Eternity 51. (konec)

autor: Neilinka & Cerike

444
Bill & Tom – Eternity

Tom

Doktoři mě museli nesnášet. Ve chvíli, kdy jsem byl normálně schopen vstát na nohy, každou chvíli jsem mizel ze svého pokoje. Nebylo dne, hodiny. Musel jsem Billa pořád vidět a střežit ho. Byl mým diamantem.

Oba jsme se strašně  těšili, až nás konečně pustěj.

Asi po týdnu už jsme to nemohli vydržet. Shodli jsme se na tom, že se oba cítíme docela dobře, a že by se o nás vlastně mohl starat Georg a Markus, ze kterých se během těch dní stali přátelé.

Dalšího dne na to, jsme oba podepsali revers a neskutečně se těšili domů. Tam nás přeci čekaly Vánoce, dárky a všechno. Ale hlavně jsme tam mohli být stále jeden pro druhého. Přijeli jsme Georgovým autem k bytu. Billa jsem na vlastní riziko vynesl v náručí a Mark nám otevřel dveře.

„Šťastný a veselý, lásko.“

Bill  
Tom byl neuvěřitelný. Každý den za mnou chodil na jipku jako malej kluk do cukrárny na lízátka. Miloval jsem ho mnohem víc než předtím. Jestli to tedy ještě šlo.

Kluci nám potajmu nosili různý dobroty a já se neuvěřitelně  těšil domů. Děkoval jsem Bohu, že ta velká dávka drog na mě nezanechala žádný následky. Revers jsme chtěli podepsat co nejdřív, i kdybychom neměli ruce, a konečně nastal den, kdy jsme se dočkali.

Ten blázínek mě nesl, i když jsem protestoval, po schodech do bytu a popřál mi veselé Vánoce.  
„Tobě taky, broučku. Ale teď už mě pust, jinak tak veselý nebudou.“

Stoupl jsem si na vlastní  nohy a spatřil ten nádhernej stromek s kupou dárků.
„To je kouzelný. Donesu ty svoje.“ Zmizel jsem a postupně přinesl dárky pro Toma a kluky. Udělali jsme si kakao a posedali si kolem stromku.

Tom  
Rozbalovali jsme dárky, bavili se, užívali si pohodu a klid. Popíjeli jsme kakao, bylo to bezchybný. Jak jsem tak sledoval všechny ty sexu nápomocné dárky, které  jsem Billovi dal, viděl jsem, jak před klukama trošku zčervenal. Dostal jsem na něj ohromnou chuť.

Vstal jsem. Prudce jsem ho zvedl na nohy a hodil si ho přes rameno. Hned za dveřma od ložnice jsem ho zase postavil zpátky na zem. Chytl jsem jeho ruce a dal mu je nad hlavu, kde jsem je jednou rukou držel a druhou bloudil po jeho horkém podbřišku.

Koleno jsem přitiskl na jeho rozkrok a moje rty na jeho krk. Ruce jsem mu pustil. Chytil jsem jeho spodek trička, ale rozhodně jsem ho nehodlal přestat líbat na krku. Trhnul jsem.

„Překáželo.“ Uculil jsem se a pokračoval dál. Znovu jsem jeho ruce uzamkl nad jeho hlavou v těch mých.

Bill  
Bylo to celý nádherný. Až jsem se několikrát divil, co jsem pro sebe pod stromečkem našel. Při lubrikačních gelech a různých pomůckách jsem jen klopil hlavu, aby nebylo vidět, jak jsem rudý. Zároveň jsem se ale neskutečně těšil, až je vyzkouším.

Tom se na mě podivně zadíval a pak se najednou zvedl a čapnul mě. Donesl mě do ložnice a tam se na mě bezhlavě vrhl. Byl jsem v naprostém šoku, ale okouzlený. Tohle bylo to, co mi s ním chybělo a nahrazoval mi to Axel. Toužil jsem po něm čím dál víc.

Když mi roztrhl tričko, udiveně a bolestně jsem kvíkl. Bylo drahé a hezké, ale touha byla silnější. Škubnul jsem vztekle s jeho páskem, který nešel rozepnout, až se mi to konečně povedlo. Kalhoty sjely dolů a já po očku mrkl na jeho ztopořené přirození.

Mlsně jsem se olízl a zmáčkl ho. Bylo slyšet hlasité vzdychnutí a mně bylo jasné, že pokud mají Georg a Mark rozum, minimálně se někam uklidili, pokud rovnou nešli na procházku.

Tom

„Drzoune…“ Chytil jsem ho a povalil na postel.  
Jemně jsem mu zuby skousl bradavku a posouval se rty níž. Rozepnul jsem mu pásek a prudce mu džíny i s boxerkama stáhl a odhodil. Mlsně jsem se oblízl a vzal ho do pusy. Měl zastřenej hlas, zavzdychal. Bylo to jako rajská hudba. Rukama jsem mu přejížděl po slabinách a přidával na tempu.

Po chvíli jsem prudce zpomalil a pak úplně přestal. Vrátil jsem se zpět k jeho rtům a hladově ho líbal. Jeho ruce šmátraly po mém těle. Promiň, Bille. Vzal jsem jeho ruce a dal mu je za hlavu. Natáhl jsem se pro svoje pohozené tričko, kterým jsem jeho rukám zabránil, aby se pohnuly od čela postele. Škodolibě jsem se na něj usmál.

Bill  
Celé tohle živočišné  divadlo se mi začínalo líbit čím dál tím víc. Zíral jsem, s jakou vervou mě Tom hodil na postel. Byla v tom touha a odhodlání. Žádné otázky ani námitky z mojí strany nebyly přípustné. Vzrušovalo mně to k zešílení.

Začal na mě pracovat. Užíval jsem si jeho drsné a přesné pohyby, hmaty. Polkl jsem přebytečné sliny, a přesto jsem pořád lapal po dechu. Nesedělo mi to k tomu jemnému, citlivému klukovi, ale doufal jsem, že takhle zdivočí častěji.

Když přestal, nezmohl jsem se vůbec na nic. Jen jsem chtěl, aby zase začal. Byl jsem bezmocný, zas mě pouze líbal, penis mě z toho neskutečně bolel. Vydechl jsem.  
„Prosím… prosím,“  žadonil jsem mezi polibky jako nějaký zoufalec, ale nemohl jsem si pomoct. Byl jsem nadržený k smrti, a jestli do pár minut nebudu mít sex, asi umřu.

Tom

Šílel jsem z něj. Z toho, jak žadonil a užíval si to zároveň.  
Toužil.

Dýchnul jsem mu na přirození horký vzduch z mých úst. Líbal jsem ho na podbřišku a pokračoval výš. Dlouho jsem si s ním jenom hrál. Tak dlouho, aby měl možnost šílet.

V jedné chvíli jsem udělal nečekaný krok. Pustil jsem ho. Pustil jsem jeho ruce a dal mu tak prostor. Naseru ho… Uculil jsem se nad tím, jak se na mě začal sápat. Jemně jsem ho odhodil a lehl si vedle něj na záda. Sledoval mě, co dělám.

Zajel jsem si rukou do rozkroku a zapumpoval. Zaklonil jsem hlavu a zavzdychal.

Bill  
Nemohl jsem uvěřit!

Spoutal mě jako nějaké zvíře. Zuřil jsem slastí. Plíce se mi rychle zvedaly a klesaly a srdce prudce bušilo. Nesnášel jsem ho a miloval zároveň. Dostal mě.

Pořád jsem sebou mrskal, jak jsem se snažil uvolnit, a pak mě najednou pustil dobrovolně. Nejdřív jsem chvíli jen tak ležel, a když mi to došlo, chtěl jsem ho potrestat. Rázně, ale ne bolestivě mě odložil a sám se začal uspokojovat.  
Zafuněl jsem jako rozzuřený  hřebec.

Jeho ruku jsem silou odtáhl a chňapnul jeho penis do pusy. Nebezpečnou rychlostí s vysokým sáním jsem kmital hlavou nahoru a dolů a rukama uspokojoval jeho varlata. No počkej. Skousl jsem. Trochu více než při normálních, jemných hrátkách, jaké jsme provozovali, ale nejspíš to zabralo. Tom sebou trhl a v tu chvíli jsem od své práce upustil. Tak se ukaž.

Tom

Bože můj. Chce, abych se zbláznil. Už to nešlo vydržet. Rychle jsem ho pod sebe přetočil a dal mu nohy od sebe. Vzal jsem si do ruky lubrikant a prstem jsem vnikl do jeho zadečku. Okamžitě jsem jím začal kmitat a přirážet.

Neprodlužoval jsem to, spíš spěchal. Sám jsem po něm toužil víc než kdykoli předtím. Druhou rukou jsem k tomu sem tam zakmital s jeho přirozením. Přidal jsem další prst. Všechna jemnost šla stranou. Už to déle nešlo protahovat.

Přidal jsem třetí prst a párkrát jím prudce přirazil. Kousl jsem ho do krčku a to místo políbil. Vnikl jsem do něj svým přirozením. Párkrát jsem do něj přirazil. Trochu jsem zpomalil a k tomu jsem objal jeho přirození rukou. Spolu s tím, jak jsem přidával a ubíral na přírazech, tak jsem pohyboval i s rukou.

Bill

Viděl jsem, jak malé jiskřičky září v jeho očích. Byl nadržený a já to věděl. Oba jsme to věděli. Přemýšlel jsem, jestli ho ještě chvíli netrápit, když rozvíral moje stehna, ale usoudil jsem, že toho sám nejsem schopen.  
Nechal jsem ho a sledoval, jak jeho prst zajíždí do mého zadečku. Stáhl jsem se, ale o to víc to bylo vzrušující. Po chvíli jsem se uvolnil, ale Tom rychle přidával další. Nakonec po chvilce zasunul svůj úd a já vzdychl chtíčem.

Konečně jsem ho v sobě cítil. Bylo to mnohem hlubší než náš normální sex, i když to bylo tvrdé a hříšné. Líbilo se to oběma.

Zajímal se i o můj penis, což mě dost potěšilo. Axel vždycky myslel jenom na sebe. Bylo mu jedno, jestli se udělám já, i když se nestalo, že bych se neudělal.  
Hekal jsem čím dál víc, jak se mi zkracoval nádech s výdechem. Na Tomově čele jsem zahlédl krůpěje potu. Ušklíbl jsem se. Naběhl jsem mu a on do mě přirazil ještě tvrději.  
Netrvalo to moc dlouho, jelikož  jsme byli neskutečně vyhecovaní, ale stálo to za to.  
Schoulili jsme se do klubíčka a objali se. Tiše jsme si pofňukávali po orgasmu a otřeli si navzájem slzy.  
„To bylo to nejkrásnější, co jsem kdy v posteli zažil.“

Tom

„Jsi to nejkrásnější, co jsem kdy v posteli měl.“

„Miluju tě.“ 

THE END

autor: Neilinka & Cerike
betaread: Janule

2 thoughts on “Eternity 51. (konec)

  1. Přiznávám, že já bych uvítala ten sexík trošku něžnější a romantičtější, prostě by se mi tady k téhle situaci víc seděl =)
    Ale to je věc názoru, někomu jiného se to zase bude líbít přesně takhle =)
    Povídka se mi líbila a byla zajímavá i svým tématem, Bill riskoval doslova všechno a málem se mu to nevyplatilo. Měl obrovské štěstí, že potkal někoho jako byl Tom a že dostal od něj nejenom druhou, ale i třetí šanci.
    Doufám, že už Tomovu důvěru nikdy nezklame a že se mu za všechno odmění upřímnou a pevnou láskou =)
    Tomova postava tady byla naprosto skvělá, takoví kluci jsou snad jenom v povídkách =) Prostě dokonalý Tomi =)♥♥♥

  2. Vzhledem k neutěšenému tématu drog byla tahle povídka neuvěřitelně pozitivní, a to i přes "drobné" Billovy přehmaty. Těch totiž bylo dost málo na to, jak byl údajně silně závislý. Trochu utopie.
    Takže pravděpodobně žili šťastně, dokud nezemřeli na AIDS, kterým Bill Toma nakazil. 😉
    Ale nic proti. Povídka byla napsaná moc pěkně, o čemž svědčí i fakt, že jsem ji dočetla až do konce. Trochu optimismu neuškodí. Díky. 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics