Jsem jako ty, jsi jako já 8.

autor: Bitter

496
„Zazpívej mi ještě něco…“  Žadonil Andreas snad potisící, ale Bill jen dřepěl na zemi a objímal flašku rybízový vodky.
Jen co se vrátili na intr, rozhodl blonďáček, že to musí oslavit, nehledě na to, jestli bude Tom zítra vyvádět nebo ne.

„Nemůžu zpívat, sem nalitej, smál by ses mi.“ Zašklebil se poťouchle a na jeden nádech flašku vypil.
„Fuj, to je tak zatraceně sladký…“ Zakřenil se a Andreas málem spadnul z postele, jak se začal řehtat.

„Vidíš, už se mi tlemíš, a to ještě ani nezpívám… jen počkej…“ Broukl Bill a natáhl se po mobilu.
„Teď ti ukážu… ti i zatancuju, to budeš čumět…“ Brblal Bill, zatímco v mobilu hledal nějakou pecku. Jeho opilost a dotekový displej jeho LG nebylo něco, co by se mělo rádo, a Bill se jen zašklebil a následně vyskočil do vzduchu, když to konečně našel.

„UUUUUUH LALA!“ Ozvalo se z telefonu a blonďáček zamrkal.
„Lady Gaga?“
„Yeah…“ Vydechl Bill a začal vlnit boky. Tatam byla jeho opilecká dezorientace a blonďáček jen zalapal po dechu, když Bill pohodil vlasy, předklonil se a následně se prudce narovnal. Kam se na něj Lady Gaga hrabala? Bill se před jeho očima vlnil, jako ta nejvíc hot děvka všech dob.

„Fashion… put it all on me… dont you wanna see this clothes on me… Fashion… Uuuuh lalala we love designer…“ Zpíval Bill společně s telefonem, zatímco nevědomky přiváděl Andrease do varu a toužebně po něm pomrkával, zatímco se zapíral o stůl a svůdně pohazoval hlavou a boky. Vzápětí se odlepil a zapřel se o Andreasova kolena. Stále zpíval, kroutil se do rytmu hudby a nevnímal nic. Zato Andreas už byl u konce svých sil.
Nejradši by Billa ohnul o ten zpropadenej stůl, na kterým před chvilkou Bill tak pěkně řádil.

Píseň skončila a Bill zůstal zapřený u Andrease, zatímco z telefonu se dovolávala Lady Gaga Beyoncei.

„Proč se nesměješ?“ Zazubil se Bill a Andreas jen nasucho polkl. Bill si ho změřil pohledem a teprve teď jeho opilé hlavince došlo, co to vlastně provedl.
„Asi jsem moc tancoval…“  Šeptl, a zatímco Andreas totálně zrudl, když Billův zrak padl na bouli v jeho rozkroku, Bill si skousl ret a už se škrábal na postel k Andymu.
„Bille, jsi opilej…“ Varoval ho Andreas, ale to bylo tomu černovlasému ďáblíkovi naprosto volný.
„Já vím… ty taky, tak co řešíš.“ Zavrněl mu do ucha, které následně něžně kousl.
„Měl bys jít spát než… ah sakra…“ Zarazil se blonďáček, když ucítil Billovy rty na krku a vzdal se jakékoli kontroly nad svým tělem.
Ve vteřině se Bill ocitl pod ním a navzájem si opláceli žhavé polibky.
„Billy…“ Vydechl Andreas a prudce mu stáhl tričko, zatímco Bill se dobýval do jeho kalhot.

Tatam byla jeho ostýchavost. Když se opil, neznal zábrany a byl schopný čehokoli, věděl to moc dobře, a stejně se tady opil. Bylo mu fuk, co se stane, hlavně když u toho bude tenhle blonďatej kluk, ze kterého naprosto šílel.

Ani nepostřehl jak, ale najednou byli oba nazí a jejich polibky byly čím dál víc vášnivější a zoufalejší. Doteky nešetřil ani jeden z nich a sténání  přehlušilo i Billův telefon…
Andreasovo tělo se líně  třelo o to Billovo, které se nekontrolovaně chvělo při každém doteku jejich klínů, a Bill nevědomky vytvářel na Andreasových zádech rudé škrábance, zatímco Andreas vytvářel zcela vědomě značku na Billově klíční kosti.
„Any… dě – dělej už něco…“ Vzdychl Bill nedočkavě a Andreas poslušně sjel dlaní do jeho klína.
„Co chceš, abych dělal?“ Šeptl blonďáček a Bill mu přirazil do dlaně.
„Dělej, co chceš, jsem přece jenom tvůj.“ Vydechl Bill a Andreas tiše zamručel.
„Jak myslíš…“ Šeptl, ještě párkrát zapumpoval v Billově klíně, nespouštějíc oči z Billových pootevřených rtů, než vklouzl ukazováčkem mezi Billovy půlky.
„Kdyby něco… zastav mě.“ Šeptl blonďáček a Bill se jen pousmál.
„Moc mluvíš…“  Šeptl a znovu zaútočil na jeho rty, zatímco Andreas do něj začal opatrně pronikat. Zarazilo ho, jak lehce to šlo. Bill zřejmě nebyl zas až tak nevinný, jak si myslel.
Po chvilce přidal ještě  další prsty, a jen co začal narážet na Billův bod, pokoj zaplavil doslova slastný křik. Ani polibky, kterými se snažil Andreas Billa krotit, nepomohly, a po chvilce už mu to bylo putna. Kochal se pohledem na Billovo tělo, které se chvělo a vzpínalo s každou vlnou slasti, a sám tiše zavzdychal.

„Any… pojď už…“ Zaškemral Bill nedočkavě a skousl si ret, když blonďáček vyndal svoje prsty a nasměroval k jeho vstupu svůj penis.
Nedočkavě se zachvěl a přivřel oči, když se do něj Andreas začal pomalu nořit.
„Miláčku…“ Zavrněl a sám se proti němu začal pohybovat.
„Bože, Billy… jsi dokonalý…“ Vzdychl Andreas a prudce chytl Billa pod koleny, aby získal lepší přístup.
Bill jen tiše vykřikl, když Andreas narazil přímo na jeho prostatu a pevně sevřel cípy polštáře pod sebou.
„Any… líbej mě… prosím…“ Zaškemral Bill a blonďáček mu milerád vyhověl. Aniž by pustil jeho nohy, naklonil se a Bill si ho za týl přitáhl blíž.
Znovu mezi sebou rozehráli vášnivou hru a Bill šílel z toho, jak Andreas vytrvale přirážel na jeho prostatu. Byl si jistý, že ho párkrát kousl, ale Andy neprotestoval a dál do Billa přirážel stejně vášnivě, jako útočil na jeho rty.

„Ah, Billy…“ Vydechl, když se kolem něj Bill sevřel a ještě zintenzivnil svoje přírazy. Nebylo pochyb o tom, že ani jeden nevydrží ještě něco víc. Bill se chvěl a slastí vykřikoval do Andreasových rtů, a ten na tom nebyl líp. Prudce přirazil, pustil Billovu nohu a volnou rukou sjel na Billův penis. Ten se prohnul a stáhl se kolem blonďáčka ještě víc. Oba hlasitě zasténali a Andreas pár prudkými pohyby a přírazy ukončil jejich trápení.

Vyčerpaně se svalil vedle Bill a udýchaně sledoval jeho zavřená víčka a rty lapající po dechu.
„Any…“ Šeptl Bill tence a konečně otevřel oči. Něžně se na blonďáčka pousmál a přitulil se k němu.
„Asi jsem se zamiloval…“  Špitl a spokojeně zavřel oči. Andreas se jen usmál a natáhl se pro přikrývku.
„Já taky…“

Když ráno zazvonil budík, Andreas ho nevrle típnul dřív, než se stihl projevit v plné síle a vzbudit klubko na něm. Musel se usmát nad tím, jak roztomile Bill vypadal, tak sladce, jak se ho pevně držel a ze spaní se trošku usmíval.
Opatrně se zpod něj vyprostil a v tichosti se oblékl. Ani se ho nesnažil budit do školy. Vypil toho daleko víc než on a Andreas věděl, že jediný, co teď potřebuje, je ticho a spánek. Ne matika.
Načmáral pro něj vzkaz, že ho omluví a už vyběhl ven mezi spolužáky.

Ani se nedostal do třídy, když ho čísi ruka prudce otočila k sobě, a on stanul tváří tvář naprosto rozzuřenému Tomovi.
„My dva si musíme promluvit.“ Sykl a Andreas jen pohodil hlavou.

autor: Bitter
betaread: Janule

13 thoughts on “Jsem jako ty, jsi jako já 8.

  1. Waw Bill sa nezdá, ma to trošku šokovalo, a  chudák  Andy to musel byť pohlad.  Myslím si, že Bill bude nestastny alebo sklamaní keď zistí čo vyvázal. A teraz len dúfam že tom Andimu a hlavne  Billovy neublíži.  Tato poviedka je perfektná a nikdy sa  neviem dočat falčieho  doelu. Rychlo dalej.

  2. Ahaaaaa, tak už viem, čo si mi to vtedy hovorila o tom tanci 😀 Tak to ma dostalo. Keď som si to predstavila, chudák Andreas 😀 Ten sa ale musel ovládať 😀 Bill bol poriadny diablik 🙂 nehodilo sa mi to k nemu, ale tak…beriem ohľad na to, že bol opitý 😉 😀
    Ale skutočne by som nečakala, že by sa pomilovali O_O To ma prekvapilo 😀 ale nehovorím, že nepotešilo! 😀 Andy a Bill…áno, milujem ten pár ♥ takže mi to skutočne nevadilo 🙂 Bolo to krásne 🙂 Andy bol celkom pozorný…ako vždy 🙂 Milujem ho v tomto príbehu ♥
    Len dúfam, že Bill nebude ľutovať to, čo sa stalo 😉 🙂 Ale zaujímalo by ma, či bol panic, aj keď asi už nie.
    Inak …niečo mi predsa vŕta hlavou…prečo Bill Andreasovi stále hovoril Any? To som ešte nepočula (resp. nečítala :D).
    Oh, a zase dráma. Tom je pekne naštvaný. To nie je dobré 🙁 😀 Dúfam, že ho Andy nejak skrotí 😛 🙂
    Oh, a ešte niečo…dúfala som, že bude Bill tancovať na Love Game xD to by bolo 😀 Dnes som to videla na MTV…no to je fuk 😀
    Skvelá časť ♥♥♥ Teším sa na pokračovanie 🙂 ♥

  3. Bráško, ty víš, jak má ráda ty dva, viď? xD Andreas je taky dokonale něžný, vtipný, roztomilý, milý… aspoň zatim xD Těším se na tamto, cos mi říkala xD A Gaga? xD Ne asi, samozřejmě, bráško, známe svý lidi 😀 prostě Gaga u nás vede 😀
    Jsem zvědavá na Toma, co chce. No a až se dozví, že Andy Billa ojel… buď bude znechucený, nebo bude žárlit, že je to jeho bráška… no nevim. Chci další díleek, zlatoo :-**

  4. Bože ďalšia totálne úžasná časť :D… úplne si viem živo Billa predstaviť ako sa tam vrtí na Fashion 😀 božeee to by bol pohľad 😀 ani sa nečudujem že to Andreasa tak vzrušilo :D… och ale nečakala som že bude sex… to ma celkom prekvapilo 😀 ale milo :D… och bože a som zvedavá čo Tom chce… ja by som z neho mala fakt strach keď je takýto naštvaný… dúfam že nebude moc hnusný :)… milujem tento príbeh!!! 😀

  5. [2]: říká mu Any páč se mi to líbí wíc než Andy. Přijde mi to taký něžnější a důwěrnější.

    [3]: Gaga je nejlepší prostě!

    a jinak děkuju za komentáře, jste zlata :-*****

  6. Wow…Sexy scény miluju…to se povedlo! Jen tak dál:) Opravdu úchvatné musím říct…už se těším, jak bude Tom vyvádět. A bude nějaká pořádná akce :P:) Super povídka!

  7. Oh oh… to byl úžasný díleček. A ta scéna tam… mmm… Super, jen se teď bojím našeho rozzuřeného býka v podání Toma Kaulitze 😀 Těším se na pokráčko 🙂

  8. Teda Bille, Gaguša, no fujtajksl…
    Ale jinak super, opilý Bill je prostě číslo, i když si myslím, že Andreas měl odolat, protože ve střízlivém stavu to možná Bill bude vidět jinak a bude toho, co se stalo i litovat.
    Ale na druhou stranu by zase Andymu neříkal miluju tě, a to, ani kdyby byl opilý, takže to asi myslel vážně.
    Ale jestli Andyho opravdu miluje, jak do to bude zapadat Tom? Přece se Bill tak najednou zase neodmiluje, aby se mohl zamilovat zase do Toma? To jsem fakt zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál.
    A naprosto rozzuřený Tom na konci, chudák Andy, to bude masakr…xD

  9. [6]: to Any se mi líbí xD achjo, já chci pokráčko. Doufám, že z něj neuděláš obrovskýho hajzla a Áďa ti půjčí háček a budeš je tam mučit xD to fakt ne xD

  10. Miluju tu povídku miluju. Bill, který není až tak nevinný jak vypadá. Any bojující za Billovo štěstí^^. Tom, který snad jednou pochopí o co tu vlastně jde a, že jeho bratr je prostě dokonalý a jediný blbec je tam on. Ale myslím, že to jen tak nebude. Protože se může stát, že Andy dostane do velmi rozzuřené slovní potyčky a kdo ví jestli nebude i pár ran. Každopádně jsem strašně zvědavá :).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics