Jsem jako ty, jsi jako já 9.

autor: Bitter

496
„Tak fajn, ale za chvilku zvoní.“ Upozornil Toma Andreas a ten jen pohodil hlavou směrem ven.
„Tak dělej.“ Sykl a vydal se na školní dvůr jako první. Andreas jen hodil batoh na svojí lavici a rozběhl se za ním.

„Co si jako myslíte, že děláte, co? Baví se ten hajzl hodně?“ Štěkl hned Tom, sotva se ocitli venku, a Andreas jen zakroutil hlavou.
„Tome, proboha, nebuď paranoidní…“ Protočil oči a Tom se rozzuřil snad ještě víc.
„Tý buzerantský děvce jako nestačilo, že mi zničila život, to se ještě bude srát mezi moje lidi? Od rána mi kluci furt volaj, jak úžasnýho mám bráchu, a jak se k nám hodí…“
„To je taky pravda…“ Skočil mu do řeči Andreas a nevzrušeně se opřel o lampu.
„Na to já ti seru! Může zpívat jak bůh, ale mně je to u prdele, protože je to jen vychcanej podrazák!“
„Nezdá se ti, že přeháníš? Jsi paranoidní!“ Vyštěkl Andreas a odlepil se od lampy.
„Copak, nelíbí se ti, když ti říkám pravdu o tvý děvce? Já ho znám, vím, co je zač.“ Ušklíbl se Tom a Andreas zaťal pěsti.
„Vůbec nic o něm nevíš… Billovi na tobě záleží a já se mu upřímně divím, teď když vidím, co jsi zač… vůbec nechápu, jak s tebou může někdo vydržet.“
„No jasně… on je chudinka… Billí se nám rozpláče a všichni ho hned litujou… kdybys ses viděl… hraje si s tebou jak s panenkou… začínám pochybovat o tom, kdo komu dělá děvku…“ Ušklíbl se Tom a Andreasův pohár trpělivosti přetekl. Bez varování se jeho pěst ocitla na Tomově tváři a hoper zůstal na zemi.

„Takhle už o něm nikdy mluvit nebudeš, je ti to jasný… Bill patří do kapely, kluci ho tam chtěj, tak se s tim kurva smiř.“ Sykl Andreas a Tom se bezeslova zvedl.
„To se ještě uvidí…“ Sykl, když kolem blonďáčka procházel a Andreas se jen ušklíbl.

Zbytek dne se na sebe ani nepodívali a Andreas jen děkoval bohu, když konečně stanul u dveří jeho a Billova pokoje.
Potichu otevřel a vklouzl dovnitř.

„Spíš?“ Šeptl do ticha, když viděl Billa stále zachumlaného v jeho posteli.
„Už ne…“ Ozvalo se přidušeně a Andreas se jen usmál.
„Těžká jsou rána opilcova…“ Broukl a posadil se na kraj postele.
„Proč jsi mi dovolil se tak ztřískat?“ Broukl Bill a Andreas zakroutil hlavou.
„Já chtěl dát jen panáka, to tys vyzunk třičtvrtiny flašky na jeden zátah.“
„Tak teď už alespoň víš, že mi nemáš dávat flašku do ruky.“ Broukl Bill a otočil se na Andrease. Byl odlíčený a měl ještě vlhké vlasy od sprchy.
„Po tom, jak jsi tancoval, si říkám, že ti ji budu dávat častějc.“ Zasmál se a Bill si připlácl dlaně na obličej.
„Nééé, neříkej mi to… pokaždý, když se opiju, chovám se jak laciná děvka…“
„Bylo to roztomilý…“ Namítl hned Andreas a Bill se na něj podíval skrz škvírky mezi prsty.
„Oh… přišlo ti to cokoliv, jen ne roztomilý… ne včera.“ Pousmál se Bill a zrudl snad ještě víc.
„No dobře… ale dneska mi to přijde roztomilý… jen bys příště nemusel tolik kousat… málem jsi mi prokousnul jazyk… upírku můj…“ Zaculil se Andreas a Bill sundal svoje dlaně z obličeje.
„Upírku?“ Zamrkal šokovaně?
„Hmmm, jsi můj upírek.“ Usmál se Andreas a Bill se na něj zadíval jako na blázna.
„Copak? Něco se ti nelíbí?“ Zamrkal a přitáhl si ho k sobě a něžně ho políbil.

„Ne, nelíbí…“ Broukl Bill a omotal mu ruce kolem pasu.
„Ale je to fakt… máš zuby ostrý jak upír.“ Pokýval Andreas hlavou a využil toho, že Billovy vlasy postrádaly jakýkoliv extra tužící prostředek a začal se mu jimi prohrabávat. Bill to nesnášel, na vlasy byl háklivý, stříhal se sám, u kadeřníka byl naposled v patnácti, a aby se jeho vlasů někdo dotýkal? Nepřipadalo v úvahu, ale Andreasovy doteky ho uklidňovaly a nutily přivírat oči. O.k, odteď bude Andreas jediný, kdo se bude moct dotýkat Billových vlasů…

„Fajn, když já mám ostrý zuby a jsem upírek, ty jsi tupozubka.“ Zaculil se a Andreas se rozesmál.
„Co- co že jsem?“
„No tupozubka… máš tupý zuby, málo koušeš.“ Nastínil mu Bill situaci a Andreas ho okamžitě povalil na postel a začal mu něžně okusovat krk.
„To odvoláš.“ Sykl naoko tvrdě a Bill jen vypískl.
„Andy… dost, oslintáš mě a já se teď sprchoval…“ Zakňučel Bill a Andy se nad ním zapřel.
„No dobře… a jak ti teda je? Myslíš, že bys zvládnul jít na zkoušku a setkat se s Tomem?“
„Dneska ne… dneska chci zůstat v posteli a nevylízt.“ Zaškemral a omotal ruce kolem Andreasova krku.
„Ale ty klidně běž… budu koukat na film  nebo tak, nemusíš tady zůstávat jen kvůli mně.“ Ujistil blonďáčka a líbl ho na bradu.
„Chci tady zůstat… napíšu klukům esemesku… stejně ještě neví, co se dneska stalo.“ Ušklíbl se a svalil se vedle Billa. Ten přes něj okamžitě hodil přikrývku a uvelebil se mu na hrudi.

„Co se stalo?“ Broukl a zašilhal nahoru, aby na něj viděl.
„Dal jsem Tomovi po tlamě.“ Odpověděl Andreas jednoduše a Bill se prudce narovnal.
„To nemyslíš vážně…“ Zalapal po dechu.
„Myslím. Nikdo tě nebude urážet, a je mi jedno, že je to brácha. Asi bude trvat dýl, než si zase začnete rozumět, ale do tý doby bude zticha a nebude se do tebe navážet, jinak dostane zase, a to neplatí jen na něj.“ Odpověděl mu Andreas naprosto vážně a Bill překvapeně zamrkal.
Na jednu stranu nechtěl, aby se Andy s Tomem pral, ale na druhou stranu se mu líbilo, jak si ho Andreas brání. To ještě nikdy nezažil, kluci, s kterýma randil před ním, by se kvůli němu rozhodně nepoprali. Taky byla pravda, že ti by si to ani nemohli dovolit. I kdyby se všichni tři spojili, na Andrease by nestačili ani náhodou.
Rozhodně se mu tenhle pocit líbil. Pocit, že je v bezpečí, a že když u něj blonďáček bude, nikdo si na něj nedovolí…

„Zlobíš se?“ Zeptal se po chvilce ticha Andreas a pohladil Billa po tváři.
„Ne… jen mě mrzí  že to tak dopadlo.“ Broukl Bill a položil si hlavu na Andreasovo rameno.

„Já to nechápu, jak jste ho mohli přijmout, beze mě?!“ Křikl Tom hned, jak vletěl do zkušebny, ve které byl jen Georg.
„Taky tě rád vidim, kámo…“ Broukl spíš sám pro sebe a zvedl se od komba.
„Sakra, řek jsem snad jasně, že toho buzeranta nechci ani vidět!“
„Tome, uklidni se! O co ti jde? To ti tak moc vadí, že je teplej? Sakra, co je na tom? Je to úplně normální, tyhle debilní kecy máš od fotra a už nás tady s tím sereš, doteď jsme ti to trpěli, ale tomu je konec, hochu. Andreas je báječnej kytarista a dobrej kluk, stejně jako tvůj brácha, a v kapele budou. Můžeš se vztekat, jak chceš, ale já ti říkám, aby ses zklidnil, tvůj fotr není pán světa a nemůže ti ho hlavy tlouct takovýhle kraviny, snad je ti dost na to, abys měl taky vlastní názor, ne?“ Štěkl po něm Georg a Tom jen bojovně pohodil hlavou.

„Vůbec ničemu nerozumíš…“ Sykl Tom a založil ruce na prsou.
„Ne? Tak mi to teda vysvětli, no dělej, ty pane dokonalej!“
„On mě o všechno připravil, kvůli němu jsem přišel o mámu a dokonalej život, místo toho jsem skončil u toho kreténa a musím ze sebe dělat vzornýho synáčka, abych taky nechyt po hubě jako mamka tenkrát, a může za to on! Co by mu udělalo, kdyby se přetvařoval jako všichni ostatní?!“ Křikl Tom zoufale a Georg jen nechápavě zamrkal, když si všiml slz v jeho očích.
„Kdo ostatní?“ Zeptal se tiše a došel až před něj. „Jako kdo, Tome?“
„Jako já…“

autor: Bitter
betaread: Janule

15 thoughts on “Jsem jako ty, jsi jako já 9.

  1. Asdfghjkl…^^
    Ta povídka je tak naprosto úžasná^^. Velký zachránce Andreas :). Tom, který je vlastně jako Bill^^ :).Nevěděla jsem, že tak brzo kápne božskou, ale je to vlastně svým způsobem roztomilé^^.  Bála jsem se, že Tom dá ránu Andreasovi, ale opak byl pravdou :).  Rozhodně to bude ještě zajímavé 🙂

  2. prej proč se taky nepřetvařuje, jako on… Tomíku, seš na intru, dobrý ráno!!! tady tě nikdo nenutí k přetvářce, tak si ještě nech dát od Andyho ještě jednu ránu, aby ti to v hlavě doskokčilo na správné místo, a bude to ok 🙂

  3. Och bože toto bola skvelá časť :)… keď bol Tom naštvaný a povedal Andreasovi že sa chce rozprávať tak som sa bála že mu niečo urobí a na koniec to bol Andreas čo tomu druhému vrazil :D… ale najviac sa mi páčil ten koniec 🙂 och to ako Georg Tomovi konečne niečo povedal na to jeho strašné chovanie a Tom povedal že sa pretvaruje a mal slzy v očiach… och bože to bolo také úžasné… podľa mňa po tomto Tom trochu zmäkne a snáď už nebude taký hnusný :)… och MILUJEM tento príbeh 😀 je dokonalý!

  4. s tím přetvařováním mi to připomnělo jednu skutečnost. u nás na sídlišti je žalostně málo parkovacích míst a člověk, který přijede ve čtyři, v pět z práce, prostě nezaparkuje. tak skvadra čtyř aut obchodních zástupců (naše auto a tři další), kteří přijedou navečer a ráno v šest jsou zase v terénu, parkuje na kulatých rohách (tam se to oficiálně nesmí, ale nikoho to tam neomezuje). no a naproti v řadovkách bydlí jedna zapšklá  bába, co dostala  jednou sprda od poldů, že se tam parkovat nesmí, tak se nafoukla a zařekla, že když tam nemůže bejt ONA, tak nemůže prostě nikdo, tak bonzuje a chcajti sem jezděj na udání… takže jsem si u konce kapitoly na tohle vzpomněla. nemůže parkovat bába, nemůže parkovat nikdo. Tom se musí přetvařovat, musej se přetvařovat všichni 😀

  5. O_O Preboha!!! Práve v tej chvíli, keď som chcela Tomovi pekne nadať. Teraz sa už na to nezmôžem 🙁 Tá posledná veta 🙁 Ja som si nemyslela, že sa…pretvaruje 🙁 Skôr, že to ešte nevie. Oh, je mi ich tak ľúto 🙁 Mám normálne slzy v očiach. Ľudia by sa nemali pretvarovať iba kvôli niekomu, kto im za to nestojí! Ja chápem, že sa bojí…ale nemusí byť na Billa zlý.
    Oh, Andreas je strašne sladký ♥ Je pekné, že naňho nedá dopustiť 🙂 A nemohla som z toho, ako Bill položil svoju hlavu na jeho rameno.
    Áno, tento príbeh milujem a vieš prečo? Preberá sa tu homosexualita, čo skutočne zbožňujem 🙂 Sú tu konečne nejaké skutočne problémy ľudí 🙂 aj keď ja to nepovažujem za "problém", skôr je to také…ja neviem, je to iné, odlišné, nie je toho veľa a presne tieto veci milujem ♥
    Ja na to proste nemám slov 🙂 A radšej už končím, pretože sa mi nechce rozpisovať a neviem, čo ďalej napísať.
    Teším sa na pokračovanie ♥♥♥

  6. Tak přemýšlím nad tím, jak to Tom myslel s tím přetvařováním.
    Podle mě neměl na mysli přetvářku teď, v současnosti, ale spíše myslel na dětství, na dobu, když se rodiče hádali a Tomův táta odešel. Tom je přesvědčený o tom, že kdyby Bill tenkrát neřekl o sobě pravdu a lhal by, rodiče by spolu ještě byli…
    A myslím, že Tomova nenávist ke gayům pramení právě z toho, že on sám k nim patří, ale nikdy by to nepřiznal…
    V podstatě je mi Toma dost líto, i když se chová hnusně, protože to chování a zášť vůči Billovi má hodně hluboké kořeny a vliv otce je nezpochybnitelný, je hrozné, jak může rodič tak pokřivit charakter dítěte =(
    Andreas, to je prostě zlatíčko ♥ a sluníčko ♥ v Billově pošmourném životě =) Tady ho mám hodně ráda, je to úžasný kluk ♥
    A taky Georg zabodoval, jak Tomovi krásně vysvětlil, jak se věci mají, až z Toma ta pravda prostě vyletěla ven.
    Příští díl teda budu čekat s velkou netrpělivostí =)♥

  7. no ták, Tomi, už sa nakopni a prinaj si pravdu! máš svojedvojčiatko rád! a foter? toho jeb.. teda ako.. akože, nie naozaj, a aj s Billom máš čas! proste úžasná poviedka. hneď od začitku, milujem ju, je dokonalá !

  8. Keď Andy Tomovy vrazil myslela som si Fajn dobre mu tak zaslúžil si to, tiež som súhlasila, s tím čo mu povedal  Gerge a stále s tým súhlasím, lebo má pravdu, ale je mi  ho aj lúto, aj keď si myslím, že v ich veku to Bill nemohol chápať, a Tom si to bechse priznať. Pomaly žačínam mať pocit že Tom sa stal „ obeťou“ svojho otca a vinný zato  Billa. Krásne ám strašne ráda  tútp poviedku.

  9. No ty jo… O_o to jako… Oooooo…
    Tuhle povídku naprosto žeru, je to dokonalý…
    Jak dal Andreas Tomovi po tlamě, to bylo doost dobrý. Ale zasloužil si to. Kdyby to řekl slušně a pořád ho neurážel… Ts…
    Ale ten konec… To mě dostalo na lopatky. Čekala jsem všechno, jenom tohle ne-e. Vždycky mě něco musí překvapit. =D
    Dokonalost, už se těším na další díl. =)

  10. tak to je v prdeli.. jak nám pomalounku leze pravda ven…
    jakovidím to tAK že usmíření řpijde dřív než čekáme. že jo..?? prosím řekkněte mi že jo.. :D:D:D:D:D krásný.. a moc..

  11. [4]: som zvedavá, či by si sa tiež nepretvarovala, keby ťa niekto celý život mlátil… a Billovi bolo s matkou dobre, to Tom musel byť s agresívnym hajzlom sám polovicu svojho života, teda aspoň tak to na mňa pôsobí, že to bolo, ale môžem sa i mýliť :). Preto ho chápem, ja by som asi tiež neznášala súrodenca, čo by bol s tým dobrým rodičom a ja by som musela byť s niekým, kto je násilnícky… je to normálna ľudská reakcia.

  12. Zlato, bráško. Tys tam opravdu dala mojí tupozubku xD tos mi udělala radost xD Bill mu říká podle mně tupozubko xD
    Jinak se mi strašně líbilo, jak Georg vynadal Tomovi. To bylo dobrý. Konečně mu to někdo řekl pořádně do očí a Tomovi se snad rozsvítí, protože on zlý není. Prostě si to myslím a vím to xD Jen je utlačovaný od fotra, aby ho nebil. A Tom je gay, to je prostě jasná věc xD Je teplý, Tom a teplý je nejlepší představa xD
    Bráško můj milovaný, těším se na další díleček :-**

  13. Nečakala som, že si Tom prizná pravdu. Že ju o sebe vie, bolo naznačené, ale že to dokáže povedať nahlas… Potešilo ma to.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics