Mehr als 23 Studnen Zelle 9. (konec)

autor: Fee

A máme to tu. Po ostudně  dlouhé době jsem se konečně  odhodlala k tomu moje Mehrinko dopsat. Čas, strávený s touto pro mě zásadní povídkou, budu postrádat, ale jak víme, konce jsou tu pro to, aby něco nového mohlo začít. A můžete si být jisté tím, že novinek si pro vás chystám dost. : ) Povídku jsem ukončila podle svých představ a zúročila v ní všechny mé původní plány. Jsem spokojená.
Tento díl bych chtěla věnovat mé drahé Janče, jelikož si na něj musela tolik počkat. Ale i vy ostatní si samozřejmě užijte závěrečnou kapitolu. Děkuji za pozornost a náklonnost a nashledanou u mých dalších Billshido výtvorů. : )

pairing: Bill/Bushido

440
Časy se mění. A v jejich případě nastal obrat k lepšímu.
Menší revoluci způsobila ta novinka, že se Bill s Anisem k sobě už opět mají, tentokrát ovšem veřejně. Nikdo si nedovolil nic namítat, i když osazenstvo věznice přirozeně cítilo nevoli, když přišli o svoji kundičku. Ale Anis si svou sexy princeznu majetnicky střežil. Vlastně byl den ode dne víc a víc lapený v jejích tenatech.

Byl jeden z teplých květnových večerů. Anis pamatoval na to, že se mu chlapec svěřil, že mu na vězení nejvíc chybí možnost pozorovat hvězdy. Znovu využil asistence dozorce – fanouška, a zařídil, aby je po večeři nechal vyklouznout ven. Teď lenošili na dece v trávě, raper potahoval ze své vodní dýmky nonšalantně propašovanou ganja směs a černovlásek pro změnu elegantně pokuřoval cigaretu. Koutkem úst pesimisticky filosofoval.

„Vlastně jsem docela rád, že tu jsem zavřený. Venku… už jsem nemohl unést svojí realitu. Ale nevím, co si počnu, až mě pustí. Nezvládnu to…“ špitnul ustrašeně a nosními dírkami vydechl dým, který lenivě stoupal tmou k obloze. Padala rosa a zdrojem světla byly jen lampy na zdech a uhlík v mužově shishe.

„Záleží na tom, co chceš od života,“ odpověděl raper po pár okamžicích.  „Víš přece, jak jsem to měl já. A kde jsem dneska.“
Bill si ustaraně promnul čelo a převrátil se na bříško. Nepřítomně zakomíhal nohama ve vzduchu, když znovu potáhnul z nikotinové tyčinky.

„Co chci? Mít normální práci.“

„Musíš dostudovat gympl. A pak jít na vysokou.“
Chlapec zaúpěl a típnul cigaretu.

„Já vím! Ale kde na to vezmu peníze? Kde budu bydlet?“
Bushido ho pohladil klouby prstů po tváři.
„Nemysli teď na to. Ještě tě nikdo nevyhání. Pojď se odreagovat,“ podal mu s pobaveným úšklebkem šlauch dýmky. Bill nasál do nosu aromatický dým.

„Ještě nikdy jsem neměl trávu,“ uchichtnul se a převzal rukojeť. Arab jej potutelně pozoroval.

„Tak to moc nepřeháněj. Ať nejsi sjetej.“

„Proč?“ zašvitořila princezna andílkovsky a poprvé vdechla kouř do plic. Ve skleněné nádobě to zabublalo.

„Pak by s tebou nebyla legrace,“ odvětil muž s širokým úsměvem, na což černovlásek zareagoval zazubením se.

„Třeba byla.“

Za chvíli se Bill už svému milenci s hihňáním kinklal v klíně a poškytával mezi záchvaty smíchu. Anis nad ním protočil oči a vodnici odsunul z jeho dosahu. Bill hlasitě protestoval.
„Už jsi měl dost,“ zakroutil nesmlouvavě hlavou.

„Ale já chci ještě!“ vztekal se trucovitě. Bushido jen zavrčel a než se chlapec nadál, ocitnul se na zádech s rozvášněným raperem na sobě. Opět se tomu bezdechu zasmál, nechávaje se oslnit třpytem hvězd.

„Princezno Bille…“ zamručel Anis něžně a natočil si jeho obličej k sobě. Černovlásek v okamžení přestal rošťačit a stydlivě zrůžověl.

„Neříkej mi tak,“ naznačil rty.

„Proč?“

„Připadám si nepřístojně,“ zašeptal, polapený v mahagonových očích. Muž pozvedl koutky v úsměvu a započal lahodné políbení. Nechali svoje jazyky pomalu se pohybovat proti sobě a ohleduplně si předávali dominanci. Bylo to hluboké a delikátní. Motýli v Billově bříšku tloukli křídly o sebe. Když se Anis po několika minutách odpoutal od jeho úst a začal stuhou drobných hubiček pokrývat jeho ladný krk, omámeně vzdychl. Zamilovaně jej hladil ve vlasech. Raper se též sklonil k jeho bříšku, vyhrnul chlapci tričko a ochutnával jeho citlivou kůži. Bill se zachvěl.
„Je mi zima…“ špitnul nejistě. Bushido vzhlédnul a přejel mu dlaní po koleni.

„Já tě zahřeju. Chtěl by ses milovat pod hvězdami?“
Jen toužebně přitakal nad představou takové romantiky, nadšený, že právě  nugátový muž přišel s tímto nápadem.

„Ale nemáme s sebou gel,“ zakabonil se vzápětí.

„Máme,“ zazubil se arab a vyndal žádanou tubičku z kapsy tepláků jako překvapení večera.

„Aaw, tys to plánoval?“

„Tak trochu.“

„Oh, to je…“

„Nic to není. Ty jsi. Překrásný.“

Bill ani nestihl ustrnout v údivu, než mu Bushido ovinul paži kolem pasu a vytáhl si jej do sedu na klín. Trochu zalapal po dechu a stisknul stehny raperovy boky. Teď mu přišlo líto, že byl o kousek vyšší než on. Přál by si zaklonit hlavu a ukradnout si oddaně polibek. Bylo by to hezké. Sladké.

Anis mu vpletl prsty do vlasů  a dýchal mu zvolna na ústa. Jejich hrudníky k sobě měkce přilnuly. Byli si tak blízko, že museli šilhat, když se sobě chtěli dívat do očí. Anis jej hladil na zadní straně krku, probíral se hebkou temnotou a citlivě škrabkal jeho pokožku. Bill mohl na tváři cítit letmé odírání vousů. Tolik to miloval. Pootevřel rty a přivřel víčka. Hladil dlaněmi mužovu lebku. Ústa se hledala. Beze spěchu.

Starší muž se mu konečně  vpil do rtů. Hladově ho ochutnával a nenasytně mu vylizoval ústa. Nedržel na uzdě svou lačnost po tom unikátním a důvěrném kontaktu. A pak už to šlo ráz na ráz. Oblečení letělo pryč a Bill byl položen na deku, zahrnut pozorností a rozkoší a pomilován do bezvědomí. Jako třesoucí se uzlíček se potom tisknul k Anisovu zpocenému tělu a hleděl nahoru na briliantové střípky vesmíru.

„Půjdeme si lehnout dovnitř?“ otázal se Bushido tiše a chlapec jen ospale zabroukal na souhlas. Raper ho oblékl do boxerek a svého trika, vzal ho do náruče a pomalu odnášel. Bill se k němu tulil jako medvídek koala.

„Mohl bych dnes spát u tebe?“ vzdychl z polospánku, když došli k celám.

„To víš, že mohl.“

Anis jej uložil do své  rozestlané postele a poodešel zamknout a zatáhnout závěs, načež ze sebe stáhnul džíny. Černovlásek už po něm  úpěnlivě natahoval paže. Na jednom lůžku k sobě oddaně přilnuli. Muž jej dlouze políbil na čelo. Bill poslepu posunul svojí dlaň po jeho hrudi až na místo, kde pod pokožkou tlouklo srdce. Toužil být jeho vlastníkem. A možná… jen možná.

Probudil se do nového dne. Anis, který už dávno nespal, zvedl hlavu z jeho hrudníku, když cítil, že se pohnul. Chlapec si navlhčil rty jazykem a objal ho kolem krku. Vážně mu hleděl do očí. Cítil se naprosto jistý v tom, co se právě chystal říct, i když tři měsíce zpátky by ho ani v nejdivočejším snu nenapadlo, že někdy něco takového vypustí z úst.

„Miluju tě.“

Bushido si nejprve myslel, že má nějakou sluchovou halucinaci, že si něco pouze vsugerovává, ovšem jeho princezna se usmívala a visela mu na rtech, jak čekala na odpověď. A to ho odrovnalo.

„Billy…“ vydechl překvapeně a jeho ústa se roztáhla do uchváceného úsměvu. Šťastně se rozesmál a rozzářeného Billa přetočil nad sebe a překotně ho políbil. Vyměnili si několik uspěchaných chaotických polibků a ani potom Anis nepřestal a líbal ho pořád dokola na čelo a rty.
„Opravdu? Opravdu?“ ujišťoval se stále a černovlásek jej v tom radostně utvrzoval.

„Ano. Ty kriminálníku, co si to vůbec nezasloužíš.“
Anis ale po téhle větě  zkrotl a umírněně sklopil oči, promílaje lesklou oponu Billových vlasů mezi prsty.

„Právě si to jdu zasloužit…“

„Co tím myslíš?“

„Víš, přemýšlel jsem… Chtěl bych ti nabídnout azyl,“ promluvil a Bill konsternovaně naslouchal.

„… azyl v mém domě. Nepřeju si, aby ses vrátil zpátky na ulici a roztahoval nohy pro cizí. Chci, abys byl se mnou… Přestěhuj se ke mně, až tě pustí,“ požádal jej tiše.

„Jenže to udělají za několik let. A zatím tu budu bez tebe,“ opáčil s bolestí v hlase a čokolády mu zvlhly beznadějí. Raper mu něžně nadzvedl bradu.

„Přemýšlel jsi někdy nad tím, požádat o předčasné propuštění z výkonu trestu?“ nadhodil téměř laškovným tónem a chlapec ztuhnul podruhé.

„Máš za sebou většinu a za dobré chování, které jsi tady celou dobu vykazoval, to klidně udělají. A kdyby byl přece jenom nějaký problém, od čeho jsou moje prachy?“ zazubil se. Bill vytřeštil oči a zakryl si ústa dlaní.

„Panebože. Anisi…“

„Co?“

„Ty máš pravdu!“ zajásal a nugátový muž se lehce zasmál.

„Věděl jsem, že tě tím potěším.“

„Potěšíš?! Nikdy jsem se netěšil na budoucnost tolik, jako se těším teď!“

„Už jen pár měsíců, princezno…“

°°°°°

Pronikavě chladný vítr nahnal Billovi všechny uhlové vlasy do obličeje, když vystoupili z vrat na vězeňský pozemek a kráčeli ruku v ruce k bráně. Adrenalin mu závratnou rychlostí stoupal v žilách. Ještě deset kroků. Ještě pět. Ještě…
„Sráči!“ třísknul s vraty a zakřičel na tu hnusnotou budovu z plných plic. Potom se s oslnivým úsměvem otočil na svého přítele, který s úsměvem seděl na kapotě svého milovaného auta, jež mohl po tak dlouhé době konečně opět projet.

„Wow… luxusní,“ našpulil chlapec rošťácky rty a nechal si otevřít dveře a nenuceně nasedl. Anis se k němu hned připojil. Zapnuli si pásy, a zatímco Arab pomalu startoval, prohlížel si interiér.
„Takovými auty jsem se vozil s mými zákazníky…“ rýpnul si bezelstně a hravě se na Bushida zahleděl. Anis se pousmál.

„Já nejsem tvůj zákazník, lásko,“ nahnul se pro sladký polibek, jenž mu byl ochotně poskytnut, a prudce dupnul na plyn. Štěrk odletěl od kol, jak ujížděli pryč, vstříc společným dnům.

„A teď se už jednou provždy můžu vysrat na muže, kteří po pohledu na mě chtějí dělat ošklivé věci.“

KONEC

autor: Fee
betaread: Janule

16 thoughts on “Mehr als 23 Studnen Zelle 9. (konec)

  1. Oh, je to tady! To je úžasné, tak moc jsem se těšila na poslední díl… Tenhle pár mám ráda, úžasný 🙂 Krásný konec, super! 🙂 Těším se na tvoje další díla, nemůžu se přímo dočkat 🙂

  2. Fee, moja drahá víla ♥ 🙂 Mne sa dnes nejak nechce písať dlhé komentáre, neviem, čo to so mnou je 🙁 ale pokúsim sa čosi zrobiť 🙂
    Takže…začnime pekne od začiatku 🙂 Keď si to sem začala dávať, nemilovala som ten pár tak, ako ho milujem teraz 😀 Ale vieš ako ma to potešilo? 🙂 Že konečne niekto píše Billshido? 🙂 Presne niečo také som potrebovala 😉 Zmenu. A ty si mi ju dala. A čo viac…krásnu zmenu ♥♥♥
    Síce sa mi nepáčilo, že sa Bill  s Anisom zozačiatku iba zahrával a dával snáď každému chlapovi a proste ho provokoval 😀 Mala som chuť mu streliť, že čo si to na Anisa dovoluje. Skutočne som dúfala, že mu Anis natrhne prdel 😀 A doteraz si pamätám ten ich prvý sex 😀 ohhhh ♥♥♥ áno, áno, Anis neodolal 🙂 Oh, a ešte mi niečo prišlo na um…pamätám si, ako bol Anis úplne v prdeli z Billa, že sa mu až postavil a on si nakoniec musel ísť dať studenú sprchu xDDDD 😀
    Tak…a teraz pocity z konca 🙂 Som veľmi rada, že sa Bill zmenil, že sa zamiloval a že už zadok neotŕči každému 😉 😀 A dojalo ma to "milujem ťa" 🙂
    Poslednú časť som si teda poriadne vychutnala 🙂 ♥♥♥ Romantika….ohhh 🙂 áno, presne to milujem 🙂 Proste…táto časť bola…oh, ty tak krásne popisuješ, že to ani nie je možné 🙂 Proste talent, dievča! 🙂 ♥♥♥
    A tiež sa mi páčilo to, ako Bill vyšiel z toho väzenia a jeho prvá veta bolo: "Sráči!" No povedz….takto sa chová princezná? 😀 Ale Billy…! 😀
    Skončilo to naozaj krásne 🙂 Tí dvaja majú pred sebou krásnu budúcnosť 🙂 rada by som si ju prečítala, ale asi si ju môžem už iba domyslieť 🙁 😀
    Krásny príbeh, úplne ho milujem ♥♥♥ 🙂 Dobrá práca, Fee 😉 Si skvelá autorka 🙂

  3. Ty jedna moje vílo xD♥
    Tohle se dělá, takové atentáty na nic netušící čtenáře? xD
    Vidím, že jsem tě tak dlouho otravovala, aby jsi povídku dopsala, že jsi to musela udělat, aby ses mě už konečně zbavila xD
    Fee, strašně děkuju za věnování, moc mě to potěšilo, je to fakt krásný pocit =)♥
    Já normálně nechci, aby byl konec, oni mi budou tak chybět, já jsem tak trochu doufala, že napíšeš šťastný konec a to se mi splnilo, takže nádhera ♥ Já vždycky miluju tu Anisovu proměnu z vlka na beránka, miluju, když dává Billovi jména jako Princezna, Maličký nebo Hvězdička, áááách ♥
    Prostě napsala jsi to úžasně, přesně tak nějak jsem si to představovala, ale nemůžu si odpustit a musím si trochu postěžovat, že ta povídka mohla být rozhodně delší, tak o čtyři, pět dílů, takhle jsem si to nestačila dostatečně užít =D♥
    Takže děkuju za tohle překrásné Billshido a už se nemůžu dočkat něčeho dalšího, B+B prostě není nikdy dost =)
    A ještě musím říct, že se strašně těším na komentík od Ywči, doufám, že tu bude =))
    A Fee, jak se ti líbil nedělní díl THD? Já jsem málem umřela ♥

  4. [3]: Žádný atentáty, Janinko. Kdybys byla na Facebooku a patřila jsi do mého seznamu přátel, tak už pár dní víš, že se to tu objeví. 😀
    A jsem moc ráda, že to dopadlo víceméně dle tvých představ a k tvojí spokojenosti. Výtky přijímám. :-/ Vím sama nejlíp, jak jsem to odbývala (musim to napsat takhle) a o kolik jsem ten příběh ochudila. Moje plná pozornost mu patřila hlavně ze začátku a později, když se objevilo nové želízko v ohni, Mehr jsem potřebovala hlavně už dokončit a projevilo se to, no. Ale jak jsem psala v úvodníku, spokojená jsem, šlo by to i hůř. 🙂
    THD. Ó jéje. K tomu dílu jsem se v komentáři ještě nevyjadřovala, ale vytiskla jsem si ho a nosím ho pořád u sebe. To znamená, že mezi lidi lezu permanentně ubrečená a s rozmazanou řasenkou. 😀 Bylo to nádherné, láskyplné a strašně moc procítěné a dojemné a strhující. Co si my dvě budeme povídat, beztak to na nás působí stejně. Jsem z toho příběhu citově zdeptaná. Ale je to láska. ♥

  5. [5]: THD na nás působí úplně stejně, já o povídkách, jako je tahle říkám, že jsou to emocionální upíři =) Ale je úžasná ♥

  6. Slecno Vilo! Ty jsi bezpochyby Anisova Vila xD jsi kralovna Billshida a tenhle post u me uz nikdo nezmeni. Ty vis, co si o tobe myslim, mozna nevis vsechno, ale jedno vis…. ZE MILUJU TVOJE BILLSHIDO POVIDKY… I kdyz na sebe musim prasknout, ze pouzivas slova, ktery jsem videla snad prvne xD (njn, uz ani cesky poradne neumim xD)
    povidka dopadla naprosto skvele, myslela jsem, ze dopadne takhle, ale sex pod hvezdami to je proste…… Ehm wrrrr… XD asi takhle…
    Je mi obrovskou cti, ze pisu s tebou a hned jak bude notes, tak se na to poradne vrhneme… Promin… 😉

    co vic rict? Je to sladke, emotivni, dokazes tomu vzdycky dat takovy magicky nadech. Mas cit pro citove zabarvena slova, tvoje povidky jsou literarni dila, teda alespon pro me… Skvele, jen tak dal cicino 😉

  7. zhltla jsem naráz všechny díly a nestačím zírat….naprosto perfektní….miluju tyhle dva spolu. A krásně jsi popsala Billův osud a osobnost. Dokonalé

  8. Zlatíčko, bylo to naprosto nádherné…. Musela jsem si celou povídku přečíst několikrát a hned jsem si ji uložila k milovaným povídkám. Zároveň jsem si zamilovala obě hlavní postavy, ty víš jaký to je zázrak 🙂 Zbožňuju tvůj styl psaní. Doufám, že to není poslední povídka, kterou mi dáš přečíst 😉 Mám tě ráda.

  9. NIKDY bych neřekla, že se můžu zamilovat do Bushida. Nikdy bych neřekla, že se dokážu zamilovat do vztahu Bill / Bushido. A už vůbec nikdy bych neřekla, že díky jedné skvěle napsané povídce budu chtít napsat povídkou se stejným pairingem.
    Dokonalé, vílo!

  10. Milujem túto dvojicu… nech si každý hovorí čo chce, ale oni dvaja spolu = absolútne šukézna predstava x). Výskala som šťastím, keď som túto poviedku objavila :-*.
    Krásne píšeš x). Je to vtipné, má to šťavu, sem tam romantické, sem tam sexuchtivé .. všetko, čo hladám a rada čítam. Dokonca ti prepáčim aj happy end, ktorý moc neoblubujem 😀 . Waaah… neviem sa dočkať ďalšej poviedky 🙂

  11. zase ty tvoje tenata! :D:D
    to jsem ráda, že se usmířili, pomilovali, vyznali si lásku a odešli spolu. 🙂 nejlepší bylo, jak se Bill nakonci otočil a opravdu stylově se s vězením rozloučil. 😀

  12. No sakra, tak jsem celou tu povidku 'zhltla' behem hodiny na jeden nadech! Myslim, ze po prostridani nekolik emoci diky povidce se mi bude dobre spat!^^
    Pani autorko, Fee, Teri a nebo taky ma nemcinarska zachrankyne, mate mou HLUBOKOU poklonu protoze ja jako vecny kritik i malickosti nemam nic co vytknout. Ani pid!
    Povidka je nadherne napsana, krasne se cte (okamzite jsem si zamilovala tvuj styl psani! 😉 ), dej plynne lehce, srozumitelne. . .a proste jsem uchvacena. A tecka! 😀
    Jsem nadsena z tech scen, kdy sem musela jednu chvili krizit nohy z tech dvou a z toho bezchybne popsaneho sexu(nuheh xD) az po dojemne chvilky z kterych jsem naopak byla sama na mekko.
    Zkracene – uzila jsem si tu povidku maxímalne, miluju tenhle par snad o 483% vic. Klidne bys mohla napsat dalsi Billshido. Jako nevadilo by ;P

    Just love it! <3

  13. Velmi dobrá povídka, a hlavně skvěle napsaná. Opravdu se to četlo úplně samo a mělo to šmrnc. Hodně jsem se u toho bavila. Bylo to vtipné, rajcovní, ani emoce nechyběly, a romantika na závěr… Co víc bych si mohla přát?
    Snad jen, abys napsala ještě něco takového. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics