJEM!!! 😀 bože baby ste úžasné úplne vás obdivujem… tento príbeh u mňa na sto percent vedie!!! 🙂

  15. To je super povídka a už se těším na další řadu. Tato povídka byla opravdu super a byla jsem do ní tak zažraná … 😀

  16. Tahle povídka mě tedy vážně dostala! Přečetla jsem jí v kuse, jinak to prostě nešlo. Spoustu sexu, nedorozumění, rychlý auta, motorky…kruci kruci kruci…to je ďábelská kombinace těch nejlepší ingrediencí:-DD Pokráčko by se šiklo!:-D

  17. teda…první mě trochu zarazilo, jak si s tímhle tématem poradíš, ale musím říct, že smekám. Opravdu. Auta – hlavně ty drahý jsou moje…k tomu motorky, na kterých sem dřív jezdila a Woala? Paráda…moc Ti děkuju, že sis našla čas a dala svoje myšlenky na papír…:-)

  18. Už sa toho neviem dočkať… túto poviedku som prečítala asi 3 krát za sebou úplne celú a je super 🙂 …kedy už budú dalšie diely? 🙂

  19. Úžasná povídka…úžasnej nápad…smekám…..:o)
    Taky by mě zajímalo,kdy bude druhá řada ????:o)

  20. po stopádesátý přečteno!XD nikdy mě to nebude nudit můžu to číst pořád a pořád dokola:))
    takže kde je ta slibovaná druhá řada?:))

  21. Musím říct, že jsem ráda, že povídka dopadla dobře. popravdě jsem v to ani nedoufala, potom, jak si ti dva nesutále ubližovali..ale jsem ráda 🙂 A ten akčí konec? noo, to byla nádherná tečka za posledním dílem! 🙂
    Mimochodem, já si myslela, že ten člověk, co to na kluky práskl byla Billova sestra a ono přece 🙂 Jen je mi líto, že takhle dokáže zradit i vlastní krev…
    Děkuji za povídku 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics